2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..

Babası sonuçta, böyle olması normal. Kendini onun yerine koyduğunda daha iyi anlarsın. Şuanda sana ilgi gösterememesi normal canım. İnşallah bir an önce iyileşir babası da eski durumunuza dönersiniz. Çok geçmiş olsun..

Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

$image.webp

Kolay gelsin canım kendini yormadan sıkılmadan yavaş yavaş yaparsın olmadı bi yardımcı tutarsin kafana takip stres yapma.biz mayısta yeni evimize gecicez benimde çok isim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum.

Ay bizimde oğlumuz olursa adı cihangir olacakmış babası öyle diyo 😊 gerçi cinsiyeti ogrenmemize daha çok var.

teşekkürler cnm sağolasın, evet düşünmemeye çalışayım. Bir iş programı yapmak lazım , aslın da yeni eve taşınınca sen içinde eşya olmadan halledersin , sadece yerleştirmeği ağaır ağır halledersin

Kızlar ya çok moralim bozuk eşimin babası 2 haftadır çıkmadı yoğun bakımdan dolayısıyla eşimde çok üzgün kendini iyice kapattı bendeyardım edemiyorum.hamileliliğimin tadına varamıyorum belki çok bencil davranıyorum ama eşime çok yardımcı olmaya çalıştım yemek ye yok üstünü değiştir yok ee bende pes ediyorum bazen dün kızdım benimde azcık olsun ilgiye ihtiyacım var diye ama sonradan üzüldüm.. ne yapmalıyım akıl verin lütfen 2 senedir hamile kalmak için beklerken şimdi en azından mutlu olmak istiyorum..

Bence kendini eşinin yerine koyup öyle dusunursen belki onu anlayabilirsin suan biraz haksızlık yapıyosun eşine sanırım...hormonlar bizi biraz degiştiriyo heralde ama bence eşinin yakında ona destek olmaya calısmalısın canım...cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kayınpederin

Biz geldik :) kocaman olmuş benim Hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 Eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257

Ayy masallah masallahh canım nazar degmesin hena'nıza:) gercekten kocaman olmus saglıkla dogdugu günleri görmek de basip olsun insallah:)

Eki Görüntüle 1080257

maşallah , hana cık kocaman kız olmuş annesi :) ayrıntılı ultrasyonda daha net göreceğini umuyorum artık çok şükür hareketlendiler çikolataya gerek kalmıyor sanırım :)

biz geldik :) kocaman olmuş benim hena'm. 19 cm boyu 210 gr ağırlığı ar hala onden gidiyoruz normal beklenen tarih 20 eylül olduğunu söyledi ama değişebilirmiş bakalım belki de eski tarihine geleceğiz belli olmaz :) sırtımda çıkan sivilceler için antibiyotik tedavisine başlamamız gerekiyor hemen dedi enfeksiyonel bir durum gib duruyor dedi ben şimdilik bebeğe zararı olmayan bir ilaç yazıyorum ama cildiyeye de mutlaka görün dedi. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ama biz baska yere gitcez burda sadece cd ve ultrason çıktısı veriyorlar biz fotoğrafta istiyoruz çoklu bir sekilde :) kızımın bacakları cok uzunmuş. Bi arada parmağını emiyordu cok duygulandım çikolata yemeyi unutmuşum oyle gittim ve yine de yaramazım yerinde durmadı bizden bukadar :))

Eki Görüntüle 1080257

damlacım maşallah kocaman olmuş prensesin. Allahım nazarlardan korusun çok cicii :)
sırtındaki sivilceler çok mu büyük ki inşallah onlarda geçer canım.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1080257

Oyy maşallah 19 cm olmuş:nazar::nazar::nazar:
Bayağı büyümüş annesi :)))
Sırtında sivilce mi çıktı senin? Bilmiyordum bunu...
Geçmiş olsun canım...

Başka bir şeyler sordun mu doktora? Bizimle de paylaş aklına gelirse :)

Canim gozun aydin cok sukur artik bulanti yok kusma yok ben en son 3 gun onceydi yumurta yemeye calistim cikardim sonra yumurta ya bisuredaha ara vermeye karar verdim:9:onun disinda benimde maasallah im var yemem icmem duzeldi dun gorumcelerim alt katta kaynanamdaydi pizza acma falan yaptim bi yedikki sorma cok sukur yemek yiyebilmek cok guzel bende kilo alamamayi der ediyodum cok sukur her sabah tartida rakamlarin yukseldigini goruyorum hizli bir kilo alimina basladim gecen hafta 600 gr aldim yani 13.haftada boyle giderse bu haftayida 1 kiloya yakin kapatacagim cumadan cumaya yaziyorum ama bn dert etmiyorum aksine cok sviniyorum hayatim boyunca hep cok zayiftim biraz dombili olmak istiyorum bn cok hizli kilo veriyorum o yuzden cok alsamda veririm dogumdan sonra kismetse yeter ki bebisim iyi beslensin yerim ben onu
Bu arada dun bizim hastanenin acilisi var diye gittik ama sanirim yetistirememisler persmbeymis acilis ama hastane cok guzel gorunuyo oldukca buyuk ve sik duruyo persembe esim de evde kismetse gidecegiz esim muayne basladiysa muaynede olalim dedi bende peki dedim yani Allah nasip ederse persembe bizim bebisi gorecegiz

oh oh yarasın bebişine 2. trimestr rahat geçer derler ya çok şükür öyle olacak sanırım :)) bende çabuk kilo veririm kilo konusunda çok sorun yaşamadım bugüne kadar kilolu biri değildim hiç ama çok zayıfta değilimdir. Hamilelikte kilo almak bel fıtığıda olduğu için bende korkutuyor o yüzden vücut ağırlaştıkça ağırlarım olur diye almasam daha iyi diyorum ama pek mümkün olamayacak gibi :)

Hastaneni beğenmene içine sinmesine sevindim canım inşaAllah perşembe günüde aynı olumlu izlenimlerin olur bebişinide görecekmişsin ne güzell bzim daha 2 haftamız var buluşmayaa :16:

Oyy maşallah 19 cm olmuş:nazar::nazar::nazar:
Bayağı büyümüş annesi :)))
Sırtında sivilce mi çıktı senin? Bilmiyordum bunu...
Geçmiş olsun canım...

