Evet canım sağolasınn :)))
Cihangirim geliyor :)
çok sevindim canım sen erkek mi hissediyordun? maşallah ismi de hazırmış:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sağolasınn :)))
MAŞALLAH CANIM NE GÜZEL YAA GÖBÜŞÜ ÇIKANLAR PAYLAŞMAYA BAŞLAMIŞ ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN SİZİ...![]()
Asla unutmıcam
Günaydın herkese :)
kızlar haftasonu annemle telde konustum (ailem izmirde yasıyor ) rüyamda seni gördüm 3 aylık hamileydin dedi kızım söle hamilemisin dedi ve ben sonunda itiraf ettim evet dedim :)) bi güzel kızdı bana neden önce sölemiosun die anneler harbiden hissediyomus:))))
çok sevindim canım sen erkek mi hissediyordun? maşallah ismi de hazırmış:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
iyi dayanmışsın canım ya :) kızmakla haklı ama herkes neysede anneden saklamak olmazkadının içine nasılda doğmuş 3 aylık diyo bide :)
Evet canım hissettiğim ve rüyalarımda gördüğüm oğlum geliyor :)
Zayıf bir erkek çocuğu görmüştüm rüyamda 3 yaşlarında :)
ne güzel canımmm:) maşallah Allah gönlüne göre verdi.
kızlar haftasonu annemle telde konustum (ailem izmirde yasıyor ) rüyamda seni gördüm 3 aylık hamileydin dedi kızım söle hamilemisin dedi ve ben sonunda itiraf ettim evet dedim :)) bi güzel kızdı bana neden önce sölemiosun die anneler harbiden hissediyomus:))))
Kolay gelsin canım kendini yormadan sıkılmadan yavaş yavaş yaparsın olmadı bi yardımcı tutarsin kafana takip stres yapma.biz mayısta yeni evimize gecicez benimde çok isim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum.Bu yaz o kadar çok işim var ki , badana boya yapılacak, halılar yıkanacak , mutfak dolapları silinecekve ben çalışıyorum hafta içi geç geliyorum nasıl olacak hepsi hiç halim de yok
![]()
Ay bizimde oğlumuz olursa adı cihangir olacakmış babası öyle diyo 😊 gerçi cinsiyeti ogrenmemize daha çok var.Evet canım sağolasınn :)))
Kolay gelsin canım kendini yormadan sıkılmadan yavaş yavaş yaparsın olmadı bi yardımcı tutarsin kafana takip stres yapma.biz mayısta yeni evimize gecicez benimde çok isim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum.
Ay bizimde oğlumuz olursa adı cihangir olacakmış babası öyle diyo 😊 gerçi cinsiyeti ogrenmemize daha çok var.
😊 ınş canım bende kocam için erkek olsun istiyorum.kim bilir belki bebislerimiz bir gün bir yerde karşılaşırlar.Oğlumun adaşı mı olacakmış oyyyy inşallah erkek olur :)
Kızlar nasılsınızzzz??
ben bugün kendimden korktum yaçok şükür bulantı kusma yok kaç gündür iştahımda normaldi ama bugün sınavdan sonra eşimle kızılaya gezmeye gittik Allahımm ne görsem canım çekiyor deli gibi yedim sürekli yaa eşim gülmekten öldü halime çok şımardın bugün diyo
ama bundan sonra böyle olmamalı yoksa kilolar tavan yapacak alması zevkli oluyorda bunun bide vermesi var
içimde bi canavar sanki durduramıyorummm
![]()
bayer i aradım ama paydos etmişler nasıl olur yaa bende kullanıyorum elevit ne yapıyım bırakayımmı şimdi ooff çok moralim bozuldu yaaa:26: