2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sezeryan olursa erken doğar ama ben inanıyorum başak olacak :) hatta 15 i gibi olacak :) direk başak olcaz biz. Aynı benim durumumu yaşıyorsun bende erkek goruyorum ama eşim kızın olacak diyor. Yok ben baya baya pasta yiyorum yani hatta rüyalarımda bile görüyorum pastayı :)

aa evet benim de sezeryan olursa erken olur sanirim. ben cok titiz degilim bebegim basak olsun titiz olsun bari :))))

ilk ruyamda , pasta yiyordum , hemde parmagimida yiyordum tadi cok guzel oldugundan :)) ama ruya iste. gercek hayatta agzima surmem pastayi heleki krem santili pastayi.

isim konustunuzmu dusunmu birseyler. Ben henuz dusunmedim, cinsiyeti ogrenince dusunmeye baslayacagim ins. 21.haftada ogrenecigim cinsiyetini . doktor ogune randevu verdi cunki.

çok şükür iyiyizz. siz nasılsınz bebişle :nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

biraz miğde bulantımız var ama onun dışında çok şükür bi sorunumuz yok cnm miğdem kazınıyor ya acıkıyorum süreklii bu bebiş bana çok kilo aldıracak belli konturolümüzz 15 marta daha çok var nasıl geçecek bu günler bilmiyorumm:24::24: senden naberrr cnmmm

merhaba ekim anneleri.benide ekleyin.sat 24 aralik tahmini dogum kimi sitede 30 eylul kimisinde 7 ekim diyor.bende daha karar veremedim..bebise bagliyiz.l
bilgilerim 28 yasindayim yurtdisindayim ikinci hamileligim.sat 24 aralik.turk sitesine gore 30 eylul yabanci sitelere gore son gun 7 ekim ;)

hayırlı olsun sağlıkla kucağına da alırsın inş..:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

biraz miğde bulantımız var ama onun dışında çok şükür bi sorunumuz yok cnm miğdem kazınıyor ya acıkıyorum süreklii bu bebiş bana çok kilo aldıracak belli konturolümüzz 15 marta daha çok var nasıl geçecek bu günler bilmiyorumm:24::24: senden naberrr cnmmm

bende de var mide bulantılarım ve iştahda yeni açıldı yemezsem kuscak gibi oluyorum.seninle aynıyız ya maşallah :nazar::emir_bebek: süreç aynı gidecek güzeliklerle inş. hepimiz için.benim haftasonu olabilir randevu ilk kan tahlilerimi verdim çünkü 10 tüp :53: perşembe alıcam onu bekliyorum dualarla :18:

Berkandamla,

benim kadinlar kulubunde ki arkadaslardan ogrendigim kadariyla, bikini bolgesi bacak vs agda yaptirmada bir sakinca yokmus, doktorlarina sormus arkadaslar.

int okudugum bilgiye gore, hamilelikte yuz bolgesi icin lazer yaptirabiliyor bir sakincasi yok , ama diger bolgeler icin yapilmamasi gerekiyormus.

koltuklati azalmistir zaten lazerden, ara ver gebelik bitince yaptirmaya baslarsin canim.

bende de var mide bulantılarım ve iştahda yeni açıldı yemezsem kuscak gibi oluyorum.seninle aynıyız ya maşallah :nazar::emir_bebek: süreç aynı gidecek güzeliklerle inş. hepimiz için.benim haftasonu olabilir randevu ilk kan tahlilerimi verdim çünkü 10 tüp :53: perşembe alıcam onu bekliyorum dualarla :18:

10 tüp mü uuuuvvvv baya almışlar yaaa işallah iyi haberlerle gelirsinizz cnm ben 5 , 6 günden beri miğde bulantım olmuyordu bu gün kötü oldum herşeyden migdem bulanır oldu işallah geçer zamanlaa şimdide hıckırık tutu nefesini tutunca gecer ddiyorlar ama şimdi sakıncalı galiba:44:

