2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Heh işte bileklerim şişiyor , doktoruma sordum havalar ısındıkça şişmeler olacak dedi . Ödem yapıyor

Peki sende de bastırınca ağrı oluyor mu canım? Bir de çaresi neymiş, ne yapacakmışız ? Ben haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım...

Son düzenleme:
Âmin canım âmin dün gecs salonda oturuyordum annemin bası donüyor diye yürüyüşe çıkamadık birden bi tuttu beni nefes darlığı oluyorum sandım hemen dışarı attım tabi kendimi. Panik atak zor bir hastalık ama com şükür eskisi gibi krizlerim olmuyor yendim aslına panik atağımı. Ama işte streste birsey olduğumda nefesim daralıyor üstüne üstlük nefes darlığı ve Alerjik astımım var korkuyorum ister istemez beni kötü günler bekliyordur belki diye

Ben epeyaraştırdım canım en fazla iki hafta sürüyormuş ondada herzaman değil ara sırada en azından bu sefer nefes darığının psikolojik değil
Be ekten kaynaklı olduğunu bilmek sıkıntı yaratmaz ilaçsızbu süreci atlatman bile mucize maşallah sana çoğu panik atak hastası hamileliğe bile cesaretedemiyor buraya kadar gelmişsin allahın izniyle bebeğinide kucağına alırsın
Bu arada şu arabada bebek var yazısının konseplerinden elinde varsa paylaşırmısın bakayım benim örebileceğim bir şeyse bende bir şeyler uydurayım kuzuma[/QUOTE]

Var canım aslında ama cok beğenmedim ya. Bak paylaşıyorum seçenekleri.
$image.webp
$image.webp
$image.webp
$image.webp
Teşekkür ediyorum canım panik atağı sadece hastalık olarak düşünmeye başladığım anda yendim. Eşim sağolsun cok yardımcı oldu bu süreçte bana. Sonra psikoloji eğitimi almış olmamda bu süreci atlatmamı sağladı. Ama tabi hepsi geçmedi. Ama dediğin gibi yaklaşık 3 senedir ilaç kullanmıyorum strese girdiğimde sakin olmaya calısıyorum en kotu poşet alıp nefesimi oraya veriyorum oradan çekiyorum ve hastaneye koşmuyorum ne olursa plsun.

Damlacığım güle güle kullan...
geceliğine bayıldım.. harika müthiş.. aşık oldum vs diye abartabilirim ama gerçekten çoOOk beğendim.maşallah sende de endam var. çok tatlı bir anne olacağın gözümün önüne geliyor.. allah sağlıcakla huzurla giymeyi nasip etsin.. sorması ayıp ne kadara aldın.. bir tane ben de alıyım. çünkü önemli, ihtiyacım var.

kapı süsü de bayıldım tabi.. güle güle kullanın.

lohusa takımına yine bayıldım. harika.. güle güle kullan. yalnız birşey soracağım orada bir de kızına pabuç mu var? şirinlik diye mi koymuşlar.. yoksa giydirilmez herhalde..

Canım valla gecelik ve sabahlık takımı bir oldugu için birazcık pahalı ama diğer modellere bakıyorum netten daha uygunu yok canım. Ikili takım olarak. Belki mağazalarda yada dışarda daha uygurunu bulabilirsin ama ben onu da bulamadım :) renklidolaptan aldım canım oradan bakabilirsin. Ben s aldım ve gayet dökümü durdu üzerimde. Haberin olsun beden konusunda hamilelikten önceki bedenini sipariş ver vereceksen. Valla dediğin gibi kızımıza pabuç var :)) giyemez biliyorum ama bende anlamadım o detayı valla en kotu o pabuçlarının fotoğraf çekilirim napıyım :)) yada hena ya saklarım büyüyünce derimi bak ilk doğduğunda bunları giydin :)) çok çok teşekkür ediyorum bu arada canımcım :))

Yok canım Hena'ya kadar bende sadece fotoğraf paylaşım yeri diye biliyordum ama artık değil, insanlar el işlerini burada yapıp satıyorlar. Cok güzel bir seçenek ev hanımları için. Iyiki teknoloji varda burdan para kazanıyorlar canım. Yok gecelik ve pijama takımımı netten aldım. Geceliği renkli dolaptan aldım pijamayı hatırlamıyorum. Terlik tac bir takım aynı takım kızım içinde var oda yine instagramdan :) niye yalnış anlıyor canım bende 3 ay oncesine kadar bilmiyordum arkadasım oradan çanta aldı da öğrendim

Tamam canım ben baktım sipariss te buldum terlikli takımı :52: kaça aldığını hatırlıyor musun ? Bende bir lohusa takımı var bohçada aldırmıştım :)
Onu akşam fırsat bulabilirsem paylaşayım ama smol beden olur mu onu bilemem şu anda oluyor . Birde gecelikli takım alırsam yeter .

geldiğinde fotoğraflarını yayınlarsan sevinirim, bizde bayramda eşimle oturup alışverişimize başlıcaz inşallah, şimdi oruçken pek keyfi olmuyor, bu arada senin aldığın cicilerde gelmiş olur

bizimkisi erkek ama kız olsaydı Ayşe Mina olacaktı

sayfalara baktım, ne güzel insanlar el emeklerini değerlendiriyorlar

oğlunun adını ne koyacaksın?

maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı

tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin

kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi
Sezeryan mı oldun peki? Evet bende hastaneye 2 tane eğlencelik goturcem, ne olur ne olmaz kanaması şusu busu derken ne olacağı belli olmaz. Ben bide 2 gece kalacağım, 3 tane mi alsam acaba?

