Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
damlacım isim listen çok güzel benimde kızım olursa içinden birini seçebilirim :18:![]()
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Normalde dahiliyeye gidiyordum sadece. Şimdi hamile olduğum için endokrine sevk edildim.amin inşallah. sen hangi hastanede endokrolojiye gidiyorsun? doktorun kim?
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Normalde dahiliyeye gidiyordum sadece. Şimdi hamile olduğum için endokrine sevk edildim.
Teşekkür ederim canım ama sen secersen yine de anlamlarına arastır olurmu araştırmadan koyma yine de :)
Allah iyiliğini versin :)))))))bendemi 3 isim koysam ama benimkine tuhaf olur ismail mihrali zaten yanına 1 isim daha gelse engin altan düzyatan olur :)
bizimde ismail kayınpederin ismi eşime ilk ben dedim erkek olursa babanın ismini koycam diye halbuki babasının ismi olduğu için asla koymam televizyonda isimlerle ilgili bir yayın vardı ismail isminin bebeğe kazandırdığı kişilik çok hoşuma gitmişti anlamıda güzel babasıyla dedeside sevinsin garibim bu arada ismail in anlamı tanrıyı işiten mihralide en büyük savaşçı demek birleşince allahı işiten en büyük savaşçı![]()
kızlar yanlış anlamayın ama şu isim listesindeki isimler ne öyle yaa güzel anlamlı ve bildik net isimler varken bu aralar bir garip isimler çıktı. Mesela Ecrin diye bir isim var çoğu aile kızlarına bu ismi koyuyor bana çokkkkk antipatik ve korkunç geliyor yazık ya bebeklerinize söylendiğinde hoş olan anlamı güzel net olarak anlaşılacak özellikle Türkçe isimler koyun
Aaaa nasıl gitmezsin. Şuanda ilaç kullanıyor musun? Kullanıyorsan da ilaç bebeğine yetiyor mu? Sen bunları bilmeden hamilelik yaşıyorsun ve bu çok tehlikeli.. Hemen telefonla arayıp randevunu al ve bundan sonraki gidişlerinde de oradaki sekreterden al randevuyu. Hatta bana doktor senin sıra beklemene gerek yok dedi. Hamilelere öncelik var. Sen bir kere telefonla randevu al. Diğer randevuları zaten sekreterden alacaksın. Ve sıra beklemeden gittiğin gün içeri gireceksin...benimde endokrine gitmem lazım ben hep endokrine gittim 4 yıldır troid hastasıyım takiplerim hep endokrinde yapıldı. Ama 6 ay oldu sanırım gitmediğim kontrole gitmem gerek ama çokkk üşeniyorum devlette endokrin ana baba günü sıra almak bir bir işkence
Kızlar bir haftadır hastayım o yüzden giremiyorum. Son dıktor randevumuzdan beri 3. Haftamız çok merak ediyorum acaba bebeklerim iyi mi diye. 14 martta gidicem sonrakine. Sizler nasılsınız nasıl dayanıyorsunuz?
Canım seninle daha önce konuşmuştuk hatırlar mısın medipolle ilgili. ikili test için gittin mi merak ettim. Hakan beye mi gönderdiler? Gittiysen doktoru beğendin mi?
Kızlar bir haftadır hastayım o yüzden giremiyorum. Son dıktor randevumuzdan beri 3. Haftamız çok merak ediyorum acaba bebeklerim iyi mi diye. 14 martta gidicem sonrakine. Sizler nasılsınız nasıl dayanıyorsunuz?
Canım seninle daha önce konuşmuştuk hatırlar mısın medipolle ilgili. ikili test için gittin mi merak ettim. Hakan beye mi gönderdiler? Gittiysen doktoru beğendin mi?
bendeee ekim annesi olucamm :) hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallahh...
Tabiki hatırlıyorum canım. Ama henüz gitmedim. Gecen hafta devlet hastanesine gittim tahlilleri falan yaptırdım gitmişsen bebişide gordüm rahatladım uzattım medipol randevumu 14 üne :) yani aynı gün canım ama henüz randevu almadık biz. 14 üne birazdan alacağız ozaman sorarım haber veriririm sana, ikili testimi kim yapacak diye. Ee sen nereye gideceksin simdi 14 Mart'ta?
Çok çok gecmiş olsun canım bu arada neyin vardı? İyisin dimi simdi?
Ben devlet hastanesine gidiyorum canım. Normalde dahiliyeye gidiyordum sadece. Şimdi hamile olduğum için endokrine sevk edildim.
Aaaa nasıl gitmezsin. Şuanda ilaç kullanıyor musun? Kullanıyorsan da ilaç bebeğine yetiyor mu? Sen bunları bilmeden hamilelik yaşıyorsun ve bu çok tehlikeli.. Hemen telefonla arayıp randevunu al ve bundan sonraki gidişlerinde de oradaki sekreterden al randevuyu. Hatta bana doktor senin sıra beklemene gerek yok dedi. Hamilelere öncelik var. Sen bir kere telefonla randevu al. Diğer randevuları zaten sekreterden alacaksın. Ve sıra beklemeden gittiğin gün içeri gireceksin...
Evet canım lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi:)ben de. istanbul da mı bu hastane
Canım sen bilindik isim koyabilirsin tabiki zevk meselesi bu olay. Ama ben bilindik bir isim olsun istemiyorum hatta hiç kullanılmamış bir isim istiyorum ve bunun araştırmasını yapıyorum. Bence Ecrinde cok hos geliyor kulağıma ama sanırım onun anlamı kötüydü zaten. Banada gizem Tuğçe vs cok kullanılan isimler hatta damla ismi bile hos gelmiyor artık benim sınıfımda lisede iki tane damla vardı. Ilk okulda yine sınıfımda 2 damla vardı 30 kişilik sınıfta ikiside. Ve bana hep kücük damla derlerdi. Jimnastiğe gittim orda 3 tane damla vardı. Cocuğumun boyle birsey yasamasını istemiyorum acıkcası.
Canım bende tsh 3.30 olmasına rağmen buçuk arttırdı ilacımı. Çünkü en fazla 2 buçuk olması gerekiyormuş. 2 buçuğun üstünde olmayacak dedi...canım ben önceki gebeliğimde de tiroid hastasıydım endişe edecek bir durum yok ilacın dozu şuan bana yetiyor hamilelikte ise önceki gebeliğimden biliyorum hemen hemen 20 haftalıktan sonra sadece 1/4 arttırmışlardı ilk haftalarda öyle hemen ilacın dozunun yetmeme gibi bir durumu yok. Ben önceki gebeliğimde bal gibide sıra bekliyordum çünkü çok hamile vardı hangi birine öncelik yapılacak ki. Bu hafta gitmeyi düşünüyordum zaten Sağlık ocağına gitmiştim orda kan testi yapmışlardı tsh t3 t4 da bakılmıştı bi sorun yoktu bende endokrine gitmeyi erteledim