2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
slm kizlarrrrr...

napiorsunuz? nasilsiniz?
calisan varmi?

nasil hamilelik panelini yaptiniz?
ben bulamiyorum

Hosbuldum cnm ;)
Dr a sordum bende normal dedi ama yine de ilaç verdi.
Sonuçta dr onlar yani . zararlı olacak bişey kullandirmazlar.

Son düzenleme:
Hosbuldum cnm ;)
Dr a sordum bende normal dedi ama yine de ilaç verdi.
Sonuçta dr onlar yani . zararlı olacak bişey kullandirmazlar.

bende sordum hata cok korkmustum ilk basta hemen aradim ve sormustum...oda normal diyince cok rahatlamistim. aynen öyle doktor olan onlar, biz onlara güvenmek zorundayiz....

slm kizlarrrrr...

napiorsunuz? nasilsiniz?
calisan varmi?

nasil hamilelik panelini yaptiniz?
ben bulamiyorum

Profil bölümünde evlilik bilgilerini girdiğin gibi bi de hamilelik takvimi var.
Orda sat tarihini giriyorsun o kadar.

Slm cnm bu arada.
Ben 10 gün raporluydum lekelenmelerden ötürü.
Yarın bi terslik olmazsa başlıyorum işe :(
Bi yandan istiyorum bi yandan da istemiyorum çalışmayı.

Profil bölümünde evlilik bilgilerini girdiğin gibi bi de hamilelik takvimi var.
Orda sat tarihini giriyorsun o kadar.

Slm cnm bu arada.
Ben 10 gün raporluydum lekelenmelerden ötürü.
Yarın bi terslik olmazsa başlıyorum işe :(
Bi yandan istiyorum bi yandan da istemiyorum çalışmayı.

tsk ederim canim, hemen bir deneyeyim..

bende calisiyorum ve canim hiiiccccc istemiyor...kimselere hamile oldugumuda söyliyemiyorum daha erken diye...ne olur ne olmaz diye daha bekliyorum, birde kesenin icinde bebisle alakasi yok dedi doktor birsey var daha beli degil ne oldugu onu bekliyorum....
is yerinde birde bilmedikleri icin, birsey diyorlar yapiorsun, tabide cok dikkatli davraniyorum, ama bilseler daha iyi..rapor alamyiorum patronum cok pimpirikli, hic sevmiyor rapor alan kisiyi

riskli gebelik sınıfındayım ya ama yine de öyle düşünelim. dikkat etsem ne kadar edebilirim ki.. işte öyle koşuşturuyorum.. allaha emanet. inşallah sağlıcakla doğum yaparız..

benim de çıktı valla..

başlayalım o zaman bir sorayım bir de tecrübelili annelere çevremdeki.

canım valla alışkın denmez de mecburiyetten denilir ancak.

evet bebişin annesi iyi düşünelim iyi şeyler olsun. endişeden uzak durmak en güzeli..

benim dr da kol bacak yap demişti.ancak üzerinde karın diyor gebelik öncesi de vuruluyor muydu..ondan öyle yazmış olabilirler mi. bunu da soruyum dr a hafta son

canım gözün aydın. bebişin iyi olsun da.. inşallah iyi büyürler..

doğum günün kutlu olsun. hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..

çok teşekkür ederim canım, inşallah hepsi sağlıklı sıhatli ebişler olur ...

riskli gebelik sınıfındayım ya ama yine de öyle düşünelim. dikkat etsem ne kadar edebilirim ki.. işte öyle koşuşturuyorum.. allaha emanet. inşallah sağlıcakla doğum yaparız..

benim de çıktı valla..

başlayalım o zaman bir sorayım bir de tecrübelili annelere çevremdeki.

canım valla alışkın denmez de mecburiyetten denilir ancak.

evet bebişin annesi iyi düşünelim iyi şeyler olsun. endişeden uzak durmak en güzeli..

benim dr da kol bacak yap demişti.ancak üzerinde karın diyor gebelik öncesi de vuruluyor muydu..ondan öyle yazmış olabilirler mi. bunu da soruyum dr a hafta son

canım gözün aydın. bebişin iyi olsun da.. inşallah iyi büyürler..

