2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bırakacam valla canım olmuyo böyle

Hadi gözün aydın canımm nasıldı hareket ediyo mu baya bi şekillenmiş mi miniş ayy benide heyecan basıyo gelsin artık şu cumartesi

Haeket ettigini gormedim uyuyodu heralde sipa:)ama kocaman olmus bidik tam bi bbek seklindeydi cok guzeldi canim:)

tebrik ederim canım gözünaydın cok sevindim maşallah ya güzel haberler alıyoruz:))sordugun için de çok teşekkür ederim.vardır bi bildikleri demekki doktorlarımıza güvenmekten baska bi çaremiz yok :)) tabi önce Allaha emanet bebişlerimiz..

Cok tsk ederim canim sonuna kadar guzel haberlerle fgelicez insallah... İgne dozu konusunda cok sıkıstrmak istemedim doktoru cunku kafamizi buna takmak bizi olumsuz etkilicek bildigim tek sey dr larin geneli 0.4 luk veriyo kullan gitsin:)

Canım benim hoşgeldin ve ne iyi ki iyi haberlerle geldin :) Çok şükür herşey böyle olumlu gittiçe,umudum o kadar çok artıyor ki:) Maşallah kuzucuk uzamış...

Önümüzdeki stres ikili test desene :) Benimki de 5 Nisan'da bakalım, sen yine muayenede öne geştin,ilk dualar sana olacak ve iyi haberleri ilk senden alacağız :)

Bu sabah cok stresliydim o kadar korkarak hazirlaniyodum ki birdenbire ogurmeye basladim arkadan da bi guzel cikarttim hamileligin basindan beri ilk kez kustum...ama kusunca dedim ki panik olma bebis ben burdayim diyo:) rahat tahat gttim doktora ,dr bey arayi bu kadar uzatmayalim 15 gun fazla geldi bana dedim yine dalga gecti bnle iyiki ingilterede yasamiyosun diye:) ikili test icin 10 gun sonraya randevu demisti neyse 9 gun yapalim cok bekleme sen dedi gulduler bana esimle birlik olup:)

Bakalim canim Allaha sukur hepimiz icin hersey yolunda gidiyo sonuna kadar da boyle gtsin inssallah herkes icin dua ediyorum hep...

cok sükür...bebisin kirmastigini gördünmü ben gecen gittiyimde böyle kücük kücük hareketler yapiordu, masallah boyuda baya olmus :)

bana ikili testi anlatirmisin? nedir tam olarak?

Evet bende gorunce baya sasirdim kocaman gorunuyodu:) ama hareket etmedi yada ben farketmedim canim :) belki ikili test icin grtigimde hareket ettigini gorebilirim:)
İkili test Allah korusun bebegimizin down sendromlu olup olmadiginin tespiti icin yapilan bi test gittigimde once ultrasona giricem ense kalinligi flan olculecek saniyorum sonra da test icin kan vericem sonuclarda 3-4 gun sonra cikiyormus...

Gözünaydın canım :) bebeğine de maşallah Rabbim nazarlardan saklasın oo 3,5 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar boyle her gecen gün :) cok farklı bir duygu dimi :) ikili teste de 9 gün kalmış o daha da heyecanlı olacak belki cinsiyette öğrenirsiniz belki belki tabi :)

Cok saol tatlim ya cok heyecanliyd ustumden buyuk bi yuk kalkti o ladar kocaman gorunuyodu ki inanamadim:)
Benim doktorun cinsiyeti hemen soleyecegimi pek sanmam cok da merak etmiyorum aslinda nedense hep erkek goruyorum ruyalarimda yillardir...bide esimin ailesinde flan hep erkek var belki de o yuzden hangisinolursanolsun yeterki saglikli bi sekilde ailemize gelsin yerim onu ben:)

ayy maşallah canım büyücek tabii annesiii allahım nazarlardan korusun ikinizide. Canım ikili tarama testi sonucundada iyi haberlerle gelirsin inş sorunsuz sağlıksız hamilelik geçirirsin ve geçiririz :)

