2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar kızlar yeni bir hafta güzel güzel günler diliyorum hepimize. 10 da dişçiye gidiyoruz 10.30 da kızımızı görmeye cok çok heyecanlıyız :))

Merhaba kızlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim ayı anne adaylarındanım:nazar::nazar:Henüz cinsiyetini öğrenemedik ama Allah ım sağlıklı ve hayırlı nasip etsin kız-erkek farketmiyor :)) Bizim de 30 nisan da kontrolümüz var.Bakalım cinsiyetini belli edecek mi?Ben henüz herhangi bir hareket hissetmiyorum.yada tecrübesiz olduğum için anlayamıyorda olabilirim :))Benim daha önce üç tane düşüğüm vardı.İnşallah bu bebeğimi Allah ım sağlıkla kucağıma almamı nasip eder...Kısaca kendimden bahsedeyim.36 yaşındayım.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Coraspin kullanıyorum.Şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var diye.Elevit kullanıyorum.Tansiyonum inip çıktığı için tansiyon ilacı kullanıyorum.Birde demir ilacı lullanıyorum.Yani anlayacağınız ilaç manyağı oldum :)) Yeterki bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı doğsunlar da çektiğimiz sıkıntılar gelip geçici.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bende gelişmelerimden burada bahsetmek isterim.

Aramıza hoşgeldin canım.Hem Ekim Annesi olarak hem de biz Pıhtılı arkadaşların arasına :) Burada kan sulandırıcı iğne kullanan 5-6 kişi varız.İnşallah hepimiz hiçbir sorun olmadan bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız.

canım kilolumuydun daha once? kilo indeksi normal olanlar daha z kilo alıyor ve gobeği olanların daha gec cıkıyormuş. gerci dümdüz oluyor demişsin. olur canım bianda da cıkabiliyor dediğin gibi en iyisi boyle. bak ben 3,5 kilo aldım ve bu duruma coook üzülüyorummm :43: tesekkür ederiz bu arada teyzesi

Günaydın,Yok canım kilolu değildim 1.67 boyum 55 kiloydum gayet normal bir boyuttayım yani:)) bakalım benimki de ufak ufak çıkıyor sanki sağlıklı olsunlarda kilo olayını fazla takma zaten zayıfsın maşallah son aylarda abartmamak lazım o zaman daha fazla alınıyormuş.
Teyzesi de yesin tüm minnoşları :1:

kızlar gunaydın
iyi haftalar hepimize, güneşli-neşeli -şen günler inşalllaahhhh
Okuyorum da sizleri, herkes demir hapından bahsediyor.
Bu cuma özelde başka bir doktora gidip hem cinsiyeti hem de almam gereken takviye hapları soracağım.
Benim tedavimi yapan dr . gebelik takibinde çok pasif, isteksiz, zaten dolaylı olarak söyledi bunu.
o yuzden cuma baska bir dr dan randevu aldım.
hayırlısı.
ben basından beri, foik asit, omega....vb içeren takviye hapı alıyorum günde 1 tane.

cok parlak kum tanesı canım

Hımm cok guzelmiş ben cok begendim canım:)

Gunaydin arkadaslar. Herkese sorunsuz bir hafta diliyorum...

Canım insallah hayırlı haberlerle geleceksin kahverengiye dönmüş olması cok guzel hiç korkma

Günaydınlar kızlar yeni bir hafta güzel güzel günler diliyorum hepimize. 10 da dişçiye gidiyoruz 10.30 da kızımızı görmeye cok çok heyecanlıyız :))

Hadi bakalım prensesten bize guzel haberler getir tatlım:)

Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olmasını dilerim..

Günaydın tatlımm:)

Canım ben bugün Bakırköy'ü tavaf ettim. Elbisemi de aldım. Biraz dolaştık ama var uygun modeller. Tabi insanlar neden özellikle öyle bir model aradığıma anlam veremeyip "neden?" Diye sorup durdular. Keyfimin kahyası gibi :52:
Fiyatlar da 500 civarı. Haberin olsun dedim :)

harika bende bu haftasonu bakayım oralara 500 biraz çok gibi ama umarım daha uygun bişeyler bulurum. Teşekkür ederim ilgilendiğin için iyi haftalarrrr:16:

günaydın kızlar hepinize.mutlu ,sağlıklı,huzurlu haftalar diliyorum.aramıza bi pıhtılı arkadas daha katılmış.hoşgeldin CASPER aramıza

Merhaba kızlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim ayı anne adaylarındanım:nazar::nazar:Henüz cinsiyetini öğrenemedik ama Allah ım sağlıklı ve hayırlı nasip etsin kız-erkek farketmiyor :)) Bizim de 30 nisan da kontrolümüz var.Bakalım cinsiyetini belli edecek mi?Ben henüz herhangi bir hareket hissetmiyorum.yada tecrübesiz olduğum için anlayamıyorda olabilirim :))Benim daha önce üç tane düşüğüm vardı.İnşallah bu bebeğimi Allah ım sağlıkla kucağıma almamı nasip eder...Kısaca kendimden bahsedeyim.36 yaşındayım.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Coraspin kullanıyorum.Şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var diye.Elevit kullanıyorum.Tansiyonum inip çıktığı için tansiyon ilacı kullanıyorum.Birde demir ilacı lullanıyorum.Yani anlayacağınız ilaç manyağı oldum :)) Yeterki bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı doğsunlar da çektiğimiz sıkıntılar gelip geçici.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bende gelişmelerimden burada bahsetmek isterim.

aramıza hoşgeldin öncelikle Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah diyorum bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben elevitte domuz jelatini olduğunu duydum ama bakalım fabrikasına soracağım bugün

Günaydın Arkadaşlar,

Ben Cuma günü Aile Hekimine gittim. Kan ve idrar testi yaptı. Hemoglobin biraz düşük çıktı, sanırım demir eksikliği durumu var. Çarşamba kadın doktoruma gidicem, bakalım ne verecek.
Hepinize sağlıklı ve bol enerjili bir hafta dilerim.

Bitmedi canim kahverengiye dondu rengi ve azaldi. Biraz sonra doktora gidicez. Saat 9-9.30 gibi evden cikicaz. Insallah bebegim iyidir.

Cnm çok geçmiş olsun , hafta sonu okudum fakat cvp yazamadım .Doktora giderken hiç birşey yoktu da çıkınca neden kanaman oldu birden şaşkınım... Ama geçecek inş oğluşun kocaman oldu annesi , bırakıp gitmez annesi ile babasını

herkese günaydın aranızda 3 lü test yaptıran var mı arkadaşlar

Merhaba kızlar,

Hoşgeldin cnm , kolay hamilelik dilerim sana da , sağlıcakla yavrucağına kavuşman dileğiyle , hepimiz inş Amin :)

Back
X