2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne biçim anne bu ya. Senin doğumuna falan da gelmez bu. Zaten ben olsam bunu çağırmam. Eşin de tamam annecim diyor he. Benimki olsa çıldırır bu sözüne. Allahım sana sabır versin canım. Alın korumayı, zaten eşin neden teklif ediyor ki. Çok sinir bozucu ya. Torunu olacak diye sevineceği yerde yerinden kıpırdayamıyor hanımefendi. Gıcık oldum:47:

Ben zaten rahatlığından ve umursamaz tavrından bıktım .Doğuma hastaneye gelir canım ,eve de gelir her şey olup bittikten sonra gelirler hemde sık sık :47:
Zaten yapayım mı diye ararsa yapma diyeceğim . İstemiyorum .Çok şükür alacak imkanım var alırım . Eşim de hayatta ailesine laf söyletmez , kızımda inşallah böyle saygılı bir evlat olur Amin ...

Vet bide benim köpeklerim varya cok özlerim ben onları :s hemen eve gecmek istiyorum o yüzden. O hastanenin o buhranlı kokusu beni benden alıyor. Evet planlı sezeryan olacak inşallah. Saati de ayarlamak lazım aslında yükselen burç için :) Hatta süslenip püslenip gideceğim hastaneye. Ya biyerlerde okudum sezeryan ameliyata girmeden once kızlar kuaföre falan gidip saçlarını yaptırıyorlarmış Allah askına o ameliyattan sonra dermanları kalıyor mu o süsü püslü tutmaya :)

ay ben de yatağımı özlerim valla :) köpüşleri bırakmak çok zor olur zaten sana aklın onlarda kalır..

:) ay aynı şeyi ben de düşünüyorum biliyo musun? yükselen burç :16: sezeryan olup planlı olursa ve sabah yaparsam yükseleni akrep olacak.. Sen ne istiyorsun yükselen burç :)

Sen kuaföre gitmeyi bırak bazı hastanelerin doğumdan sonra kuaför hizmeti var, odaya gelip anneye fön çekiyorlar :53:

Günaydın canım. Ypk canım bügün lohusa taç setim gelecek inşallah kargoya verildi. Pazartesi yeni doğan hırka patik şapka setim kargoya verilecek. 25 inde kapı süsüm kargoya verilecek :) bayramdan sonra büyük battaniyem kargoya verilecek :) Ağustos'ta da ordürdüğüm 4 Yelek 2 hırka kargoya verilecek inşallah :) internet ne güzel birsey canım ya hiç yerimden kalkmadan herseyi hallettim. Sende öylesin eminim.

Benimki biraz mecburiyetten cnm:)) herseyininrernetten almaya calisiyorum birda hic magaza yok duye ama insan aldigi seyleri once gormek dokunmak istiyo... Gerci cok eminim burda butun magazalar olsaydi bile gider orda bakar begenir sora gelir internetten siparis verirdim ben biraz rahatima duskunum:)

Ehehehe :) kız anası olmak kolay değil ya uyumlu olsun kokoş olsun farklı olsun bi sürü şey düşünüyoruz valla :) baktın mı bişeyler? Istanbuldan istediğin bişey olursa söyle canım yollarım ben sana ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh canim benim cok saoll:) annemler saolsun ist ten heraeyi halledip gelicekler bnde hevesim kalmasin diye internetten biseyler aliyorum iste:)

Canım benim lohusa geceliğim coktan geldi. Lohusa pijama takımım gelmemişti 2 haftadır bekliyordum sonunda oda geldi. Ama bir tane daha gecelik almam lazım ne olur ne olmaz 2 gece hastanede kalacakmışız cunku. Bak bunlar ilk gğn giyeceğim gecelik sabahlık takımım.
Eki Görüntüle 1185411
Eki Görüntüle 1185412

Buda kapı süsümüz.
Eki Görüntüle 1185413

Instagramda bir sürü şey var güzel güzel modeller var bakabilirsin canım bak Buda lohusa takımımız :)
Eki Görüntüle 1185414 Eki Görüntüle 1185414

Damlacim ben hepsini cok cokk begendimm gule gule kullan insallah cnm:) yelek ve hirkalari cok merak ediyorumm geldiginde resimlerininpaylasirmisinn:)

Herkese günaydın arkadaşlar, bir haftayı daha bitirdik çok şükür :3:

Gunaydinn tatlimm:) bu hafta bitsin sali gunu kontrolumm var heyecanliyimm:)

Kızlar ya bana fikir verin kafam çok karışık. Şimdi bebek odasına duvar kağıdı yaptıracağım ama sadece 2 duvara olacak (yatağın olduğu) aldığımız takım beyaz, içinde açık pembe fiyonk detayları var. Lambader ve avizede de fiyonklar var.

