• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen öyle canim..
zaten dogumdan sonra kirkimiz cikacak ondan sonra özellikle ilk cocugu olanlar cok acemilik cekecek..
belki daha da uzun sürecek kardes gibi yatmalar :)

oooo evetttt hemde 40 ciktiktan sonra bile cok zorlananlar var emziren annelerin cinsel istegi azaliyo ( kuruluk falan oluyo...) yani ben yasadim bunlari ilk gebeligimde 3/ 4 ay gibi surdu...

İyi dedin canım:))
İnsanların lafları kulpları hiç bitmez ki:)

Sağolasın canım hepinizin sayesinde içimi döktüm valla bunların söylemleri içime dert oluyordu. Bu yüzden de bebeğimi hep oğlum diye sevdim. Kızsa bebeğim sinirleniyordur bana. Bi daha kızım oğlum demicem artık öğrenene kadar :)
Kız çocuk annesine hep daha yakın. Benim annem hep kızım olsun istiyor mesela. Her ne kadar erkek hissetse bile kız olur inşallah diyor. Çünkü kız annesine çok yakın o da biliyor. Annemin tek kızı benim :) İki tane erkek kardeşim var:) Farkı görüyor elbette onlar anneme ne kadar yardımcı ve yakın olabilirler ki :)

rabbim hayirli evlatlar versin insallah, kizin da erkeginde hayirlisi olmayinca olmuyor ama genel baktigimizda kiz cocugu bi baska:16: bence, kucuk yastan itibaren erkek cocuguna bakarak hep olgun oluyo kiz cocuklari, doktor banada kiza benziyo dedi annem ve kv de cok sevindiler insallah kizdir diyolar...

Hamilelik suresince calismiyorum ben canim evdeyim yogun degilim :)))
Oooo iyiymiş :) Evde canın sıkılıyor haliyle :) Ben de işyerimde sıkılıyorum bazen. Ya çok yoğun oluyor ya da çok boş kalıyorum. Dengesiz gidiyor:)
Eve gidicem yemek yapıcam ama ne pişirsem bilmiyorum. Kışın da hiçbir şey yok. Yaz olsa bi sürü sebze var pişirecek.

rabbim hayirli evlatlar versin insallah, kizin da erkeginde hayirlisi olmayinca olmuyor ama genel baktigimizda kiz cocugu bi baska:16: bence, kucuk yastan itibaren erkek cocuguna bakarak hep olgun oluyo kiz cocuklari, doktor banada kiza benziyo dedi annem ve kv de cok sevindiler insallah kizdir diyolar...

Çoğumuzun kızı oluyor :)) Bence kız bebeklerle dolacak burası :)
Geçen kız bebek taçlarından gördüm o kadar güzeller kiiii. Hani doktor kız deseydi alacaktım:1:

Öncelikle bismillah diyerek başliyorum :)
*HUCURÂT SÜRESİ
bu Sure de hamile bir kadin bu süreyi taşirsa karinindaki cenin, bi-iznillah tüm kötülüklerden korunur. Bu Sure yazılır ve zemzem dolu bir kaba konulur, orada bir miktar bekletildikten sonra bu sudan emzikli bir kadin içirilirse, bi-iznillah sütü çoğalır.

*SÂFFÂT SÜRESİ
Hayırlı evlat isteyen kişi,Sâffât Suresinin 100.ayetinde geçen İbrahim (A.S)in da şu duayi çokça yapmalidir."Ey Rabbim Bana (neslimi sürdürecek)salihlerden bir çocuk ihsan et."(arapça okursaniz daha iyi)

*ENBİYÂ SÜRESİ
Hamile olan bir kadin kolay doğum yapmak isterse,Enbiyâ Suresinin 30.ayetini bir Kağıda yazip suyun içinde bekletir,daha sonra bu sudan içerse,ALLAH'ın izniyle isteği olur
HER KIMIN EVLADI OLMUYORSA;Zekeriya(A.S)ın çocuğu olmasi için yaptığı ve Enbiyâ Suresinin 89.ayetinde geçen duaya devam ederse,Allah'u Teala'nın izniyle çocuğu olur.

SEVGİLER ♥ DUALARINIZ KABUL OLSUN....

