Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
çok teşekkür ederim 🌸 bu puset dediğiniz ana kucağı mı oluyor? elzem bir şey mi almak gerekiyor mu?
Puset ve ana kucağı farklı.
Hem puset hem de ana kucağı bebek arabasına uyumlular. Puset aslında normal bizlerin bindiği arabalarda bebeklerin taşınması için bir ürün.
Ana kucağı ise, satın alırken öğrendiğim kadarıyla, bebeğin ilk 6 ay dışarıda bebek arabasında taşınırken bebeğin iskelet sistemi için daha uygun bir ürün. Düz oluyor pusete göre yatma yeri.

Elzemliğine gelince biz ana kucağı da aldık. Ancak ablam, yeğenim için puset kullanmıştı ilk aylarında (hem bebek arabasında hem de normal bindikleri arabada) ve hastane çıkışında da puset ile taşımışlardı ve memnundu🌸

Kızlar güneş kremi konusunu konuştunuz mu?

Internetten araştırdım mineralli olanları kullanmamız lazımmış.

Avené ve Boep markaları çıktı karşıma. Siz neler kullanıyorsunuz.

Kızlar bugün detaylı ultrason vardı . Çok şükür herşey yolunda sağ bebek böbrek sinirda çıktı ama sorun teşkil etmiyor şuan için dediler. Kiloları boyları haftaları ile uyumlu .en zorlu sinavlardan birini atlattık şükür ♥️ 30. Haftaya kadar cantan tamam olsun dediler. 30 .haftada Ankara'da ikamet edecek şekilde kendini ayarla artık otel mi tutuyorsun ev mi tutuyorsun .çünkü erken doğum ihtimaline karşı seyahat yasağı gelecekmiş ve çok sık muayene olacakmisim .Bende durumlar böyle umarım sağlıkla ve vaktinde dogarlar

Evet canım benim doktorum hiç magnezyum vermedi bana ileriki haftalarda veririm demedi,demir ve omage 3 ile devam ediyorum şu an.İki hafta sonra başka bir doktora gideceğim,bakalım o ne diyecek .
Ya aslında ben görüyorum Türkiye’de bazı anne influencerlar , bir takviyeler alıyorlar şaşırıyorum bir sürü hap . Sonra içinden diyorum bizim çocuk gerizekalı olmasın yani 😂😂😂 bunu kibar bi dille doktora anlattığımda “bebek ihtiyacı olanı alıyor , ne kadar çok içersen idrar ile o kadar boşaltıyorsun” demişti

Merhaba ben beauty of Joseon’un relief sun : rice + probiotics ürününü kullanıyorum , SPF+50 , çok memnunum, ama bu ürüne ulaşamazsanız Avene çok iyidir bu konuda 👍👍

Basindan beri badger kullaniyorum canim mineral filtre ve bebekler icin bir urun 🙏🏼 cok memnunum koruyuculugundan oneririm

Kızlar bugün detaylı ultrason vardı . Çok şükür herşey yolunda sağ bebek böbrek sinirda çıktı ama sorun teşkil etmiyor şuan için dediler. Kiloları boyları haftaları ile uyumlu .en zorlu sinavlardan birini atlattık şükür ♥️ 30. Haftaya kadar cantan tamam olsun dediler. 30 .haftada Ankara'da ikamet edecek şekilde kendini ayarla artık otel mi tutuyorsun ev mi tutuyorsun .çünkü erken doğum ihtimaline karşı seyahat yasağı gelecekmiş ve çok sık muayene olacakmisim .Bende durumlar böyle umarım sağlıkla ve vaktinde dogarlar
Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına🧿 sağlıkla zamanında gelirler kuzucukların merak etme🌸 ay benimde bugün detaylım var inşallah güzel geçer stresliyim🥹

Merhaba ben beauty of Joseon’un relief sun : rice + probiotics ürününü kullanıyorum , SPF+50 , çok memnunum, ama bu ürüne ulaşamazsanız Avene çok iyidir bu konuda 👍👍

Basindan beri badger kullaniyorum canim mineral filtre ve bebekler icin bir urun 🙏🏼 cok memnunum koruyuculugundan oneririm

Bakayim bunlara teşekkürler 🌸❤️

Kızlar 17. Ve 18.haftalarda yatış şeklimiz önemli mi,hep sola yatamıyorum sağa da yattığım oluyor.Bu haftalarda zararlı mı?
Sağa sola yatiliyor yüz üstü zaten istesek de yatamayiz 🥰 sırt üstü tavsiye edilmiyor.sola yatmak daha iyiymis kan dolaşımi için 💕

Gözün aydın canım inşallah hep böyle güzel geçecek 🧿🙏🏻💕

Sağa sola yatiliyor yüz üstü zaten istesek de yatamayiz 🥰 sırt üstü tavsiye edilmiyor.sola yatmak daha iyiymis kan dolaşımi için 💕

Bu arada canım başka şehirde alanında iyi bir doktora sordum,önceden de muayene olmuştum,antibiyotik için güvenle kullanabilirsin dedi.Tetkik olmasa da olur dedi.

Ayy haber ver mutlaka. bebonun yüzünü göreceksinn işin en güzel kısmı o
Ay evet kime benziyor acaba aşırı merak ediyorum😍😍 inşallah nazlı çıkmaz da güzelce gösterir yüzünü annesine😅
Bu hafta detaylı ultrason haftası 😍 inşallah çok mutlu çıkacaksın çok heyecanlı haberlerini bekliyoruz 😘♥️💐
Heyecandan bayılmazsam hemen burdayım canım güzel haberleri vericem inşallah 😍🥰
İnsallah insallah 🩷🙏🏼 sizlerin guzel gectikce inanilmaz motive oluyorum ve kendimi telkin ediyorum bak senin de guzel gececek diye hehehe
Bende hep okudukça herkesin güzel geçtikçe stresim biraz yatışmıştı şuan aşırı heyecan var bir saat sonra görcem inşallah güzel kızımı sonra hemen burdayım😍😍

Kızlarr bebeğin hareketini hissettim sanırım. Karnımın içinde baya bi kıpırtı oldu rahim hizasında. Elimi koydum o kıpırtılar olurken elimle bastırınca damar atmasına benzeyen hisler vardı. Bebek midir bu??
Merhaba bebek olabilir 😍😍 bu haftalarda zaten çok belirgin hareketler hissedemiyormuşuz , ben genelde sabahları yeni uyandıgımda kendimi dinliyorum, baloncuk gibi bir his :))

Back
X