2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ama zayıflar daha fazla alıyormuş ne yazık ki :s
yok ya bence zayıf gebe kalmak çok avantajlı :nazar::13: onu sana diyen zayıflığını kıskandığı için demiştir :23:

Ne yazık ki boş gebelik geçirmiş canımm :s
tüh be çok üzüldüm hiç tanışmasam bile :5::5::5: :14: çok geçmiş olsun dilerim Rabbim acısına , sabrına karşılık en kısa ve hazır olduğu zamanda sağlıklıca kucaklayacağı evlat nasip eder inşallahhhhhh :49::emir_bebek::nazar::31:

ama canım sen alsanda verırsın bunyen zayıfmıs cunku benım bı arkadasım 49 la jamıle kaldı 17 kılo aldı dogum yapalı 2 ay oldu sımdı 50 kılo dusun

Ayy inşallah canımm ya inşallah en büyük korkum kilolarımın kalması. Peki normal doğum mu yaptı arkadasın?

Canim stretoskop degil ama angel talk diye bir makine var kulakligini takiyosun bebegin kalp atislarini dinliyosun fiyati da elli lira birsey

Angel talk nedir ki ilk defa duydum ben baktım nette de hiç türkçe site yok

selam , nasılsınız kızlar :3:

ya sayfa sahibi arkadaşla denk mi gelmiyoruz yoksa bir süredir aramıza katılmıyor mu :26: inşallah sıkıntılı hassas gebelik yaşamıyordur :49::nazar::38:

Sifaaaa:52: canincmmm

Ayy inşallah canımm ya inşallah en büyük korkum kilolarımın kalması. Peki normal doğum mu yaptı arkadasın?

ewet canım normal ben suan kadar sezeryan dusundum hep ama normalden sonrakı halını gorunce arkadasımın bısıy cıkmazsa normal yapmak ıstyrum bende hem cogu kılonu atıyosun hemn saglık acısından hemde dogumdan 7 saat sonra bebegımnı kucagına alıp hastaneden cıktı yuruyerek

ewet canım normal ben suan kadar sezeryan dusundum hep ama normalden sonrakı halını gorunce arkadasımın bısıy cıkmazsa normal yapmak ıstyrum bende hem cogu kılonu atıyosun hemn saglık acısından hemde dogumdan 7 saat sonra bebegımnı kucagına alıp hastaneden cıktı yuruyerek

Bilmiyorum normal doğum biraz hiç isteyen birsey yani ben bu konuda kendime hiç güvenmiyorum ama belli de olmaz

Cok sağol camım gordüm ama gercekten duyuluyormu acaba bundan ilk defa gordüm ve duydum ya :)

Bilmiyorum canim kullananlar memnun ama biz kendimiz kullanmadan bilemeyiz tabi ben almakta kararsizim acikcasi o an duyamazsak panik yapar herdefada doktorlara kosariz ama 15 haftadan sonra cok rahat duyuluyormus en erken 12 hafta

Ben sonuna kadar normal dogum istiyorum hemde herseyden cok en dogali o ani hissetmek bebegimi gormek istiyorum o sanciyla acinin bir anda yerini tarifini anlatamayacgimiz mucizeye sahit olmak istiyorum allah o anda mutlaka dayanma gucu verecektir ins ki ben birde devlet hastanesinde yapicam cunku burda ozel hastanede normal dogim var ama sezeryan yapmiyolar dogum aninda sezeryan gerekirse devlet hastanesine gonderiyo o yuzden mecbur devlete gidiyorum ama doktorumdanda memnunum

Ben sonuna kadar normal dogum istiyorum hemde herseyden cok en dogali o ani hissetmek bebegimi gormek istiyorum o sanciyla acinin bir anda yerini tarifini anlatamayacgimiz mucizeye sahit olmak istiyorum allah o anda mutlaka dayanma gucu verecektir ins ki ben birde devlet hastanesinde yapicam cunku burda ozel hastanede normal dogim var ama sezeryan yapmiyolar dogum aninda sezeryan gerekirse devlet hastanesine gonderiyo o yuzden mecbur devlete gidiyorum ama doktorumdanda memnunum

Allah kolaylık versin hepimize canım bende tam bilmiyorum ama bir bakarsın normale girerim bir bakarsın normal olmaya sağlığım imkan vermez hiç bilemeyiz bu durumu. Rabbim neylerse güzel eyler bekliyorum o günleri sabırsızlıkla

inş.Biraz sorunlu başladı ama sonu güzel olur inş.Rubellam sınırda çıkmıştı ,onu atlattık ,plasentaya çevresin çok hafif kanama ,zaten mide bulantıların bahsetmeyeyim bile...umutla bekliyorum sorunsuz endişesiz sadece beklemenin olduğu günleri.inş. senin de hamileliğin çok güzel geçer

ah canım ilk haftaların endişe dolu geçmiş inşallah bundan sonrası çok güzel rahat geçer

Allah kolaylık versin hepimize canım bende tam bilmiyorum ama bir bakarsın normale girerim bir bakarsın normal olmaya sağlığım imkan vermez hiç bilemeyiz bu durumu. Rabbim neylerse güzel eyler bekliyorum o günleri sabırsızlıkla

Evet canim hakkimizda hayirlisi bizim ve bebegimiz icin hangisi iyiyse o olun ben ayrim yapmiyorum sonuc olarak bebegime kavusacagim ani dusunuyorum sadece allahim en hayirlisini nasip eder ins hepimize

dediğin doğru sonrası çok rahat ama arkadaşlarımdan duyduğum öncesi çok fena diyorlar :) benim 2 arkadaşımda normal diye ısrar ettiler sonra sancılar başlayınca ve doğum sancısı nasıl bişeymiş görünce doktora yalvarmaya başlamışlar sezeryan yapın doğuramıycam ben bu çocuğu diye ama tabiki doğurdular:) arkadaşım 2,5 kg 48 cm bir kızı oldu bunu doğurana kadar öldüm millet 4kiloyu nasıl doğuruyor demişti:52::52:

epudral sezeryan da sen herşeyi izliyorsun bebeğinin ilk çıkış anını görüyorsun sadece dediğin gibi sadece o sancılar sonrası rahatlama duygusu yok tam tersine ben acılar çocuğuyum demeye başlıyorsun uyuşma geçince :)

epudral sezeryan da sen herşeyi izliyorsun bebeğinin ilk çıkış anını görüyorsun sadece dediğin gibi sadece o sancılar sonrası rahatlama duygusu yok tam tersine ben acılar çocuğuyum demeye başlıyorsun uyuşma geçince :)

Ben sezeryandan korkuyorum o kadar kesik okadar dikis cok zormus gibi geliyor canim ama ayrim yapmiyrum hangisi benim ve bebegim icin iyiyse o olsun diyorum hepimiz icin tabi keske o gunler yaklassa biran once :)

Back
X