2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu ultrasonun çıktısı bile pasparlak :))))))) Kafanı çevirmene gerek yok, karşıdaki ekrana yansıtıyor. Benim doktorda yok bu :)
Doktor gelmek istersen 1 ay sonra gelebilirsin dedi :) Başka doktora gittiğimi bildiği için öyle dedi :)
Zaten ben 12 nisandan sonra başka doktora gidicem. Onu beğenmezsem bu doktora devam ederim. Çünkü adam çok ilgiliydi :) Ve sanırım teknolojik olarak da daha ilerdeler benim gittiğim hastaneye göre...
Eşime bu sabah çıktıyı gösterdim. Şaşırdı :) Sen kalp atışını duyamadın dedim :)) Hiç duyamadı garibim :) Benim kendi doktorum dinletmedi hiç bize :)
Hep sırt üstü yatıyor dedim :))))) Bana çekmiş dedi :)
Ben sırt üstü yatamam hiç. Ya sağıma yatarım ya soluma :) Ama kocişim sırt üstü yatar :)

Bence de buna git sen canım, eşinde şaşırmıştır:) Ultrason sanıldığı kadar tehlikeli değilmiş ben hemen hemen haftada bir gidiyorum ve her defasında kalbini dinletiyo , bende her defasında zararlı olmasın diyorum doktor bunda ne var günde üç kez ultrasona giren var bu sadece ses dalgası radyasyon değil diyerek rahatlatıyo:) iki doktora gittim ikisi de ultrason için aynı şeyi söyledi. Benim doktor seçimimde ki etken de ilgi, ultrason cihazının iyi ve net göstermesi oldu, çok memnunum çok net görebiliyorum bebeğimi:)

Bence de buna git sen canım, eşinde şaşırmıştır:) Ultrason sanıldığı kadar tehlikeli değilmiş ben hemen hemen haftada bir gidiyorum ve her defasında kalbini dinletiyo , bende her defasında zararlı olmasın diyorum doktor bunda ne var günde üç kez ultrasona giren var bu sadece ses dalgası radyasyon değil diyerek rahatlatıyo:) iki doktora gittim ikisi de ultrason için aynı şeyi söyledi. Benim doktor seçimimde ki etken de ilgi, ultrason cihazının iyi ve net göstermesi oldu, çok memnunum çok net görebiliyorum bebeğimi:)

Haftada bir mi gidiyorsun :)) Benim kociş asla götürmez :))
Omurgasına çenesine kadar gösterdi bu doktor. O kadar uzun gösterdi ki. Ben şaşırdım. Demek ki normalde böyle :)))
Sağolsun çok sevdim doktor amcamı :)
Günde yarım kilo süt içeceksin dedi. Yağlı şeylerden uzak dur dedi :)
Senin bebeğin de sürekli oynatıyor mu kollarını ayaklarını :) Benimki bi saniye durmuyor maşallah benim yavruma :)))

Haftada bir mi gidiyorsun :)) Benim kociş asla götürmez :))
Omurgasına çenesine kadar gösterdi bu doktor. O kadar uzun gösterdi ki. Ben şaşırdım. Demek ki normalde böyle :)))
Sağolsun çok sevdim doktor amcamı :)
Günde yarım kilo süt içeceksin dedi. Yağlı şeylerden uzak dur dedi :)
Senin bebeğin de sürekli oynatıyor mu kollarını ayaklarını :) Benimki bi saniye durmuyor maşallah benim yavruma :)))

ben gidiyorum. normalde 2 haftada birdi ama düşük tehdidi var demişti geçirdik çok şükür, o nedenle sık gittim bide ikili tarama zamanı geldi bu hafta da ondan gitcez. Süt içemiyorum ama başlamam lazım bebeğim için. Benim kuzumda öyle kıpır kıpır adeta çırpınıyo elleri ayakları durmuyo, kafasını bile oynattı geçen hafta gittiğimizde:nazar:

Sabah 8 den beri bisey de yiyemedim.bebek kanla besleniyo derler.insallah ac kalmaz..cok suclu hissediyorum kendimi

Canım bende aynı duyguları yaşıyorum ama doktora sordum bebekler bencil olur o senin depondan beslenir diyor ama yinede içimiz rahat etmiyor işte :( mide bulantım için metapamid kullandım işe yaramadı şimdi zofran diye bir ilaç kullanıyorum dün 3. Serumumu yedim ama yinede midem tam anlamıyla geçmiyor hiç geçmiyecek diye korkar oldum artık :(

ben gidiyorum. normalde 2 haftada birdi ama düşük tehdidi var demişti geçirdik çok şükür, o nedenle sık gittim bide ikili tarama zamanı geldi bu hafta da ondan gitcez. Süt içemiyorum ama başlamam lazım bebeğim için. Benim kuzumda öyle kıpır kıpır adeta çırpınıyo elleri ayakları durmuyo, kafasını bile oynattı geçen hafta gittiğimizde:nazar:

Oyyy maşallahh :))) Çok şükür ellerini ayaklarını görüyoruz ve oynatıyorlar Allahıma ne kadar şükretsek azdır..
Senin de düşük tehdidin geçmiş çok şükür :)
İkiliye ben 31 martta gidicem de eğer ultrasona göre bakarsam ikili zamanım geçiyor. Adet tarihime göre o hafta 15. hafta. Bu son ultrason ölçümüne göre o hafta 15. haftası oluyor. İnşallah zamanını geçirmem...

