2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaar dün HALA oldum beeeen :16: 3750 gramlık bir fıstığımız oldu. :nazar: Darısı bizlerin başına inşallah :49:

cnm böyle haberlere ne cok sevınıyorum bır bılsen.benım artık nıyese sabrım bıtmeye başladı.su ıkı ay hemen gecsın yavruma kavuşayım ıstıyorum.gozun aydın.ıns bızde o gunlerı gorecegız..

Kızlaaaar dün HALA oldum beeeen :16: 3750 gramlık bir fıstığımız oldu. :nazar: Darısı bizlerin başına inşallah :49:

ohh maşallah güzel bir hayatı olsun inşallah miniğin:nazar: darısı da bizlere inşallah:16:

tek dglsın cnm bızım babacıkta çalışıyor :(

bana da ev işi yapmak düşüyor halbuki şöyle deniz kenarında olsak evde pişeceğimize:78:

Yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim çizgili kagit duvar rengine daha uyacak ama bulutluda bebek odasında güzel duruyo kafam karıştı :) minicik canlar için ne kadar uğraşıyoruz daha doğmadan tüm hayatım oldu benim canım bebişim sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz Günaydın kızlar
canım ben vr eşim cizgiliyi begendik öpüyorum seni.

kullandığım antibiyotiğin adını unuttum ama sanırım pek işe yaramadı ,cuma günü çok fazla akıntım oldu hatta idrar kaçırmuşum gibi tuvalete zor yetiştim, dokturuma haber verdim o gün izinliymiş hemen hastaneye git bebeğin suyu gelmiş olabilir dedi, hastanede nöbetçi doktor muayene etti ve çok fazla mantar olduğunu söyledi, 2 farklı fitil ,krem ve sabun verdi en az 3 lt su içmemi söyledi, haftaya perşembe doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek

Antibiyotik bende de mantar yaptı gynolomexin fitil geçirdi mantarın bebeğe bir zararı yok.. allah korusun bebislerimizi daha çok küçükler ekimden once gelmezler umarim

Bana da oluyor, daha neler olacak bize acaba ? Beni en çok rahatsız eden huzursuz bacak sendromu, uyutmuyor gece 2lere kadar. Elimde soda şişesiyle uyuyakalıyorum, bir o rahatlatıyor biraz.

valla ben şafak sayıyorum, Allahın izniyle şu zaman geçse bebişler sağlıkla bir doğsa kendimize baksak

huzursuz bacak sendromunu duymuştum,Allah yardımcın olsun, bende de huzursuz koca sendromu var eline bi şişe soda versem düzeliemi acaba :1::1:

Antibiyotik bende de mantar yaptı gynolomexin fitil geçirdi mantarın bebeğe bir zararı yok.. allah korusun bebislerimizi daha çok küçükler ekimden once gelmezler umarim

ne zor işlermiş bunlar, doktor..hastane.. tahlil...ilaç.....

gözünüz aydın :) maşallah fızstığınıza

tek dglsın cnm bızım babacıkta çalışıyor :(

bizim babacıkta sahura kadar oturdu film izledi 11:30 da kalktı, keşke o da çalışsaydı hiç olmazsa işte derdim...

herkese günaydın,

sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,

kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum

Magnezyum eksikliğinden o....

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün :) normal mi oldu sezeryan mi? Kilosu da çok iyi maşallah, darısı başımıza :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım, bence sen bir avukatla görüş. Fikir al. Boşan demiyorum kesinlikle, dava da aç demiyorum. Hani anlat durumları ilerde nasıl tehlikelerle karşılaşabilirsin filan öğren. Ona göre önlem alırsın. Ama bak kesinlikle boşanmak için demiyorum. İlerde yaşayabileceğin şeyler için. Seni neler bekleyebilir öğrenirsin. Fazla bilgiden zarar gelmez.
Lütfen beni yanlış anlama, inşallah kocan düzelir mutlu olursunuz. Dua ediyorum senin için. Ama her durumda eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. :31:

