2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar çok morelim bozuk doktora gittim bugün bebegin kalp atışını duyamadık. Daha erken 1 hafta 10 gün daha bekleyelim dedi.
şuan 7 haftalığım kese 10 mm herşey yolunda ama bebegin kalp atışı yok :(
canım moralini iyi tut.
limon iç.. kanı sulandırır. bol su iç.. temiz hava al.. bugün hava çok güzeldi..
inşallah duyarsızsınız.sağlıklıdır inşallah..

selam kızlar ve bebişleri :)
maalesef işe başladım :( uykum var. evde alışmışım ufak kestirmelere.
birazda korkuyorum istemediğim bişey olur diye.
allahtan arkadaşlarım iyi karşıladı. ama müdür hiç pas vermedi. sanırım raporlu olduğum için. uyuz oluyorum böyle adamlara.
sanki ben keyfimden aldm raporu.
kafana takma diyolar. neyse bakıcaz yanıma gelirse lafımı esirgemicem.
olsun canım sonuçta almışsın raporunu bir şey deme. kendini de sinirlendirme..

kızlar ben şimdi sürekli kustuğum için su içemiyorum idrarım limon sarısı olan varmı aranızda idrarı sapsarı olan
bol su iç canım..

Çok fazla kaçırma ama sonra benim gibi karın ağrısı ve gaz problemi baş gösterir o da kötü bi durum;)
leblebi yeyince:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: söylemesi ayıp ama abartmıyorum :1::1::1: sabaha kadar gaz çıkartmaktan uyuyamadım. leblebi iyi geliyor ama fazla kaçırmayın. karnım ağrımadı ama..:)

Alıntıdır kızlar yalnış anladım sanırım sizleri,

Grip aşısı (ilk 12. haftadan sonra), kuduz aşısı (Risk oluşmuş ise antikorları ile birlikte uygulanabilir), Hepatit B aşısı (Risk faktörü var ise 0, 1, 6 aylarda tek doz yapılır. Risk yok ise gerek yoktur (sağlık çalışanları vb.)), Difteri-tetanoz (Tetanoz aşısı gebeliğin 20-24. haftalarında) gebelikte güvenle yapılabilir. . Aile hekimleri bu konuda size yardımcı olacaktır.

gebelikte aşı mı valla ilk defa duydum bunu..

Son düzenleme:
evet yinede doktora sormamız gerekiyo bence de;) Yanlış bişey yapmasınlar yapmazlar diye düşünüyorum ama tedbirli olmak lazım;) çok ilgililer canııımm;) hemşire biraz asık suratlıydı pek sevmedim:)

bence de yapmazlar :) hemşire benimki çok tatlı hanım bir bayandı çok ilgilendi takıldığın birşey olursa ara sor bile dedi

leblebi yeyince:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: söylemesi ayıp ama abartmıyorum :1::1::1: sabaha kadar gaz çıkartmaktan uyuyamadım. leblebi iyi geliyor ama fazla kaçırmayın. karnım ağrımadı ama..:)

Çok güldüm yaaa:) Benim karnımda ağrıdı, yemeye biraz ara verdim;)

ya benim son kontrolden bir hafta geçti ve bebegimi hiç hissedemedigim için içimde deli bi korku var.. yaşıyormudur ki? yani ona bişey olsa ben hissederim dimi..ultrasyona sık girmek istemiyorum evet ama saglıklı mı degilmi onu çok merak ediyorum..

ya benim son kontrolden bir hafta geçti ve bebegimi hiç hissedemedigim için içimde deli bi korku var.. yaşıyormudur ki? yani ona bişey olsa ben hissederim dimi..ultrasyona sık girmek istemiyorum evet ama saglıklı mı degilmi onu çok merak ediyorum..

canım daha hissetmezsın kı korkma strese sokma bebegıde kendınıde sağlıklıdır o şimdi gelişiyo o zamanla hissedeceksin bu seferde çok hareketli dıyeceksın emin ol

iyi şeyler düşün cnm . Bizde hisettmiyoruz ki ... inş hissedeceğiz zamanı gelince hayırlısı olsun

