2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaaar,

Dün detaylı ultrasona girdik :) kızıma doyamasamda yarım saate yakın bir zaman geçirdik..Muhteşemdi.
Çok şükür her şey yolunda. Ankarada ki meşhur Eyüp Ekici'ye gittim. Çok doğru bir tercih yaptığımı adamı görür görmez anladım, nasıl sıcak ve babacandı. Tek tek anlattı, bilgi verdi. Çok başarılı geçti.
Amniyosentezi kadın doğumcum istiyor ama ben dünkü sonuca göre yaptırmamaya karar verdim.

Umarım hepinizden iyi haberler gelir. İnsan bazen güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor :)
Gününüz mutlu geçsin.

OOOh süpermiş valla ne güzel :16: ayrıntılı ultrasonda görünür sanki bence de canım ya amniyosentez beni çok geren bişey Allahtan doktorum istemedi, ama 4lü test istedi onu yaptırıcam inşallah.

Fotoğraf falan da verdi mi? Detaylıda yüzünü çok net görüyosun sanırım nasıldı? anlatsana biraz :34:

daha ilk bebeğimiz canım evlenenlide bir buçuk yıl falan oldu bu hareketleri bebek olmadan öncede vardı. seni çanta gibi yanımda taşıyamam falan sensiz daha raht ediyorum gibi şeyler söylüyordu öncedende

Allah Allah çok tazesiniz evlilik konusunda benim kocamda tam bir ök....z dür yani hiç yardımcı değildir. Romantikliğin R si yok ama zıt işte heryere benimle gitmek istiyor bende istemiyorum tam tersi gitmemek için türlü bahaneler uyduruyorum kavga eder dereceye geliyor benimle hatta yardımcı olayım işin varsa diyor o kadar yani :1:

Allah Allah çok tazesiniz evlilik konusunda benim kocamda tam bir ök....z dür yani hiç yardımcı değildir. Romantikliğin R si yok ama zıt işte heryere benimle gitmek istiyor bende istemiyorum tam tersi gitmemek için türlü bahaneler uyduruyorum kavga eder dereceye geliyor benimle hatta yardımcı olayım işin varsa diyor o kadar yani :1:

:)) istemeyince aslında daha kıymetli oluyor sanki değil mi. ben birlikte olalım dediğim zaman istemiyor galiba :D

Çok şükür canım..Haklısın, erken yaptırdım. Nedeni ise kadın doğumcumun amniyosentez istemesindendi. Ben istemedeğim için detaylıyı 17.haftada yaptırıp sonucuna göre karar verme yolunu seçtik. 20.haftadan önce yapmayan doktorlar var ama olsun, içim rahatladı. Haftaya eşimle kısa bir tatil yapacaktık, en azından kafamız rahat gideceğiz :)

Amniyosentezi neden istiyor ki doktorun? İkili üçlü testlerde bi sorun mu vardı? Ne olursa olsun amniyosentez yaptırma. Benim anneme de doktor yapalım yaş riskin var demiştir. Yaptırmadık. Kardeşim sapasağlam çok şükür.
İyi tatiller olsun :) Ben de gitmek istiyorum bu yaz yakınlarda bi yere :))

Canım hayırlı uğurlu olsun ayrıntılı ultrason için insinden neden gittin yani daha erken değilmiydi ki benim doktorum beni 21. Haftamda çağırdı ama ben 22. Haftamda gitcem daha ne daha anlaşılır olsun diye. Demek herseyini gördün kızının yarım saat boyunca hemde :)) bu cok güzel birsey bend istiyorum yarım saat boyunca kızımı görmek seyret cd ve fotoğrafta verdilermi canım? Bence de aminoaentezi yaptırmana gerek yok birsey olsa çıkardı zaten ayrıntılı ultrasonda

Tatlım benim doktorum biraz fazla temkinli davranıyor. Bu haftalarda amniyo yapmak istedi, ben istemediğim için çözümü erken detaylıda bulduk :)
Çok şükür bir şey çıkmadı, bende amniyo olmaktan yırttım..CD vermediler ama arkadaşım bolca video çekti. Doktor 3 tane foto verdi.

:)) istemeyince aslında daha kıymetli oluyor sanki değil mi. ben birlikte olalım dediğim zaman istemiyor galiba :D

aynen canım resmen inada biniyor iş... ben hatta gece dışarı çıkmasına da izin veriyorum bütün evli arkadaşlarım bana düşman kötü örnek olduğum için :):) yine de bırakıp gitmiyor beni giderse de 10 kere arar :):) bence sende hiç kasma zaten anlayacaktır. Çocuk olunca hiçbiryere gidemez bırakıp hee şu da var ayarı iyi ayarlamak lazım ipi fazla boş bırakmıycan :41:

gözünaydın canım cok sevindim.neler anlattı yarım saatte merak ettim paylaşırmısın bizimle ???

