- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Evet canimm belli olduu benim de kizim oluyor:)) Allahima binlerce sukurler olsun bigunleri de gosterdi bize:)
Dogum konusuna ben hic girmiyorum doktorumla ödüm kopuyo sezaryen dicek diye ama bizim durumumuzda da genelde dr lar sezaryen yapiyo ya sanirim benim dr da oyle dicekneyse napalim hayirlisi olsun bebisler saglikli olsun da:)
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun, normal doğuma diye gidip sezaryana alınanalarda çok var, tıbbın nimetlerinden faydalanıyoruz inşallah böyle düşünebiliriz..
Çok teşekkür ederiz:)hayırlı olsun kızlarr çok sevindimm :)
Gözünaydın canım çok sevindim :))benim doktorumda doğumdan 2 gün önce kesicez demişti iğneleri bende Cumartesi gidicem inşallah .benimde cinsiyet netleşir artık
Aynı şeyleri söylemeleri iyi birşey, anca beraber kanca beraber gidecez artık. Cumartesiye 2 gün kaldı, bakalım senin minik bir sürpriz yapacak mı yoksa bu erkeklerle araya kapatacak mıyız:) Sağlıkla keyifle gelin inşallah...
Aynen canım ilaçlara devam, Bülent bey kaçmamıza izin vermiyor:) Size de az kaldı inşallah, bakalım sizin güzellik neler yapıyor içerde:)Canımm çok güzel haberlerle geldin , şükürler olsun ... Kızına da maşAllahtatlım benim ne güzel gelişimi var , baş ağrıları konusunda aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederim :) demek dörtlüden kaçamayacağız , kaçsaydık iyiyidi
ilaçlarla kankalığa devam desene ... Kaç kilo almışsın onuda merak ettim ben . Sezeryan olacaksın demek hayırlısı olsun . Bende gitmek görmek istiyorum artık özledim kızımı 2 haftayı geçti gözümde tütüyor
![]()
Elinize sağlık rahatlamışsınızdır şimdi, teşekkür ederiz biz de çok şükür öğrendik bizde kızımızın geleceğini:)Kocişle her yeri temizledik ama biz de bittik.. Çok yorulduk..
Bebişlerimizin 23 nisanı kutlu olsunnn:)))))))))
Bir deeee cinsiyetini öğrenen bütün annişleri kutluyorum:) gözünüz Aydın tatlı anneler:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol teyzecik, yavaş yavaş öğrenmeyen kalmıyor artık, bir dahakine biz sizi bekliyor olacaz...Canım arkadaşlarım,prensesleriniz geliyormuşşş :) sırf cinsiyetlerini okuyum diye topiğe girdim ve görünce çok mutlu oldum :) Bugünlere şükürler olsun, sonunda cinsiyet aşamasına da geldik :)
Teşekkür ederiz, yarın bakacam size:)merhabalar.. hayırlı olsun, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. biz de yarın öğreneceğiz hayırlısıyla. çok heyecanlıyım![]()