Tamam canım ben baktım sipariss te buldum terlikli takımı :52: kaça aldığını hatırlıyor musun ? Bende bir lohusa takımı var bohçada aldırmıştım :)
Onu akşam fırsat bulabilirsem paylaşayım ama smol beden olur mu onu bilemem şu anda oluyor . Birde gecelikli takım alırsam yeter .

60 canım bu kız 1 lira bile indirim yapmadı deli olmuştum :) ben geceliği smalı aldım ve oluyor bu halimle bile bence sana da olur merak etme. Onun dışında gecelik yada pijama bühangisi rahat olur senin için bilmiyorum ama sabahlık mutlaka al yanına. Kanaman falan olursa kalkarken kapatırsın arkanı. Ama bence gecelik candır :)

Biraz araştırdım da bebeğime battaniye örtücem ben. Yorganların 1 yaşından küçük bebeklere kullanılması öneriliyor. Hem zaten kışa denk geliyor ve doğalgaz açık. Ev sıcacık olacak. Bebeğimi terletir yorgan. Yumuşacık ve kalın bir battaniye aldım bebeğime:) onu kullanıcam doğduğunda:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorgan kullanilmasi mi öneriliyor kullanilmamasi mi? Bnm de kv yun yorgan yaptrym mi dedi, ew nasisa sicak diye masraf etmeyn dedm ama??

Canım neden 2 gece kalıcaksın? Sezeryande de 1 gece kalıyosun diye biliyorum?

Bende 1 gece diye biliyorum ama bu hastanede ili gece tutuyorlarmıs. Ben zaten hastanede yatmayı sevmiyorum. Nefret ederim hastanelerden. Hemen kaçmaya çalışacağım :)) eger sabah alınırsam doğuma ertesi sabah çıkarım bence ama gece alınırsam 2 gece olur Heralde

Kızlar ya bana fikir verin kafam çok karışık. Şimdi bebek odasına duvar kağıdı yaptıracağım ama sadece 2 duvara olacak (yatağın olduğu) aldığımız takım beyaz, içinde açık pembe fiyonk detayları var. Lambader ve avizede de fiyonklar var.

Şimdi duvar kağıdını pembe çizgili mi yaptırsam? Puantiyeli mi yaptırsam? Yoksa yukarısı puantiye orta bordürü fiyonk altı düz renk mi yaptırsam :26:

geldiğinde fotoğraflarını yayınlarsan sevinirim, bizde bayramda eşimle oturup alışverişimize başlıcaz inşallah, şimdi oruçken pek keyfi olmuyor, bu arada senin aldığın cicilerde gelmiş olur

bizimkisi erkek ama kız olsaydı Ayşe Mina olacaktı

sayfalara baktım, ne güzel insanlar el emeklerini değerlendiriyorlar

Olur canım paylaşırım tabi :) evet cok güzel birsey çalışmayan ev kadınları için cok güzel bir alternatif

Bende 1 gece diye biliyorum ama bu hastanede ili gece tutuyorlarmıs. Ben zaten hastanede yatmayı sevmiyorum. Nefret ederim hastanelerden. Hemen kaçmaya çalışacağım :)) eger sabah alınırsam doğuma ertesi sabah çıkarım bence ama gece alınırsam 2 gece olur Heralde

ama canım zaten sen planlı sezeryan düşünüyorsun değil mi? Saatini de kendin ayarlayabilirsin öyle bir durumda sabahtan girersin doğuma. İnşallah çok kalmazsın hastanede ben de sevmiyorum insan bir an önce evine gitmek ister.

ama canım zaten sen planlı sezeryan düşünüyorsun değil mi? Saatini de kendin ayarlayabilirsin öyle bir durumda sabahtan girersin doğuma. İnşallah çok kalmazsın hastanede ben de sevmiyorum insan bir an önce evine gitmek ister.