Kesinlikle haklısın bu adam benimde gözümü çok korkutuyor. Herseyi yapabilir bence. Sen aylarca arama sorma muanelere gelme sonra isim hakkından bahset. Imiallah düşündüğüm seyler olmaz da mutlu huzurlu yuvalarında Yaşar giderler. Acaba hangi tarafın maddi durumu daha iyi? Çocuğun vekaletinde bu cok onemli bir durum cunku. Inşallah oyle seyler olmaz tabi ya :s

Benim durumum daha iyi gibi ona göre suan zaten bebek küçük olduğu için anneye veriyorlar birde eşim sorumluluk alacak biri değil. Bana inat isterse ister. Bende doğumu bekliyorum doğumdan sonra inş. birşeyler yapmaya karar vericem. Şimi bu durumda insan kararsız kalıyor doğrusu.

valla ben şafak sayıyorum, Allahın izniyle şu zaman geçse bebişler sağlıkla bir doğsa kendimize baksak

bizim babacıkta sahura kadar oturdu film izledi 11:30 da kalktı, keşke o da çalışsaydı hiç olmazsa işte derdim...

bende tam tersı,evde olsaydı.en azından yanımda derdım :1: eşim haftanın 7 gunu calısıor nadır zamanlar dışında.o yüzden cok ozluyorum.

Bana da oluyor, daha neler olacak bize acaba ? Beni en çok rahatsız eden huzursuz bacak sendromu, uyutmuyor gece 2lere kadar. Elimde soda şişesiyle uyuyakalıyorum, bir o rahatlatıyor biraz.

Bu huzursuz bacak sendromu benim de başımın belası. Ilk gebeliğimde de 6. Ayda başlamıştı ama ben artacağını düşünürken 8. Ayda çok azalmıştı çok şükür. Şimdi de öyle olmasını ümit ediyorum. Benim ayağımda ayrıca nöropatik ağrı var, gece ikisi birden uyutmuyor. Bu gece sabah 6 da uuyabildim, 1 saat sonra da oğlum uyandı. Şimdi belki biraz uyurum dedim ama kocama iftar hazırlamam gerekiyor.

Canım bilgisayardan girdiğinde eklenti ekle diye bir şey var ona tıklayıp resmini yükleyeceksin. Aslında zor değil. Ben telefondan yüklüyorm genelde. Sitenin programını indirdim. Çok kolay oluyor. Sen yaparsın. Çok merak ediyorum bebişinle seni:)
Bu arada herkese hayırlı sabahlar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buradan yükleniyor onu buldum, özelden olmuyor...Bende çok istemiştim göndermeyi.

Yarın annem ameliyat olacak. Dua edin kızlar bizim için. Annem ameliyata girmeden yeleği de bitirmek nasil oldu bana. Oğluşuma ördüğüm yeleği de ekliyorum.
Allaha emanet olun.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405869105.894037.webp

Yarın annem ameliyat olacak. Dua edin kızlar bizim için. Annem ameliyata girmeden yeleği de bitirmek nasil oldu bana. Oğluşuma ördüğüm yeleği de ekliyorum.
Allaha emanet olun.
Eki Görüntüle 1195290

çok geçmiş olsun, umarım biran önce atlatırsınız, dualarım sizinle
yelek çok güzel olmuş eline sağlık,

Allaha emanet olun.
Eki Görüntüle 1195290

Canım şimdiden geçmiş olsun, Allah biran evvel şifa versin, yarın bize de haber verebilirsen seviniriz, iyi haberlerini bekliyoruz :)
Yeleğe de bayıldım bu arada ellerine sağlık annessiiiiii :)

Canım özelden nasıl oluyor ben de hiç bilmiyorum :( ama yüzünü koymadan sadece göbişi koysan buraya olmaz mı?? :)

:))) özelden ne güzel resimler gönderecektim size neden olmuyor ama :(((
Buradan koymaya ben çok çekiniyorum canım ya , silinmiyor çünkü

Back
X