2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413

Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)
Eki Görüntüle 1185414 Eki Görüntüle 1185414

ayyyy çok tatlılar çok beğendim maşallah :nazar: beni bu bebek çok kararsız yaptı yaw :26: normalde kendimle ilgili olsa her şeye hemen karar veririm ama bu konuda her şeye bakıyorum çok yorucu oluyor aslında hemen karar verip almam lazım. İnstagramdan alıyorum bişeyler zaten teyzesi :)
loğusa takımınıza da bayıldım harika harika!

bayıldıııııııııııııııııııım bunlara. nereden aldın bunları söyleeeeeeeee:)))

Teşekkür ediyorum :)) instagramdan aldım canım henüz elime geçmedi yani hepsi yapım aşamasında :)) ama güvenilir insanlar ütünü yapmadan parayı ödeniyordum falan referansları da var oldukça dilersen instagramdan varsa tabi verebilirim isimlerini. Yada whatsapp için numaralarını da verebilirim ;))

Teşekkür ediyorum :)) instagramdan aldım canım henüz elime geçmedi yani hepsi yapım aşamasında :)) ama güvenilir insanlar ütünü yapmadan parayı ödeniyordum falan referansları da var oldukça dilersen instagramdan varsa tabi verebilirim isimlerini. Yada whatsapp için numaralarını da verebilirim ;))

instagram adreslerini alabilirim canım sana zahmet:) ohhh internetten halletmişsin işlerini hep:) ben internetten sadece bebek bakım malzemelerini aldım, diğerlerine koşturup duruyorum:)

ayyyy çok tatlılar çok beğendim maşallah :nazar: beni bu bebek çok kararsız yaptı yaw :26: normalde kendimle ilgili olsa her şeye hemen karar veririm ama bu konuda her şeye bakıyorum çok yorucu oluyor aslında hemen karar verip almam lazım. İnstagramdan alıyorum bişeyler zaten teyzesi :)
loğusa takımınıza da bayıldım harika harika!

Cok teşekkür ediyoruz teyzesi benim aklımda senin ayakkabılar kaldı bende onlara bayıldım eşime diyorum bak bizede boyle hediye alacaksın yoksa olmaz :)) emir vaki yapıyorum artık :)) ben kanaviçe yapanda buldum 60 TL ye yapacak ay herkes 80-100 arasında fiyat veriyordu delirdim kızımın ayak izini yaptırcam nasıl olacak bilmiyorum ama olacak üstüne sonra doğdugu saat gün Boyu kilosu yazacak cok heyecanlıyım ya biran once doğsa keske :) ee annesi ilk bebişimiz ve karar vermek inanılmaz zor oluyor tabi haklısın ben bunları seçebilmek için ne kadar uğraştım hala acaba baska mı seçseydim diyorum ama gecti artık :) sen ne alıyorsun instagramdan? Ya bide bana aslında arabada bebek var olayı lazım el işi istiyorum ama hiç güzel ornek bulamadım

Canım hepsini instagramdan aldım varsa instagramdan veriyim isimlerini bak canım. Ayrı ayrı kişiler ama. Cok teşekkür ediyorum canım :)

Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye

Canım bu foto paylaşımı yeri değil mi? ne olur yalnış anlama ama ben bilmiyorum :1: lohusa gecelik ve terlik takımlarını beğendim . Onları da instagram dan aldın değil mi , iyi günlerde kullanın

Bir tanıdığınız karyola verecekti oda yapacaktın diye aklımda kalmış , o zaman uyku setine gerek kalmıyor tabi ...
Civile gittim geçen akşam orada da var bakabilirsin , ki zaten yarın gidecek siniz. Hadi bakalım güzel güzel alışverişini halledersin

Civilde var mıydı? Doğru oraya bakıyım bi önce :) İyiki hatırlattın canım.
Tanıdığımız karyola verecekti ama adama kayınpederi laf söylemiş. Adam da sinirlenmiş. Adam eşime çok mahcup oldum sana karşı demiş. Eşim de ne demek sorun olmasına ben üzüldüm falan demiş işte öyle :)

İnşallah sorunsuzca hallederiz. İstemediğim bi şeyi almam. Eşime de söyledim. Baban da inşallah her şeye karışmaz dedim:1:
Biraz fazla burnunu sokar da her şeye. O gelmese daha iyi olurdu aslında. Ama bunu söylemedim tabi. Eşim bana küser o zaman:5:

instagram adreslerini alabilirim canım sana zahmet:) ohhh internetten halletmişsin işlerini hep:) ben internetten sadece bebek bakım malzemelerini aldım, diğerlerine koşturup duruyorum:)
Kapı süsünü yapan kişi: minikkecedukkanim
Lohusa takımını yapan kişi: sipariss
Battaniyemizi yapan kişi: Littlestarbattaniye
Başka ne vardı unuttum :)

Elifpınar cım sağlık ocağına gittim. magvital 3 kutu, eutroxy 2 kutu, coraspirin 3 kutu yazdırdım. Ama eczane magvital ve eutroxy 1 kutu coraspirin 3 kutu verdi.. 10 tl muayene ücreti 11,5 da ilaç parası dedi 21,5 tl aldı.

ben de anlamadım gitti bu eczanenin aldıkları ücreti geçen iğne yazdırdım. almadılar.. bazen alıyorlar bazen almıyorlar. sisteme düşmüyor desek sistem online oradan güncel giriyorlar ve görüyorlar herşeyi. ama eczaneden alırken böyle oluyor.

neyse canım teşekkür ederim.yine de sayende 10 tl az vermiş oldum 1 kutu eutroxy 3 kutu da coraspirin almış oldum..

