2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben sürekli ilk öğrendiğim günlerden beri ekşi yiyorum.
Sürekli limon yiyorum kabuğuyla hem de:)
Ama yazımı daha fazla uzatmayayım isterseniz:)

ben de ilk hamile alşwerişimi yaptım dün internetten, hadi hayrlı olsun :D:49:

canım senin ilk bebeğin sanırım daha bir heyecanlı gördüm seni sankiEki Görüntüle 1011552

Evet ilk hamileliğim ama hamile kıyafetleri için diyorsan ciddi şişti yani. Burada bir cok kez yazdım kimse inanmadı bana ama tekrar diyorum benim normalde hiç göbeğim yok xs giyen bir insanım şimdi göbeğim cok fena hallerde. Ve şuanda da göbek deliğim acıyor hiç göbeğim olmadığı için ee haliyle çıkıyor göbeğim.

ben sürekli ilk öğrendiğim günlerden beri ekşi yiyorum.
Sürekli limon yiyorum kabuğuyla hem de:)
Ama yazımı daha fazla uzatmayayım isterseniz:)

Hamileliğimin sadece basında limonları kesip tuzlanıp yemiştim şimdi ekşi olan herseyden tiksiniyorum zaten bu forumda tatlı aşeren sadece ben varım sanırım :s

Evet evet benimkide şişti. Oyuzden hamile kıyafetlerimi aldım ben iki hafta onceden. Çünkü hamile kıyafetleri mükemmel rahat ve bebişim içinde çok mutlu. Yeni geldin aramıza yada ben yeni farkediyorum hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

yenı sayılır canım 1 aydır burlardayım ara ara gırıyorum ben cok uzuluyorum ama kılo meselesıne ya 2mkg almısım hamıle kalmadan 57 ıdım hamıle kadım 59 cıkıyorum ıns cok almam ve bulantım vs de hıc yok bazıları kılo verıyomus ne sanslılarya ben daha hamıle kıyafetı almadım sureklı tayt gıyıyorum sımdılık

Çok sağol canım bilgilendirme için. Çift taraflı olanı alacağız ozaman bizde. Bir tane kardiyolojiye özel steteskop görmüştüm ondan mı alsam acaba dedim o biraz pahalıydı çift taraflı olması yeterli herhalde steteskop için dmi?

Bilemiyorum ki hangisi daha hassas olur gebelikte.
Valla ben de düşünüyorum yine aynısından almayı.sonra da veririm gene kardesıme yapayım.
Ben de dınlenebiliosa eğer dur arayayım ....dinlenemiomuş:(((
Şimdi kapattım telefonu maalesef duymaya inandırarak kendini dinlersen muhtemelen duyacağın bağırsak hareketlerini de kalp ritmi zannedersın dedi.
Yağ dokun, kas dokun, rahim duvarın,amniyotik sıvı sesi zaten dağıtır...anlayacagın zor ve yanıltıcı bı deneme olur dedi.
Kızlar! Boşuna para verip almayın yanı.
Ben onunkiyle duyabılırsem 3.trim. aylarda ,yazarım size..

kızlar bısıy sorucam yıne sıze 8+1 den sonra bulantı vs yasayan varmı sanırım ben yasamıycam bulantı artık gbıme gelıyor ama :)

kızlar bısıy sorucam yıne sıze 8+1 den sonra bulantı vs yasayan varmı sanırım ben yasamıycam bulantı artık gbıme gelıyor ama :)
tebrik ederim canım sağlıklıca kucakla inşallah bebeğini :34: ben 2.ye gebeyim prensesime gebeyken 8 haftalıkken başlayıp doğuma kadar mide bulantısı-kusma yaşadım kesintisiz , bu yüzden aynen 8 haftadan sonra yoksa bulantı v.s. rahat ol maşallah diyelim bende bu gebeliğimde hafif bulantı ve kokuya hassasiyet dışında rahatım şimdilik :49::34:

tebrik ederim canım sağlıklıca kucakla inşallah bebeğini :34: ben 2.ye gebeyim prensesime gebeyken 8 haftalıkken başlayıp doğuma kadar mide bulantısı-kusma yaşadım kesintisiz , bu yüzden aynen 8 haftadan sonra yoksa bulantı v.s. rahat ol maşallah diyelim bende bu gebeliğimde hafif bulantı ve kokuya hassasiyet dışında rahatım şimdilik :49::34:

tesekkur ederım bende senı tebrık edeerım sanırım benımkı erkek dıyorum ben kızlarda bulantı cok oluyormus cevrem ole dıyor artık bulancagını sanmıyporum ama kılo alıyorum sımdıden ona cok uzuluyorum ama napalım alıcaz ole bole

yenı sayılır canım 1 aydır burlardayım ara ara gırıyorum ben cok uzuluyorum ama kılo meselesıne ya 2mkg almısım hamıle kalmadan 57 ıdım hamıle kadım 59 cıkıyorum ıns cok almam ve bulantım vs de hıc yok bazıları kılo verıyomus ne sanslılarya ben daha hamıle kıyafetı almadım sureklı tayt gıyıyorum sımdılık

Bende hamile taytı aldım zaten. Bende 1,5 kg almışım :s 47,5 olmuşum

tesekkur ederım bende senı tebrık edeerım sanırım benımkı erkek dıyorum ben kızlarda bulantı cok oluyormus cevrem ole dıyor artık bulancagını sanmıyporum ama kılo alıyorum sımdıden ona cok uzuluyorum ama napalım alıcaz ole bole
çok sağol canım :29: dert etme kiloları :3: ben bu gebeliğim hemen öncesi kızıma gebe kaldığımki kiloya erişmiştimki ( özel hiç bir şey yapmadım , sadece tempo bebek olunca ) yeniden gebeyim bende hemen kilo aldım :9: illaki kilo geldiği gibi gidiyor sadece rahat 1 yıla sığabiliyor yavaş yavaş benim gibi özel bişi yapmayacaksan :38:

selam , nasılsınız kızlar :3:

ya sayfa sahibi arkadaşla denk mi gelmiyoruz yoksa bir süredir aramıza katılmıyor mu :26: inşallah sıkıntılı hassas gebelik yaşamıyordur :49::nazar::38:

Bilemiyorum ki hangisi daha hassas olur gebelikte.
Valla ben de düşünüyorum yine aynısından almayı.sonra da veririm gene kardesıme yapayım.
Ben de dınlenebiliosa eğer dur arayayım ....dinlenemiomuş:(((
Şimdi kapattım telefonu maalesef duymaya inandırarak kendini dinlersen muhtemelen duyacağın bağırsak hareketlerini de kalp ritmi zannedersın dedi.
Yağ dokun, kas dokun, rahim duvarın,amniyotik sıvı sesi zaten dağıtır...anlayacagın zor ve yanıltıcı bı deneme olur dedi.
Kızlar! Boşuna para verip almayın yanı.
Ben onunkiyle duyabılırsem 3.trim. aylarda ,yazarım size..

Canımm :)) teşekkürler hersey için ama 20. Haftadan sonra duyuluyormuş zaten daha cok var yani 2 ayımız var bizim henüz :s

selam , nasılsınız kızlar :3:

ya sayfa sahibi arkadaşla denk mi gelmiyoruz yoksa bir süredir aramıza katılmıyor mu :26: inşallah sıkıntılı hassas gebelik yaşamıyordur :49::nazar::38:

Ne yazık ki boş gebelik geçirmiş canımm :s

Back
X