2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar herkese merhaba. Daha onceki yazimdan belki hatirlayan vardir.ayrintili usg de dr bebegimin kalbinde parlaklik gormustu. Kendi dr um cd ye bakmak icin almisti. 3 hafta arada aglasam da bazen unutsam da zor gecti. Dunki kontrole girer girmez dr cd de bi sorun yok dedi cok sukur. Resmen havalara uctum. Gorememis sadece dedi.bi guzel muayenemizi olduk.1100 gr olmus kizim tosbikim. Seker sonuclarm da guzelmis. Dun o gazla bebek odasini bile aliyordum. Cok mutluyum allahim bozmasin insallah. Bugunde gidip bebegime birsuru sey aldm. Korkudan bisi almamistm bastan beri sorunlu geciyor hamileligim diye. Insallah boyle kotu haber alan herkesin bebegindeki sorun duzelir sonradan.amin..

Kizlar herkese merhaba. Daha onceki yazimdan belki hatirlayan vardir.ayrintili usg de dr bebegimin kalbinde parlaklik gormustu. Kendi dr um cd ye bakmak icin almisti. 3 hafta arada aglasam da bazen unutsam da zor gecti. Dunki kontrole girer girmez dr cd de bi sorun yok dedi cok sukur. Resmen havalara uctum. Gorememis sadece dedi.bi guzel muayenemizi olduk.1100 gr olmus kizim tosbikim. Seker sonuclarm da guzelmis. Dun o gazla bebek odasini bile aliyordum. Cok mutluyum allahim bozmasin insallah. Bugunde gidip bebegime birsuru sey aldm. Korkudan bisi almamistm bastan beri sorunlu geciyor hamileligim diye. Insallah boyle kotu haber alan herkesin bebegindeki sorun duzelir sonradan.amin..

Canııımmmm çok mutlu oldum, gözünaydın :) sağlıkla doğar inşallah prenses :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm cok sevndm .ben de yrn yoğun olcam.tahlıl ve seker sonucumu öğrencem.ins kotu bır seycıkmaz.bır haftaya kalmadanda kendı doktorumuza gtcez.bır doktor banada bebegımın bobregı ve karnı hakkında ıyı seyler soylemedı.oysa bır ay oncesıne kadar ayrıntılıda hersey mukemmeldı.ins yanılıordur dua et benm gıbılere..

gözün aydın.Rabbim tüm kuzucuklarimiza sağlık verir inş..

cnm cok sevndm .ben de yrn yoğun olcam.tahlıl ve seker sonucumu öğrencem.ins kotu bır seycıkmaz.bır haftaya kalmadanda kendı doktorumuza gtcez.bır doktor banada bebegımın bobregı ve karnı hakkında ıyı seyler soylemedı.oysa bır ay oncesıne kadar ayrıntılıda hersey mukemmeldı.ins yanılıordur dua et benm gıbılere..

Insallah yaniliyordur cnm bnm dua et allahin izniyle hicbiseyi olmaz kuzunun da insallah. Seker sonucunu da kafaya hiiic takma. Ben sekerm ciktigindan beri bebegm daha saglikli olduguna inaniyorum.cunku verdikleri diyetle bebegim 3 haftada 700 gr dan 1100 gr a cikmis masallah.hemde bu arada ben kilo almamisim bi de. Rabbim dermansiz dert vermesin insallah. Bu seker felan gecici seyler dikkat ettikten sonra.surda 2 bucuk ay kaldi.kuzularimiz icin herseye deger.

Kızlaaaar dün HALA oldum beeeen :16: 3750 gramlık bir fıstığımız oldu. :nazar: Darısı bizlerin başına inşallah :49:

Hayirli olsun rabbim anali babali bututsun ins. bende 5 gun once teyze oldum, bizimde 3300 yegenim oldu:) sezeryan oldu 5 gundur hastanede yatiyor, bebek durumu iyi ama ,kardesim rahatsiz, hem sezeryan amileyat yeri agriyor , hemde ateslenmis, doktorlar test yapmislar falan acaba enfeksiyonmu oldu sezaryan yapilirken diye korkmuslar, testin sonuclarini bekliyoruz dua edin.

Gozun aydin cnm 😐☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar karnım sertleşiyor sık sık alta bir baskı oluyor sanki içim fazla doluyor gibi geriliyor. Doktorum 1 saat içinde 4kez olursa sıkıntı var dedi... Ama gün içinde çok oluyor. Yarın randevum var 27+4 üm daha çok küçük .... Sizlerde yaşıyormusunuz ayakta durduğumda yürüdüğümde daha sert oluyo...

Cwnim gozunaydin cok sevindim senin adina boyle güzel haberler beni cok mutlu ediyo bende bayram sonrasini bekliyorum bizimde kan akimlarinda problemimiz vardi doopler yapilacak duzelmis mi diye insallah bizde guzel haberlerle geliriz hepimizin bebisleri saglikla buyusunler insallah...bnde besigini ve gardolabini almak icin sabirsizlaniyorum Allah nasip ederse 7.ayi doldurduktan sonra bakacagiz Rabbim hayilisiyla o gunleride nasip eder insallah hepimize..