Başka bir şeyler sordun mu doktora? Bizimle de paylaş aklına gelirse :)

Nabzımı sordum canım kalbim bazen okadar hızlı atıyor ki yerinden çıkacakmış gibi. Gecen gün ölçtüğümde nabzımı 90 çıkmıştı. Hamile olmayanlar için normal bir nabız değil bu çünkü. Otururken birden kalbimde çarpıştı oluşuyor. Doktorumda hamileyken olabilir dedi. Yediklerine içtiklerine dikkat etmen lazım artık dedi. Yürüyüş olayını sordum sakın nefes nefese kalana kadar yürüme 20 dakikada bir dinlenme şartıyla yürüyebilirsin dedi. Kalbin hızlandığı an bebeğine toksin salgılanıyor dedi sanırım. Tansiyonum yine 7/4 cıktı. Başka birsey gelmiyor canım aklıma.

Evet sırtımın gerçekten durumu vahim. Cok aşırı kaşınıyor ve kırmızı kırmızı sivilceler cıktı sırtımın her noktasında. Salında ben sana söyledim suratımda da vardı bi ara suratımdakiler azaldı ama sırtımdakiler kaldı. Sivilceler için antibiyotiğe başlayacağımı hiç düşünmemiştim. Onun dışında 2 hafta sonrası için çağırdı ayrıntılıya ama ben 3 hafta sonra gideceğim 22. Haftamda ozaman daha net daha güzel olur sanırım görüntü :)

Bu arada teşekkür ederiz teyzesi evet evet kocaman olduk maşallah biz artık :)

Eki Görüntüle 1080257

MaşaAllah Hena ya ne güzel büyümüş annesi :16: Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin... Boyu uzun olacak heralde :)

MaşaAllah Hena ya ne güzel büyümüş annesi :16: Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmek nasip etsin... Boyu uzun olacak heralde :)

Bilmiyorum ki aslında gecen randevuda 13 yada 14 cm arasındaydı ve baya kücük gelmişti, şimdi baya iyi geldi boyu :)) cok sevindik biz uzamış 2,5 haftada benim kuzum. Teşekkür ederiz canımmm :)

Ayy masallah masallahh canım nazar degmesin hena'nıza:) gercekten kocaman olmus saglıkla dogdugu günleri görmek de basip olsun insallah:)

Aminn Aminn inşallah :)) ee sen de gidiyorsun dimi bu hafta doktora? Gitte artık kuzumuzun cinsiyetini de öğren gel :))

maşallah , hana cık kocaman kız olmuş annesi :) ayrıntılı ultrasyonda daha net göreceğini umuyorum artık çok şükür hareketlendiler çikolataya gerek kalmıyor sanırım :)

Valla kalmadı galiba gerek. Çantamızda çikolata ararken orada sırada bekleyen bir kızda şeker varmış onu verdi :)) belki de onun için hareketlendi benim kuzum :)) bi görsen nasıl nasıl hareketli sürekli tekme atıyor yumruk atıyor dönüyor falan parmağını emiyordu cok duygulandık ama bu kadar tekme hareketini falan neden hissedemiyoruz acaba biz?

damlacım maşallah kocaman olmuş prensesin. Allahım nazarlardan korusun çok cicii :)
sırtındaki sivilceler çok mu büyük ki inşallah onlarda geçer canım.

Büyük değil ama sırtımın her noktasında ve bir hayli çokça. Sırtım sivilcelenmeler gözükmüyor kırmızı kırmızı böyle isilik gibi ama değil ve cok kaşınıyor. Suratımda da vardı ama geçti bunlar kaldı cok çirkin oldu sırtım :( ama geçecek inşallah, teşekkür ederiz teyzesi evet biz artık büyüdük maşallah artık bebek gibi görünüyoruz :))

Babası sonuçta, böyle olması normal. Kendini onun yerine koyduğunda daha iyi anlarsın. Şuanda sana ilgi gösterememesi normal canım. İnşallah bir an önce iyileşir babası da eski durumunuza dönersiniz. Çok geçmiş olsun..

İnşallah bir an önce iyileşir gerçekten bende severim kayınpederimi.. benim en çok üzüldüğüm eşime yardım edememek zaten çünkü kendini çok kapatıyor bu da bende sinir yapıyor ve farklı şekilllerde ortaya çıkıyor ama dediğin gibi biraz daha sabır ve anlayış göstericez artık en azından eşimin istediği gibi üstüne gitmem yemek ye vb. gibi rahat kalsın ..

Bence kendini eşinin yerine koyup öyle dusunursen belki onu anlayabilirsin suan biraz haksızlık yapıyosun eşine sanırım...hormonlar bizi biraz degiştiriyo heralde ama bence eşinin yakında ona destek olmaya calısmalısın canım...cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir kayınpederin

İnşallah iyileşir bir an önce bakalım herşeyin hayırlısı

Back
X