Bırakacam valla canım olmuyo böyle
Hadi gözün aydın canımm nasıldı hareket ediyo mu baya bi şekillenmiş mi miniş ayy benide heyecan basıyo gelsin artık şu cumartesi
Haeket ettigini gormedim uyuyodu heralde sipa:)ama kocaman olmus bidik tam bi bbek seklindeydi cok guzeldi canim:)
tebrik ederim canım gözünaydın cok sevindim maşallah ya güzel haberler alıyoruz:))sordugun için de çok teşekkür ederim.vardır bi bildikleri demekki doktorlarımıza güvenmekten baska bi çaremiz yok :)) tabi önce Allaha emanet bebişlerimiz..
Cok tsk ederim canim sonuna kadar guzel haberlerle fgelicez insallah... İgne dozu konusunda cok sıkıstrmak istemedim doktoru cunku kafamizi buna takmak bizi olumsuz etkilicek bildigim tek sey dr larin geneli 0.4 luk veriyo kullan gitsin:)
Canım benim hoşgeldin ve ne iyi ki iyi haberlerle geldin :) Çok şükür herşey böyle olumlu gittiçe,umudum o kadar çok artıyor ki:) Maşallah kuzucuk uzamış...
Önümüzdeki stres ikili test desene :) Benimki de 5 Nisan'da bakalım, sen yine muayenede öne geştin,ilk dualar sana olacak ve iyi haberleri ilk senden alacağız :)
Bu sabah cok stresliydim o kadar korkarak hazirlaniyodum ki birdenbire ogurmeye basladim arkadan da bi guzel cikarttim hamileligin basindan beri ilk kez kustum...ama kusunca dedim ki panik olma bebis ben burdayim diyo:) rahat tahat gttim doktora ,dr bey arayi bu kadar uzatmayalim 15 gun fazla geldi bana dedim yine dalga gecti bnle iyiki ingilterede yasamiyosun diye:) ikili test icin 10 gun sonraya randevu demisti neyse 9 gun yapalim cok bekleme sen dedi gulduler bana esimle birlik olup:)
Bakalim canim Allaha sukur hepimiz icin hersey yolunda gidiyo sonuna kadar da boyle gtsin inssallah herkes icin dua ediyorum hep...
cok sükür...bebisin kirmastigini gördünmü ben gecen gittiyimde böyle kücük kücük hareketler yapiordu, masallah boyuda baya olmus :)
bana ikili testi anlatirmisin? nedir tam olarak?
Evet bende gorunce baya sasirdim kocaman gorunuyodu:) ama hareket etmedi yada ben farketmedim canim :) belki ikili test icin grtigimde hareket ettigini gorebilirim:)
İkili test Allah korusun bebegimizin down sendromlu olup olmadiginin tespiti icin yapilan bi test gittigimde once ultrasona giricem ense kalinligi flan olculecek saniyorum sonra da test icin kan vericem sonuclarda 3-4 gun sonra cikiyormus...
Gözünaydın canım :) bebeğine de maşallah Rabbim nazarlardan saklasın oo 3,5 cm olmuş bile nasılda büyüyorlar boyle her gecen gün :) cok farklı bir duygu dimi :) ikili teste de 9 gün kalmış o daha da heyecanlı olacak belki cinsiyette öğrenirsiniz belki belki tabi :)
Cok saol tatlim ya cok heyecanliyd ustumden buyuk bi yuk kalkti o ladar kocaman gorunuyodu ki inanamadim:)
Benim doktorun cinsiyeti hemen soleyecegimi pek sanmam cok da merak etmiyorum aslinda nedense hep erkek goruyorum ruyalarimda yillardir...bide esimin ailesinde flan hep erkek var belki de o yuzden hangisinolursanolsun yeterki saglikli bi sekilde ailemize gelsin yerim onu ben:)
ayy maşallah canım büyücek tabii annesiii allahım nazarlardan korusun ikinizide. Canım ikili tarama testi sonucundada iyi haberlerle gelirsin inş sorunsuz sağlıksız hamilelik geçirirsin ve geçiririz :)
Amin canimm benim cokk cok tsk ederimm onsallah hepimizin hamileligi saglikli ve sorunsuz olur:)
maşallah büyümüş iyice annesi :) ikili test tarihlerimiz aynı hayırlı haberlerle dönelim inş, Amin
Evet evt kocaman olmusuzz elleri bacaklari herseyi gorunuyodu:) hadi bakalim su ikili testi de bi atlaralim Allahin izniylee:)