2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bgn bende sendenim cnm Bi mekan bulduk komşumla çocukları alıp gidicz valla durulmuo evde artık 😊

Tabi canım gidin hem acık hava da yemek yemek hemde spor yapıp D vitamini almak hem bizim için hemde bebişlerimizi için daha sağlıklı. Bol bol D vitamini almak lazım bu havada. Bu arada Osmanbey de ki doktor cd ve fotograf veriyor mu? Ve ne kadar bakıyor bilgin varmı?

Kızlar iyi akşamlar çatlak önleyici kremlerden sebamedin kremini kullanan var mı aranızda ? İnternetten bikaç ürün baktım ama hem doğal hem işe yarar olsun istiyorum. Şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama artık yavaş yavaş kremlere başlamamız gerekicek sanırsam.Bi akıl vererirseniz sevinirim :49:

ben kullanıyorum bi kaç arkadaşıma doktoru önermiş o yüzden aldım bakalım iyidir inş

Maşallah :) çok iyi sağlıklı olsun cnm hayırlısı olsun hepimiz evlatları , sen söyle eşine o sevinir yinede

maşallah allah kavuştursun sağlıkla inşlh şehzadene :55:

Hayirli ugurlu olsunn sehzadenn tatlimm saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah:)

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla eline almayi nasip etsin:49:

Hayırlı sağlıklı olsun oğluşun canım çok sevindim:)))) gözün Aydın:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri cinsiyetini ogrenemeyenler ins en kisa zamanda ogrenirler. Buarada gunaydinlar diliyoruz oglusumla size :)

valla açıkcası ben sevindim mi bilemiyorumm cok hayal etmiştim eşine güzel bir hediye vereceksin diye ama şehzadem demişsin ya cok hosuma gitti :)) evet yakışıklı mı yakışıklı bir şehzaden olacak inşallah :)) bence soylemeni düşünüyorum hala bilemedim yaa ben olsam erkekse soylerdim şimdiden. yada soylemezdim boylesi daha güzel hediye olur yaa ne olursa olsun :)

Gunaydin tatlim.aksam eve gider gitmez Soylicektim ama agladim tutamadim kendimi soyleyemedim aglamaktan hediye paketini acinca anladi erkek olacagini ayakkabi ve uzerinde benim aslan babam yazan tişört almistim hoşuna gitti tişört :) niye agliosun aklimda kiz vardi oyle konustk hep ondan kiz die bahsettik hep dedi sarildi bana bu haberi boyle aglayarak değil gulerek kutlamaliyiz dedi. Demekki barbi bebek yerine evde arabalar ve toplar olucak. Evde erkek olarak 2-1ondeyiz annesi mac izlerken yanliz kalmicam dedi. Onun o heycanini o mutlulugu gorunce bende cok mutlu oldum.

Günaydın annecikler. Inşallah bebeklerimizi 23 nisan törenlerine hazırladığımız günlerde gelir.

Gunaydin tatlim.aksam eve gider gitmez Soylicektim ama agladim tutamadim kendimi soyleyemedim aglamaktan hediye paketini acinca anladi erkek olacagini ayakkabi ve uzerinde benim aslan babam yazan tişört almistim hoşuna gitti tişört :) niye agliosun aklimda kiz vardi oyle konustk hep ondan kiz die bahsettik hep dedi sarildi bana bu haberi boyle aglayarak değil gulerek kutlamaliyiz dedi. Demekki barbi bebek yerine evde arabalar ve toplar olucak. Evde erkek olarak 2-1ondeyiz annesi mac izlerken yanliz kalmicam dedi. Onun o heycanini o mutlulugu gorunce bende cok mutlu oldum.

Bak ne güzel :)) çok mutlu oldum senin adına kocamda cok mutlu olmuş işte hem abi de başkadır. Bazen iyorumnben keske benim bir Abi'm olsaydı diye. Bide ağladın mı kıyamam sana ya yapma oyle sev onu o senin koruyucu meleğin olacak. Kızlar babalarına, erkek cocuklarda annelerine aşık olurmuş. Ben eminimki oğlunu yere göğe sığdıramayacaksın

Günaydın annecikler. Inşallah bebeklerimizi 23 nisan törenlerine hazırladığımız günlerde gelir.

Dimi oyle birsey de olacak :)) bundan yıllar sonra Rabimin izni ile bizde kızımızi hazırlayacağız 23 nisan için :)

Bak ne güzel :)) çok mutlu oldum senin adına kocamda cok mutlu olmuş işte hem abi de başkadır. Bazen iyorumnben keske benim bir Abi'm olsaydı diye. Bide ağladın mı kıyamam sana ya yapma oyle sev onu o senin koruyucu meleğin olacak. Kızlar babalarına, erkek cocuklarda annelerine aşık olurmuş. Ben eminimki oğlunu yere göğe sığdıramayacaksın

Cok seviyorum teyzesi sevilmezmi balli kaymagiim benim artik konusurken bebegim degilde oglusum die konusuorum oglusuuummm diorum. Cok mutluyuz canim ilk defa evlilik yildonumumu 2 askimla kutlicam :) asklarim onlar benim ♥♥♥

Herkese merhaba kızlar.geçmişi okuyamadım daha yeni eve geldim.23 nisanimizi kutladık gosterimizi yaptık.Seneye bebeklerimizle kutlamak dileğiyle ulusal egemenligimiz kutlu olsun 😊

