2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Doğrudur canım vallahi bende bu bulantılardan artık ne yapıcağımı şaşırdım 2 lokma bişey yiyemedim canım sıkılıyo

canım ya ayva yemeyi denedinmi yada leblebi ayva etkili oldu bende ayvayı yedikten sonra geçiodu bulantım şimdi de var bulantılarım ama aşırı değil artık geçiyo sanırım.

Kızlar sorumu cevaplayacak yok mu? Kilo alımı durumunuz nedir ?
İştahsızlık varmı sizdede.. Bende çok fazla ;(

Walla ilk haftslrda bnde de istahsizlik vardi canim ama simdi masallahim var 900 gr almisim yarin doktora gdicem bakiyim tarticakmi beni:(

Gebeliginizi saglik ocagona aile hekimine bildiriyormusunuz?

Bildirdim 20. haftada aşı tarihi verdi, tetanoz aşısı yapılması gerekiyormuş. Gebelik boyunca 2 ya da 3 defa aşı olunuyormuş, sonrasında da varmış tabi.

Cok sağol canim, , benimde giderek umudum azaliyodu.artik cok fazla kanamam oldu benim haytimida tehlikeye atiyodu.doktorlarda kesin bisey soylemiyolardi.sekiz haftalik bebegi vagina ultrasonunda goremedi cok kucuk dedi 3 mm dedi.ama dun iyice bakti 4 yada 5 cm vardi .dusmesede bi sekilde yinede alcaklardi.kaderimde düşük yapmakta varmis.insallah Allah sana hayirli bi evlat verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım buda senin sınavın çok üzülme kendini toparlamaya çalış rabbim en kısa zamanda seni tekrar anne yapacak inşallah. Amin canım inşallah tek isteğim ne kız ne erkek sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Zor cidden oğlum 9 aylık ve tutunarak yürümeye başlamış sıralıyo her yeri bide korkuyo düşmekten ağlıo her şeye bnm kide öyleydi odada bırakırdım işlerimi yapardm ama şmdi ne mümkün Bi yer süpürürken duruyor sinirlerim bozuluyor bazen ama sabırlı olcz tbi senin büyük sanırım yine laftan anlıyodur bnm ki inadına yapıyı idrak edemio henüz bakalım ikinci canavarım nasıl bşy olck 😊ztn çocuklar bizim uykumz vs varken yatmaz ama ummadığın zamanda da deliksiz uyurlar 😁

ay canım senin oğlan küçükmüş daha benim kız 20,5 aylık çok şükür çoğu sıkıntıyı atlattık biz. En zor zamanları yürümeye başlama zamanı yürümek için çıldırcak uzanabildiği her yeri karıştırcak yürümeye başlayınca da ilk zamanlar çok düşüyorlar ve düşerken de kendilerini hiç korumuyorlar benim kız ilk zamanlar yürüyor ayağına bişey takılıyor yada hafif sendeliyor sonra güm diye yere çakılıyordu kafa kol bacak her yer hasarlı sonra basıyordu çığlığı o ara cıldırcaktım ama sonra sonra kendini korumayı öğrendi düşeceğini anlayınca daha dikkatli düşmeye başladı pat diye atmıyordu kendini. Yürümesi hem iyi hemde kötü yürüyünce kendi kendine takılıyor ama ortalığıda batırıyor birde tırmanmaya çalıştığı için düşmeler artıyor çok şükür ben bu safayı geçtim şimdi mide bulantılarım geçince tuvalet eğitimine başlıycam buda zor bir süreç anlımızın akıyla bi çıkabilsek bu işin üstesinden.

ben de Allah nasip ederse ekim ayı annelerinden oluyorum.
fakat oldukça riskli bir gebelik benim ki.
umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız. :nazar:

Tebrik ederim Allahim saglikla kucagina almayo nasip etsin aramiza hosgeldin:)
Gebeligin neden riskli ogrenebilir miyim?