Canimm nasilsinn hersey yolunda mii ikizlere nasill??

İyiyiz tatlım çok şükür. Küçük bir kanama geçirdim apar topar doktora koştuk. Korkulacak bir şey yokmuş. Progesterona başladım. Cumartesi ikili testim var merakla bekliyorum.
Sizler de epey ilerlediniz. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Cwnim gozunaydin cok sevindim senin adina boyle güzel haberler beni cok mutlu ediyo bende bayram sonrasini bekliyorum bizimde kan akimlarinda problemimiz vardi doopler yapilacak duzelmis mi diye insallah bizde guzel haberlerle geliriz hepimizin bebisleri saglikla buyusunler insallah...bnde besigini ve gardolabini almak icin sabirsizlaniyorum Allah nasip ederse 7.ayi doldurduktan sonra bakacagiz Rabbim hayilisiyla o gunleride nasip eder insallah hepimize..

Insallah sende iyi haberlerle gelirsin cnm bnm.duzelir insallah sendeki durum da alirsin kuzunun odasini gonul rahatligiyla. Allahin izniyle hepimiz yavrularimizi aliriz sag salim kucagimiza ins. Amin.

amin! gözün aydın çok mutlu oldum adına. Allahım hep böyle güzel sevinçler yaşatsın sana. sen gönlünü ferah tut olumlu düşün rahat rahat alışverişini yap cnm. şurda az vaktimiz kaldı. temmuzuda yedik de 2 ay kaldı resmen.. inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
bnmde çentiklenme problemim olduğu için tansionumun kontrol altında tutulması gerekio. ama cnm babacığım bir haftadır yoğun bakımda perişan oldum tansion indi çıktı. dün yoğun bakımda beklerken fena oldum gece kontrole girdim tahlilde yapıldı iyi çıktı çok şükür. inşallah babamda iyileşir artık yaş kalmadı gözlerimde. bugün beni götürmediler hastaneye fenalaşmayayım diye. bebeğime tabiki zarar vermek istemiyrm ama yoğun bakımda da yatan bnm babam o da beni büyütüne kdr uğraşmış beni sevmiş kollamış ben nsl üzülmeden durayım..onu çok seviyorum.

amin! gözün aydın çok mutlu oldum adına. Allahım hep böyle güzel sevinçler yaşatsın sana. sen gönlünü ferah tut olumlu düşün rahat rahat alışverişini yap cnm. şurda az vaktimiz kaldı. temmuzuda yedik de 2 ay kaldı resmen.. inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
bnmde çentiklenme problemim olduğu için tansionumun kontrol altında tutulması gerekio. ama cnm babacığım bir haftadır yoğun bakımda perişan oldum tansion indi çıktı. dün yoğun bakımda beklerken fena oldum gece kontrole girdim tahlilde yapıldı iyi çıktı çok şükür. inşallah babamda iyileşir artık yaş kalmadı gözlerimde. bugün beni götürmediler hastaneye fenalaşmayayım diye. bebeğime tabiki zarar vermek istemiyrm ama yoğun bakımda da yatan bnm babam o da beni büyütüne kdr uğraşmış beni sevmiş kollamış ben nsl üzülmeden durayım..onu çok seviyorum.

Ah yavrucum baba bu sevilmez mi?Bende kiyamam babama.cooook gecmis olsun cabucak iyilesip saglikli sihhatli torunuyla gunler gecirmek nasip etsin rabbim insallah. Tabi sen yine de kendine dikka ediceksin. Baban hasta olmasa o da boyle isterdi eminim. Evde bol bol dua edip kendini teskin etmeye calis cnm yapicak baska bisi yok senin icin. Sen iyi olacaksinki yavrun da iyi olsun. Baban da hastaneden ciktiginda saglikla sihhatle seni gorsun.dimi ama?

ohh maşallah güzel bir hayatı olsun inşallah miniğin:nazar: darısı da bizlere inşallah:16:

bana da ev işi yapmak düşüyor halbuki şöyle deniz kenarında olsak evde pişeceğimize:78:

Amin canım, bizlere de nasip olur inşallah.

cnm böyle haberlere ne cok sevınıyorum bır bılsen.benım artık nıyese sabrım bıtmeye başladı.su ıkı ay hemen gecsın yavruma kavuşayım ıstıyorum.gozun aydın.ıns bızde o gunlerı gorecegız..

Sanırım ben de artık o moda girmek üzereyim, bu hafta iyice zorlandım. Karnım gerildi, kasıklarıma ağrılar girer oldu. Ama hazırlıklarım bitmedi, onları tamamlamam lazım. Vaktiyle, sağlıkla gelsin minnaklarımız.

valla ben şafak sayıyorum, Allahın izniyle şu zaman geçse bebişler sağlıkla bir doğsa kendimize baksak

huzursuz bacak sendromunu duymuştum,Allah yardımcın olsun, bende de huzursuz koca sendromu var eline bi şişe soda versem düzeliemi acaba :1::1:

ne zor işlermiş bunlar, doktor..hastane.. tahlil...ilaç.....

gözünüz aydın :) maşallah fızstığınıza

bizim babacıkta sahura kadar oturdu film izledi 11:30 da kalktı, keşke o da çalışsaydı hiç olmazsa işte derdim...