Günaydın herkese,
Biz dün akşam geç saatte görüştük miniğimizle, en son üç hafta önce gitmiştik, büyümüş kuzum maşallah. Usg ye göre önde hala, 18 cm ve 219 gr.
Cinsiyetini net olarak gördük, şüphemiz kalmadı artık. Doktora giderken bir parça çikolata yedim ve muayene sırası beklerken sol tarafıma iki sağlam tekme yedim resmen:) Sonra doktor da gösterdi ayaklarını sola atmış dedi:)Uykusundan uyandırılınca kızdı herhalde uyuyan güzel:19:

Bu arada 4lü testten kaçamadık, doktorumuz es geçmiyor bu ataramaları, bizde olsun dedik artık, rutin tetkikler gibi bakıyoruz. Glprenses sen de kaçamayacaksın bu durumda:)
Başağrılarından çok çektiğimi söyledim, tansiyonun düşüyordur dedi, havaların da ısınmasıyla beraber farkında olmadan sıvı kaybediyorsun bol bol su iç dedi. Gerçekten havala ısındığından beri azdı bizim başağrıları, keşke daha önce arasaymışım doktorumuzu:( Dünkü ağrıdan sonra şimdi bardağı bırakmıyorum elimden.

Vitamin ve Demiri kesmedi, sonuna kadar devam edecekmişiz, bu gidişle kızımız tosuncuk olacak ama napalım sonra beraber form tutarız artık:)
İğneci teyzeleri dün ilk kez doğumla ilgili bi bilgi de aldık, biz iğnelere sonuna kadar devam edecekmişiz, bir gün kala bırakacaz dedi, demek ki beni kesmeye kafasına koymuş doktorum:26: hepimzi için hayırlısı olsun.

bir 23 nisanı daha atlattık benim ayak tabanlarım şişti ama topuklulardan yaşasın yarın tatil bebeğimizi de görmeye gidicez yarın oh değmeyin keyfimize:46:

Günaydın herkese,
Biz dün akşam geç saatte görüştük miniğimizle, en son üç hafta önce gitmiştik, büyümüş kuzum maşallah. Usg ye göre önde hala, 18 cm ve 219 gr.
Cinsiyetini net olarak gördük, şüphemiz kalmadı artık. Doktora giderken bir parça çikolata yedim ve muayene sırası beklerken sol tarafıma iki sağlam tekme yedim resmen:) Sonra doktor da gösterdi ayaklarını sola atmış dedi:)Uykusundan uyandırılınca kızdı herhalde uyuyan güzel:19:

Bu arada 4lü testten kaçamadık, doktorumuz es geçmiyor bu ataramaları, bizde olsun dedik artık, rutin tetkikler gibi bakıyoruz. Glprenses sen de kaçamayacaksın bu durumda:)
Başağrılarından çok çektiğimi söyledim, tansiyonun düşüyordur dedi, havaların da ısınmasıyla beraber farkında olmadan sıvı kaybediyorsun bol bol su iç dedi. Gerçekten havala ısındığından beri azdı bizim başağrıları, keşke daha önce arasaymışım doktorumuzu:( Dünkü ağrıdan sonra şimdi bardağı bırakmıyorum elimden.

Vitamin ve Demiri kesmedi, sonuna kadar devam edecekmişiz, bu gidişle kızımız tosuncuk olacak ama napalım sonra beraber form tutarız artık:)
İğneci teyzeleri dün ilk kez doğumla ilgili bi bilgi de aldık, biz iğnelere sonuna kadar devam edecekmişiz, bir gün kala bırakacaz dedi, demek ki beni kesmeye kafasına koymuş doktorum:26: hepimzi için hayırlısı olsun.

Evet canimm belli olduu benim de kizim oluyor:)) Allahima binlerce sukurler olsun bigunleri de gosterdi bize:)
Dogum konusuna ben hic girmiyorum doktorumla ödüm kopuyo sezaryen dicek diye ama bizim durumumuzda da genelde dr lar sezaryen yapiyo ya sanirim benim dr da oyle dicek:( neyse napalim hayirlisi olsun bebisler saglikli olsun da:)

Günaydın herkese,

Ne kadar güzel şeyler aktarmıssın demek baş ağrıları susuzluktan ve tansiyon düşmesinden kaynaklanıyormuş tesekkür ederim öncelikle paylaşım için. Kızın için ise canı gönülden paylaşıyorum mutluluğunu. Rabbim mutluluğunu daim eder inşallah maşallah canım sizde bizim gibi onden onden gidiyorsunuz bakalım ne zamana kadr sürecek bu devran :))

Ne kadar güzel şeyler aktarmıssın demek baş ağrıları susuzluktan ve tansiyon düşmesinden kaynaklanıyormuş tesekkür ederim öncelikle paylaşım için. Kızın için ise canı gönülden paylaşıyorum mutluluğunu. Rabbim mutluluğunu daim eder inşallah maşallah canım sizde bizim gibi onden onden gidiyorsunuz bakalım ne zamana kadr sürecek bu devran :))

Çok sağol Damlacım, böyle giderse bizim kızlar boylu poslu olacaklar inşallah, iyice naza çekeriz kendimizi artık:)

Günaydın herkese,

Gunaydin canim :) ohh ne guzel masallah prensese buyusun buyusun :)
Dortlu testi ben de yaptiricam canim istiyolar genelde bakalim.
Ay hadi gelsin su 3 mayis biz de gorelim minnosumuzu ogrenelim cinsiyetiii!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X