Amin canimm benim cokk cok tsk ederimm onsallah hepimizin hamileligi saglikli ve sorunsuz olur:)

maşallah büyümüş iyice annesi :) ikili test tarihlerimiz aynı hayırlı haberlerle dönelim inş, Amin

Evet evt kocaman olmusuzz elleri bacaklari herseyi gorunuyodu:) hadi bakalim su ikili testi de bi atlaralim Allahin izniylee:)

Bende yaptırmıcam sadece ayrıntılı ultrasonda baktırcam canım oda organlarında sıkıntı olurda erken müdahale edip doğunca ameliyat oluyormuş

evet aynen öyle, bende senin gibi düsünyüorum, hadi oldu diyelim elimizden gelen birsey yok ki...yani allahim bize onu layik görüyorsa, ne yapa biliriz ki?
aldirmayi hic düsünmüyorum...allah korusun

Ben perşembe günü yaptıracağım canım.Gözünde katarakt var mı ona bile bakabiliyorlarmış.
Damarlarını organlarını her yerini detaylıca görmek istiyorummm :)

hmmm....anladim canim....bilmiyorum burda kan aliyorlar tek ve ölcüm yapiorlar....
ve burda cok para aliyorlar.....parada degilim ama kötü bir sonuc gelse bile (kimselere dilemiyorum) allah korsun aldirmayi hic düsünmüyorum

Benimde hedefim 12 ama geçecek sanırım daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile :(

sen 12 unut bence şimdiden 2,5 kilo demek ileriki aylarda ayda 3 kilo demek neredeyse çünkü gebelik ilerledikçe iştah artıyor ve anlamsız şişmeler oluyor hamileliğimiz yaz ayına geldiği için su topluycaz oda daha fazla kilo demek benim önceki gebeliğide 12. haftaya kadar 1,5 kilo aldım sonra ayda 2 kilo falan alıyordum ama sonra sıkıntılı olaylar hastalıklar kayıplar yaşayınca hiç beslenemedim ona rağmen ayda 500-1000 gr alıyordum son 2 ayda 5 kilo aldım ve inan doğru düzgün bişey yiyemiyordum nasıl o kadar kilo aldım diye şaşırdım. son 2 aya kadar 8 kilo almıştım doğuma 13 kilo ile girdim ama su toplamış olduğum için 1 haftada 9-10 kilo verdim

ya evt çok tuhaf ve güzel bir duygu Rabbim herkeze yaşatsın sağlıkla inş. Annem sürekli her gördüğünde karnıma bakıyor daha belli değil diyor ama bu hafta bebişim ben burdayım diyor yavrum benim :16:

ya sorma ben hep karnıma bakıyorum :1: çıktımı diye ama belli ediyo artık çok şükür. Ben kilo almak istemiyorum çok fazla. Hedefim en fazla 14 kilo baksana meyvede kilo aldırıyormuş aman dikkat edelim günde 3 öğün alalım

Canım benim ben buralardayım aslında . Unutmamışsın ağrılarımı , ama çok şükür ki geçti ağrılarım . Doktor kontrollerimde kanama görülüyordu ama geçen gittiğimde o da bitmiş çok şükür . İkili test heyecanı var şimdi haftaya perşembe hayırlı haberler alalım hepimiz inş . Ben 59 küsür ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum doktorum her gittiğimde tartıyor. Gayet güzel gidiyorsun diyor neyseki :) inan kilo almak istemiyorum zaten çok boylu poslu değilim :1: dikkat etmek şart bana

Çok sevindim canım, ben de rahimiçi kanama vardı, bu hafta bittiğini söyledi nihayet, çok şükür. İnşallah testiniz de güzel çıkar canım, beklemeye devam:)

Aaaa özel hastane olabiliyor mu? Ben sadece devlet hastanesi olabiliyor sanıyorum? Özel hastanedeki doktorun yazdığı rapora istinaden clexanı verirlermiki bana canım ?

Biz özelden aldık, hiç sorun olmadı. Telefonla arayıp bi sor istersen, ya da bugün çıkışta uğrayıp yüzyüze de görüşebilirsin. Kolayca hallolor inşallah.

