Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hamişlernasılsınız bakalım bu hafta çok güzel sıkıntısız geçsin hepimiz için inş . doktora giden arkadaşlar iyi haberlerle gelin emi :) benim randevum kısmetse haftaya bu gün çok heyecanlıyım şimdiden yavrumu merek ediyorum beennn Rabbim sana emanetiz
gunaydın kızlar
herkes kontrolde mi ayol!!!
benim taa 14 mat
geçmez zaman, geçmiyor...
merhaba bayanlar. moralim çok bozuk. cuma günü endokrolojiye gittim. guatrım var. nodüllerim çoğalmış ve büyümüş doktor biopsi yapacağız dedi. haziran'a randevu verdi. 6 aylık hamileyken biopsi olacam. çok korkuyorum. cumadan beri moralim altüst oldu. psikolojik sanırım bulandılarım çoğaldı. yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. bana dua edin Allah rızası için.
Benimde taa 14 Mart'ta :)
Amin canım amin ağrısız sızısız sıkıntımız bir hafta geçirmemiz dileğiyle. Bizim randevumuz normalde cuma güneş ama haftaya cuma gideceğiz :)) belki cinsiyeti öğreniriz. Yaa dün kayınvalidemle yiğeni arkamda iş çevirdiler. Bi koltuğun üstüne makas ve bıçak koymuşlar. Bıçağa oturduuuuummm( erkek geliyor sanırım yolda. Sen nasılsın camım
Tabiki 3 isimli öğrencilerimiz var bizim :))) Demek ki oluyor :)))bende buna benzer 3 tane çıtçıtlı badi aldım çok hoşuma gitti
bende tarihteki türk kağanların isimlerini çok seviyorum cihangir timurhan atilla ne bileyim birsürü var öyle erkek çocukta entel dantel isimleri sevmiyorum ama benim oğlum olursa (gönlümden geçen bu hayırlısıysa) mihrali koycam çünkü hamile olduğumu öğrenmeden önce rüya gördüm oğlum olcak diyordu adete 5 gün kala bende sabah hemen test yaptım çıktı içime birden mihrali ismi işlendi tabi benim içime doğan bu yoksa kızda olabilir vede çok sevinirim benim için cinsiyet farketmez allahım hayırlı ve
sağlıklı evlat nasip etsin yeter
sen muhammed mustafa cihangir düşünüyorsun 3 isim oluyor koyuluyormu 3 isim
tatlım sakın korkma, endişelenme. biyopsi olmak kötü bir şey değil ki. her şeyden önce bebişini düşün lütfen. O senin tüm duygularını hissediyor, onu üzme annesi. Hem biyopsi olman ikinizin sağlığı içinde çok önemli, böyle düşün olur mu.
merhaba bayanlar. moralim çok bozuk. cuma günü endokrolojiye gittim. guatrım var. nodüllerim çoğalmış ve büyümüş doktor biopsi yapacağız dedi. haziran'a randevu verdi. 6 aylık hamileyken biopsi olacam. çok korkuyorum. cumadan beri moralim altüst oldu. psikolojik sanırım bulandılarım çoğaldı. yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. bana dua edin Allah rızası için.
ha ha o nasıl bişey öyle ben ilk defa duydum . İnanma be öyle şeylere :) sen az sabırlı ol doktorun sana söyler en doğrusunu , hayırlı neyse o olsun boş ver takılma
Benim de 15 Mart'ta :)
bak diyosun ki yemek yiyemiyorum. Demek ki bu senin için önemli bir tedavi olacak , hiç moralini bozma
Benimde taa 14 Mart'ta :)
Allah dayanma gucu versin cnm biran once gecer insallah,zencefili bende duymustum tek derdim bulanti olsa keske bu reflu delirticek beni ilac basladim insallah birazda olsa rahatlatir.
Saçmasapan birsey işte :) paylaşmak istedim sadece :)
İnşallah, dua edin olur mu?
senin 3.ay dolmuş nerdeyse! maşallah allahıma.40.haftaları da nasıp etsin.
ben simdiden söyledim elaleme hamileyim diye ama korkuyorum cok.
acaba erken mı davrandım diye?
daha 3 ayın bitmesine, 2'li-3'lü testlere cook var:..