Şimdi duvar kağıdını pembe çizgili mi yaptırsam? Puantiyeli mi yaptırsam? Yoksa yukarısı puantiye orta bordürü fiyonk altı düz renk mi yaptırsam :26:

Ben duvar kagitlarinda cizgiliden yanayim ama sen simdi hepsini biarada gorup butun olaeak dusununce hangisi gozune dhaa hos geliyosa onu yaptir canim sanki cok fiyonk detayi fazla olur gibi geldi dusununce ama gormedigim icin yaniltmak da istemem

Kızlar ya bana fikir verin kafam çok karışık. Şimdi bebek odasına duvar kağıdı yaptıracağım ama sadece 2 duvara olacak (yatağın olduğu) aldığımız takım beyaz, içinde açık pembe fiyonk detayları var. Lambader ve avizede de fiyonklar var.

Şimdi duvar kağıdını pembe çizgili mi yaptırsam? Puantiyeli mi yaptırsam? Yoksa yukarısı puantiye orta bordürü fiyonk altı düz renk mi yaptırsam :26:

Canım bence tek duvara yap duvar kağıda. Nefes alamıyormuş ya oda genelde bebeklerin oldugu odada duvar kağıdı önermiyorlar diye biliyorum. Onun dışında fiyonka puantiyeli daha mı cok yakışır bilemedim ki görmeden de birsey diyemiyorum şimdi

Sancı geldiğinde hemen doğum olmadığı için her türlü bakımlı gidebilirsiniz kızlar :))

60 canım bu kız 1 lira bile indirim yapmadı deli olmuştum :) ben geceliği smalı aldım ve oluyor bu halimle bile bence sana da olur merak etme. Onun dışında gecelik yada pijama bühangisi rahat olur senin için bilmiyorum ama sabahlık mutlaka al yanına. Kanaman falan olursa kalkarken kapatırsın arkanı. Ama bence gecelik candır :)

60 tl çok ta değil aslında , el emeği var orada :)
Ben smol giyecek kızdım ama , eskide kaldı :31:
Evdeki takımım pijama lı 3 lü takım . Birde gecelikli takım alırım . Bence de gecelik candır :)

Benimki biraz mecburiyetten cnm:)) herseyininrernetten almaya calisiyorum birda hic magaza yok duye ama insan aldigi seyleri once gormek dokunmak istiyo... Gerci cok eminim burda butun magazalar olsaydi bile gider orda bakar begenir sora gelir internetten siparis verirdim ben biraz rahatima duskunum:)

Ahh canim benim cok saoll:) annemler saolsun ist ten heraeyi halledip gelicekler bnde hevesim kalmasin diye internetten biseyler aliyorum iste:)

Damlacim ben hepsini cok cokk begendimm gule gule kullan insallah cnm:) yelek ve hirkalari cok merak ediyorumm geldiginde resimlerininpaylasirmisinn:)

Gunaydinn tatlimm:) bu hafta bitsin sali gunu kontrolumm var heyecanliyimm:)

Ben duvar kagitlarinda cizgiliden yanayim ama sen simdi hepsini biarada gorup butun olaeak dusununce hangisi gozune dhaa hos geliyosa onu yaptir canim sanki cok fiyonk detayi fazla olur gibi geldi dusununce ama gormedigim icin yaniltmak da istemem

Aslında var elimde siparişi ettiğim modeller bak buradan beğenecekmisin merak ettim :)

$image.webp
$image.webp
$image.webp
$image.webp
$image.webp
$image.webp

Çok çok teşekkür diyorum bu arada yorumlarını bekliyorum nasıllar? Daha henüz yapım aşamasına başlamamış olabilir bayan o yüzden soruyorum

üfff ben de çizgili çok seviyorum ama alakasız mı durur bilemiyorum açıkçası :( ben de fiyonkla boğmayayım odayı diye düşünüyorum.. Düşün düşün kafayı sıyırcam yakında :37:

