- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
😊 ınş canım bende kocam için erkek olsun istiyorum.kim bilir belki bebislerimiz bir gün bir yerde karşılaşırlar.
Dünya küçük :) Neden olmasın :))
Cihangir çok da yaygın bi isim değil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
😊 ınş canım bende kocam için erkek olsun istiyorum.kim bilir belki bebislerimiz bir gün bir yerde karşılaşırlar.
Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..
herkese günaydın aranızda 3 lü test yaptıran var mı arkadaşlar
Bitmedi canim kahverengiye dondu rengi ve azaldi. Biraz sonra doktora gidicez. Saat 9-9.30 gibi evden cikicaz. Insallah bebegim iyidir.
Kolay gelsin canım kendini yormadan sıkılmadan yavaş yavaş yaparsın olmadı bi yardımcı tutarsin kafana takip stres yapma.biz mayısta yeni evimize gecicez benimde çok isim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum.
Ay bizimde oğlumuz olursa adı cihangir olacakmış babası öyle diyo 😊 gerçi cinsiyeti ogrenmemize daha çok var.
Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
biz geldik :) kocaman olmuş benim hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))
Eki Görüntüle 1080257
Eki Görüntüle 1080257
Canim gozun aydin cok sukur artik bulanti yok kusma yok ben en son 3 gun onceydi yumurta yemeye calistim cikardim sonra yumurta ya bisuredaha ara vermeye karar verdimonun disinda benimde maasallah im var yemem icmem duzeldi dun gorumcelerim alt katta kaynanamdaydi pizza acma falan yaptim bi yedikki sorma cok sukur yemek yiyebilmek cok guzel bende kilo alamamayi der ediyodum cok sukur her sabah tartida rakamlarin yukseldigini goruyorum hizli bir kilo alimina basladim gecen hafta 600 gr aldim yani 13.haftada boyle giderse bu haftayida 1 kiloya yakin kapatacagim cumadan cumaya yaziyorum ama bn dert etmiyorum aksine cok sviniyorum hayatim boyunca hep cok zayiftim biraz dombili olmak istiyorum bn cok hizli kilo veriyorum o yuzden cok alsamda veririm dogumdan sonra kismetse yeter ki bebisim iyi beslensin yerim ben onu
Bu arada dun bizim hastanenin acilisi var diye gittik ama sanirim yetistirememisler persmbeymis acilis ama hastane cok guzel gorunuyo oldukca buyuk ve sik duruyo persembe esim de evde kismetse gidecegiz esim muayne basladiysa muaynede olalim dedi bende peki dedim yani Allah nasip ederse persembe bizim bebisi gorecegiz
Oyy maşallah 19 cm olmuş
Bayağı büyümüş annesi :)))
Sırtında sivilce mi çıktı senin? Bilmiyordum bunu...
Geçmiş olsun canım...
Başka bir şeyler sordun mu doktora? Bizimle de paylaş aklına gelirse :)
Eki Görüntüle 1080257
MaşaAllah Hena ya ne güzel büyümüş annesiRabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin... Boyu uzun olacak heralde :)
Ayy masallah masallahh canım nazar degmesin hena'nıza:) gercekten kocaman olmus saglıkla dogdugu günleri görmek de basip olsun insallah:)
maşallah , hana cık kocaman kız olmuş annesi :) ayrıntılı ultrasyonda daha net göreceğini umuyorum artık çok şükür hareketlendiler çikolataya gerek kalmıyor sanırım :)
damlacım maşallah kocaman olmuş prensesin. Allahım nazarlardan korusun çok cicii :)
sırtındaki sivilceler çok mu büyük ki inşallah onlarda geçer canım.
Babası sonuçta, böyle olması normal. Kendini onun yerine koyduğunda daha iyi anlarsın. Şuanda sana ilgi gösterememesi normal canım. İnşallah bir an önce iyileşir babası da eski durumunuza dönersiniz. Çok geçmiş olsun..
Bence kendini eşinin yerine koyup öyle dusunursen belki onu anlayabilirsin suan biraz haksızlık yapıyosun eşine sanırım...hormonlar bizi biraz degiştiriyo heralde ama bence eşinin yakında ona destek olmaya calısmalısın canım...cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kayınpederin