2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
benim oğluşum 24+6 iken 680 gramdı. 3 gün önce.

seninkinin kilosu maşallah çok iyi. benimki mi zayıf seninki mi kilolu anlamadım:9: benim bebiş çok hAREKETLİ DE ONA BAĞLIYORUM. BEN DE çok kilolu değilim.

benim kızım çok hareketli değil. hatta ben üzülüyorum bazen bu duruma onu hissedemeyince. 2 gün hareketliyse sonra yavaşlıyor hareketleri arada 2 vuruyor tamam. sağlıklı olsunlar da inş. annemler bana hep kızıyor da küçük bebek olcak yemiyorsun hiç falan diye, takıntılı yaptılar beni her halde bu konuda. ben gerçekten çok yiyemiyorum nedense iştah falan açılmadı yani. hatta sıcaklardan yemek istemiyorum bazen çok kızıyorlar:(

Ahsen ismi arapca kokenli anlami: cok guzel, en guzel, daha guzel demek. Tin suresnde geciyor. Esim istedi bu ismi kendi adina cok uyuyor diye. Esimin adi Hasan:)

Anlamı da çok güzel maşallah :) ismiyle yaşasın kuzu ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?

Canim bnde 24+3 te dr a gittigimde Kizim 740 gr di ve dr masallah kilosu iyi boyle giderse 3.5 ve ustu dogar demisti:)

Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesef :( rahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum :( sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)

Masallah Masal'imiza nazar degmesin insallah 1 kg ya yaklasmis fistik:) ben en cok dr un sana kilo konusunda ne dedigini merak ediyorum tatlim:)
Bu arada bi tane pijama takimi al cnm nolur nolmazz , coraspini de ac karnina sakın icme dokunur midene:)

evet o da olabilir canım, gerçi bilemeyiz ileride belki Arya ismi de çok popüler olabilir ama güzel isim bence de ... artık ismiyle sevmek istiyoruz bebişimizi, bu kararsızlıktan kurtulmak istiyoruz :))

Ilerde olması önemli değil de kendi yaş grubunda bi sürü olunca insan sinir olabiliyor :)
Isim olayı zor gerçekten en çok içinize sineni yapın canım, hayırlısı olsun :)

benim kızım çok hareketli değil. hatta ben üzülüyorum bazen bu duruma onu hissedemeyince. 2 gün hareketliyse sonra yavaşlıyor hareketleri arada 2 vuruyor tamam. sağlıklı olsunlar da inş. annemler bana hep kızıyor da küçük bebek olcak yemiyorsun hiç falan diye, takıntılı yaptılar beni her halde bu konuda. ben gerçekten çok yiyemiyorum nedense iştah falan açılmadı yani. hatta sıcaklardan yemek istemiyorum bazen çok kızıyorlar:(

bana da kv kızıyor ama pek sallamıyorum.mesela süt içmiyorum. hep yğurt peynir vs.. urfada yasıyoruz.malum aksam bile çok az yemek yiyebiliyorum. senin bebişin :nazar:az hareketli olması sanırım kilo almasına yardımcı oluyor.bu iyi bişey. enerjisini harcamıyor...

zaten haftasına göre kiloları normalmiş. kafanı takma

Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesef :( rahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum :( sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)

Maşallah kızına canım.
Rahim ağzını nasıl ve kaçıncı haftada ölçüyor canım? Alttan muayene beni acayip korkutuyor. Normal doğumu da çok istiyorum ama nasıl olcak bakalım bu korkuyla, hatta rüyalarıma giriyor. bu korkuyu yenmem lazım bir an önce...
Güle güle kullan aldıklarını canım.

Canim bnde 24+3 te dr a gittigimde Kizim 740 gr di ve dr masallah kilosu iyi boyle giderse 3.5 ve ustu dogar demisti:)

Masallah Masal'imiza nazar degmesin insallah 1 kg ya yaklasmis fistik:) ben en cok dr un sana kilo konusunda ne dedigini merak ediyorum tatlim:)
Bu arada bi tane pijama takimi al cnm nolur nolmazz , coraspini de ac karnina sakın icme dokunur midene:)

Evet canım 28.haftada 1 kiloyu geçer iyi şimdi kilosu dedi :) hahaha canım direnç olunca doktor hemşirenin dediği kiloyu duymadı bile :)) yırttım yani karambole geldi :))
Alıcam canım pijama takımı da doğum sonrası da kullanırım.. Tamam canım tok içerim ;)
Hadi sizin de iyi haberlerinizi bekliyoruz kızımla :)

Maşallah. Bunu bir de benim annemin duyması gerekiyor. bana belki şunu ye, bunu ye diye baskı yapmayı bırakır. kendisi beni 4,5 kilo doğurduğu için kadına az geliyor:)

Evet canım 28.haftada 1 kiloyu geçer iyi şimdi kilosu dedi :) hahaha canım direnç olunca doktor hemşirenin dediği kiloyu duymadı bile :)) yırttım yani karambole geldi :))
Alıcam canım pijama takımı da doğum sonrası da kullanırım.. Tamam canım tok içerim ;)
Hadi sizin de iyi haberlerinizi bekliyoruz kızımla :)

Hahhaha cok iyi yaa yırttın yani azar isitmekten:)) ayy valla bnde cok heyecanliyim sali gunu kontrol ama gunler gecmiyo sanki...bide kizim cok tuhaf hareketler yapiyo bugunlerde icerde gulme krizine giriyorum gobegimdeki hareketleri izlerken resmen sörf yapiyo icerde:)

Maşallah kızına canım.
Rahim ağzını nasıl ve kaçıncı haftada ölçüyor canım? Alttan muayene beni acayip korkutuyor. Normal doğumu da çok istiyorum ama nasıl olcak bakalım bu korkuyla, hatta rüyalarıma giriyor. bu korkuyu yenmem lazım bir an önce...
Güle güle kullan aldıklarını canım.

