2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canimm belli olduu benim de kizim oluyor:)) Allahima binlerce sukurler olsun bigunleri de gosterdi bize:)
Dogum konusuna ben hic girmiyorum doktorumla ödüm kopuyo sezaryen dicek diye ama bizim durumumuzda da genelde dr lar sezaryen yapiyo ya sanirim benim dr da oyle dicek:( neyse napalim hayirlisi olsun bebisler saglikli olsun da:)

Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun, normal doğuma diye gidip sezaryana alınanalarda çok var, tıbbın nimetlerinden faydalanıyoruz inşallah böyle düşünebiliriz..

hayırlı olsun kızlarr çok sevindimm :)
Çok teşekkür ederiz:)
Gözünaydın canım çok sevindim :))benim doktorumda doğumdan 2 gün önce kesicez demişti iğneleri bende Cumartesi gidicem inşallah .benimde cinsiyet netleşir artık

Aynı şeyleri söylemeleri iyi birşey, anca beraber kanca beraber gidecez artık. Cumartesiye 2 gün kaldı, bakalım senin minik bir sürpriz yapacak mı yoksa bu erkeklerle araya kapatacak mıyız:) Sağlıkla keyifle gelin inşallah...

Canımm çok güzel haberlerle geldin , şükürler olsun ... Kızına da maşAllah :nazar: tatlım benim ne güzel gelişimi var , baş ağrıları konusunda aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederim :) demek dörtlüden kaçamayacağız , kaçsaydık iyiyidi :1: ilaçlarla kankalığa devam desene ... Kaç kilo almışsın onuda merak ettim ben . Sezeryan olacaksın demek hayırlısı olsun . Bende gitmek görmek istiyorum artık özledim kızımı 2 haftayı geçti gözümde tütüyor :16:
Aynen canım ilaçlara devam, Bülent bey kaçmamıza izin vermiyor:) Size de az kaldı inşallah, bakalım sizin güzellik neler yapıyor içerde:)

Kocişle her yeri temizledik ama biz de bittik.. Çok yorulduk..
Bebişlerimizin 23 nisanı kutlu olsunnn:)))))))))
Bir deeee cinsiyetini öğrenen bütün annişleri kutluyorum:) gözünüz Aydın tatlı anneler:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elinize sağlık rahatlamışsınızdır şimdi, teşekkür ederiz biz de çok şükür öğrendik bizde kızımızın geleceğini:)
Canım arkadaşlarım,prensesleriniz geliyormuşşş :) sırf cinsiyetlerini okuyum diye topiğe girdim ve görünce çok mutlu oldum :) Bugünlere şükürler olsun, sonunda cinsiyet aşamasına da geldik :)
Sağol teyzecik, yavaş yavaş öğrenmeyen kalmıyor artık, bir dahakine biz sizi bekliyor olacaz...

merhabalar.. hayırlı olsun, cinsiyetleri öğrenmişsiniz. biz de yarın öğreneceğiz hayırlısıyla. çok heyecanlıyım:16:
Teşekkür ederiz, yarın bakacam size:)

Canımm çok güzel haberlerle geldin , şükürler olsun ... Kızına da maşAllah :nazar: tatlım benim ne güzel gelişimi var , baş ağrıları konusunda aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederim :) demek dörtlüden kaçamayacağız , kaçsaydık iyiyidi :1: ilaçlarla kankalığa devam desene ... Kaç kilo almışsın onuda merak ettim ben . Sezeryan olacaksın demek hayırlısı olsun . Bende gitmek görmek istiyorum artık özledim kızımı 2 haftayı geçti gözümde tütüyor :16:

Bu arada ben 2 kg almışım canım, şimdilik iyi gidiyorum ama ilk 2 ay yiyemiyordum ben, o yüzden bu aralar dikkat etmem lazım artık, kilo sevmiyoruz deyip duruyor Bülent Bey, sen de dikkat et:)

merhabalar,
İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Allah nasip ederse bende ekim 2014 annesi olacağım. Sat 03 Ocak 2014. Doktorlar bir oğlum olacağını söyledi.. Bu arada benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak İnşallah. Öncekileri daha küçükken kalp durmasından kaybettim. Bundan herşey çok iyi Maşallah.
Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

merhabalar,
İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Allah nasip ederse bende ekim 2014 annesi olacağım. Sat 03 Ocak 2014. Doktorlar bir oğlum olacağını söyledi.. Bu arada benim 4. gebeliğim ama ilk çocuğum olacak İnşallah. Öncekileri daha küçükken kalp durmasından kaybettim. Bundan herşey çok iyi Maşallah.

