- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kızlar günaydinnnn biz doktora geldik sıra bekliyoruz :)) inşallah iyiyizdir
iyisinizdir iyi :) güzel haberlerinizi bekliyorum
kızlarrr
kahvaltımı yaptım şöyle sırt üstü uzandım. elimi karnıma koydum. bebeğimi hissettim..ve gözyaşlarımı tutamadım.
Günaydın teyzeler biz geldik
Nasılsınız İnşaAllah sizde miniklerinizde çok iyidir.
Biz hastalıktan yeni yeni toparlıyoruz çok şükür bugün çok daha iyiyizve sanki miniğimi hissetmeye başladım kızlar içimde kıpır kıpır birşeyler oluyor bağırsak hareketinden çok farklı arada pıt pıt atıyor damar atması gibi özellikle yemeklerden sonra dinlenirken hissediyorum
kızlarrr
kahvaltımı yaptım şöyle sırt üstü uzandım. elimi karnıma koydum. bebeğimi hissettim..ve gözyaşlarımı tutamadım.
Günaydın, geçmiş olsunmaşallah size bebeklerimiz artık biz burdayız diyorlar aynı şekilde ben de hissetmeye başladım oğluşumu ama günde 1 defa dikkatlice dinlersem, baloncuk patlıyor sanki göbeğimde:))
Günaydın size ve bebeklerinizeGüzel haberler alacağımız bir hafta olur inşallah
Günaydın canım yemeklerden sonra direk bdn Burdayım diyor ama onun dışında yatıp dinlemek lazım sanırım en azından benim için :) ama bazm gece uyandırıyor rüyamdan cok hoşuma gidiyor anne kalk ben acıktım dermiş gibi :) göbişte büyümüş ohh maşallah
geçmiş olsun canım neyin vardı benim gibi grip miydin yoksa ben hala savaşıyorum da oofff
günaydın canım..
ben niye hissedemiyorum ya! hatta dün gece bayağı korktum. nerdeyse hastaneye gidecektim. sonra baktım eşim uyumuş sabah gideriz dedim. o zaman da ben kalkamadım. önceden sanki ara ara seğirme gibi birşeyler oluyor gibiydi şimdi yok. cts günü gidecez ama birşey mi oldu diye korkuyorum. burada bir devlet hastanesine gitsem mi acaba.. gidersem ne diyeceğim ki.. hiç hareket yok korkuyorum desem bakarlar mı?
kızlarrr
maşallah size
artık büyüyorlar annesi hissetmemiz çok normalkızlar bende kızımı artık hissediyorum kahvaltı çok seviyo herhalde :)) hep hissettiriyo kendini benim sırt ağrım çok var ve bel ağrım canım çok yanıyo napıcam bilmiyorum
Canim benim yaa maşallah tisortunuzde cok tatli yaaa bende arada sirada o kucuk kipirtilari hisstsemde sonra bagirsak hareketi heralde diyorum emin olamiyorum insallah bebislerimizdir Allah in izniyle 20 li haftalara gelsek daha guzel hissederiz insallah sen doktora ne zaman gideceksin ben haziran 5-6 gibi gidicem 20 haftalik oluyo ozaman buyuk ihtimal 22 dede ayrintiliya cagirir heralde daha cok var ya onu cok merak ediyorum hep iyi olsunlar insallah
maşallah sizesenin ve sürmelinin göbeği açık ara önde gidiyor gibi görünüyor )
artık büyüyorlar annesi hissetmemiz çok normalbazılarımız biraz daha geç hissediyor olabilir normal bir süreç bence. Bu arada benimde sırtım ve belim çok ağrıyor, doktora cumartesi sorcam hamilelikten mi oluyor diye...
slm kızlar cuma günü memlekete gittik annemler komşular göbeğin fazla büyümemiş dediler küçcük bi göbüşün var dediler neyse güzel ve yorucu 2 gün geçirdik ve dün akşam evimize geldik kızlar oğluşum kıpır kıpır araba ile yolculuk yapar iken daha önce hiç hissetmemişti ama bu sefer kıpırtılar tekmeler çok güzeldi gayet iyi hissettimm kahvaltımızı yaptı babişkomuzuda işe gönderdik bi bakalım teyzelerimiz napıyor diye kk girdik nasılsınızz????
internetten baktım normal ama sırt ağrıma dayanamıyorum o derece devamlı yatıyorum ben doktoruma
leğen kemiği ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
vajina ağrısı
alt karın ağrısı
bunları sordum hepsi normal dedi
çatın genişliyo dedi
maasallah canim ya sende benim gibi zayifsin gobek onde o yuzden cok tatli gorunuyo Allah im bagislasin hepsini
Bende normal diye okudum bel ağrısını ama bel fıtığı başlangıcı olabilir mi diye korkuyorum, doktoruma sorup emin olmak istiyorum. Senin daha çok ağrın varmış canım Allah şifa versin, çabucak genişler de kemiklerimiz, ağrılarımız biran önce geçer inşallah. Bir doktora görün canım o kadar şiddetliyse..internetten baktım normal ama sırt ağrıma dayanamıyorum o derece devamlı yatıyorum ben doktoruma
leğen kemiği ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
vajina ağrısı
alt karın ağrısı
bunları sordum hepsi normal dedi
çatın genişliyo dedi
maşallah sizesenin ve sürmelinin göbeği açık ara önde gidiyor gibi görünüyor )
artık büyüyorlar annesi hissetmemiz çok normalbazılarımız biraz daha geç hissediyor olabilir normal bir süreç bence. Bu arada benimde sırtım ve belim çok ağrıyor, doktora cumartesi sorcam hamilelikten mi oluyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?