2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

ben neden hissetmiyorum ya ben de 17 haftanın içindeyim

ben de aynı ağrılar içerisindeyim normal de bari bi çaresi yokmuymuş söyleseymiş bazılarını magnezyuma başlatıyolarmış seninki verdi mi böyle bişey

he he...
hani burada da benzeri konuşulmuştu. seda sayan ın gelin kaynana yarışmasında bebek alışverişine gelin annesiyle gidiyor kayınvalidesine haber vermiyor k.valide bozulur mu diye soruyorlar:))

Amin. Allahım korusun hepimizin yavrusunu.
İnsan ister istemez üzülüyor işte...
Odasını falan her şeyini hazırlamışlardır. Allahım sabır versin onlara...

Allah sabır versin annesine babasına canım. Çok üzücü bir durum gerçekten...

offf ya.. yazık! valla canım bebek için üzüldüm ayrı da annenin acısı da beter.. her anneler gününde o acıyı hatırlar. her zaman hatırlar ya benim demek istediğim o gün daha yoğun hisseder.

kanında zehir niye olurmuş ki?

carsamba günü canım 2 gün kaldı hayırlısıyla giriyim de cıkıyım o ultrasona. yok benim kızım yaramazlık yapmıyor hiç hemde sadece açlığa dayanamıyor ozaman tepiniyor içimde :)

Ayni gun gidiyoruz doktora:)

Gozunaydinn canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim:)

Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.

Canım, çalışmana çok sevindim yaa... İçime su serptin. Verdiğin karar ise hayırlı olsun. İnşallah pişman olmazsın.

maşallah yavruna.. kan tahlili ne için?

kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı haftaya kadar yapılabiliyor?
şu an bulunduğum yer küçük bi yer ve ayrıntılı ultrason yapan yok
onun için en az 2 saatlik yere gitmem gerekiyo
23. haftamda uçakla memlekete gtcem.
ayrıntılıyı orda yaptırsam geç olur mu?

23.hafta geç mi bilen var mı

Bilmiyorum ki canım detayını. Kimisi de hastanede enfeksiyon kapmış diyor. Döndüğünde konuşulur belki... Şimdi acısı taze. Allahım sabır versin.

Kızlar benim karnımda batma oluyor ya göbek deliğimin yanında. İğne batıyor sanki. Neden olur bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…