Vet bide benim köpeklerim varya cok özlerim ben onları :s hemen eve gecmek istiyorum o yüzden. O hastanenin o buhranlı kokusu beni benden alıyor. Evet planlı sezeryan olacak inşallah. Saati de ayarlamak lazım aslında yükselen burç için :) Hatta süslenip püslenip gideceğim hastaneye. Ya biyerlerde okudum sezeryan ameliyata girmeden once kızlar kuaföre falan gidip saçlarını yaptırıyorlarmış Allah askına o ameliyattan sonra dermanları kalıyor mu o süsü püslü tutmaya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok anlayışlı bir gelinsin maşallah sana :) O adamın k.p ne karışmış anlamadım , ne olur yani duracağına versin birileri kullansın . Ne güzel oda yapacaktın
Vermiş olsaydı civilde erkek çocukalar için uyku seti vardı bayıldım çok güzeldi , neyse alırsınız ilerde yada gerek kalmaz direk çocuk oda takımı alırsınız.
Eşim geçen annesine kumaşını alıp versek karyola için yan koruma dikebilir misin dedi , mağazadan bak nasıl birşey olduğuna sen dik dedi , mağaza yok burada çarşıya inmem lazım inemem şimdi dedi :53: ne maddi ne manevi yardımı var . Allahım sana havale ediyorum . Eşimde hala tamam annecim diyor :47:

Ne biçim anne bu ya. Senin doğumuna falan da gelmez bu. Zaten ben olsam bunu çağırmam. Eşin de tamam annecim diyor he. Benimki olsa çıldırır bu sözüne. Allahım sana sabır versin canım. Alın korumayı, zaten eşin neden teklif ediyor ki. Çok sinir bozucu ya. Torunu olacak diye sevineceği yerde yerinden kıpırdayamıyor hanımefendi. Gıcık oldum:47:

Yorgan kullanilmasi mi öneriliyor kullanilmamasi mi? Bnm de kv yun yorgan yaptrym mi dedi, ew nasisa sicak diye masraf etmeyn dedm ama??

Yorgan kullanılması güvenlik açısından önerilmiyor. Ama yine de al bi kenara koy. Tecrübe ediniriz o zamana:)
Ben de yün yorgan istemedim ama aslında yün sağlıklıymış. Pamuk verecek bana kayınvalidem.

maşallah ne kadar hızlı ilerliyorsunuz ara ara okudum yazdıklarınızı

tek olarak ikea mağazasında vardı düz beyaz yalnıznetten bakabilirsin

kramplar için magnezyum önermişti doktorum faydası olmuştu ama genelde ayaklarıma giriyordu kramp

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

doğumdan çıkar çıkmaz lohusa takımımı giymiştim pijama idi benimki sonuç iki saat geçmeden çıkarmak zorunda kaldım kanama nedeniyle 1 gece bile kalmadım hastanede ama 2 kez değiştirdim çok olması iyi

Geçekten var mı ikeada çok teşekkürler canım :)

Peki sende de bastırınca ağrı oluyor mu canım? Bir de çaresi neymiş, ne yapacakmışız ? Ben haftaya gideceğim doktora o zaman soracağım...

Ben bazen basamıyorum üstüne o kadar şişiyor yani . Acıyor ... Çaresi ben sana söyleyim serin yerlerde klimalı ortamlarda bulunacağız o zaman şişmiyor
Doktorum bana havalar ısındıkça olacak dedi . Serinleyince geçecek hayırlısıyla

Sezeryan mı oldun peki? Evet bende hastaneye 2 tane eğlencelik goturcem, ne olur ne olmaz kanaması şusu busu derken ne olacağı belli olmaz. Ben bide 2 gece kalacağım, 3 tane mi alsam acaba?
yok normaldı benimki. sabah 9.15 te oldu öğleden sonra çıktım. planlı sezeryan genelde sabah erken saatte alıyorlar 8 mesela ertesi gün çıkıyorsun 2 gece kalmazsın bence bir lohusa takımın varmış 2 gecelik bir pijama takımı daha olsa yeter sanırım gecelik kullanmak daha rahat ben pijama kullanmıştım bu sefer gecelik alacağım inşallah

Vet bide benim köpeklerim varya cok özlerim ben onları :s hemen eve gecmek istiyorum o yüzden. O hastanenin o buhranlı kokusu beni benden alıyor. Evet planlı sezeryan olacak inşallah. Saati de ayarlamak lazım aslında yükselen burç için :) Hatta süslenip püslenip gideceğim hastaneye. Ya biyerlerde okudum sezeryan ameliyata girmeden once kızlar kuaföre falan gidip saçlarını yaptırıyorlarmış Allah askına o ameliyattan sonra dermanları kalıyor mu o süsü püslü tutmaya :)

Facede bir arkadaşım arkadaşının fotoğraflarını paylaşmıştı kadın saçları fönlemiş tırnaklar manikürlü yüzdebir karış makyaj var sezeryana girerken sezeryan anındave sonrasında bebekle fotoğrafları vardı nekadar mutlu ve huzurlu görünüyordu bende korku olur endişe olur şu çevrede herkes hamileliğin doğumun tadını çıkart diyorlar ya işte o insanlar bunlar sanırım ben şu hamileliğin sonunda bebeğimi kucağıma almak dışında hiç güzel yanını göremedim

Bu arada akşam haberlerde vardı gördünüzmü bilmiyorum almanyaydı sanırım bir kadın doğuma hastahaneye yetişmeye çalışıyor ve eşide o anları kamerayla çekiyor kadın hastahane önünde arabadan iniyor ayakta bir süre duruyor löp diye bebek doğuyor dedim doğum bu kadar kolaymı

Back
X