teşekkür ettik canım :) bence artık miniğimizi hissediyoruz canım 1 haftadır net hissediyorum ve bağırsak hareketi gibi değil ya ondan farklı gibi birde kıpır kıpır bişeyler değiyor sanki çok değişik oluyor :) ben bu perşembe kendi doktoruma gidecem ayrıntılı içinde gün vericek aynen canım. şu geçen hafta gittiğim malum doktor 6 haziranda gel ayrıntılıyı yapalım demişti benim doktorumda 21. haftada yapar heralde tarama testlerinide hafta aralığının hemen başlarında yapıyor bebek haftasından önde diye bakalım perşembe netleşecek
yok yok ben yalnıs carptım canım muhtemelen :)) ee ayrıntılı ultrason için gün verdimi doktorun?
internetten baktım normal ama sırt ağrıma dayanamıyorum o derece devamlı yatıyorum ben doktoruma
leğen kemiği ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
vajina ağrısı
alt karın ağrısı
bunları sordum hepsi normal dedi
çatın genişliyo dedi
Haftasonu minik kızımıza hediyeler aldık kızlar
melek olup gittiAllah rahmet eylesin evet cok üzücü birşey ama metin olmalıyız ozellikle biz stresten uzak olmalıyız. ölüm karsısında nedir bilemem hep kelimelerim yarım kalır Allah annesine babasına sabır versin gerçekten cok zor bir durum. Rabbim bizim bebeklerimizi korusun
Allah sabır versin annesine babasına canım. Çok üzücü bir durum gerçekten...Kızlar şuanda o kadar üzgünüm ki çok kötüyüm. İşyerimde bi öğretmenin bebeği vefat etmiş. Hamileliği gayet normaldi. Doğduğunda kanında zehir çıkmıştı, yoğun bakımdaydı. Şimdi haberini aldık. Çok kötü oldum ya. Dün anneler günüydü, dün mü vefat etti bilmiyoruz.. Allahım sabır versin. Çok zor ya. Çok etkilendim.
Kızlar şuanda o kadar üzgünüm ki çok kötüyüm. İşyerimde bi öğretmenin bebeği vefat etmiş. Hamileliği gayet normaldi. Doğduğunda kanında zehir çıkmıştı, yoğun bakımdaydı. Şimdi haberini aldık. Çok kötü oldum ya. Dün anneler günüydü, dün mü vefat etti bilmiyoruz.. Allahım sabır versin. Çok zor ya. Çok etkilendim.
çok güzeller tuluma bayıldım.
carsamba günü canım 2 gün kaldı hayırlısıyla giriyim de cıkıyım o ultrasona. yok benim kızım yaramazlık yapmıyor hiç hemde sadece açlığa dayanamıyor ozaman tepiniyor içimde :)
Kızlar biz doktordan çıktik :) kızımda bende çok iyiyiz . 19 haftalık olduk bugün . kilomuz 285 gr boyumuzda 17 cm mis :)) ayrıntili için gün de aldik . kan tahlili yaptirdim sonuclari çarşamba alicam doktora gostetcem. Yalniz kolum çok aciyor anlatamam . damarım şişti resmen ya ne biçim kan almak bu kolumu oynatamiyorum(((
Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.
Kızlar biz doktordan çıktik :) kızımda bende çok iyiyiz . 19 haftalık olduk bugün . kilomuz 285 gr boyumuzda 17 cm mis :)) ayrıntili için gün de aldik . kan tahlili yaptirdim sonuclari çarşamba alicam doktora gostetcem. Yalniz kolum çok aciyor anlatamam . damarım şişti resmen ya ne biçim kan almak bu kolumu oynatamiyorum(((
kızlarrr
kahvaltımı yaptım şöyle sırt üstü uzandım. elimi karnıma koydum. bebeğimi hissettim..ve gözyaşlarımı tutamadım.
Allah sabır versin annesine babasına canım. Çok üzücü bir durum gerçekten...
offf ya.. yazık! valla canım bebek için üzüldüm ayrı da annenin acısı da beter.. her anneler gününde o acıyı hatırlar. her zaman hatırlar ya benim demek istediğim o gün daha yoğun hisseder.
kanında zehir niye olurmuş ki?
Ayni gun gidiyoruz doktora:)
Gozunaydinn canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim:)
maşallah yavruna.. kan tahlili ne için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?