- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bu ultrasonun çıktısı bile pasparlak :))))))) Kafanı çevirmene gerek yok, karşıdaki ekrana yansıtıyor. Benim doktorda yok bu :)
Doktor gelmek istersen 1 ay sonra gelebilirsin dedi :) Başka doktora gittiğimi bildiği için öyle dedi :)
Zaten ben 12 nisandan sonra başka doktora gidicem. Onu beğenmezsem bu doktora devam ederim. Çünkü adam çok ilgiliydi :) Ve sanırım teknolojik olarak da daha ilerdeler benim gittiğim hastaneye göre...
Eşime bu sabah çıktıyı gösterdim. Şaşırdı :) Sen kalp atışını duyamadın dedim :)) Hiç duyamadı garibim :) Benim kendi doktorum dinletmedi hiç bize :)
Hep sırt üstü yatıyor dedim :))))) Bana çekmiş dedi :)
Ben sırt üstü yatamam hiç. Ya sağıma yatarım ya soluma :) Ama kocişim sırt üstü yatar :)
Bence de buna git sen canım, eşinde şaşırmıştır:) Ultrason sanıldığı kadar tehlikeli değilmiş ben hemen hemen haftada bir gidiyorum ve her defasında kalbini dinletiyo , bende her defasında zararlı olmasın diyorum doktor bunda ne var günde üç kez ultrasona giren var bu sadece ses dalgası radyasyon değil diyerek rahatlatıyo:) iki doktora gittim ikisi de ultrason için aynı şeyi söyledi. Benim doktor seçimimde ki etken de ilgi, ultrason cihazının iyi ve net göstermesi oldu, çok memnunum çok net görebiliyorum bebeğimi:)