2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende tam 3 lü test için yazdığın yazıya cevap verecekken bi baktım sen bana yazmıssın :) canım dualarım seninle biliyorsun güzel güzel haberler alacaksın biliyorum inanıyorum hiç tereddüt etme o yüzden. evet sen hep bi şanssızlıktır gittin ama onlarda soyleyebilirdi soylemediler sinirler. sen karar verdin mi doğum doktoruna şimdi? ee nerede yapacaksın doğumunu?
Avicenna umut hastanesi Şeyma Hanım'da yapıcam doğumumu:)) allahım nasip ederse inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa sende de mi tiroid var canım, bende de var, ben de haftaya yaptırıcam test.

Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah :16:

Âmin canım inşallah..
Senin de mi tiroidin var bilmiyordum. Geçmiş olsun dicem ama eğer hamilelikten önce de varsa ömür boyu süren bir şey bu:) kaç mg kullanıyorsun

kizlar.umraniyede oturanlar,carsiya yakin olanlar ayrintili ultroson u nerde yptrmayi dusunuorsunuz?fiyatlari nedir neler veriolar haberiniz varmi?ben karar veremedm daha :(

Iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz oğluma ciciler aldım bugün allah giydirebilmeyi nasip etsin inşallah bide artık hissetsem onu güzel olacakta nazlı çıktı bizim oğlan :)

Iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz oğluma ciciler aldım bugün allah giydirebilmeyi nasip etsin inşallah bide artık hissetsem onu güzel olacakta nazlı çıktı bizim oğlan :)

Cicilerini bizimle de paylaş:))) hissedersin ilerde merak etme:) benimki hergün hissettiriyordu. Dünden beri uyuyor bal oğluşum:)))

Kızlar ya okadar net hissettimki bebeğimi duygulanıp ağladım bide bi güzel:))

Yaaa ne guzell yaaa gozunaydinn canimm:)) bendee cok merak ediyorumm ne zaman oynayacagini gecen aksam koltukta uzanmis tv izlerken alt tarafimda anlik bi pitpit oldu hemen kalktim yerimden noluyo diye ama bebek miydi baska bisey mi bilemiyorum ama baya heyecanlandirdi beni yani :)

İyi akşamlar annişler ve bebişleri :)) iyisinizdir inşallah dun hic giremedim sayfalar epey ilerlemiş hızınıza yetişemedim valla Allah muhabbetimizi bozmasin :) yarin 11 de doktor randevumuz var umarim iyiyizdir bebeğimi merak ediyorum :( kan uyuşmazligi testi yine pozitif cikti biraz tedirginim korkuyorum huzursuzum :( umarim iyi haberlerle döneriz . sizleri çok seviyoruz iyi ki varsiniz :*

Ilk hissettiğinde çok garip oluyor insan ya:) gözün Aydın olsun:)

Yaaa ne guzell yaaa gozunaydinn canimm:)) bendee cok merak ediyorumm ne zaman oynayacagini gecen aksam koltukta uzanmis tv izlerken alt tarafimda anlik bi pitpit oldu hemen kalktim yerimden noluyo diye ama bebek miydi baska bisey mi bilemiyorum ama baya heyecanlandirdi beni yani :)

Saolun kızlar .Evet ya cok ama cok heyecanlandım:))hissetmeyen arkadaslarımda inşallah hemen hissedersiniz başka bi duygu bu:)))

O pıt pıt bebek işte canım. Bana da aynısı oldu üst üste birkaç gün :)

Arkadaş tüp bebek diye her şey yasak yaaa :(
banane banane, yüzücem ben...

Allah seni ya, kız bi rahat dur, bak doğru hatırlamışım:) Biz de çok bekledik bebişimizi o yüzden bazı şeylerden feragat ediyoruz ama napalaım sayılı gün nede olsa, dur kızcağızın gelsin beraber yüzersiniz,en azından havuza girme yaramaz annecik:)

Bebisini hissetmeye basladi artik herkes bende ilk hissedenlerdendim ama 3kere fln oldu o kdr sahada epeydir ses yok bakalım ne zaman uyuşukluktan çıkacak zilli :54:

İyi akşamlar annişler ve bebişleri :)) iyisinizdir inşallah dun hic giremedim sayfalar epey ilerlemiş hızınıza yetişemedim valla Allah muhabbetimizi bozmasin :) yarin 11 de doktor randevumuz var umarim iyiyizdir bebeğimi merak ediyorum :( kan uyuşmazligi testi yine pozitif cikti biraz tedirginim korkuyorum huzursuzum :( umarim iyi haberlerle döneriz . sizleri çok seviyoruz iyi ki varsiniz :*

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Kan uyuşmazlığı hakkında bilgim yok ama inşallah bi sorun çıkmayacak ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.

Bizde tiyatrodaydık. Birden yine sağ tarafımda pıt pıt hissetmeye başladım hemde eşime gösterdim direk doldu gözleri :)) iki gündür hissetmiyordum çok şükür bugün hissettik sonra anneme göstermeye kalmadan durdu kızımın hareketleri

Cicilerini bizimle de paylaş:))) hissedersin ilerde merak etme:) benimki hergün hissettiriyordu. Dünden beri uyuyor bal oğluşum:)))

Tabiki paylaşırım canım fotoğrafları çekince atarım yerim ben onları kuzucuklar annelerini merak ettiriyorlar :)

Bebisini hissetmeye basladi artik herkes bende ilk hissedenlerdendim ama 3kere fln oldu o kdr sahada epeydir ses yok bakalım ne zaman uyuşukluktan çıkacak zilli :54:

Canım senin ilk bebeğinin yatağı nasıl? Biz sanırım park yatak alıcaz. Ilk etapta yanımda yatırmak zorundayım. Sonra oğluma oda yapıcam bir yaşına doğru.

Kızlar ya okadar net hissettimki bebeğimi duygulanıp ağladım bide bi güzel:))

Ilk bende 17. Haftamda hissetmiştim sonunda sende hissettin senin adına cok ama cok mutlu oldum canım ;)) sonunda muradına erdin maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizi

Back
X