Afyet olsun :) gunde 1-2 tame rahatlikla icebilirsin, hic korkma. Ben bu konuyu baya arastirdim. Doktorlar da 1-2 tane icebilirsin dedi. Ben sabah gozlerimi acar acmaz atistirip kahve iciyorum ☕️

İçimi rahatlattın cnm ya sagol ben nescafe degılde turk kahvesıne cok duskunum gunde bıtane yetıyor bana ama hamıle kaldıgımdan bu yana 2 tane içtim 12 haftamın içindeyım ben yınede haftada bir içerım sanırım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tebrik ederim Allahim saglikla kucagina almayo nasip etsin aramiza hosgeldin:)
Gebeligin neden riskli ogrenebilir miyim?

ben epilepsi hastasıyım. ve korunmama rağmen gebe kaldım. bu ikinci gebeliğim.
ilkinde de böyle olmuştu ama doktorlar bu kadar korkutmamışlardı.

şimdi bebeğimin tam gelişemeyebileceğini söylediler. çok korkuyorum. umarım bir sorun olmaz... :(

ELİF canın kahve istiyorsa iç hiç sorun yok eğer çay içmiyorsan günde 2 fincan türk kahvesi içebilirsin kahve bebeğin zekasına bile olumlu etki yapıyormuş. Ben normalde her gün mutlaka türk kahvesi içerdim ama şimdi midem yüzünden içemiyorum kokusu hoşuma gidiyor ama içtikten sonra midem alt üst oluyor o duygu yüzünden canım hiç istemiyor:( ne çay içebiliyorum ne kahve bulantılarım azalacağına artıyor benim

ben epilepsi hastasıyım. ve korunmama rağmen gebe kaldım. bu ikinci gebeliğim.
ilkinde de böyle olmuştu ama doktorlar bu kadar korkutmamışlardı.

şimdi bebeğimin tam gelişemeyebileceğini söylediler. çok korkuyorum. umarım bir sorun olmaz... :(

Cok gecmis olsun canim lutfen hic stres yapma Allaha dua et bol bol bebegini sana bagislasin Rabbim insallah

canım ya ayva yemeyi denedinmi yada leblebi ayva etkili oldu bende ayvayı yedikten sonra geçiodu bulantım şimdi de var bulantılarım ama aşırı değil artık geçiyo sanırım.
Onuda bi deniyim canım ünşallahh iyi gelir

Canım teyzem epilepsi hastası ağır nöbetleri olur onunda doktor ilk bebeğini doktor gelişmez diye korkuttu ve gerizekalı doktor bebeği aldı 2. Ye yine hamile kaldı doktoru değiştirdi ilaçları değişti sapa sağlam bir oğlan dünyaya getirdi şükürler olsun bence kesinlikle kafana takma kontrollerini ol inşşallah rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

Cok gecmis olsun canim lutfen hic stres yapma Allaha dua et bol bol bebegini sana bagislasin Rabbim insallah

first canım bugun netten biraz pıhtılı hamileleri araştırdımda hatta kadınlar kulubünde bi arkadas yazmıs iğnenin dozu sanırım yeterli gelmemiş çok ama çok sinirim bozuldu 35 haftalık bebeğini kaybetmiş.ben iğnenin dozunu kiloya göre verildiğini biliyordum,senin doktorun doz için birşey söledimi?bunun için de sanırım bazı testler yapılıyormus ?? bi fikrin bilgin varmı ?? yapılcaksa hemen yaptıralım pıhtılı arkadaslarımızada söliyelim ben cok endişelendim.birde canım senin doktorun baya bi ilgili bildiğim kadarıyla yarın doktor kontrolünde bi sorar bizi bilgilendirirsen çok mutlu olurum.bende gittiğimde mutlaka sorucam

Kaçıncı Çocuk : 2.
Son Adet Tarihi : 8 OCAK
Tahmini Doğum Tarihi : 16.10.2014

Back
X