Son düzenleme:
Civilde var mıydı? Doğru oraya bakıyım bi önce :) İyiki hatırlattın canım.
Tanıdığımız karyola verecekti ama adama kayınpederi laf söylemiş. Adam da sinirlenmiş. Adam eşime çok mahcup oldum sana karşı demiş. Eşim de ne demek sorun olmasına ben üzüldüm falan demiş işte öyle :)

İnşallah sorunsuzca hallederiz. İstemediğim bi şeyi almam. Eşime de söyledim. Baban da inşallah her şeye karışmaz dedim:1:
Biraz fazla burnunu sokar da her şeye. O gelmese daha iyi olurdu aslında. Ama bunu söylemedim tabi. Eşim bana küser o zaman:5:

Çok anlayışlı bir gelinsin maşallah sana :) O adamın k.p ne karışmış anlamadım , ne olur yani duracağına versin birileri kullansın . Ne güzel oda yapacaktın
Vermiş olsaydı civilde erkek çocukalar için uyku seti vardı bayıldım çok güzeldi , neyse alırsınız ilerde yada gerek kalmaz direk çocuk oda takımı alırsınız.
Eşim geçen annesine kumaşını alıp versek karyola için yan koruma dikebilir misin dedi , mağazadan bak nasıl birşey olduğuna sen dik dedi , mağaza yok burada çarşıya inmem lazım inemem şimdi dedi :53: ne maddi ne manevi yardımı var . Allahım sana havale ediyorum . Eşimde hala tamam annecim diyor :47:

Cok teşekkür ediyoruz teyzesi benim aklımda senin ayakkabılar kaldı bende onlara bayıldım eşime diyorum bak bizede boyle hediye alacaksın yoksa olmaz :)) emir vaki yapıyorum artık :)) ben kanaviçe yapanda buldum 60 TL ye yapacak ay herkes 80-100 arasında fiyat veriyordu delirdim kızımın ayak izini yaptırcam nasıl olacak bilmiyorum ama olacak üstüne sonra doğdugu saat gün Boyu kilosu yazacak cok heyecanlıyım ya biran once doğsa keske :) ee annesi ilk bebişimiz ve karar vermek inanılmaz zor oluyor tabi haklısın ben bunları seçebilmek için ne kadar uğraştım hala acaba baska mı seçseydim diyorum ama gecti artık :) sen ne alıyorsun instagramdan? Ya bide bana aslında arabada bebek var olayı lazım el işi istiyorum ama hiç güzel ornek bulamadım

Çok tatlıydı değil mi :) bana da sürpriz oldu arkadaşım doğum günü hediyesi almış :16: bence takım giymek çok eğlenceli olur :)
süper fikir bence canım ayak izi bayıldım bu fikre bence yapılır zor değil. El işi olunca fiyatlar çok uçuyo gerçekten de :( ben de annemden port bebe diktirmesini istedim, bakalım inşallah bulur güzel bi şey.
Canım ben şimdiye kadar tütü ve patik aldım. Ama aklımda çok şey var alacağım :16: çok güzel şeyler var bence bayılıyorum :16:
ya o arabada bebek var olayını ben de düşündüm farklı olsun falan diye kendim yazdırıp sonra ozalitçide bastırabilirim. Ya da eminönünden keçe alıp beyaz keçe fon üzerine renkli harflerle "baby on board" yazabilirim. Onlarda çok seçenek yok gerçekten

Evet cok şükür. Dün gece yine alışveriş yaptık ve cok şükür sona geldik. 2. Gecelik, 2. Sürülen bide otokoltıgumuz kaldı onlarıda aldık mı bitiyor inşallah :)) şimdi 4 Yelek 2 hırka takımını hepsinin patikleri şapka falanda var 180 e anlaştık. Birtane yeni doğan hırka takımını 50 tl kapı süsümğz 80 battaniyenin teki 150 diğeri 80 lohusa takımı da 60. Eğer fiyatlar uygun gelirse verebilirim numaralarını yapanların. Bide ben bunlara özel olarak sipariş verip yaptırıyorum. Eğer varsa istediğin bit model yapıyorlar yani.

geldiğinde fotoğraflarını yayınlarsan sevinirim, bizde bayramda eşimle oturup alışverişimize başlıcaz inşallah, şimdi oruçken pek keyfi olmuyor, bu arada senin aldığın cicilerde gelmiş olur

merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık:(

bizimkisi erkek ama kız olsaydı Ayşe Mina olacaktı

Kapı süsünü yapan kişi: minikkecedukkanim
Lohusa takımını yapan kişi: sipariss
Battaniyemizi yapan kişi: Littlestarbattaniye
Başka ne vardı unuttum :)

sayfalara baktım, ne güzel insanlar el emeklerini değerlendiriyorlar

Ayaklarda şişme oluyor mu canım , benim doktorum yazın olacak dedi de . Benim çok sıcak havada şişiyor