Amin.Allah hepimizin yavrularini bagislasin.Hayirli evlatlar olurlar insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldiniz kızlar, Allah sağlıkla keyifle kavuşmayı nasip etsin size de...

Kizlar dislerimi fircalarken disetlerim kaniyodu bu sebeple bugun discime gittim muayenede iltihap flan olmadigini soledi cok sukur...
Hamilelerde diseti kanamasinin olabilecegini ve bunu en iyi kesecek seyin tuzlu su oldugunu ve bunla birlikte istersem listerine marka agiz calkalama suyu kullanabilcegimi soyledi ama kimyasal oldugu icin fazla kullanmani tavsiye etmem dedi...sizin de bilginiz olsun eger dis etleriniz kaniyosa tuzlu su yapcakmisiz:)

Ben amwayin ağız bakım suyunu da kullanıyorum ama kanamalara etki etmiyor, şu tuzlu suyu deneyelim bakalım,bende de çok oluyor dişeti kanaması, sağol canım:)

Bugün çok yazdım ama son olarak şunu da aktarayım, muayene esnasında gebeliğin başından beri sarı ekıntım olduğunu söyledim de doktorum onun için fitil yazdı, iki tabletlik, 3 arayla kullanılacakmış. Şimdiye kadar sormadığı için söylememiştim, koyu renkli olmadığı için bende önemsememiştim ama bu tip durumlar da enfeksiyon yapabiliyormuş, bu fitil azaltır dedi. Sizde de varsa bilginiz olsun canlar...

Kızlar bebeğim hergün hareket ediyordu. Bugün hiç hareket etmedi. Tecrübeli anneler yazabilir mi lütfen. Bir şey yoktur dimi Allahım korusun oğlumu.

Kizlar dislerimi fircalarken disetlerim kaniyodu bu sebeple bugun discime gittim muayenede iltihap flan olmadigini soledi cok sukur...
Hamilelerde diseti kanamasinin olabilecegini ve bunu en iyi kesecek seyin tuzlu su oldugunu ve bunla birlikte istersem listerine marka agiz calkalama suyu kullanabilcegimi soyledi ama kimyasal oldugu icin fazla kullanmani tavsiye etmem dedi...sizin de bilginiz olsun eger dis etleriniz kaniyosa tuzlu su yapcakmisiz:)

Benimde felaket kanıyo hatta fırçaladıktan uzun süre kan tadı oluyo ağzımda bu beni kusturuyo en narin fırçayı aldım ama olmuyo
merhabalar,

Amin.Allah hepimizin yavrularini bagislasin.Hayirli evlatlar olurlar insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde sat 2 ocak
Bugün çok yazdım ama son olarak şunu da aktarayım, muayene esnasında gebeliğin başından beri sarı ekıntım olduğunu söyledim de doktorum onun için fitil yazdı, iki tabletlik, 3 arayla kullanılacakmış. Şimdiye kadar sormadığı için söylememiştim, koyu renkli olmadığı için bende önemsememiştim ama bu tip durumlar da enfeksiyon yapabiliyormuş, bu fitil azaltır dedi. Sizde de varsa bilginiz olsun canlar...

Benimde hamileliğin başından beri sarı akıntım var bunun için doktorum progestan verdi hamileliğimin başından beri içiyorum ama akıntım devam ediyo çoğu zaman beyaz oluyo ama sık sık çamaşır değiştirmekzorunda kalıyorum

Kızlar bebeğim hergün hareket ediyordu. Bugün hiç hareket etmedi. Tecrübeli anneler yazabilir mi lütfen. Bir şey yoktur dimi Allahım korusun

Ilk aylarda hareketleri duzenli olmuyor zaten. Sonradan duzene giriyor merak etme, iyidir oglun, keyfi de yerindedir. Aslinda onlar hep hareket ediyorlar ama biz her hareketini hissedemiyoruz. Zamanla buyuduklerinde alanlari daralacak ve her tekmesi rahim duvarina carpacak. Iste o zaman karnimiz sarsilacak gercekten....:))

Kızlar bebeğim hergün hareket ediyordu. Bugün hiç hareket etmedi. Tecrübeli anneler yazabilir mi lütfen. Bir şey yoktur dimi Allahım korusun oğlumu.

