2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim cunku 1 gun once normal ultrasonda %90 erkek dendi.
Ben hep erkek cocugum olmasini istiyodum,esimde kiz olmasini istiyodu
hep inatlasiyoduk.P.tesi erkek oluyo oleyyyyy diye esimin beynini yerken
sali gunu 4d ultrasonda bebeginiz kiz cinsel organini gostereyim dedi doktor.
o yuzden soka girdim.Cok sukur saglikli bir bebisimiz var.4d sekilde goruncede bebegimizi,
Bu saatten snra kiz ya da erkek farketmez dedik :)

Sizin durumda çok farklı olmuş yaaa... kendini ona alıştırmışken insan şok olur :D

:)) zaten bu kulüpteki kadınlar olarak topluca hareket etsek hükümeti bile deviririz herhalde :1::7:

Pozitif enerkiöizle darbe yaparız:)

Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)

Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)

Hoşgeldinnnn, ne güzel geldin:) allah sonuna ladar hep böyle neşeyle dönmeyi nasip etsin kontrollerden. Topicimizde bir utangaç kuzu varmış demek, napalım kaçarı yok bekleriz:)

merhaba annişler:) bu sene kız senesi sanırım:) doktora gittik ve %80 kız dedi, değişmesi çok olası değil dedi:) minik prensesim geliyor:) darısı öğrenemeyenlerin başına. çoooooooooooook mutluyum :))):49::16::1::46:

Gözünüz aydın, Allah bağışlasın annesi:)

kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.

Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.

sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?

onun dışında

Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare

Çok sevdiğim doktor bir ablamın ismi Hena, farklı bir isim:)

Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş :16:

Doğumgünün kutlu olsun canım, evladınla beraber hayırlı uzun ömürler diliyorum:)

kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.

Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.

sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?

onun dışında

Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare

İsim bulmak zor olur ama umarım en güzel isimleri koyarız , benim için anlamı da çok önemli . Hena da güzel benim bulduğum bir isim var benziyor :)

Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş :16:

Doğum günün kutlu olsun cnm . nice yıllara bu senenin sana en güzel hediyesi karnında

Canim cunku 1 gun once normal ultrasonda %90 erkek dendi.
Ben hep erkek cocugum olmasini istiyodum,esimde kiz olmasini istiyodu
hep inatlasiyoduk.P.tesi erkek oluyo oleyyyyy diye esimin beynini yerken
sali gunu 4d ultrasonda bebeginiz kiz cinsel organini gostereyim dedi doktor.
o yuzden soka girdim.Cok sukur saglikli bir bebisimiz var.4d sekilde goruncede bebegimizi,
Bu saatten snra kiz ya da erkek farketmez dedik :)

Hımm öyleyse sende şimdi eşinin naralarını dinle bakalım :1: hayırlı olsun

Hoşgeldinnnn, ne güzel geldin:) allah sonuna ladar hep böyle neşeyle dönmeyi nasip etsin kontrollerden. Topicimizde bir utangaç kuzu varmış demek, napalım kaçarı yok bekleriz:)

Doğumgünün kutlu olsun canım, evladınla beraber hayırlı uzun ömürler diliyorum:)

Cok saol canimm evet bizim kuzu biraz utangac cikti teyzesi o tuzden acaba kiz mi diyorum yani bu haftaya kadar pipisi olsa gosterirdi kendini heralde ama sonra aklima kamuran geliyo o da gec ogrenmisti ve erkek cikti bilemedim yani bakalim insallah haftaya crsambaa gorucez pitircik kiz mi erkek mi :)

iyiki doğdun ozamannnn :) nice nice yıllara inşallah bebişinle ve diğer tüm sevdiklerinleee :)

Doğum günün kutlu olsun cnm . nice yıllara bu senenin sana en güzel hediyesi karnında

iyiki doğdun ozamannnn :) nice nice yıllara inşallah bebişinle ve diğer tüm sevdiklerinleee :)

Çok teşekkür ederim kızlar evet en güzel hediyem benimle hamdolsun Rabbime... :16:

