2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok uygunmuşşşşşşşş bu sitede yaww hatta değişik bi solusyon daha var sprey şeklinde oda dikkatimi çekti :53: boşuna 100 ml ine verdim ya 100 tl ALLAHIMMMM Neyse sağlık olsun bitmeye yakın gene alırım artık bu sefer ucuzundan tabiki :34:

oluşacak çatlaklar için ne kremi kullanıyrsun canım doktor mu önerdi bi arkadaş mustela al falan dedi kullananlar pek memnun değillermiş öyle yormlar okudum birde içinde paraben var diye yazmış bilmem ne kadar dooğru

oluşacak çatlaklar için ne kremi kullanıyrsun canım doktor mu önerdi bi arkadaş mustela al falan dedi kullananlar pek memnun değillermiş öyle yormlar okudum birde içinde paraben var diye yazmış bilmem ne kadar dooğru

eşimin yaptıkları yüzünden bebeğime odaklanamıyorum... Şimdide arkadaşları ile tatile gidecekmiş beyefendi...

sanmıyorum canım bu olay hiç belli olmuyor yani. kamuran arkadasımız 17. haftasında meral arkadasımız 16. haftasında öğrendi erkek bebeği olacağını. ama gönlünden gecen ne ise, Rabbim ona kavustrsun seni inaşallah

Canım aslında benim sorunum doktorlardı. Bana denk gelen bütün doktorlar şimdiden söylemeyiz dedi. Gördüler aslında ama söylemediler..
Doğumumu yaptıracak doktorum tek seferde söyledi :) Zaten ultrasonu o kadar güzel ki net belli.

Bugünkü doktora da sordum öylesine :) Bu ultrasonla görünmüyor dedi. Gerçekten de görünmez onunla. Hiçbir şey belli değil. Biz özelde parmaklarına varana kadar saydık. Devletteki doktora boyunu ölçün dedim. Bu dönemde boy ölçülmez, ayrı ayrı ölçüm yapılır dedi..
Kafa çapını, uyluk kemiğini ayrı ölçtü. Özeldeki doktor da böyle ölçtü. Boyunu söylemedi bana. Ben ultrason çıktısına göre yazdım. O da boyu değilmiş araştırmama göre. Benim bebişimin boyu belli değil şuanda :))))))))

Usacım sizinki tüp bebek değilmiydi, öyle hatırladım ama eğer öyleyse kesin yasaklıyoruz sana:)Değilse de ancak denizde yüzmelisin, havuzu çok kişi kullanıyor, ne kadar iyi sterilize olsa da riskli bi durum, bak bizim iğnelerden bir tane de sana yaparım ona göre:):20:

Arkadaş tüp bebek diye her şey yasak yaaa :(
banane banane, yüzücem ben...

iyiz canım sen nasılsın kuzucugun nasıl?

iyiyiz bizde napalım geceleri bazen uyutmuyo dönemiyorum genelde solda yatıyorum bu seferde kalçam ağrıyo günlerdir solumda yattığım için :26: ama olsun kızım sağlıklı olsunda ben katlanırım seninki ne alemde :emir_bebek:

ayyy benim de kızım olacak inşallah:) isim düşündün mü?

Henuz bulamadim canim:) ben hem klasik hem de modern bi isim istiyorum ama oylenisimlerin hepsi de cok yakin cevremde var maalesef:( bikac isim var dusundugum ama oylesine yaninicime cok sinerek diil pek klasik de diiller:) derin,eylul olabilir esime gore de ada :) bilmiyoruz artik bakocaz biseyler senin aklinda varmi isim?

iyiyiz bizde napalım geceleri bazen uyutmuyo dönemiyorum genelde solda yatıyorum bu seferde kalçam ağrıyo günlerdir solumda yattığım için :26: ama olsun kızım sağlıklı olsunda ben katlanırım seninki ne alemde :emir_bebek:

benim kızım cok uslu teyzesi. yani bi gecen gğn koydu bacağını mı popişini mi artık bilmiyorum gobek deliğimin yan tarafı şişti bianda :)) sonra öksürdüm çikolata yedimde hanımefendi yer değiştirdi :) onun dışında cok fazla yaramazlık yapmıyoruz genel anlamda uyuyor sanırım :)

Canım aslında benim sorunum doktorlardı. Bana denk gelen bütün doktorlar şimdiden söylemeyiz dedi. Gördüler aslında ama söylemediler..
Doğumumu yaptıracak doktorum tek seferde söyledi :) Zaten ultrasonu o kadar güzel ki net belli.