Canım bence tek duvara yap duvar kağıda. Nefes alamıyormuş ya oda genelde bebeklerin oldugu odada duvar kağıdı önermiyorlar diye biliyorum. Onun dışında fiyonka puantiyeli daha mı cok yakışır bilemedim ki görmeden de birsey diyemiyorum şimdi

Canım alacağım kağıtlar hava alabilen ve antialerjik özelliğe sahip. İki duvara yaptırmamın nedeni ise yatağı iki duvarın birleştiği yere koyacak olmam yoksa ben de tek duvar seviyorum. En iyisi ben buraya bir foto koyayım :)

Aslında var elimde siparişi ettiğim modeller bak buradan beğenecekmisin merak ettim :)

Eki Görüntüle 1185555
Eki Görüntüle 1185554
Eki Görüntüle 1185553
Eki Görüntüle 1185556
Eki Görüntüle 1185557
Eki Görüntüle 1185558

Çok çok teşekkür diyorum bu arada yorumlarını bekliyorum nasıllar? Daha henüz yapım aşamasına başlamamış olabilir bayan o yüzden soruyorum

oyyyy çok sevimliler ya bunların içine girecek bizim minnoşlar çok tatlı :16::nazar:

üfff ben de çizgili çok seviyorum ama alakasız mı durur bilemiyorum açıkçası :( ben de fiyonkla boğmayayım odayı diye düşünüyorum.. Düşün düşün kafayı sıyırcam yakında :37:

Canım alacağım kağıtlar hava alabilen ve antialerjik özelliğe sahip. İki duvara yaptırmamın nedeni ise yatağı iki duvarın birleştiği yere koyacak olmam yoksa ben de tek duvar seviyorum. En iyisi ben buraya bir foto koyayım :)

Evet canım fotoğraf koy mutlaka. Bende First gibi Çubukçu seviyorum daha cok ama kurdele falan dedin aklım karıstı

Ben zaten rahatlığından ve umursamaz tavrından bıktım .Doğuma hastaneye gelir canım ,eve de gelir her şey olup bittikten sonra gelirler hemde sık sık :47:
Zaten yapayım mı diye ararsa yapma diyeceğim . İstemiyorum .Çok şükür alacak imkanım var alırım . Eşim de hayatta ailesine laf söyletmez , kızımda inşallah böyle saygılı bir evlat olur Amin ...

İyiki kızın oluyor senin. Anasına bak kızını al demişler, sana da tıpatıp benzer inşallah. Amin.
Allah görüyor canım, sen eşinle aranı iyi tut, kayınvaliden de kendi çapında ne yaparsa yapsın. Ben anneanne ya da babaanne olsam sevinçten deliririm. İnsanlar ne kadar soğuk yürekli...

Eki Görüntüle 1185555
Eki Görüntüle 1185554
Eki Görüntüle 1185553
Eki Görüntüle 1185556
Eki Görüntüle 1185557
Eki Görüntüle 1185558

Ayy cok cokk begendimmm tatlimm ozelliklee 1-3-5. siralardakine bayildim:) ki ben normalde orgu pek sevmemm o yuzden merak ettimm ama cok basarilii gule gule giysinnn Henacik:)

Eki Görüntüle 1185555
Eki Görüntüle 1185554
Eki Görüntüle 1185553
Eki Görüntüle 1185556
Eki Görüntüle 1185557
Eki Görüntüle 1185558

hepsi çok güzel güle gülekullansın inşallah. kayınvalidem bana 15 kadar yaptırmıştı ilk doğduğunda 2 tanesini giydirdim gerisi aynen duruyor penye yelek daha çok işimi gördü tabi nerde yaşadığına evinin sıcaklığına göre ihtiyaç değişir

Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)

Nasıl yapacaksın sancı geldiğinde banyo anam kıvranırsın valla banyoda tek falan girme bide oraya doğuruverirsin :)

Bana kalırsa saçlar fönlü gidilebilir ama makyajlı gidilmez. Makyaj malzemelerini alır, doğumdan sonra yapabilirsin. Ama ben yapacağımı sanmıyorum. Ben banyo yapıcam sancı geldiğinde. Rahatlatıyormuş :)

Evet duş almak çok iyi geliyormuş sancı gelince canım. Ben malzemeleri yanımda götürmeyi planlıyorum fotoğraflarda güzel çıkayım bari :9: saçımı da bi şekilde hallederim artık, görümcem toparlar bir düzleştirici ile

Back
X