Cnmmm yazın beni o kadar rahatlatı ki çok teşekkür ederim. Doğru olabilir ben dün akşam eve gidince çok erken yattım , çok şükür sabah geçmişti :) Bu haftalarda oluyor demek ki . Aklıma ne geldi biliyor musun ? Hani senle haftalarımız da aynı , doktorumuz da aynı ya , ikimizin de doğumu aynı güne gelirse Bülent Bey kaç parça olacak acaba :1:

En önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi, bu haftan da söylediyse nettir bence hayırlısı olsun :)

Dönüşünü bekliyoruz cnm güzel haberlerle gel inş :)

İyi olmana çok sevindim canım, ne kadar büyüselerde bir korku oluyor insanda ama ben üç gündür hissediyorum bizim miniği, pıt pıtlarını hissedince biraz rahatlıyorum, sen de bu aralar hissedersin inşallah:) Son söylediğini hiç düşünmemiştim Gül, bak lütfen pişti olmayalım, haber verelim birbirimize:) Aslında aynı hastanede olsak fena olmazdı, destek olurduk ama lütfen aynı anda olmasın:)

Son düzenleme:
Yaş 27
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 09.01.2014
Tahmini Doğum Tarihi 16 .10 .2014

Cok saol canimm evet bizim kuzu biraz utangac cikti teyzesi o tuzden acaba kiz mi diyorum yani bu haftaya kadar pipisi olsa gosterirdi kendini heralde ama sonra aklima kamuran geliyo o da gec ogrenmisti ve erkek cikti bilemedim yani bakalim insallah haftaya crsambaa gorucez pitircik kiz mi erkek mi :)

Valla benim de aklıma gelmedi değil, erkekler kendini pek saklayamıyor bu haftalarda :1: o yüzden acaba kız mı bu utangaç kuzu dedim ama tamamen poposunu döndüyse inatçı bir erkek de olabilir tabi :) Kamuran bundan önce 13. haftada gitmişti sanırım, daha küçüktü sanki ama o da oturup beklemişti öyle:)

farklı bir isim evet eşimde oyle soyluyor ama annem hena eşim iris diyor bende kararsız kaldım hangisi olsun acaba diye

çoook teşekkür ederim:)

Valla benim de aklıma gelmedi değil, erkekler kendini pek saklayamıyor bu haftalarda :1: o yüzden acaba kız mı bu utangaç kuzu dedim ama tamamen poposunu döndüyse inatçı bir erkek de olabilir tabi :) Kamuran bundan önce 13. haftada gitmişti sanırım, daha küçüktü sanki ama o da oturup beklemişti öyle:)

Yok be canim hic poposunu donmedi hep kafaustuydu hatta ben cok sasirdimm aa basinin ustunde duruyo yorulmuyomu galan diye de sacmalamiisim esim soledi:) bacaklarini uzatti bultu biseyler yapti ama bi turlu gorebilcegimiz aciyo yakalatmadi essek sipasi:)

İsim bulmak zor olur ama umarım en güzel isimleri koyarız , benim için anlamı da çok önemli . Hena da güzel benim bulduğum bir isim var benziyor :)

kesinlikle isim bulmak hamileliğin en zor kısmı bence okadar cok kafaya takmışım ki dün gece rüyamda bile iris hena hangisi güzel diye sayıklıyordum :)

meraklanma hepimiz aynı şeyleri yaşadık..
Bende de hiç bulantı olmadı..
Karın ağrısı falan da normal olağan şeyler.
Bebeğin kalbi durur diye endişelenmen de normal. Biz de endişeleniyoruz. Ama artık daha az endişem var :))
meraklanma ilerde daha iyi olacaksın düşüncesel olarak :)

teşekkür ederim canım. Allahım herkesin bebeğini korusun. Kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kontrole gittim. Bebeğimin kalp atışlarını duydum rahatladım. Allahım isteyen herkese naip etsin canlarım.

farklı bir isim evet eşimde oyle soyluyor ama annem hena eşim iris diyor bende kararsız kaldım hangisi olsun acaba diye

Sare olsunn:) olmazsa iris sare olsun:) o da olmazsa tamm iris olsun madem:)
Hena degisik bi isim benim cok aliskin olmadigin bi tarz heralde ama solenisi guzel duruyo olabilir canim anlamlari her ikisinin de cok guzel artik gonlunuzden hangisi geciyosa onu koyarsiniz belki daha cok degisir fikirleriniz:)

Back
X