Kizlar bu arada ben kilo aldim saniyodum ama bu sabah dr bi tartti beni 1.7 kilo vermisim hic de belli olmuyodu halbu ki:)

Çok sevindim canım, ben de rahimiçi kanama vardı, bu hafta bittiğini söyledi nihayet, çok şükür. İnşallah testiniz de güzel çıkar canım, beklemeye devam:)

Biz özelden aldık, hiç sorun olmadı. Telefonla arayıp bi sor istersen, ya da bugün çıkışta uğrayıp yüzyüze de görüşebilirsin. Kolayca hallolor inşallah.

Bende sadece devlet hastaneleri yada sgk anlasmali ozel hastaneler raporu hazirlayabiliypr diye biliyodum cunku bnm doktorum ozel hastanede beni sgk anlasmali bi hastaneye yonlendirdi rapor icin ama demekki gerek yokmus canim sen ozelden aldigina gore direk

Haeket ettigini gormedim uyuyodu heralde sipa:)ama kocaman olmus bidik tam bi bbek seklindeydi cok guzeldi canim:)

Cok tsk ederim canim sonuna kadar guzel haberlerle fgelicez insallah... İgne dozu konusunda cok sıkıstrmak istemedim doktoru cunku kafamizi buna takmak bizi olumsuz etkilicek bildigim tek sey dr larin geneli 0.4 luk veriyo kullan gitsin:)

Bu sabah cok stresliydim o kadar korkarak hazirlaniyodum ki birdenbire ogurmeye basladim arkadan da bi guzel cikarttim hamileligin basindan beri ilk kez kustum...ama kusunca dedim ki panik olma bebis ben burdayim diyo:) rahat tahat gttim doktora ,dr bey arayi bu kadar uzatmayalim 15 gun fazla geldi bana dedim yine dalga gecti bnle iyiki ingilterede yasamiyosun diye:) ikili test icin 10 gun sonraya randevu demisti neyse 9 gun yapalim cok bekleme sen dedi gulduler bana esimle birlik olup:)

Bakalim canim Allaha sukur hepimiz icin hersey yolunda gidiyo sonuna kadar da boyle gtsin inssallah herkes icin dua ediyorum hep...

Evet bende gorunce baya sasirdim kocaman gorunuyodu:) ama hareket etmedi yada ben farketmedim canim :) belki ikili test icin grtigimde hareket ettigini gorebilirim:)
İkili test Allah korusun bebegimizin down sendromlu olup olmadiginin tespiti icin yapilan bi test gittigimde once ultrasona giricem ense kalinligi flan olculecek saniyorum sonra da test icin kan vericem sonuclarda 3-4 gun sonra cikiyormus...

Cok saol tatlim ya cok heyecanliyd ustumden buyuk bi yuk kalkti o ladar kocaman gorunuyodu ki inanamadim:)
Benim doktorun cinsiyeti hemen soleyecegimi pek sanmam cok da merak etmiyorum aslinda nedense hep erkek goruyorum ruyalarimda yillardir...bide esimin ailesinde flan hep erkek var belki de o yuzden hangisinolursanolsun yeterki saglikli bi sekilde ailemize gelsin yerim onu ben:)

Amin canimm benim cokk cok tsk ederimm onsallah hepimizin hamileligi saglikli ve sorunsuz olur:)

Evet evt kocaman olmusuzz elleri bacaklari herseyi gorunuyodu:) hadi bakalim su ikili testi de bi atlaralim Allahin izniylee:)

Evet canim, tsk ederim burda adlari degisik oldugu icin bilemedim ikili test ne oldugunu…
Bilmiyorum ben cok düsünüyorum, yaptirmayi düsünmüyorum….ne olursa olsun allahim bana bunu layik görmüs diyorum…
Simdi ne yaparsakta yapalim sonuc ayni…
Allahim herseyin hayirlisini versin, bebislerimizede saglik

Evet canim, tsk ederim burda adlari degisik oldugu icin bilemedim ikili test ne oldugunu…
Bilmiyorum ben cok düsünüyorum, yaptirmayi düsünmüyorum….ne olursa olsun allahim bana bunu layik görmüs diyorum…
Simdi ne yaparsakta yapalim sonuc ayni…
Allahim herseyin hayirlisini versin, bebislerimizede saglik

