Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzmez uzmez annesi merak etmee:)
Sen 15 inde bnde 18 inde kontrol... Yine iyi seyler duyarsam bende hemen alisverise gidicem hem kendime hem bebise hicbi kiyafetim olmuyo kendimden nefret ettim:)
Uzmez uzmez annesi merak etmee:)
Sen 15 inde bnde 18 inde kontrol... Yine iyi seyler duyarsam bende hemen alisverise gidicem hem kendime hem bebise hicbi kiyafetim olmuyo kendimden nefret ettim:)
Seninde göbiş büyüdümü :) bence de hamile kıyafetleri giymeniz gerekiyor ben giyiyorum ama emin ol onlar boyle sıkı sıkı pantalonların taytlarım icinde bunalıyorlardır. Benimde 14 ünde randevum ozaman randevudan sonra gidip bebişleri hediye alıyoruz :)
Seninde göbiş büyüdümü :) bence de hamile kıyafetleri giymeniz gerekiyor ben giyiyorum ama emin ol onlar boyle sıkı sıkı pantalonların taytlarım icinde bunalıyorlardır. Benimde 14 ünde randevum ozaman randevudan sonra gidip bebişleri hediye alıyoruz :)
Ya sorma ben de işe takım elbise ve gömlekle gitmek zorundayım.Pantolonlarımın hepsi daraldı,düğme zor kapanıyor ve bel kısmında pantolonun izi çıkıyor darlıktan( Gömleklerim desen, göğüs kısmındaki düğme kastırıyor,kopacak diye korkuyorum...
İş yerindekiler hamile olduğumu anlayacak diye korkuyorum
Saçımın boyası geldi ama kesinlikle boyatmayı düşünmüyorum. Sivilcelerim çıktı vs.vs.
Anlayacağın fiziksel olarak da ciddi kaydı içerisindeyim :)
benim randevum 15 ymiş ben yanlış hesaplamısım :)ozman bende 15 inde alışveriş yapıcam
benim randevum 15 ymiş ben yanlış hesaplamısım :)ozman bende 15 inde alışveriş yapıcam
Ne kadar moralini bozma desek de nafile biliyorum Ama umudunu yüksek tut bana da yaşamaz atılır dedi dr. ama yaşıyor ve büyüyor. Kalp atışlarını duymak bazı hanımlarda değişiyor 8. haftada bile karından değil alt muayeneden duyanlar var . umudunu kaybetmee
Tatlimm eger isyerindekilere solememeye devam edersen nasilsa yakinda bisuru yeni takim elbise alman gerekecek o zaman anlayacaklar:)
Boya konusund sna katiliyorum boyatma bosver ciksin dipleri bu sene boyle modaymis dersin:)
Bi de su kumas pantolonlarin da hamileler icin olanlarindn var idareten 1-2 tane ondan alsan rahatlatir seni
Kızlan ben daha ne kendime nede bebişe bişey almadım , biraz beklemek istiyorum tabi dayanabilirsemfakat kendime kısmet olursa haftasonu alışveriş yapacağım pantolonlarım rahatsız etmeye başladı artıkın . Kısmet olursa bebiş için acele etmeyim diyorum 6. ayda falan toptan almak istiyorum , bu arada siz oda yapacakmısınız kızlar?
slm kızlar hayırlı cumallarr nasılsınızz?
kızlar ben günde 4 bardaktan fazla su içemiyorum sudan miğdem bulanıyor idrarımın rengi limon sarısı gibi akıntımda oluyor ne yapcam ben ya çok az su içiyorum demi![]()
Kızlan ben daha ne kendime nede bebişe bişey almadım , biraz beklemek istiyorum tabi dayanabilirsemfakat kendime kısmet olursa haftasonu alışveriş yapacağım pantolonlarım rahatsız etmeye başladı artıkın . Kısmet olursa bebiş için acele etmeyim diyorum 6. ayda falan toptan almak istiyorum , bu arada siz oda yapacakmısınız kızlar?
Peki nasıl olacak şimdi diyelim aldım bi pantolon ee 2 ay sonra biraz daha büyüyecek karnım (inşallah Allah'ım) o zaman bi daha mı alacağız ?
Şimdi alacağımız pantolon vs. kaç ay idare ederki bizi. Eşim alalım rahat bişiler ebbeği de rahatsız ediyosundur diyo ama ben de daha yolun başındayım şimdiden hamile kıyafetine geçersem ne biliyim karnım büyüdükçe nasıl başa çıkacağım :)))
Canim stretoskop degil ama angel talk diye bir makine var kulakligini takiyosun bebegin kalp atislarini dinliyosun fiyati da elli lira birsey
Eşimin çalışma odasını bebek odası olarak dizayn edeceğiz :)) yarı çalışma odası yarı bebek odası :) Haziran'a kadar coğu şeyi tamamlamayı düşünüyoruz eskiden tahta beşik düşünüyordum ama şimdi park yatak almaya karar verdik
Evh ne yazıkki oyle olacak canım oyuzden cok fazla kilo almamaya dikkat etmeliyiz. Ne kadar rahat giyinirsek bence bebişler okadar rahat ederler içimizde. Sende 2 tane pantalon al canım 2 ay sonra yine değiştirir iki tane alırsın zaten bence sonra daha da büyümez dye düşünüyorum :s