Günaydın herkese,
Biz dün akşam geç saatte görüştük miniğimizle, en son üç hafta önce gitmiştik, büyümüş kuzum maşallah. Usg ye göre önde hala, 18 cm ve 219 gr.
Cinsiyetini net olarak gördük, şüphemiz kalmadı artık. Doktora giderken bir parça çikolata yedim ve muayene sırası beklerken sol tarafıma iki sağlam tekme yedim resmen:) Sonra doktor da gösterdi ayaklarını sola atmış dedi:)Uykusundan uyandırılınca kızdı herhalde uyuyan güzel
Bu arada
4lü testten kaçamadık, doktorumuz es geçmiyor bu ataramaları, bizde olsun dedik artık, rutin tetkikler gibi bakıyoruz.
Glprenses sen de kaçamayacaksın bu durumda:)
Başağrılarından çok çektiğimi söyledim, tansiyonun düşüyordur dedi, havaların da ısınmasıyla beraber farkında olmadan sıvı kaybediyorsun bol bol su iç dedi. Gerçekten havala ısındığından beri azdı bizim başağrıları, keşke daha önce arasaymışım doktorumuzu

Dünkü ağrıdan sonra şimdi bardağı bırakmıyorum elimden.
Vitamin ve
Demiri kesmedi, sonuna kadar devam edecekmişiz, bu gidişle kızımız tosuncuk olacak ama napalım sonra beraber form tutarız artık:)
İğneci teyzeleri dün ilk kez doğumla ilgili bi bilgi de aldık, biz iğnelere sonuna kadar devam edecekmişiz, bir gün kala bırakacaz dedi, demek ki beni kesmeye kafasına koymuş doktorum:26: hepimzi için hayırlısı olsun.