Ne güzel tatli göz yaşlari bunlar..) Allah bizlerin içine "OL"emri verdi.ne mutlu bizlere bizleri üzenlere üzülüyorum ne yapiyorlar diye...Rabbim evlatlarimizi hanifelerimiz gibi huylari(ahlakli, hayali, adaletli,bilgili, cömert) eylesin, efendimizin kızları (annelerimiz) gibide sabirli, namuslu, iffetli, Rabbini çok sevenden eylesin...öglen namazindan sonra dua yazicam takip ederseniz sureleri yazicam okuyun hepsini bir yazimicam kisim kisim takilirsaniz sorarsiniz..ebrar da güzel isimdir aklima geldi zeynep çok güzel onun gibi huylari olur inşallah kiz ise benim ki taha :)

merhaba canim, AMIN diyorum o guzel dualarina ....allah razi olsun:16: insallah hayirli guzel huylu bebislerimiz olur... Zeynep ismi cok guzel manasida oyle, ben oglan olursa Sefa dusunmustum oglumun ismi ise Selahattin Ensar cok uzun oldugu icin bu sefer kisa olsun diyorum, doktor kiza benzetti ama hic bi isim bulamiyorum, eger aklinda varsa manasi guzel olan yazarsan sevinirim

Oooo iyiymiş :) Evde canın sıkılıyor haliyle :) Ben de işyerimde sıkılıyorum bazen. Ya çok yoğun oluyor ya da çok boş kalıyorum. Dengesiz gidiyor:)
Eve gidicem yemek yapıcam ama ne pişirsem bilmiyorum. Kışın da hiçbir şey yok. Yaz olsa bi sürü sebze var pişirecek.

Çoğumuzun kızı oluyor :)) Bence kız bebeklerle dolacak burası :)
Geçen kız bebek taçlarından gördüm o kadar güzeller kiiii. Hani doktor kız deseydi alacaktım:1:

ayyyy bayiliyorum su kiz reyonlarina, gecenlerde goz gecirdim ogluma herseyi mavi almisim battaniyeleri yatak setini uyku tulumlarini falan, bu sefer kiz oldugu belli olsun herseyi acimadan pembis alicam:21:

*HUCURÂT SÜRESİ
bu Sure de hamile bir kadin bu süreyi taşirsa karinindaki cenin, bi-iznillah tüm kötülüklerden korunur. Bu Sure yazılır ve zemzem dolu bir kaba konulur, orada bir miktar bekletildikten sonra bu sudan emzikli bir kadin içirilirse, bi-iznillah sütü çoğalır.

*SÂFFÂT SÜRESİ
Hayırlı evlat isteyen kişi,Sâffât Suresinin 100.ayetinde geçen İbrahim (A.S)in da şu duayi çokça yapmalidir."Ey Rabbim Bana (neslimi sürdürecek)salihlerden bir çocuk ihsan et."(arapça okursaniz daha iyi)

*ENBİYÂ SÜRESİ
Hamile olan bir kadin kolay doğum yapmak isterse,Enbiyâ Suresinin 30.ayetini bir Kağıda yazip suyun içinde bekletir,daha sonra bu sudan içerse,ALLAH'ın izniyle isteği olur
HER KIMIN EVLADI OLMUYORSA;Zekeriya(A.S)ın çocuğu olmasi için yaptığı ve Enbiyâ Suresinin 89.ayetinde geçen duaya devam ederse,Allah'u Teala'nın izniyle çocuğu olur.

allah razı olsun senden canım bende araştırıyordum dua tam denk geldi benim ikili test sonucu risk yüksek çıktı allaha sığındım tabi önce dua aradım şimdilik tahmidiye okuyordum cevşende olan bir dua zekeriyya alehisselamın dualarını da okuyordum çocuğum olmadan önce ama hucurat suresini ilk kez duydum hemen okucam varsa başka bebeğimin sağlıklı olması için paylaşırsan sevinirim istersen özeldende yazabilirsin kimsenin kafası karışması şimdiden teşekküe ederim canım