Bugünkü doktora da sordum öylesine :) Bu ultrasonla görünmüyor dedi. Gerçekten de görünmez onunla. Hiçbir şey belli değil. Biz özelde parmaklarına varana kadar saydık. Devletteki doktora boyunu ölçün dedim. Bu dönemde boy ölçülmez, ayrı ayrı ölçüm yapılır dedi..
Kafa çapını, uyluk kemiğini ayrı ölçtü. Özeldeki doktor da böyle ölçtü. Boyunu söylemedi bana. Ben ultrason çıktısına göre yazdım. O da boyu değilmiş araştırmama göre. Benim bebişimin boyu belli değil şuanda :))))))))

bende tam 3 lü test için yazdığın yazıya cevap verecekken bi baktım sen bana yazmıssın :) canım dualarım seninle biliyorsun güzel güzel haberler alacaksın biliyorum inanıyorum hiç tereddüt etme o yüzden. evet sen hep bi şanssızlıktır gittin ama onlarda soyleyebilirdi soylemediler sinirler. sen karar verdin mi doğum doktoruna şimdi? ee nerede yapacaksın doğumunu?

lierac canım doktorum reçetemin arkasına yazdı :) yengem hamilyken mustela kullanmıştı diye hatırlıyorum hatta bebek içinde mustela kullandı sanırım, ben çok araştırmadım doktor verdi diye bide doktorum bayan ve 2. doğumunu yeni yapmış bi bebeği var yani :) tahminimce ne bi doktor nede bi anne içinde paraben olan bi kremi önermez ama yinede kafam karışmadı desem yalan olur :53:

benim kızım cok uslu teyzesi. yani bi gecen gğn koydu bacağını mı popişini mi artık bilmiyorum gobek deliğimin yan tarafı şişti bianda :)) sonra öksürdüm çikolata yedimde hanımefendi yer değiştirdi :) onun dışında cok fazla yaramazlık yapmıyoruz genel anlamda uyuyor sanırım :)

usludur o annesi kızlarımızın maşallahı var :nazar: :nazar: :49:

Henuz bulamadim canim:) ben hem klasik hem de modern bi isim istiyorum ama oylenisimlerin hepsi de cok yakin cevremde var maalesef:( bikac isim var dusundugum ama oylesine yaninicime cok sinerek diil pek klasik de diiller:) derin,eylul olabilir esime gore de ada :) bilmiyoruz artik bakocaz biseyler senin aklinda varmi isim?

ben elif istiyorum ama kocamla isim konusunda iddiaya girmiştik erkek olursa kerem koyacaktım kız olursa o koyacaktı kız oldu:( beni karıştırmıyor şimdi ben koyacam diyor:(

Bugün şaka gibi geçti.
Tiroid için kan vermeye gideyim dedim.
Önceden istenmiş olan üçlü test için de tüp verdiler.
Gelmişken ikisini de yaptırayım dedim :)
Ultrason çekimi önce olduğu için olmuyor. Aynı gün olması için doktora gittim. Ultrason çekemem hastam var dedi.
Tanıdık soktum araya ve girdim. Ultrason çekildim ve kanla beraber biyokimyaya teslim ettim..

Arkadaşlar dua edin inşallah sonuçlarım iyi çıkar..

aa sende de mi tiroid var canım, bende de var, ben de haftaya yaptırıcam test.

Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah :16:

ben elif istiyorum ama kocamla isim konusunda iddiaya girmiştik erkek olursa kerem koyacaktım kız olursa o koyacaktı kız oldu:( beni karıştırmıyor şimdi ben koyacam diyor:(

Cok severim elif ismini ama maalesef kuzenimin adi:( bence sen esini ikna edebilirsinn elif konusunda:)

Back
X