doğum günün kutlu olsun. hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Canim benim çok sevindim bende tam 7.0 da gitmistjm allaha emant artik miniklerimiz sağlıklı sihhatli alalim kucağımiza ins
inşallah canım , çok teşekkür ederim.. bakalım 3 hafta sonra çağırdı dr. bu 3 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum ama dayanacağız artık :))))

günaydııııııın çooooooooook sevimli tatlı annişler:)

çatlak kremi kullanan anniş var mı aranızda? ne zaman başlanmalı bu kremleri kullanmaya bir de en iyisi uygunu hangisi acaba?

günaydııııııın çooooooooook sevimli tatlı annişler:)

çatlak kremi kullanan anniş var mı aranızda? ne zaman başlanmalı bu kremleri kullanmaya bir de en iyisi uygunu hangisi acaba?

Günaydın canım şimdiden başlamalısın. Ama bir kaç sayfa önce karışım yağlar yazmıştı birisi onu kullanmak daha mantıklı. Önemli olan cildini kurutmayıp nemli tutman. Bu arada sadece göbeğine değil genişleyip çatlayabilecek her bölgeye sürmek gerekiyor, basenlere kol ve bacakların üst kısımlarına ve de gögüslere çünkü çok büyüyorlar ve yeterli nem olmazsa çatlıyorlar..

tsk ederim canim, hemen bir deneyeyim..

bende calisiyorum ve canim hiiiccccc istemiyor...kimselere hamile oldugumuda söyliyemiyorum daha erken diye...ne olur ne olmaz diye daha bekliyorum, birde kesenin icinde bebisle alakasi yok dedi doktor birsey var daha beli degil ne oldugu onu bekliyorum....
is yerinde birde bilmedikleri icin, birsey diyorlar yapiorsun, tabide cok dikkatli davraniyorum, ama bilseler daha iyi..rapor alamyiorum patronum cok pimpirikli, hic sevmiyor rapor alan kisiyi

Benim herkes öğrendi tabi rapor alınca.
Allahtan çalıştığım bölümde benim işimi yapabilecek çok insan var da rapor sorun olmuyor.
Allah korusun kötü bişey olsa zaten herkes öğrenecek aslında.
Yine sen bilirsin tabi ama bence söyle. Ona göre davranırlar sana.
Kontrolün ne zaman en azından o zaman kese içindeki netlesirse söyle.
İnşallah kötü bişey yoktur cnm.

günaydınlar...

Allah nasip kısmet ederse inşallah bende ekim annesi olucam.
Yaşım 29 istanbul.
Ayrıca size birşey sormak istiyorum.
Hafif pembe lekelenmeleri hala olan var mı?
Progestan kullanıyorum da 10 gün kullanmıştm.10 gün daha kullan dedi dr.

hoşgeldin canım. canım bu dönemde lekelenmeler oluyor. ancak dr muayenesi önemli progestanın mutlaka düzenli al.

İnşallah cnm hepimizin yavrusunu bağışlasn ;)
Çoğu bu lekelenme için normal diyo ama ben biraz pimpiriklimiyim yada ilk hamileliğim diye mi hemen dr a gidiyorum.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın..

ben de kahverengi lekelenmeler oluyordu. ki adet öncesi zamanı geldiğinde oluyor. süt kesiği gibi akıntı oluyor. progestan kullanıyorum.
kan pıhtılaşma testi yapılmadı benim ama daha önce düşüğüm olduğu için clexane iğnesi vuruyorum hergün.

herkesin farklı olacağı için muayene eden dr un söyledikleri önemli. eğer içinde bir şey varsa başka dr da git bence..

