2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmucak galıba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)

çin takvimi banada ilk erkek dedi yaşımı doldurmadığım için 27 si gösteriyordu fakat doğum günümden sonra yaşım 28 ve kız gösteriyordu doktorumda kız olabilir dedi:) çin takvimide doğum gününden önce ve sonra değişiyor kızlar

Bolca citcitli body aldim patikli alt fazla aldim geri kalani da tulum takim ve body 6 adette corabimiz var :53:

iyi günlerde kullanın cnm. nerden alıyorsun bunları ? bende dün ilk defa tulum aldım , 0.3 aylık aldım tecrübeli annelerde cevaplarsa iyi olur ne kadarlık almalıyım acaba ?

banada herkes erkek dıyor annem bıkız dedı ama olmucak galıba :)karnım yayvan bende meyve ve yumurtaya ılgılıyım arada etede tuylerım hep aynı ne cıktı ne azaldı yuzum gogsum hep sıvılcelı ruyamdada hep kız gordum demek tersı cıkıyo cın takvımı erkek yuzukte kız makas bıcakta erkek off cokkarısık en ıyısı ozele gıdıp ogreneyım kız umudum hıc kalmasın benımkı kesın erkek desene :)

Canım o belli olmuyor düşünsene benim ne kadar cok erkeğe yakınmış benim bile kız evladım olacaksa Rabb'imin izni ile seninkide olabilir hem en son ne zaman gittin doktora? Erkekse erken tahmin edebiliyorlar (Kamuran istisna oldu.) benimde birtek eşim ve annem kız diyordu erkek diyenlere karşı :) bende vejeteryan olmama rağmen bazen et aşeriyorum hala haftada mutlaka iki kere etm yemeliyim yani canım istiyor bi kere :) evet erkek olanlarda protein isteği oluyormuş onuda duymuştum ama yine bende tersi oldu işte

Bu şekilde olmuyordu. Ama bilemiyorum ki yarın 17. haftaya giricem. Hissedilir mi şimdiden bilmem :))

Ben 17. Haftamdan itibaren aralıklarla hissetmeye başladım canım istedikleri kadar hissedemeSin desinler hissediyorum yani zate bakarsan kitaplara yada netten bilgilere 16. Haftadan itibaren bazı anneler hissedebilir diyor

Ben üniversitenin dil okulunda çalışıyorum. Bu yüzden bizde yıllık izin usulü :(

Hımm..Allah kolaylık versin sana, yazın yoğunluğunuz azalır inşallah biraz.

evet daha 2-3 haftamız var diyelim;) inşallah daha önce hissederiz:)) ara ara seyirme gibi hafif sancılı bişey oluyo ama doktor o değildir diyo:)) beklicez bakalım, balık varmış gibi hissediliyo diyo bazı tecrübeli anneler:)

Burdaki hamilelik takviminde 16 haftada hissedebilirsiniz diyordu v ben de 2 gündür tam emin oldum artık, çünkü birkaç saatte bir başlıyor birkaç kez vuruyor ama henüz balık kayması kadar değil, damar atıyor gibi ama içten oluyor ve ritmik değil, birkaç pıt pıt yapıp duruyor, bende başta inanamadım amam iki gün devam edince emin oldum artık, dört gözle bekliyorum şimdi o anları :)

günaydınlar herkese
maşallah ne güzel kalabalık valla bu saatte de:))
kızlar bizde dün doktora gittik 12 hafta 4 günlük doktor erkek gibi duruyor dedi ama kesinliğini ilerleyen haftalarda söylicez dedii...:)))
zaten rüyamda transfer günü görmüştüm o yüzden çokda şaşırmadımm :))

Merhaba canım, Allah gönlünüze göre ve sağlıkla versin inşalalh, maşallah siz de büyüdünüz artık:)

Canım o belli olmuyor düşünsene benim ne kadar cok erkeğe yakınmış benim bile kız evladım olacaksa Rabb'imin izni ile seninkide olabilir hem en son ne zaman gittin doktora? Erkekse erken tahmin edebiliyorlar (Kamuran istisna oldu.) benimde birtek eşim ve annem kız diyordu erkek diyenlere karşı :) bende vejeteryan olmama rağmen bazen et aşeriyorum hala haftada mutlaka iki kere etm yemeliyim yani canım istiyor bi kere :) evet erkek olanlarda protein isteği oluyormuş onuda duymuştum ama yine bende tersi oldu işte

12+1 de benzıyor dedı ama net 3 hafta snra soleyebılırım dedı ıste 10 gun snra randevu var ama ben ozele gıdıcem cuma dayanamıcsm :) bende etı pek sevmezdm hıc aramazdm ama hamılelıkte arıyorum :)kısmet yaa hayırlı saglıklı olsunlarda

ay bende almak istiyorum aslında steteskop ama psikolojini bozarsın diyo doktorum alma dedi :((

aman alma canım doğru demiş doktorun.duymadım diyip panik yaptım ilk önce.. ay niye atmıyo bu cocugun kalbi diye. bide nefes aldıgında ses kesiliyo nefes almaman lazım... bişiler bişiler gerek yok alma .