Kuzum günaydın delimisin yoktur tabi ki. Bemde dediğim gibi oyle her daim hissetmiyorum zaten bir gün oluyor tamamen akşama kadar hissediyorum birgün oluyor yine tık yok. Sanırım hissettiğim günler tamamen kendimi dinlediğim için hissediyorum hissetmesinin günler biraz fazla yoğun oluyorum bebeğimin hareketini bile düşünmüyorum o yüzden belki de hissetse de ilgimi çekmiyor. Korkma yani hiç birsey yoktur Rabb'imin izni ile

Tesekkür ederim canım aktarım için. Benimde var sarı renli akıntım ama sadecebyük tuvaletimi yaptıktan sonra geliyor. Hem söyledim ama doktor enfeksiyon yok mühim birsey değil ozaman dedi. Şimdi bu yeni doktoruma söyliyim bu daha tecrübeli belki fitil verir bana da. Günaydın bu arada canım

Herkeslere günaydın yine bitti tatilimiz ama olsun cumaya ne kaldı :)) bebişlerimizle beraber güzel birgün geçirmemiz dileğiyle

Yoktur cnm korkma brz uykucu anlaşılan :)korkuyorsan Bi sağlık ocağına git doppler ile dinlesinler kalp atışlarını

Herkese günaydın... Damlacım dediğin gibi bitti tatil ama 2 günü atlattık mı yine tatil :)

Aynı hastanede Figen hanım var, benim arkadaşlarım çok memnun. Istersen ona, istersen de özel okmeydanı hastanesinde hasan bey var. Bir arkadaşım da ona gidiyor, o da memnun. Ama onun muayenehanesi var her gün hastanede olmuyormuş.

Çok sağol bakayım bunlara da Figen hanımı duymuştum.Bir de onu deneyeyim :34:

Kuzum günaydın delimisin yoktur tabi ki. Bemde dediğim gibi oyle her daim hissetmiyorum zaten bir gün oluyor tamamen akşama kadar hissediyorum birgün oluyor yine tık yok. Sanırım hissettiğim günler tamamen kendimi dinlediğim için hissediyorum hissetmesinin günler biraz fazla yoğun oluyorum bebeğimin hareketini bile düşünmüyorum o yüzden belki de hissetse de ilgimi çekmiyor. Korkma yani hiç birsey yoktur Rabb'imin izni ile

İnşallah canım ya sağolasın içimi rahatlatıyorsunuz.. Hergün yapıp dün yapmayınca korktum.
Bi de dün evde kocişle çok yorulduk. Galiba yordum bebeğimi.

Canim seni cok iyi anliyorum insan dr a gdince bebeini rahat rahat izlemek haftasiyla uyumlu mu boyu kilosu ne kdr hepsini ogrenmek istiyo gercekten ama bende bugun gttigimde dr uma biyunu sordum ki daha onceki muayenelerde hic sormuyodum direk o soluyodu zaten bugun bisey solemeyince sordum artik boyunu tam olarak soleyemezlermis bu haftalarda ayri ayri olcuyolarmis ama ortalama bisey soleyebilirim diyip 14 cm civarinda dedi o yuzden drunun boy solememesine cok takilma tabi ama diger konulardaki ilgisizligi can sıkıcı insallah gonlune gore bi dr bulursun cnm en guzel zamanlarimizi boyle dr lar yuzunden harap etme oglusunu dusun sen:)[/QUOT

Evet boyunu söylememesi değil yaklaşımı hiç yumuşak değil nasıl heyecanla gidiyorum muayeneye kalbim çarpıyor resmen bebeğimi görücem diye ama kadın maşallah hayal kırıklığı direk:( neyse bende bakıyorum başka doktorlara umarım herkes gönlüne göre bir doktor bulurda sorunsuz rahat rahat alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:49:

Selam canim, oglusun hayirli olsun cok sevindim saglikla dogsun insallah
Ya ben sinir oluyorum boyle dr lara sanki biz surekli hamile kaliyoruz insan biraz anlayisli olur bi de bayanmis :( benim gayrettepe florence nightingale hastanesine giden arkadaslarim cok memnun kaldilar istersen bi dene canim

Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız:)
Gerçekten sinir bozucu ama denk geldik işte hemde arkadaş tavsiyesi ile gitmiştik:) Bakalım araştırma yapıyorum dediğin hastaneye de bir bakayım çok teşekkürler.

Back
X