Sağol canım, hayırlısıyla bizlere de nasip olur inşallah.
Soda değil de sen o kocaya biraz pasiflora falan ver bence çaktırmadan :34:

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün :) normal mi oldu sezeryan mi? Kilosu da çok iyi maşallah, darısı başımıza :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım, amin. Sezeryan oldu. Fenerbahçeliler, o nedenle 19.07 tarihini seçmişler, dünya fenerbahçeliler günüymüş. 2 gün kalacaklarmış hastanede, paketleri öyleymiş. İstanbul'da oldu doğum, İzmir'de ertesi gün hemen çıkartıyorlar hastaneden.

Gozunuzaydin tatlimm darisi basimiza:)

Teşekkürler canım, amiiin. Nerelerdesin sen? Sordum kızlara seni.

Bu huzursuz bacak sendromu benim de başımın belası. Ilk gebeliğimde de 6. Ayda başlamıştı ama ben artacağını düşünürken 8. Ayda çok azalmıştı çok şükür. Şimdi de öyle olmasını ümit ediyorum. Benim ayağımda ayrıca nöropatik ağrı var, gece ikisi birden uyutmuyor. Bu gece sabah 6 da uuyabildim, 1 saat sonra da oğlum uyandı. Şimdi belki biraz uyurum dedim ama kocama iftar hazırlamam gerekiyor.

Bende çocukken de oluyordu. Sana da geçmiş olsun. Sanırım vücutta bazı şeyler eksik olunca artıyor huzursuzluğu. Muz yiyorum, soda içiyorum, demir ve vitamin haplarını da alıyorum. Daha ne yapsam bilemedim :44:

Hayirli olsun rabbim anali babali bututsun ins. bende 5 gun once teyze oldum, bizimde 3300 yegenim oldu:) sezeryan oldu 5 gundur hastanede yatiyor, bebek durumu iyi ama ,kardesim rahatsiz, hem sezeryan amileyat yeri agriyor , hemde ateslenmis, doktorlar test yapmislar falan acaba enfeksiyonmu oldu sezaryan yapilirken diye korkmuslar, testin sonuclarini bekliyoruz dua edin.

Amin canım, çok sağol. Sizin de gözünüz aydın. Umarım kardeşin de bir an önce toparlanır. Acil şifalar diliyorum. Sağlıkla büyütün bebişinizi.

Kızlar karnım sertleşiyor sık sık alta bir baskı oluyor sanki içim fazla doluyor gibi geriliyor. Doktorum 1 saat içinde 4kez olursa sıkıntı var dedi... Ama gün içinde çok oluyor. Yarın randevum var 27+4 üm daha çok küçük .... Sizlerde yaşıyormusunuz ayakta durduğumda yürüdüğümde daha sert oluyo...
Bende de son günlerde benzer şeyler oluyor. Göbeğimin çevresinde sızı oluyor, karnım çatlayacak gibi geriliyor. Dün kasıklarımda ağrı vardı ama şükür bugün yok. Bir de sağ yumurtalığım şişmiş gibi, elime bir şişlik geliyor oraya dokununca.

herkese günaydın,

sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,

kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum
o bende çok oluyo canım seninde dedgn gbi topallayark yüryorum hatta bzen hç yürûymiyorum ayaklarm kalkmyo sanki yere bastkca belime agrı giriyor

Ah yavrucum baba bu sevilmez mi?Bende kiyamam babama.cooook gecmis olsun cabucak iyilesip saglikli sihhatli torunuyla gunler gecirmek nasip etsin rabbim insallah. Tabi sen yine de kendine dikka ediceksin. Baban hasta olmasa o da boyle isterdi eminim. Evde bol bol dua edip kendini teskin etmeye calis cnm yapicak baska bisi yok senin icin. Sen iyi olacaksinki yavrun da iyi olsun. Baban da hastaneden ciktiginda saglikla sihhatle seni gorsun.dimi ama?

inşallah cnm. Allahım nasip eder oğlumu da sağlıkla dünyaya getirirsem babamın onu görmesini çok istiyorum! korkudan geceleri de uyuyamıorum ya babama bişi olursa? ALlahım sen koru! hemşireler beni ziyaretçi olarak almayacaktı yoğun bakıma hamileyim diye. ama isyan ettim gerki,rse nefes almadan girerim içeri dedim. o kdr kahroldum ki içeri aldılar gördüm babamı. cnm babam... bugün göremedim. götürmedi annem taktılar bana hamileyim diye. yarın inşallah kimse tutamaz beni. hep ağladığım için sürekli başım ağrıo çatlio resmen damarımın şakağımda attığını çok bariz hissediyrm. iki gündür günde iki defa minoset ağrı kesici içtim dayanamayıp. zararı olmaz di mi? minoseti hamileler kullanbiliodu ama günde iki defa çok olur mu

Back
X