2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
50 lik sonucum 177 çıktı.bana hemşire kusarsan geçersiz olur demişti,kusmak ne kelime yarım saat sonunda bayilmisim.bunun için ben dr a bi daha yaptirmam dedim zaten yaptırma oldukça yüksek dedi.yediklerine dikkat et hiç yeme demiyorum ama az ye dedi.istersen diyetisyene gidebilirsin korkma bişey olmaz dedi.Benim dr biraz rahat sağolsun

sen gitmedinmi diyetisyene..diet listen yok mu.aslında bana 2 hafta sonra 100 luk yapalım dedi doktorun başka bi doktora daha sordum gerek yok dedi.bilmiyorum ne yapsam ben de 50 mg içince nerdeyse kusuyodum zor tuttum o yüzden yaptırmayı hic istemiyrm biyandanda korkuyorum ...

sen gitmedinmi diyetisyene..diet listen yok mu.aslında bana 2 hafta sonra 100 luk yapalım dedi doktorun başka bi doktora daha sordum gerek yok dedi.bilmiyorum ne yapsam ben de 50 mg içince nerdeyse kusuyodum zor tuttum o yüzden yaptırmayı hic istemiyrm biyandanda korkuyorum ...
İyi mi yaptım kötü mu bilmiyorum ama gitmedim diyetisyene

$images.webp$106.webp
Kızlar hangi duvar kağıdı ????? Duvarlar çok açık mavi beşiğin arkasına bi duvara kagit yapcam hangisi güzel

Maşaallah 30 haftamizda bitti.. Rabbim 38. Haftalarida gostersin ve kolay dogumlar nasip etsin..

kizlar , oksuruk basladi bende , terleyip sogumaktan, pzt doktora gidicem, antibiyotik verebilir belki, bugun aksama kadar yattim. Dua edin rabbim sifa versin.
bide bebek , vajiya dogru baski mi yapiyor ne , vajina kisminda agri hissediyorum bebek uyanikken ben otururken. sizdede oyle birsey oluyormu ? ozellikle benim haftamda olanlar ? bugun basladi bu his.

Yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim çizgili kagit duvar rengine daha uyacak ama bulutluda bebek odasında güzel duruyo kafam karıştı :) minicik canlar için ne kadar uğraşıyoruz daha doğmadan tüm hayatım oldu benim canım bebişim sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz Günaydın kızlar

kizlar , oksuruk basladi bende , terleyip sogumaktan, pzt doktora gidicem, antibiyotik verebilir belki, bugun aksama kadar yattim. Dua edin rabbim sifa versin.
bide bebek , vajiya dogru baski mi yapiyor ne , vajina kisminda agri hissediyorum bebek uyanikken ben otururken. sizdede oyle birsey oluyormu ? ozellikle benim haftamda olanlar ? bugun basladi bu his.
Gecmis olsun canim allah şifa versin ağrı bendede çok yürüyüp yorulunca oluyo uzanıp dinlenince geçiyo tabi yine doktoruna sor

Benimde bol miktarda canli bakteri ve 8 - 10 lokosit cikti. Yanma ve akinti olmadigi icin doktor hic onemsemedi. Ama benim kafama takildi. Sen de kac lokosit cikti.

Çıkan sonuçta lökosit miktarı 500 yazıyor nasıl bi oran bu anlamadım valla.. su an sadece purinol kullanıyorum bakalım etki edecek mi

herkese günaydın,

sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,

kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum

canım moralini bozma, bak bebişin iyi beslenmiş, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

bende de 3 çeşit iltihap varmış, doktor bir tane toz verdi birde antibiyotik, çok fazla akıntım oluyordu 1-2 gündür biraz rahatladım çok şükür, 15 gün sonra yine çağırdı, herhalde yine tahlil ister

Dr tekrar antibiyotik vermedi bana su an sadece purinol antiseptik kullanıyorum.. size ne önerdi dr.unuz

3 lökosit 1 tane de bakteri çıktı bende. Doktor önemli değil bol su iç sadece dedi. Antibiyotik vermedi. Sende çok mu var? Suyu az mı içiyorsun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günde en az 3litre su içiyorum. Antibiyotik kullandım ama geçmedi su an sadece purinol antiseptik kullanıyorum bakalım ise yarayacak mi :(

Dr tekrar antibiyotik vermedi bana su an sadece purinol antiseptik kullanıyorum.. size ne önerdi dr.unuz

kullandığım antibiyotiğin adını unuttum ama sanırım pek işe yaramadı ,cuma günü çok fazla akıntım oldu hatta idrar kaçırıyormuşum gibi tuvalete zor yetiştim, dokturuma haber verdim o gün izinliymiş hemen hastaneye git bebeğin suyu gelmiş olabilir dedi, hastanede nöbetçi doktor muayene etti ve çok fazla mantar olduğunu söyledi, 2 farklı fitil ,krem ve sabun verdi en az 3 lt su içmemi söyledi, haftaya perşembe doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek

Son düzenleme:
Kızlaaaar dün HALA oldum beeeen :16: 3750 gramlık bir fıstığımız oldu. :nazar: Darısı bizlerin başına inşallah :49:

herkese günaydın,

sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,

kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum

Bana da oluyor, daha neler olacak bize acaba ? Beni en çok rahatsız eden huzursuz bacak sendromu, uyutmuyor gece 2lere kadar. Elimde soda şişesiyle uyuyakalıyorum, bir o rahatlatıyor biraz.

Back
X