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) canım benim biraz ağrı olmuştu geçen hafta doktora söyledim o da bakalım dedi ama bu haftalarda ölçüyorlar canım. Önce yukardan baktı göremeyince alttan baktı canım ama zaten 2 dk sürdü korkma ben de sevmiyorum ama mecburuz napalım :)
Çok teşekkürler canım daha iyileri senin olsun inşallah :)

Hahhaha cok iyi yaa yırttın yani azar isitmekten:)) ayy valla bnde cok heyecanliyim sali gunu kontrol ama gunler gecmiyo sanki...bide kizim cok tuhaf hareketler yapiyo bugunlerde icerde gulme krizine giriyorum gobegimdeki hareketleri izlerken resmen sörf yapiyo icerde:)

Aynen yaa çok iyi yırttım :)))) az kaldı size de tatlım 2 güncük ;) sorma yaa bizimki de öyle, göbeğin girdiği şekilleri görsen :) dışarıda utanıyorum bazen insanlar ne düşünür diye :) tam cimcime bizimkiler :)

Maşallah. Bunu bir de benim annemin duyması gerekiyor. bana belki şunu ye, bunu ye diye baskı yapmayı bırakır. kendisi beni 4,5 kilo doğurduğu için kadına az geliyor:)

Canım 4 kilo üzeri bebeği doktorlar çok istemiyor zaten, hem doğum hem de kilolu bebeklerde şeker riski olabildiğinden o yüzden sağlık=kilo değil :) annene böyle söyle sen ;)

Çok teşekkür ederiz teyzesi :) canım benim biraz ağrı olmuştu geçen hafta doktora söyledim o da bakalım dedi ama bu haftalarda ölçüyorlar canım. Önce yukardan baktı göremeyince alttan baktı canım ama zaten 2 dk sürdü korkma ben de sevmiyorum ama mecburuz napalım :)
Çok teşekkürler canım daha iyileri senin olsun inşallah :)

ben dün gitti doktora 24+3 üm şu an. Ama hiç bahsetmedi böyle bir şeyden. Artık bir dahakine yaparsa napalım sesimiz çıkmayacak:) ben gebelikten önce korka korka alttan ultrasonla baktırmıştım bir problem yok demişti ama ona bakmış mıdır bilemedim tabi.

Ya arkadaslar araniza yeni katıldım siteye de yeni uye oldum bi konu actim ama kimse gormedi galiba ya da ben yapamadim bebek arabasi ile puset alicam kraftin nova bebek arabasi indirime girmis acaba fikir verseniz iyi midir kullanisli midir bilmiyorum ilk bebegimiz de biraz acemiyim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya arkadaslar araniza yeni katıldım siteye de yeni uye oldum bi konu actim ama kimse gormedi galiba ya da ben yapamadim bebek arabasi ile puset alicam kraftin nova bebek arabasi indirime girmis acaba fikir verseniz iyi midir kullanisli midir bilmiyorum ilk bebegimiz de biraz acemiyim ☺

Canım damla almıştı o markayı sanırım, baya araştırıp almıştı güzelmiş diye duydum ben de..
Bu arada hoşgeldin :) ben hiç görmedim mesajını muhtemelen gözden kaçmıştır ;)

ben dün gitti doktora 24+3 üm şu an. Ama hiç bahsetmedi böyle bir şeyden. Artık bir dahakine yaparsa napalım sesimiz çıkmayacak:) ben gebelikten önce korka korka alttan ultrasonla baktırmıştım bir problem yok demişti ama ona bakmış mıdır bilemedim tabi.

Canım bir sonraki gidişinde ölçer çok büyük ihtimalle ;) hamilelik öncesi ölçülmen bişey mi hiç bilmiyorum canım

Kızlar ben bir konuda kararsız kaldım. size danışmak istiyorum.
şimdi ben hastane olarak medical park a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum sadece 1 randevuda memnun kalmadık o da doğuma yetişcekti ama diğerlerinde hep çok ilgili güleryüzlü espriliydi. Fakat hastane olarak iyi şeylerde duydum kötü şeylerde duydum internette de hep kötü olaylar yazıyor. Hastanede de şu ana kadar bir problem yaşamadım hiç beklemeden girdim randevuya, tahliller hep düzgün işledi. şimdi ne yapmalıyım? başka bir yeri denemeli miyim?

Canım konuna yorum yaptım burayada yazayım ben mağazada inceleyince içime sinmedi ve casual cadillac aldım mağazada bi incele istersen

Back
X