2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ben çok kötüyüm ama napıcam bilmiyorum

teşekkür ederiz teyzesi :)) si,zin göbeklerde minik değil ama yani hepimiz kocaman olduk kocaman =)
Evet evet maşallah hepimize dün gece rüyamda kanamam olmuş, korkulacak bir durum değilmiş ama yine de üzücü bebeğimin renkli ultrason resmini vermiş doktor ama rüya ya işte aynı fotoğraf gibi, gözleri açık maviş maviş bakıyordu annesine:)))

ayy canım hiçte umrumda deyil benim oğlum iyi olsunda hem göbüş büyümesene olur ki ilerde senin dediğin gibi istesekte istemezsekde büyüyecek kaçarı yok sağol canım senin kızın nasıl yaramazlık yapıyor mu ayrıntılıya ne zaman gideceksinn

ee cok güzel bir haber bu :) annesi bak bosu bosuna stres yaptın kuzucugun sadece uyuyordu içinde

ayy çok sevindim canım daha bende sabahki yazdığına cevap veriyordum :) ne güzel miniğin duymuş seni ben burdayım demiş

evet kızlar... teşekkürler desteğiniz için.hissetmek öyle güzel birşey ki.. ya karnında bir canlı var kıpır kıpır.. canım bir tanım.. allah isteyen herkese nasip etsin.. bize de kucağımıza almayı,büyütmeyi nasip etsin..

ben doktorumu aradım fizik tedavi doktoruna gidicem çok kötüyüm sırtım ve göğüs kafesimden ölüyorum

Haftasonu minik kızımıza hediyeler aldık kızlar

Eklentiler

• $IMG_20140427_173943.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_20140427_173826.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_20140427_173806.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_20140413_170111.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_20140413_170139.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 30

carsamba günü canım 2 gün kaldı hayırlısıyla giriyim de cıkıyım o ultrasona. yok benim kızım yaramazlık yapmıyor hiç hemde sadece açlığa dayanamıyor ozaman tepiniyor içimde :)

kötü şeyler düşünmüyoruz kötüyü çekmiyor iyiye yormak lazım bir kere boyel tahlihsiz bir olay yasadığın için etksindesin sanırım bilinçaltında ki korkuların rüyada gün yüzüne cıkıyor. oysaki hersey yerine oğlun sağlıklı annesi üzme kendini

carsamba günü canım 2 gün kaldı hayırlısıyla giriyim de cıkıyım o ultrasona. yok benim kızım yaramazlık yapmıyor hiç hemde sadece açlığa dayanamıyor ozaman tepiniyor içimde :)

hımm benide çarşamba çağirdı ama cumartesi eşimle birlikte gideceğimm hayırlısı ile iyi haberlerle gelelim işallahhh

ben doktorumu aradım fizik tedavi doktoruna gidicem çok kötüyüm sırtım ve göğüs kafesimden ölüyorum
git tabi canım ihmal etme, geçmiş olsun..
canım ya sanırım öyle pozitif düşünüyorum ama bilinçaltıma öyle bir yer etmiş ki etkisinden kurtulamamışım demek ki Oğluşummm benim çok seviyoruz onu teyzesi:)) hareket de ediyor artık içim biraz daha rahatladı:))

Kızlar biz doktordan çıktik :) kızımda bende çok iyiyiz . 19 haftalık olduk bugün . kilomuz 285 gr boyumuzda 17 cm mis :)) ayrıntili için gün de aldik . kan tahlili yaptirdim sonuclari çarşamba alicam doktora gostetcem. Yalniz kolum çok aciyor anlatamam . damarım şişti resmen ya ne biçim kan almak bu kolumu oynatamiyorum (((

Gözün aydın canım :) Maşallah gramı da iyi görünüyor :)
Kan tahlili ne için?

Kızlar şuanda o kadar üzgünüm ki çok kötüyüm. İşyerimde bi öğretmenin bebeği vefat etmiş. Hamileliği gayet normaldi. Doğduğunda kanında zehir çıkmıştı, yoğun bakımdaydı. Şimdi haberini aldık. Çok kötü oldum ya. Dün anneler günüydü, dün mü vefat etti bilmiyoruz.. Allahım sabır versin. Çok zor ya. Çok etkilendim.

melek olup gitti Allah rahmet eylesin evet cok üzücü birşey ama metin olmalıyız ozellikle biz stresten uzak olmalıyız. ölüm karsısında nedir bilemem hep kelimelerim yarım kalır Allah annesine babasına sabır versin gerçekten cok zor bir durum. Rabbim bizim bebeklerimizi korusun

demek ki benim o haftaki ölçümüm yalnıs oldu çünkü bana o hafta 19 cm'e geliyordu carpımda. yada yalnıs carptım sanırım kızımın boyunu iyiki sizler soyluyorsunuz boylarınızı ne güzel bizde karşılastırma yapıyoruz. maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun inşallah kızını

Olabilir belki senin kızının boyu uzundur canim :) benim doktorum soyluyo ben bilmiyorum yoksa neyle neyi carpiyoruz :))) çok sağol canim Rabbim hepimizin meleklerini korusun

Çalışıyorum canım. Şimdi annemlerin evine gittim. Bakalım artık hayırlısı bundan sonrası. Benim için iyi olmadı bari evladım için iyi şeyler olsun.

Allah yardımcın olsun canım işin zor ama gitmekle iyi yapmışsın bence benim babam da bu tarz bi insandı annem yıllarca dayandı ama en son annem de biz de bıktık ayrıldılar ve iiki ayrılmışlar diyoruz anneciğim de biz de yazık ne acılar çektik. Bazen bir babanın olmaması olmasından daha iyidir. Ne güzel çalışıyomuşsun da ailen de çocuğa bakma konusunda sana destek olacaktır die düşünüyorum hiç geriye bakıp üzülmeye değmez bence

Olabilir belki senin kızının boyu uzundur canim :) benim doktorum soyluyo ben bilmiyorum yoksa neyle neyi carpiyoruz :))) çok sağol canim Rabbim hepimizin meleklerini korusun

yok yok ben yalnıs carptım canım muhtemelen :)) ee ayrıntılı ultrason için gün verdimi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…