Çok saol tatlım. Tek tek ölçümlerini aldı, detaylı ultrason terimine uygun bir muayene oldu.
bacaklarını, kolunu, karın çevresini,..kalp atışlarını 2-3 kez dinledik. amniyon sıvı miktarını kontrol etti, plasentanın konumuna ve kalınlığına baktı. kalbini çok detaylı inceledi. geliş şekli, duruş şekli, gözle görülen anatomik yapısına baktığını söyledi. bana söylemediği bir sürü ölçüm daha var verdiği raporda. en güzeli elleriydi, parmakları minnacık ve çok güzel görünüyorlardı :)

Amniyosentezi neden istiyor ki doktorun? İkili üçlü testlerde bi sorun mu vardı? Ne olursa olsun amniyosentez yaptırma. Benim anneme de doktor yapalım yaş riskin var demiştir. Yaptırmadık. Kardeşim sapasağlam çok şükür.
İyi tatiller olsun :) Ben de gitmek istiyorum bu yaz yakınlarda bi yere :))

babamızda kromozom bozukluğu var, o yüzden her türlü tetkiki yapmak istiyor. ama biz 2 kez genetik test yaptırdık ve bir şey çıkmadı. o yüzden artık test kelimesini duymak istemiyoruz :)

Çok saol tatlım. Tek tek ölçümlerini aldı, detaylı ultrason terimine uygun bir muayene oldu.
bacaklarını, kolunu, karın çevresini,..kalp atışlarını 2-3 kez dinledik. amniyon sıvı miktarını kontrol etti, plasentanın konumuna ve kalınlığına baktı. kalbini çok detaylı inceledi. geliş şekli, duruş şekli, gözle görülen anatomik yapısına baktığını söyledi. bana söylemediği bir sürü ölçüm daha var verdiği raporda. en güzeli elleriydi, parmakları minnacık ve çok güzel görünüyorlardı :)

Ben de bu amniyon sıvısını çok merak ediyorum. Yeterli seviyede mi değil mi bunu normal ultrason kontrollerinde söylemiyor doktorlar. Sanırım göremiyorlar. Aslında bi keresinde doktorum siyah görünen yerlerin su olduğunu söylemişti.. Bebek dışında her yer de siyah. İnşallah ben de o günleri görürüm :)

OOOh süpermiş valla ne güzel :16: ayrıntılı ultrasonda görünür sanki bence de canım ya amniyosentez beni çok geren bişey Allahtan doktorum istemedi, ama 4lü test istedi onu yaptırıcam inşallah.

Fotoğraf falan da verdi mi? Detaylıda yüzünü çok net görüyosun sanırım nasıldı? anlatsana biraz :34:

3 tane foto verdi, yüzü çok netti ama ben kimselere benzetemedim meleğimi :)
az önce bseylul'e detaylı olarak yazdım canım..çok heyecanlı ve keyifliydi :)

Günaydın kızlaaaar,

Dün detaylı ultrasona girdik :) kızıma doyamasamda yarım saate yakın bir zaman geçirdik..Muhteşemdi.
Çok şükür her şey yolunda. Ankarada ki meşhur Eyüp Ekici'ye gittim. Çok doğru bir tercih yaptığımı adamı görür görmez anladım, nasıl sıcak ve babacandı. Tek tek anlattı, bilgi verdi. Çok başarılı geçti.
Amniyosentezi kadın doğumcum istiyor ama ben dünkü sonuca göre yaptırmamaya karar verdim.

Umarım hepinizden iyi haberler gelir. İnsan bazen güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor :)
Gününüz mutlu geçsin.

canım bu detaylı ultrasonu doktor mu istiyo yoksa sen mi gidip yaptırdın

Günaydın canım :16: ne güzelmiş ya yaramaza bak sen şimdiden annesine ne numaralar yapıyor :emir_bebek: ben daha hissetmiyorum :14: bi de bikaç gündür sol tarafımda bir ağrı var bıçak saplanır gibi oluyor inşallah normaldir, haftaya kontrolümüz var iple çekiyorum

bende hissetmiyorum canım öyle cok fazla hissetmiyorum hergün en fazla 2 kere bazı günler hiç bir şey hissetmiyorum. acaba bende mi anormallik var diyorum. ama heralde daha oyle hergün 10-20 kere hissetme zamanlarına gelmedim. evet bazen yaramazlık yapıyor bende çikolata yiyip hemen kandırıyorum kızımı düzeliyor :))

Tatlım benim doktorum biraz fazla temkinli davranıyor. Bu haftalarda amniyo yapmak istedi, ben istemediğim için çözümü erken detaylıda bulduk :)
Çok şükür bir şey çıkmadı, bende amniyo olmaktan yırttım..CD vermediler ama arkadaşım bolca video çekti. Doktor 3 tane foto verdi.

benimde medipoldeyken doktorum her kontrolde ayrıntılı da bakıyordu burası bakmıyor. evet ayrtıntılı daha güvenilir oluyor. ama benim kızıma hiç bir zaman yarım saat bakılmadı ya ondan cok fazla özendim size :) olma zaten amniyo yu ben cok korkuyorum o testten. ohh için ferahlamıştır şimdi rahat rahat tatil yapabilirsiniz :)

maşalalh bebişinede sanada :) ya canım yüzü birisine benzeticek kadar net bellimiydi?? ay cok heyecanlandım ve meraklandım bende yaptırmak istiyorum :)))

ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...:43::43: toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff

Back
X