2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yaş 28
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 24-01-2014
Tahmini Doğum Tarihi 31-10-2014
Bebişimizin ismi ...... Dua
......................

Merhabalar,,,
Kaç gündür giremiyorum Hepinizin Anneler Gününü çok içten kutluyorum .... hayırlısıyla Rabbim yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Amin ...
Geçmişi çok takip edemedim , Liymonata : hakkında hayırlısı olsun , Kamuran çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü ..., Alya-taha cicilerinizi iyi günlerde kullanın , Ben bugün SGK ya gittim , sorularımın yanıtlarını aldım çok şükür

gittiğim hastanede ayrintiliyi prof. Yapıyormuş aldım gün 29 mayıs . Ama degostircem bir hafta sonraya alıcam eşimin maaş zamanina denk getirelim dedik 325 lira olunca ;d

ooo çok para ya genelde hep öyle ama benim doktorum kendi muaynehanesinde yapıcak sadece muayne ücreti alıcak 120,00tl o kadar. Bende sordum burda 250-300 dediler hep doktoruma danışınca eğer istersen ben yapabilirim başka yerde tavsiye edebilirim seçim senin dedi...

offf çok kötü yarabbim allahım sabır versin çok üzüldüm. Benim arkadaşımda yaşadı böyle bi olay kalbinde problem vardı bebeğin yoğun bakımda kaldı 3 gün yaşadı yavrum. Allahım yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin bizlere bağıslasın...

Gerçekten çok üzücü Allah sabır versin.Ne kadar zor bir şey tahmin bile etmesi zor umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalır.hiçbir zaman unutamaz ama en azından teselli bulur.Allah herkesin bebeğini korusun inşallah

KIZLAR MERHABA SONUNDA GELDİM BİTİRDİK DÜĞÜNLERİ DERNEKLERİ ÇOK ŞÜKÜR. HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH. UNUTMADAN HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM İNŞALLAH Bİ SONRAKİNDE YAVRULARIMIZ KUCAKLARIMIZDA OLURLAR. AMA BENİM MELEĞİM TEKMELERİYLE MUTLU ETTİ ANNESİNİ SÜREKLİ ONU DİNLİYORUM HAREKET EDİYORMU DİYE :) ARTIK TAM ANLAMIYLA HİSSEDİYORUM BEBEĞİMİ ÇOK ACIKTIĞIMDA DAHA DA HAREKETLİ OLUYO :) SİZE YAZARKEN ŞUAN TEKMELENİYORUM SİZİ ÖPÜYORMUŞŞŞ TEYZELERİİ :)))

Ayni gun gidiyoruz doktora:)

nerdesin sen günlerdir görmüyorum burada yada benmi kacırdım acaba geldin de? evet carsamba bu yüzden hemen gelmeli :)

sanmıyorum cabım nette 17-24. haftalar arasında diyor ama sen yinede bir sor istersen doktoruna. ama olmasa ne olacak ki orada zaten yokmuş canım

seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun canım. bu konuda beni de aydınlatırmısın ne oldu ne soylediler sgk'dan?

hoşgeldiniz çok oynamadın düğünde de mi aman dikkat etseydin senin de anneler günün kutlu olsun, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
bende sürekli dinliyorum hareket etse diye:))) bugün sabahtan beri 3 kere hareket etti günde bir defa hissediyordum giderek artacak anlaşılan:)))

Benim öyle bi sansim yok maalesef ki. Başka yere sordum daha da pahali bi yerde de daha uygun ama orayi istemiyorum çünkü kan tahlilimi hep orda yapiyordum ikidir problem yaratiyorlar. Esim de boşver fiyatini güzel baksinlar da yeter dedi sağolsun :)

Ya canim 1 haziranda spk lisanslama sinavim var ona calismaya calisiyorum o yuzden dazla giremedim daha dogrusu girdim ama yazamadim takip etmeye calistim sizleri evet tatlim carsamba hmen gelsinn cok heyecanliyimm:)

Bende ekim annesiyim hatta ekimin son annesiyim diyebilirim :) nasıl gidiyor hamişler kaç kilo aldınız şimdiye kadar bebişlerinizin cinsiyetleri belli oldumu bana doktorum 29 una gün verdi o güne kadar beklemesem başk birine mi gitsem acaba ne dersiniz

Hoşeldiniz , evlenen çifte mutluluklar dilerim :) tekmeleri ben ne zaman tam olarak hissedicem acaba ?

Teşekkürler cnm :) öğrendiğim şu ki , 32. haftaya kadar dayanıp çalışırsak analık paramızı alabiliyoruz :)
Öncesinde 90 günlük primi doldurmak şartıyla. İş yerime sabah 32. haftaya kadar çalışacağımı söyledim
Patron kabul etmeye bilirmiş , öyle bir hainlik yaparsa , tazminat verecek ve beni gönderecek
Analık parası güme gidecek bu patronların yüzünden ,

Canım fotoğrafını paylaşır mısın? Biz de haftasonu baya bi bakındık park yataklara, beşiklere falan da nasıl karar vericez bilmiyorum o kadar farklı modeller var ki.. Ben de kesin park yatak almayı istiyorum hem seyahate falan gidersek çok kullanışlı oluyor dediğin gibi. Bir de fisher price'ın bi ürünü var, ana kucağı gibi üzerinde oyuncakları falan var, çok güzel salon için düşünürsen, benim yeğenlerim onunla büyüdüler

Canim msjlara daha yeni goz atiyorum onun için daha yeni okudum.benim iki çocuk sezeryan oldugu icin buda mecbur oyle olcak.ayrintili icin ucreti simdi vermiyosun cektirmeye gittiginde odemesini yapiyorsun haber vermeyi unutma

canım vakıf gurebeya gittim detaylı ultrason için 10 hazıran'a randevu verdi ödemeyi de gidince yapıyormuşum:) doçent doktor yapıyormuş çekimi çok iyi oldu bu, çok sağol canım:)

maşallah annesiiii, aralamış bakıyor pencereden hissetmek çok güzel bir duygu olmalı ben 19.haftamdayım hala hissedemedim kitaplarda 20.haftadan sonra hissedilir diyor ama burada nerdeyse hepiniz hissediyorsunuz çok özeniyorum sizee

canım bende hissedemiyorum doktorum ayın 18 19 gibi hissediceksin panik yapma bana dedi.bende cok özeniyorum hissetsem endişelerimde azalıcak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…