Sonuc ne olursa olsun benim kararim da degismeyecek canim sadece doktoruma cok guvendigim icin onun yapalim dedigi butun testleri yaptirmak istiyorum o kadar...
Allahim insallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin canim:)

Gelişmelerden haberdar et beni:) miniğine iyi bak:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ediyorum cnm cuma günü kontrolüm var başka dra rndevu -alcam demiştim ya kasın dr bubsefer.eşimle gitcez kalp atışı görmek için inşallahhhh:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende sadece devlet hastaneleri yada sgk anlasmali ozel hastaneler raporu hazirlayabiliypr diye biliyodum cunku bnm doktorum ozel hastanede beni sgk anlasmali bi hastaneye yonlendirdi rapor icin ama demekki gerek yokmus canim sen ozelden aldigina gore direk

Sgk anlaşması vardı ama gittiğim hastanenin, ondan olmuş olabilir.

Sonuc ne olursa olsun benim kararim da degismeyecek canim sadece doktoruma cok guvendigim icin onun yapalim dedigi butun testleri yaptirmak istiyorum o kadar...
Allahim insallah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin canim:)

evet haklisin, ne kadar orda ikili test?

burda 215 euro canim....

ay kızlar 2 li test hep aklımdaydı ama şimdi okuyunca içim bi garip oldu 35 yaşında olmam ve troid hastası olmamdan dolayı risk yüksek çıkabilir ve bunu düşününce çok telaş yapıyorum ayrıntılı ultrasona güveniyordum ama o kadar test duydumki korkunç paralar ve endişeli 3 hafta bekleme süreci içim sıkıştı Allahım inşallah sıkıntısız geçer ve sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım. Ve tüm arkadaşlarıma dua ediyorum sorunsuz hamilelik ve Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bende yaptırmıcam sadece ayrıntılı ultrasonda baktırcam canım oda organlarında sıkıntı olurda erken müdahale edip doğunca ameliyat oluyormuş

canım o ayrıntılı ultrason dediğin kaçıncı ayda oluyor. tüm damarlarını ve organlarını detaylı bi şekilde inceliyolar ondan mı bahsettiğin.

kızlar hamişlerrr slm.. benimde ikili test vaktim geldi anadolu yakasında bildiğiniz fiyatı uygun hastaneler varmı? normalde gittiğim hastane özel ve fiyatı uçuk.bende başka yerde yaptırayım diyorum.:26:

Gerçekten doktoruma çok sinirlerniyorum.Muayene ücreti olarak dünyanın parasını alıyor, hem de bu konularla ilgilenmiyor.Hepinizin doktoru ne güzel sizi yönlendirmiş, ben burda bilgi bulmaya çalışıyorum ya...Cidden acaip sinirlendim.Özel hastane oluyorsa daha iyi olur benim için ama bütün özel hastaneler oluyor mu yoksa sgk vs. gibi bağlantısı mı olması gerekiyor acaba?

sizlere de zahmet veriyorum kızlar ama cidden hiçbir şey bilmiyorum ve açıkçası biraz panik oldum halledebilecekmiyim diye.
Tatlım bak first sgk anlaşması olması gerekiyormuş demiş, ama şiödi birçok hastanede var, bozma moralini inan çok kolay halledeceksin..

Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak

Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi

Vee haftanın son müjdesi de geldi, şimdi tam rahatladım inan:) Maşallah size, darısı bir dahaki kontrollere innnnşşşşallaaah:)

fitil olarak kullan canım, idrar yolları sıkıntın geçince, alttan alınca bulantı baş dönmesi olmuyor daha rahat =) ben öyle kullanıyorum!!

O yanma hissini bir gün çektim, berbattı. tekrar fitil olarak almaya cesaret edemiyorum. birde idrar yolları problemi tekrarlayabilir dedi doktor. iki hafta daha bulantıya devam :) sen de dikkat et tatlım..

Back
X