*HUCURÂT SÜRESİ

*SÂFFÂT SÜRESİ

*ENBİYÂ SÜRESİ

paylasimin icin cok sagol, Allah razi olsun arkadasim

İyi dedin canım:))
İnsanların lafları kulpları hiç bitmez ki:)

Sağolasın canım hepinizin sayesinde içimi döktüm valla bunların söylemleri içime dert oluyordu. Bu yüzden de bebeğimi hep oğlum diye sevdim. Kızsa bebeğim sinirleniyordur bana. Bi daha kızım oğlum demicem artık öğrenene kadar :)
Kız çocuk annesine hep daha yakın. Benim annem hep kızım olsun istiyor mesela. Her ne kadar erkek hissetse bile kız olur inşallah diyor. Çünkü kız annesine çok yakın o da biliyor. Annemin tek kızı benim :) İki tane erkek kardeşim var:) Farkı görüyor elbette onlar anneme ne kadar yardımcı ve yakın olabilirler ki :)

bilmiyorum erkek evlatlarında hayırlı olanları cok fazla. mesela benim eşimin bir kuzeni var erkek kendisi. okadar ablası var cocugun hepsi evlendi gitti murat diyorki ben annemleri bırakıp nasıl evleniyim kim benim kadar iyi bakabilir onlara. cocuk geldi 30 yasına hala evlenmedi. bunun yanında bide benim kuzenlerim var biri doktor biri mühendis teyzem felçlidir benim. ya bir fizyoteraipst bile tutmadılarr kadına enişteme bıraktılar biri hollandaya gitti yerleşti biri doktor karsı apartmanında oturuyor ama arada bir gidiyor. onun dışında benim erkek kardeşim de vefasız benim gibi olamaz yani. annem şuanda benimle yasıyor hamileliğimden dolayı ayda yılda bir gelir annemin yanına. ama ben evlendim illa hergün gorcem annemi. yani diyeceğim o ki erkeklerin hayırlı olanı da var kızlarında var. ben de cok kız istiyorum biliyorsun ama ben babadanda cektim kardeştende. oyuzden sanırım soğudum erkeklerden...

ayyyy bayiliyorum su kiz reyonlarina, gecenlerde goz gecirdim ogluma herseyi mavi almisim battaniyeleri yatak setini uyku tulumlarini falan, bu sefer kiz oldugu belli olsun herseyi acimadan pembis alicam:21:

:)))
Belli olsun da alalım artık bir şeyler :)
Eşim ilerde çocuk mağazalarından bıkacaksın diyor :)

allah razı olsun senden canım bende araştırıyordum dua tam denk geldi benim ikili test sonucu risk yüksek çıktı allaha sığındım tabi önce dua aradım şimdilik tahmidiye okuyordum cevşende olan bir dua zekeriyya alehisselamın dualarını da okuyordum çocuğum olmadan önce ama hucurat suresini ilk kez duydum hemen okucam varsa başka bebeğimin sağlıklı olması için paylaşırsan sevinirim istersen özeldende yazabilirsin kimsenin kafası karışması şimdiden teşekküe ederim canım

Meryem suresi nide okuyabilirsin, hamile kalmak isteyenlere ve hamilelikte okunmasi tavsiye ediliyor

*HUCURÂT SÜRESİ

*SÂFFÂT SÜRESİ

*ENBİYÂ SÜRESİ

canım Allah razı olsun bu duaları bizimle paylaştığın için. seninde inşallah hayırlı evlatların olur. faydalı bir yazı oldu en azından benim için.

Keske ben de yemek yapabilsem :((

merhaba canim, AMIN diyorum o guzel dualarina ....allah razi olsun:16: insallah hayirli guzel huylu bebislerimiz olur... Zeynep ismi cok guzel manasida oyle, ben oglan olursa Sefa dusunmustum oglumun ismi ise Selahattin Ensar cok uzun oldugu icin bu sefer kisa olsun diyorum, doktor kiza benzetti ama hic bi isim bulamiyorum, eger aklinda varsa manasi guzel olan yazarsan sevinirim

Erkek:Enes,Tahir,Faruk,ridvan,İhsan,âdil,arif,zeynel,kiz:büşra,Sena,ebrar,esra,Esma,merve,tuana,aleyna,şüheda aklimda olanlar şimdilik :)

Back
X