Son düzenleme:
Kızlar benim akıntım bayağı azaldı progestanı bırakına sizin akıntı ne kadar çamaşırınız ıslanıyormu akıntıdan miktarı Ne kadar ben baya tedirgin oldum hastahaneyi aradım randevuları doluymuş Dr da öğleden sonra geliyor çok kötü oldum Bi kontrol edip cevap yazarmısınız 10. Haftadayım şuan :18:

Kızlar benim akıntım bayağı azaldı progestanı bırakına sizin akıntı ne kadar çamaşırınız ıslanıyormu akıntıdan miktarı Ne kadar ben baya tedirgin oldum hastahaneyi aradım randevuları doluymuş Dr da öğleden sonra geliyor çok kötü oldum Bi kontrol edip cevap yazarmısınız 10. Haftadayım şuan :18:

Canım sakın ol akıntı hamilelikte doğal olan birsey biliyorsun akıntının cinsi önemli sarı mı kaşıntı ve yanma oluyormu? Yada kahverengi falan mi

günaydınlar...

hoşgeldin canım. canım bu dönemde lekelenmeler oluyor. ancak dr muayenesi önemli progestanın mutlaka düzenli al.

ben de kahverengi lekelenmeler oluyordu. ki adet öncesi zamanı geldiğinde oluyor. süt kesiği gibi akıntı oluyor. progestan kullanıyorum.
kan pıhtılaşma testi yapılmadı benim ama daha önce düşüğüm olduğu için clexane iğnesi vuruyorum hergün.

herkesin farklı olacağı için muayene eden dr un söyledikleri önemli. eğer içinde bir şey varsa başka dr da git bence..

Hoş buldum cnm ;)
Geçmiş olsun daha önceki düşük için.
İnşallah sağlıklı bi şekilde hepimiz yavrularımıza kavuşalm. (Amin)
Muayenede dr kötü bişey söylemedi çok şükür.
Evde olduğumdan kendimi çok dinliyorum.iyi bişey değil tabi.
Dr u bişey olduğunda hemen arıyorum.
Merak etmektense gitmek daha iyi.
Öteki türlü ne yapsam da aklımdan çıkmıyor.

Benim herkes öğrendi tabi rapor alınca.
Allahtan çalıştığım bölümde benim işimi yapabilecek çok insan var da rapor sorun olmuyor.
Allah korusun kötü bişey olsa zaten herkes öğrenecek aslında.
Yine sen bilirsin tabi ama bence söyle. Ona göre davranırlar sana.
Kontrolün ne zaman en azından o zaman kese içindeki netlesirse söyle.
İnşallah kötü bişey yoktur cnm.

evet haklisin ona göre davranirlar ama ben cok tedirginim, yarin doktor randevum var, insallah iyi haberler alirim canim.
ben bir bos gebelik gecirdim gecen sene agustos ayinda...kimselere duyurmadim...
benden önceki kadinda hamile kalmis ve patron cok rapor aldi diye(haberi yokmus hamile oldugundan) cikartmaya kalkmis....ama sanirim patron bunu anlamis, bizim burda rapor aldigin zaman patron bilmez neden nicin diye...

insallah canim kötü birsy yoktur...
patronun birsey dedimi hamile oldugunu duyunca

Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor

Günaydın canım şimdiden başlamalısın. Ama bir kaç sayfa önce karışım yağlar yazmıştı birisi onu kullanmak daha mantıklı. Önemli olan cildini kurutmayıp nemli tutman. Bu arada sadece göbeğine değil genişleyip çatlayabilecek her bölgeye sürmek gerekiyor, basenlere kol ve bacakların üst kısımlarına ve de gögüslere çünkü çok büyüyorlar ve yeterli nem olmazsa çatlıyorlar..

şimdiden başlanmalı demek:( neyse bakayım o karışım yağlara. çok teşekkür ederim canım.

Akıntım yok gibi ondan korkuyorum göğüslerimde küçüldü zaten belirtim yoktu midem falan bulanmıyor

Tamm işte bende o noktadayım 10. Haftadan itibaren bulantım azaldı ama kokulara hassasiyetim gitmedi artık 3. Ay bittiği için rahat rahat geçireceğiz. Bende boyle şüphelenip gittim doktora kocaman olmuştu Bebişim :)) içini rahatlatmak için bence gidebilirsin doktora bakmaya ;)

inşallah canım , çok teşekkür ederim.. bakalım 3 hafta sonra çağırdı dr. bu 3 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum ama dayanacağız artık :))))

Gecer gecer daha cook bekledigimiz zmanalar olcak nezaman görünüyor dogum :) suanda nekadar lik meleğin

Back
X