10 tüp mü uuuuvvvv baya almışlar yaaa işallah iyi haberlerle gelirsinizz cnm ben 5 , 6 günden beri miğde bulantım olmuyordu bu gün kötü oldum herşeyden migdem bulanır oldu işallah geçer zamanlaa şimdide hıckırık tutu nefesini tutunca gecer ddiyorlar ama şimdi sakıncalı galiba:44:

aynn ya 10 tüp benden başka kimseden almadılar heralde bu sitede:26: inş. cnm sağol.bende geçen haftadan beri bulanıyorumm:50: aman tutma sakıncasını bilmem duymadım ama kendi geçer benim çok sık oluyor :42: :10::10::54:

aynn ya 10 tüp benden başka kimseden almadılar heralde bu sitede:26: inş. cnm sağol.bende geçen haftadan beri bulanıyorumm:50: aman tutma sakıncasını bilmem duymadım ama kendi geçer benim çok sık oluyor :42: :10::10::54:

hımm annemle konuşacaktım hıckırıktan konuşamadım nasıl geçecek yaa neyse ben çıkıyorum sonra görşürüzz bayyy:10::10:

iyi aksamlar guzel anneler nasilniz bakalim Ben halsizlikten maf oldum
Resmen ya nasil gecer bilmiyorum resmen elimden
Kolum tutmuo insssss bir an once gecer:25:

aa evet benim de sezeryan olursa erken olur sanirim. ben cok titiz degilim bebegim basak olsun titiz olsun bari :))))

ilk ruyamda , pasta yiyordum , hemde parmagimida yiyordum tadi cok guzel oldugundan :)) ama ruya iste. gercek hayatta agzima surmem pastayi heleki krem santili pastayi.

isim konustunuzmu dusunmu birseyler. Ben henuz dusunmedim, cinsiyeti ogrenince dusunmeye baslayacagim ins. 21.haftada ogrenecigim cinsiyetini . doktor ogune randevu verdi cunki.

Isim konusunda hiç nübir fikrim yok sadece kız olursa isim seçenekleri var ama erkek olursa hiç bilmiyorum kuzum ya. Nasıl dayanacaksın 21. Haftaya kadar? Ben senin yerinde olsam karnım ağrıyor şuram ağrıyor buram kotu diye giderim doktora dayanamam ki cok özlerim bizde haftaya gidiyoruz bakalım eylül annelerinde 11. Haftada öğrenenler bile var

Berkandamla, Kamuran85 nasilsiniz arkadaslar :3::3::3:

Bebislerinizde iyidir ins.

hissetmeye basladinizmi ??:21::21:biliyorsunuz 11.haftadayiz artik:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

gecmisi okudum, gemis olsun damlacigim, enfeksiyon biran once gecer ins. bol su icmeyi oneriyor doktorlar , zaten senin doktorunda bunu onermis.

buarada bebeklerimizin burcunu biliyormusunuz, terazi olucaklar :):16::16::16::16: terazi bebek burclari hakkinda simdiden arastirmaya basladim.

fakat soyle bir durum var, 26 eylul dogum gunleri ama 2-3 gun once olursa, basak bebegi oluyorlar :))
iyiyim Allahıma şükür. Bebeğim de iyi herhalde. Çünkü arada bir alt tarafımı ağrıtıyor. Oradan anlıyorum iyi olduğunu. Önümüzdeki hafta doktora gidip ense kalınlığına baktıracağım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız... Benim bebeğim kısmetse terazi burcu oluyor:)

Ömürlükdeğilseyirlikoldu , nerede acaba? İşten çıktı çıkalı daha çok özletiyor kendini.. İnşallah iyidir.

iyi aksamlar guzel anneler nasilniz bakalim Ben halsizlikten maf oldum
Resmen ya nasil gecer bilmiyorum resmen elimden
Kolum tutmuo insssss bir an once gecer:25:

Hadi yat dinlen kıyamam sana yoksa hasta falan mı oluyorsun acaba :s amaan dikkat et canım kendine bol bol c vitamini al

Berkandamla,

benim kadinlar kulubunde ki arkadaslardan ogrendigim kadariyla, bikini bolgesi bacak vs agda yaptirmada bir sakinca yokmus, doktorlarina sormus arkadaslar.

int okudugum bilgiye gore, hamilelikte yuz bolgesi icin lazer yaptirabiliyor bir sakincasi yok , ama diger bolgeler icin yapilmamasi gerekiyormus.

koltuklati azalmistir zaten lazerden, ara ver gebelik bitince yaptirmaya baslarsin canim.

