2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlarrr

kahvaltımı yaptım şöyle sırt üstü uzandım. elimi karnıma koydum. bebeğimi hissettim..ve gözyaşlarımı tutamadım.

kızlarrr

kahvaltımı yaptım şöyle sırt üstü uzandım. elimi karnıma koydum. bebeğimi hissettim..ve gözyaşlarımı tutamadım.

Canım çok sevindim, Allah daim etsin ve hepimize nasip etsin inşallah...

Ben de artık hissetmek istirorummmm

Canim benim yaa maşallah tisortunuzde cok tatli yaaa bende arada sirada o kucuk kipirtilari hisstsemde sonra bagirsak hareketi heralde diyorum emin olamiyorum insallah bebislerimizdir Allah in izniyle 20 li haftalara gelsek daha guzel hissederiz insallah sen doktora ne zaman gideceksin ben haziran 5-6 gibi gidicem 20 haftalik oluyo ozaman buyuk ihtimal 22 dede ayrintiliya cagirir heralde daha cok var ya onu cok merak ediyorum hep iyi olsunlar insallah

kızlarrr

ee cok güzel bir haber bu :) annesi bak bosu bosuna stres yaptın kuzucugun sadece uyuyordu içinde

hissetmek çok başkaymış kızlar ya pıtırtılar kıpraşımlar bile çok mutlu ediyor beni bide tekmeler başlarsaa

geçmiş olsun canım neyin vardı benim gibi grip miydin yoksa ben hala savaşıyorum da oofff

allerjiydi önce canım sonra grip öksürüğe çevirdim 1 haftadır ölüyordum yeni yeni toparlıyorum çok şükür inşaAllah sende çabucak atlatırsın

korkma canım ya iyidir miniğin haklısın insan hisetmeden önce hep öyle oluyor ben kontrolden 4-5 gün sonra başlıyordum vesveseye ama 1 haftadır kızım endişelerimi gideriyor çok şükür merak etme sende çok kısa zamanda hissedersin
hisetmiyorum dersen umursamazlarda ağrım var sancım var falan dersen bakarlar canım :)

slm kızlar cuma günü memlekete gittik annemler komşular göbeğin fazla büyümemiş dediler küçcük bi göbüşün var dediler neyse güzel ve yorucu 2 gün geçirdik ve dün akşam evimize geldik kızlar oğluşum kıpır kıpır araba ile yolculuk yapar iken daha önce hiç hissetmemişti ama bu sefer kıpırtılar tekmeler çok güzeldi gayet iyi hissettimm kahvaltımızı yaptı babişkomuzuda işe gönderdik bi bakalım teyzelerimiz napıyor diye kk girdik nasılsınızz????

Son düzenleme:
kızlarrr

ayy çok sevindim canım daha bende sabahki yazdığına cevap veriyordum :) ne güzel miniğin duymuş seni ben burdayım demiş

kızlar bende kızımı artık hissediyorum kahvaltı çok seviyo herhalde :)) hep hissettiriyo kendini benim sırt ağrım çok var ve bel ağrım canım çok yanıyo napıcam bilmiyorum

Çok kıskandım bende gönderiyorum kızımın son halini :)

Eki Görüntüle 1110554
maşallah size senin ve sürmelinin göbeği açık ara önde gidiyor gibi görünüyor)

kızlar bende kızımı artık hissediyorum kahvaltı çok seviyo herhalde :)) hep hissettiriyo kendini benim sırt ağrım çok var ve bel ağrım canım çok yanıyo napıcam bilmiyorum
artık büyüyorlar annesi hissetmemiz çok normal bazılarımız biraz daha geç hissediyor olabilir normal bir süreç bence. Bu arada benimde sırtım ve belim çok ağrıyor, doktora cumartesi sorcam hamilelikten mi oluyor diye...

teşekkür ettik canım :) bence artık miniğimizi hissediyoruz canım 1 haftadır net hissediyorum ve bağırsak hareketi gibi değil ya ondan farklı gibi birde kıpır kıpır bişeyler değiyor sanki çok değişik oluyor :) ben bu perşembe kendi doktoruma gidecem ayrıntılı içinde gün vericek aynen canım. şu geçen hafta gittiğim malum doktor 6 haziranda gel ayrıntılıyı yapalım demişti benim doktorumda 21. haftada yapar heralde tarama testlerinide hafta aralığının hemen başlarında yapıyor bebek haftasından önde diye bakalım perşembe netleşecek

internetten baktım normal ama sırt ağrıma dayanamıyorum o derece devamlı yatıyorum ben doktoruma
leğen kemiği ağrısı
kuyruk sokumu ağrısı
vajina ağrısı
alt karın ağrısı
bunları sordum hepsi normal dedi
çatın genişliyo dedi

aman boşver sen onları kiminin hemen büyür kiminin büyümez üzülme sen. ama elbet büyüyecek yani onemli olan saağlıklı olması değil mi, :) bende dün bol gomlek giydim h,iç belli olmuyordu sabah yine bol giyinmiştim bana mısın demedi 7.8. aya gelince istesekte saklayamayacagız şekerim :) afiyet seker olsun hem sana hemde oğluşuna

canım aynı durum bende de var bir tane hamileler için üretlilen bel kemeri var ondan aldım birazcık rahatlattı. doktoruma sordum karnını sıkmadığı sürece takabilirsin dedi bende yürüyüş yapmadan once takıyorum iyi geliyor ama birazcık. bende bide fıtık oldugu için doğrulamıyorum bile bazen kalakalıyorum yerimde topallıyorum falan hatta gecen eşimin koluna girip lavaboya gittim eşim oturttu, kaldırdı sağolsun. hamilelikten ötürü belimiz cok fazla ağrıyor sorun yapmamaya calıs bol bol dinlenmeye calıs evde ayaklarını kaldır yukarıya oyle dinlen

maasallah canim ya sende benim gibi zayifsin gobek onde o yuzden cok tatli gorunuyo Allah im bagislasin hepsini

evet canım bi göbek cıktı zaten bide goğuslerim büyüdü ama onlarda cok değil 70-75 arası takıyordum şimdi 75 tam oluyor bu kadar :) gece gün eşimden saklanıyordum evde korkutacaktım, aşkım tamm saklanda göbeğini saklamayı unutmuşssun dedi =)) göbeğim gercekten onde gidiyor

Bende normal diye okudum bel ağrısını ama bel fıtığı başlangıcı olabilir mi diye korkuyorum, doktoruma sorup emin olmak istiyorum. Senin daha çok ağrın varmış canım Allah şifa versin, çabucak genişler de kemiklerimiz, ağrılarımız biran önce geçer inşallah. Bir doktora görün canım o kadar şiddetliyse..

teşekkür ederiz teyzesi :)) si,zin göbeklerde minik değil ama yani hepimiz kocaman olduk kocaman =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…