Şimdi yaşadığın durum cok normal mide bulantılarımız azalma belirtilerde azalma falan görüşebilir çünkü bedenin artık alışıyor hamileliğe. Ama seni korkutmak istemiyorum kalbi dursa da hissetmeyiz ben büyüzden panikle hastaneye gittim gecen hafta. Bence strese sokacağına kendini hastaneye git gor bebişini rahatla

Selam kıslar nasılsınız? Umarım bütün anneler ve bebişler iyidir.
İşler çok yoğun bu aralar. ara ara yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. en son 2 hafta önce kontrole gitmiştm pıtırcığımın kalp atışlarını duymuştuk. doktorm bi dahaki randevuyu 26 marta ikili test için verdi. ama ben çok özledim. eşimi başka bir doktorun da görmesi iyi olurmuş die ikna edip bu cumartesiye başka sgk anlaşmalı bir hastaneden randevu aldım:) kendi doktorum medikalpark göztepede aranızda bu hastaneye giden var mı?

Şimdi yaşadığın durum cok normal mide bulantılarımız azalma belirtilerde azalma falan görüşebilir çünkü bedenin artık alışıyor hamileliğe. Ama seni korkutmak istemiyorum kalbi dursa da hissetmeyiz ben büyüzden panikle hastaneye gittim gecen hafta. Bence strese sokacağına kendini hastaneye git gor bebişini rahatla

katılıorum sana arkadasım bende cok strese girdim ve bugun iş çıkışı acile gidicem görücem bebeğimi inşalalh.doktor kontrolüm normalde 10 gün sonra ama beklemek beni daha cok strese sokuyor.

ya aklıma ne gelio biliyor musunuz? şu doktorların kullandığı stetoskoptan alsak bebişimizin kalp atışlarını duyamaz mıyız ki:)

Teşekkür ederiz canım;) Benim de bilgim yok sağlık ocağına gittim kayıt yaptırdım 12. haftada tekrar görmemiz gerekiyo dediler ama aşıdan bahsetmedi, demir ilacına başlıcaz dedi. Ben zaten kullanıyorum kansızlık çıktığı için doktorum başlattı bile.

Bende demin sağlık Ocağı'na gittim annem ilac yaDıracaktı kendisine dedim neden aramıyorsunuz beni hiç :) onlarda dediler ki biz seni takip ediyoruz ne zaman hastaneye gittin herseyi biliyoruz 5. Aydan sonra da sık sık arayacağız seni dedi :)

ya aklıma ne gelio biliyor musunuz? şu doktorların kullandığı stetoskoptan alsak bebişimizin kalp atışlarını duyamaz mıyız ki:)

Hahaha aynı ben gecen gün netten steteskop fiyatlarına baktım :) öbür ay alcaz :)

Selam kıslar nasılsınız? Umarım bütün anneler ve bebişler iyidir.
İşler çok yoğun bu aralar. ara ara yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. en son 2 hafta önce kontrole gitmiştm pıtırcığımın kalp atışlarını duymuştuk. doktorm bi dahaki randevuyu 26 marta ikili test için verdi. ama ben çok özledim. eşimi başka bir doktorun da görmesi iyi olurmuş die ikna edip bu cumartesiye başka sgk anlaşmalı bir hastaneden randevu aldım:) kendi doktorum medikalpark göztepede aranızda bu hastaneye giden var mı?

Bende medipole gidiyorum ama o hastaneyi de merak ediyorum nasıl bir hastane doktorları nasıl

katılıorum sana arkadasım bende cok strese girdim ve bugun iş çıkışı acile gidicem görücem bebeğimi inşalalh.doktor kontrolüm normalde 10 gün sonra ama beklemek beni daha cok strese sokuyor.

En iyisini yapıyorsun canım git git korkularında yaşayacağına görüp rahatla

Kizlar merhaba
Bnde ekim annesiyim
Kisaca bahsediyim kendimden ve bebisten.aralikta kimyasal dusuk gecirdim ocakta tekrar hamile kaldim.suan 8+1 iz.
Ama ultrasonda 7 haftalik gozukuyo bebegim.6.haftada kalp atisini duyduk.suan bebegim 10.7 mm.normalmi bu? Birde bgn 4 tup kan ve idrar tahlili istedi doktor.sonuclar cikti yrn doktor bakicak.bu testler ne icin.ilk gebeligim oldugu icin pek bilgili degilim acikcasi.

Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app

Back
X