KUSURA BAKMA CANIM GEÇ gördüm özel gaziosmanpaşaya gidecektim ama sonra karar değiştirdim türkiye hastanesine gidiyorum şimdi

Bnde kucukkoy basari hastanesine gidiyorum.memnunum simdilik.ikili testimiz var nisanin 3unde.cok stresliyim.cok saol cvp icin cnm

Ben ikili test yaptırmıycam ikinci hamileliğim ilk kızımda üçlü testte sorun çıktı down sendormlu olma olasılığı yüksek dediler kahroldum çocuğu dilerseniz aldırabilirsiniz dediler doğruluğu %58 miş bu testlerin türkiyede ortalama 20 yıldır yapılıyormuş maşallah daha 1.5 yaşında konuşan sapasağlam bi kızım oldu boşuna strese girmeye gerek yok bence kafana takma doğruluğu %95 deseler amenna ama bu demekki 2 testten biri yanlış sonuç veriyor

Bnde kucukkoy basari hastanesine gidiyorum.memnunum simdilik.ikili testimiz var nisanin 3unde.cok stresliyim.cok saol cvp icin cnm

Hayırlı cumalar kızlar kontrolümüz vardı güzel geçti bebişim el salladı bize kıpır kıpırdı umarım herkes iyidir

Oyyy maşallahh :))) Çok şükür ellerini ayaklarını görüyoruz ve oynatıyorlar Allahıma ne kadar şükretsek azdır..
Senin de düşük tehdidin geçmiş çok şükür :)
İkiliye ben 31 martta gidicem de eğer ultrasona göre bakarsam ikili zamanım geçiyor. Adet tarihime göre o hafta 15. hafta. Bu son ultrason ölçümüne göre o hafta 15. haftası oluyor. İnşallah zamanını geçirmem...

Çok çok şükür canım. 12 ve 14. haftalar arası yapılıyor ikili test canım bence daha önce git;)

kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl kamuran bebeğini görmüşsün maşallah darısı başımıza :16:
lale sen ne zaman görecen kamuranla aranda 1 gün var
berkandamla canım nerdesin merak ettim seni kontrolün vardı girmemişsin

kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl kamuran bebeğini görmüşsün maşallah darısı başımıza :16:

Yarın görcem canım inşallah;) ikili test zamanımız:)

merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize. bugün ben doktora gidicem devlet hastanesinde yarında kendi doktorumda var randevum. bakalım bu doktora iyi dediler bide o baksın istedim ve ikili tarama testimi bugün yaptırırım büyük ihtimal ama gün verirlerse yarın kendi doktorumda yaptırırım. cinsiyetini öğrenenler oldu bakalım biz öğrenebilicekmiyiz. iyi haberlerle dönerim inşallah dua edin bana olurmu...

Canım bende aynı duyguları yaşıyorum ama doktora sordum bebekler bencil olur o senin depondan beslenir diyor ama yinede içimiz rahat etmiyor işte :( mide bulantım için metapamid kullandım işe yaramadı şimdi zofran diye bir ilaç kullanıyorum dün 3. Serumumu yedim ama yinede midem tam anlamıyla geçmiyor hiç geçmiyecek diye korkar oldum artık :(

Seninki benden daha agir geciyomuss canim.ne kadar zordur kimbilir.Allah yardimcin olsun..neyse ki gececek..

Canım ben ilk gebeliğimde gazlı içecekleri ağzıma bile sürmedim. Ama benim takıldığım topikteki hamilelerin çoğu arada 1 bardak içiyorlardı doktorları arada içersen bişey olmaz demişler yasaklanmasının sebebi bir besine izin verilirse onun bo..... çıkarırlarda ondan yasak deniyor. Hem sağlıksız hemde kilo sorunu yüzünden izin verilmiyor. Ama ben bu gebeliğimde 2 kere yarım bardak asitli içecek içtim. Tadımlık içebilirsin bişey olmaz. Bizim yediklerimiz içtiklerimiz bebeğe gidene kadar süzgeçten geçiyor rabbim o kadar güzel yaratmış ki. Çok küçük moleküller bazen kaçıyor oda bebeğe zarar veriyor. Yine dediğim gibi mümkünse içme yada az az arada tadımlık iç

Demek izin verilince bo...cikariliyo ayyy cok guldum allah senide guldursun:9::9::9: haklisin aslinda serbest deseler dedigin gibi oluyo ama yasak olunca arada tadimlik yapiyoruz tam karari oluyo saol yardimin icin

Çok çok şükür canım. 12 ve 14. haftalar arası yapılıyor ikili test canım bence daha önce git;)
Pazartesi tiroid sonucumu göstermeye gidicem. O zaman ben hemşireye söyliyim o zaman :))
Sağol canım darısı başınıza :)

Back
X