Benim de sol ayak bileğim şişiyor ve bastırınca ağrı oluyor,anlamadım neden :(

günaydın:) evet bir hafta daha bitti, daha büyük göbişlerimiz oldu:)

Daha büyük göbişler, daha tombik bebişler :1:

Canım hepsini instagramdan aldım varsa instagramdan veriyim isimlerini bak canım. Ayrı ayrı kişiler ama. Cok teşekkür ediyorum canım :)

Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye

Canım Allah kolaylık verecek inşallah sana, hiç şimdiden düşünüp moralini bozma, hiç bir sorun olmadan atlatacaksın ben eminim.

Benim de sol ayak bileğim şişiyor ve bastırınca ağrı oluyor,anlamadım neden :(

Daha büyük göbişler, daha tombik bebişler :1:

Canım Allah kolaylık verecek inşallah sana, hiç şimdiden düşünüp moralini bozma, hiç bir sorun olmadan atlatacaksın ben eminim.

Heh işte bileklerim şişiyor , doktoruma sordum havalar ısındıkça şişmeler olacak dedi . Ödem yapıyor

Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye[/QUOTE]

Ben epeyaraştırdım canım en fazla iki hafta sürüyormuş ondada herzaman değil ara sırada en azından bu sefer nefes darığının psikolojik değil
Be ekten kaynaklı olduğunu bilmek sıkıntı yaratmaz ilaçsızbu süreci atlatman bile mucize maşallah sana çoğu panik atak hastası hamileliğe bile cesaretedemiyor buraya kadar gelmişsin allahın izniyle bebeğinide kucağına alırsın
Bu arada şu arabada bebek var yazısının konseplerinden elinde varsa paylaşırmısın bakayım benim örebileceğim bir şeyse bende bir şeyler uydurayım kuzuma

Damlacığım güle güle kullan...
geceliğine bayıldım.. harika müthiş.. aşık oldum vs diye abartabilirim ama gerçekten çoOOk beğendim.maşallah sende de endam var. çok tatlı bir anne olacağın gözümün önüne geliyor.. allah sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin.. sorması ayıp ne kadara aldın.. bir tane ben de alıyım. çünkü önemli, ihtiyacım var.

kapı süsü de bayıldım tabi.. güle güle kullanın.

lohusa takımına yine bayıldım. harika.. güle güle kullan. yalnız birşey soracağım orada bir de kızına pabuç mu var? şirinlik diye mi koymuşlar.. yoksa giydirilmez herhalde..

Canım bu foto paylaşımı yeri değil mi? ne olur yalnış anlama ama ben bilmiyorum :1: lohusa gecelik ve terlik takımlarını beğendim . Onları da instagram dan aldın değil mi , iyi günlerde kullanın

Yok canım Hena'ya kadar bende sadece fotoğraf paylaşım yeri diye biliyordum ama artık değil, insanlar el işlerini burada yapıp satıyorlar. Cok güzel bir seçenek ev hanımları için. Iyiki teknoloji varda burdan para kazanıyorlar canım. Yok gecelik ve pijama takımımı netten aldım. Geceliği renkli dolaptan aldım pijamayı hatırlamıyorum. Terlik tac bir takım aynı takım kızım içinde var oda yine instagramdan :) niye yalnış anlıyor canım bende 3 ay oncesine kadar bilmiyordum arkadasım oradan çanta aldı da öğrendim

maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı
Kızlar bu karyola koruyucu tek olarak satılan yer bulamıyorum , yaptırayım desem her yer yapmıyor yapanlarda 100 den aşağı fiyat vermedi , nasıl halledeceğim ben bunu :26:
tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin
Kızlar dün karnıma 2 kez çok feci kramp girdi kıpırdayamadım bile. bugün de böyle altlarda kasıklarımda hatta daha da aşağılarda ara ara ağrı gibi bir şey oluyor. Bunlar normal mi? ben bu hafta 24. haftaya girdim ondan mı? sizde de oldu mu? yarın doktoruma sorcam ama dayanamadım önce sizlere sorayım dedim.
kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi

kızlar çok elektrikliymişim geliyor. ondan mı bilmem sabah sabah birşeyler düşürmeler,kırmalar,ıslatmalar,terslikler buldu.. hatta nasıl kanadığını anlamadım baş parmağımın aşağısı kanamış o da terliğe kadar geçmiş..

eşime kızgınım ortalığı dağıtmış dökmüş toplamamış.. maddi durumun yarattığı daha doğrusu haybeye oluşan borçların eşimin o kadar çalışması mesailere kalması vs ama buna rağmen bunlar..

neyse yine başladım.maddi borç hep vardı. ama beni sabah sabah böyle geren,terslikler oluşturan ne bilmiyorum ama inşallah geçer..

evi bir temizleyim. duş alıyım. inşallah onlarla birlikte geçer gider.

Son düzenleme:
Back
X