ınsallah canım bızde esımle kız cok ıstoyordum ılk duydugumuzda bı kotu olduk acayıp ama ollsun oglum saglıklı olsun ıstyrom baska bısıy gerekmez hepsı ewlat ıns allah gonlunuze gore verır

amin inşallah canım tabiki kızda olsa erkekte olsa evladımız ayrım olmaz hiçbir zaman. Ama gönlümüzde illa bi düşünce var işte. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bize. Inşallah sağlıcakla alırsın kucağına oğluşunu canım...

amin walla bende düsünmüyordum cinsiyetini ögrenmeyi ama her randevude esimde geliyor ve doktoru dört gözle dinliyor :)
sen söylememekle haklisin, kv ad bile bulmus

canim burda baska bir doktor yok, o yüzden her 4 haftaya bir randevu veriyorlar, Tr gibi degil hastaneye gidip öyle kontrol olmak.

nasil ya hissediyormusun, nasil? ne hissediyorsun tam olarak. cinsiyeti kizmi?
sag tarafinda hissediyine göre kiz derler
sol tarafinda hissedseydin erkek diyorlar...

günaydin, yaa nasil hissediyorsunuz bebisi, banada anlatin, benmi anlamiyorum..agri gibimi nasil anlatilir?

canım damar atması gibi bişey ama öyle hergün olmaya yeni başladı. bazende sabah karnımın bi tarafı baya şiş oluyo eşim bile farkediyo. napıyosa içerde acaba:)

12+1 de benzıyor dedı ama net 3 hafta snra soleyebılırım dedı ıste 10 gun snra randevu var ama ben ozele gıdıcem cuma dayanamıcsm :) bende etı pek sevmezdm hıc aramazdm ama hamılelıkte arıyorum :)kısmet yaa hayırlı saglıklı olsunlarda

Hımm erkeğemi ben demişti doktorun?

canım damar atması gibi bişey ama öyle hergün olmaya yeni başladı. bazende sabah karnımın bi tarafı baya şiş oluyo eşim bile farkediyo. napıyosa içerde acaba:)

Benimde karnım baya büyüdü canım anneme sordum 15. Hafta oldu nerdeyse seyirme şeklinde olur dedi oda 3 çocuk doğurmuş öyle dedi canım

günaydınlar mutlu haftalar inş. herşey iyi olsun hepimiz için. herkes cinsiyetleri kesinleştirmiş bakıyorum ohh çok güzel hareketleri hissedende var :46::46: darısı başıma artık benimde kesinleşsin ve bebeğimi hissediyim :21: hepinizi :54:

aman alma canım doğru demiş doktorun.duymadım diyip panik yaptım ilk önce.. ay niye atmıyo bu cocugun kalbi diye. bide nefes aldıgında ses kesiliyo nefes almaman lazım... bişiler bişiler gerek yok alma .

aaa çok ilginçmiş.evet en iyisi almamak bencede ben artık onu takar tüm gün onunla gezerim :))

Ben 17. Haftamdan itibaren aralıklarla hissetmeye başladım canım istedikleri kadar hissedemeSin desinler hissediyorum yani zate bakarsan kitaplara yada netten bilgilere 16. Haftadan itibaren bazı anneler hissedebilir diyor

Evet ben de okudum aynısını :)) İkincisinde kesin erken hissediliyormuş. İlkinde de bazı anneler erken hissediyormuş :)

Herkese merhaba 😊 ikili tarama testi sonucu riskimiz çok az çıktı şükür.Ama cinsiyet için tahminde bulunmadı dr bir ay sonra dedi 😔 ama ben 10 mayısta gidip öğrenmeyi düşünüyorum.

olabilir herkesde farklı etki gösterebilir ben tansiyon yüksekliğini hiç hissetmiyorum düştüğünde senin bahsettiğin belirtiler oluyor tehlikeli olan yüksek tansiyon cnm
yani tam bilmiyorum düşüyormu yükseliyormu bende dikkat ediyorum artık

Kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
Bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)

Minik beşik bu
$minik beþik.webp

Büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
$büyük yatak.webp

Kızlar biz dün eşimle bebişimiz için yatak baktık. Bi tane büyüyen yatak alıcaz. Bebeğime oda yapıcam çünkü :)
Bi tane de yatağımın yanına küçük yataklardan alıcam sallananlardan. Ay çok tatlılar hepsi ya bayıldım :)

Minik beşik bu
Eki Görüntüle 1072369

Büyüyen yatak da bu. Biz bu modelden almayı düşünüyoruz. Buna bayıldık :)
Eki Görüntüle 1072371

ayy cok güzellermiş gerçekten :)) bence de o takım cok hos duruyor bian hayal ettim cihangirin orada yattığını falan ne güzel bir duygudur bu boyle ya Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları yaşamak için

Back
X