Teşekkür ederim canım bilgi aktarımın için. Ağda yaptırdım zaten ama öğrendiğim kadarıyla herkes yaptırıyormuş zaten bikini bölgesine hayatta yaptırmam ağda falan sarkıyor yani. Canımcım azalmadı ya sadece 1 seans gidebildim 2. Seanstta hamile oldugumu öğrendim kaldı 5 seans amaan neyse artık bebişten önemli değil hiç birsey

Hadi yat dinlen kıyamam sana yoksa hasta falan mı oluyorsun acaba :s amaan dikkat et canım kendine bol bol c vitamini al
bilmiyorum ki cnm bi size bakayim dedim neyseki kotu birsey yokmus
Iyiymis herkes çok sukur Ben de simdi cikacam dinleniyim biraz

Teşekkür ederim canım bilgi aktarımın için. Ağda yaptırdım zaten ama öğrendiğim kadarıyla herkes yaptırıyormuş zaten bikini bölgesine hayatta yaptırmam ağda falan sarkıyor yani. Canımcım azalmadı ya sadece 1 seans gidebildim 2. Seanstta hamile oldugumu öğrendim kaldı 5 seans amaan neyse artık bebişten önemli değil hiç birsey

Ben 1 yıldır tüm vücut ağda yaptırıyorum canım. Hiçbir şey olmaz ağdadan merak etme. Bu haftasonu ağda günüm, yine gideceğim. Diğer hafta doktor randevusu var çünkü..

geçmiyor, daha da geçmeyecek gibi sanki :)
bu arada makas ve bıçak olayına ben inanıyorum nedense, bugüne kadar kime yapıldıysa tuttu, belki ondan. bana da yaptılar, senin gibi bıçağa oturdum :)))
ben de bıçağa oturdm bakalm doğru çıkacak mı =)))

yazıyorum canım :9:

baba anlaşalım senle..önümüzdeki uzun yıllar annem artık benim..iyi günümde kötü günümde hastalıgımda saglıgımda..Bu işler sırayla babacım :9:

çok güzelmiş..

Sabah 9 da kontrolum var kizlarr cok heyecanliyim galiba uyku tutmadi bi turlu...insallahbyarin guzel haberlerle gelebilirim benim icin dua edin olur mu...
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah.yarına ertelenmiş sanırım. olsun canım geç olsun da güç olmasın.. bebiş bir gün daha büyümüş olacak.:)

slm kızlar yarın ogleden sonra benımde kontrolum var ıkı haftadır hıc gıtmedım dua edın bana ıyı haberler alıyım ıns:18:

güzel haberlerle gelirsin inşallah..

merhaba bayanlar. moralim çok bozuk. cuma günü endokrolojiye gittim. guatrım var. nodüllerim çoğalmış ve büyümüş doktor biopsi yapacağız dedi. haziran'a randevu verdi. 6 aylık hamileyken biopsi olacam. çok korkuyorum. cumadan beri moralim altüst oldu. psikolojik sanırım bulandılarım çoğaldı. yemek yiyemiyorum sürekli kusuyorum. bana dua edin Allah rızası için.

canım unutma guatr stresle ilgisi var. düşünmemeye çalış.. iyi şeyler düşün.. bebişini düşün..üzülsek de var..ama üzülmezsek stresi yeneriz..

Hastaneye de gitmek istemiyorum, çok acımasızca batırıyorlar iğneyi,çok acıtıyorlar :(

Tatlım 9 ay boyunca ne yapacağız biz :( Çok şükür çok seviniyorum bi sorun yk diye, şükrediyorum hep ama bu iğne stresi beni bitirdi.

15 ine kadar sabredebilirsem doktor randevum var, o zaman ona sorarım diye düşünmüştüm ama o güne kadar Halil Sezai'den isyaannnnnnnnn :) (işin şakası tabi,isyan falan yok)

O zaman bugünden itibaren sana dua ediyoruz canım :)) Bakalım yarın dr ikili testin için tarih verecek mi:)

canım ne zamana kadar yapılıyor. cleaxane iğnesini.. bir süresi var mı.. yani gebeliğin şu dönemine kadar yapılmalı gibi bir zamanı var mı?

Back
X