Canim agdada bi sakinca yok ama Benin
Bildigim lazerde var hatta benim eltim
hamile kalmadan once illa heray lazer yaptirirdi hamile kaldigi ay doktoru yasaklamisti
Merhaba canim yeni okudum ama benim bi bilgim yok
strese sokmamaya calis kendini ins sorun yoktur:))))
Canim cok gecmis olsun bi doktoru nu ara istersen yada acile gitsen Allah korusun kanamadir bu
Gecmiş olsun canım strese girme kötü bişey yoktur inşallah bence başka bir doktorun görüşünüde al bakalım o ne dicek ??
Canım bana da bir önceki randevumda hamilelik kistin var bu iyi bir şey bebek için dedi. Bu hafta kan pıhtısı dedi.Bak senin de bir kürtajın olmuştu yanlış hatırlamıyorsan.Şimdi üzülmeye sıkılmaya değer mi. Ben bu kan pıhtısının bile geçen hafta rubella yüzünden yaşadığım strese bağladım . Şimdi hiç üzülmeyeceğim. Biz geçen sefer hiç bir şey yapabildik mi ?hayır değil mi. Şimdi de Allah korusun hiç bir şey yapamayız . Onun için haplarını kullanmaya devam et. Hiç üzme canını. Allah bu sefer yüzümüze gülecek , gülüyor da bence. Bak hamileyiz buna sevinmeliyiz.
Yine de için rahat etmiyorsa başka bir doktora git .
Olsun oda bebişinden hatıra olsun sana yıllar geçtikçe bakar anarsın canım :)
Allaha şükür halsizlik uykusuzluk ve şimdi yeni eklendi kokulara karşı hassasiyetlik parfüm deterjan sigara kokusundan tiksinmeye başladım bugün derste uyudum ya gözlerim açık o derece uykum geliyo :)
Canım bende bide yaramaz dağınık bi kız var mecbur yapıyorum içimde rahat etmiyo kendimi zorlamadan yapıyorum işte
Canım benim stres sıkıntı yok Allaha emanet miniklerimiz inşallah hiç bişey olmıcak
Aynen canım o saç dökülmeleri normal doğumdan sonrada dökülüyo zaten
Hayra yor canım inş hayırlara çıkar
İlk haftalarda yasaklıyo dr zaten biraz fedakarlık yapacak erkekler artık bebek için :)
İnş bizde bu sene yazıcaz anne olmak başka bişey :)
3 aylıkken çıkmaya başlıyoda o bünyeylede alakası var kimininki daha erken çıkıyo benim zaten azcık göbeğim vardı onun üstüne katlanacak :)
Çocuğa zararı yoksa üzülme canım inş kötü bişey değildir kist olsa bile öyke doğum yapanlarda var doğumda kistleride alıyolar sorun olmuyo
Hamur işini kes canım sebze meyve ağırlıklı ye kilolar gidiyo korkma bebiş sağlıklı olsun yeterki
Maşallah canım bundan sonrası daha keyifli geçicek sağlıkcakla al yavrunu kucağına bende bekliyorum iki hafta sonra gitcem duymaya :)
Dr una sor canım benimde kızımda çok oluyodu gaviscon vermişti bide şekerli süt rahatlatıyo mideyi çok yağlı acılı ekşimsi şeyler yeme yiyip yatma uzanma bide yatarken yastığını biraz yükselt seninki çok erken başlamış geçer ama geçmiş olsun
Allahım şifa versin canım.. Korkma biyopsi hiç acıtmıyormuş.. Bende de guatr var ama çok şükür nodül yok. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.merhaba bayanlar. moralim çok bozuk. cuma günü endokrolojiye gittim. guatrım var. nodüllerim çoğalmış ve büyümüş doktor biopsi yapacağız dedi. haziran'a randevu verdi. 6 aylık hamileyken biopsi olacam. çok korkuyorum. cumadan beri moralim altüst oldu. psikolojik sanırım bulandılarım çoğaldı. yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. bana dua edin Allah rızası için.