2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:1:
İyiyiz tatlım çok şükür. Küçük bir kanama geçirdim apar topar doktora koştuk. Korkulacak bir şey yokmuş. Progesterona başladım. Cumartesi ikili testim var merakla bekliyorum.
Sizler de epey ilerlediniz. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Onemsiz biseysee bosver kanamayi hamilellogi boyunca kanama geciren insanlar var bosver takma sen kanamayi:) walla hazirliklara baslayamadim daha kiyafet flan aldik bikac parca daha bisey alip o isi bitiririz ama onun haricinde bi bebek arabasi bi portbebe bide oto koltugu alindii oofff daha cok eksik var bizde tatlim:)

Bende de var sol bacağım kuyruk sokumu ve sol kalçamda çok ağrı oluyor bazen uyuyanıyorum. Birde kasılmalar derdim çook

Kızlar karnım sertleşiyor sık sık alta bir baskı oluyor sanki içim fazla doluyor gibi geriliyor. Doktorum 1 saat içinde 4kez olursa sıkıntı var dedi... Ama gün içinde çok oluyor. Yarın randevum var 27+4 üm daha çok küçük .... Sizlerde yaşıyormusunuz ayakta durduğumda yürüdüğümde daha sert oluyo...

Ben yasamadim ama , benim kardesim yasadi hamileliginde... bu hafta dogum yapti, 27.haftadan beri hep yasadi senin anlattigin gibi sertlesip gerliyordu, kramp da oluyordu. Doktor lar 1 saat icinde 3-4 kez oluyorsa dikakt etmeliyiz dedi, ama simdi cok tatlimi tatli bebegini kucagina aldi, bence icini ferah tut , eger o sertlesme varsa, devam edebilir hamilelik boyunca, ama gecedebilir, sen endise duyma yeterki.

ayrica idrar yolu enfeksiyonu da tetikliyormus, enfeksiyon var mi idrarda?

inşallah cnm. Allahım nasip eder oğlumu da sağlıkla dünyaya getirirsem babamın onu görmesini çok istiyorum! korkudan geceleri de uyuyamıorum ya babama bişi olursa? ALlahım sen koru! hemşireler beni ziyaretçi olarak almayacaktı yoğun bakıma hamileyim diye. ama isyan ettim gerki,rse nefes almadan girerim içeri dedim. o kdr kahroldum ki içeri aldılar gördüm babamı. cnm babam... bugün göremedim. götürmedi annem taktılar bana hamileyim diye. yarın inşallah kimse tutamaz beni. hep ağladığım için sürekli başım ağrıo çatlio resmen damarımın şakağımda attığını çok bariz hissediyrm. iki gündür günde iki defa minoset ağrı kesici içtim dayanamayıp. zararı olmaz di mi? minoseti hamileler kullanbiliodu ama günde iki defa çok olur mu
Insallah gonulden nee gecerse olur cnm. Minoset icebilirsin diye biliyorum.zaten baska bisi icemiyoruz agri kesici olarak. Aslinda gitmesen senin icin daha iyi ama madem gitmek istiyorsun kendini hirpalama derim. Bebegine yazik.

günaydın kızlar hepinize iyi mutlu huzurlu bol tekmeli haftalar diliyorum...

amin! gözün aydın çok mutlu oldum adına. Allahım hep böyle güzel sevinçler yaşatsın sana. sen gönlünü ferah tut olumlu düşün rahat rahat alışverişini yap cnm. şurda az vaktimiz kaldı. temmuzuda yedik de 2 ay kaldı resmen.. inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
bnmde çentiklenme problemim olduğu için tansionumun kontrol altında tutulması gerekio. ama cnm babacığım bir haftadır yoğun bakımda perişan oldum tansion indi çıktı. dün yoğun bakımda beklerken fena oldum gece kontrole girdim tahlilde yapıldı iyi çıktı çok şükür. inşallah babamda iyileşir artık yaş kalmadı gözlerimde. bugün beni götürmediler hastaneye fenalaşmayayım diye. bebeğime tabiki zarar vermek istemiyrm ama yoğun bakımda da yatan bnm babam o da beni büyütüne kdr uğraşmış beni sevmiş kollamış ben nsl üzülmeden durayım..onu çok seviyorum.

Çok geçmiş olsun inşallah baban bir an önce iyileşir..Neyi vardı babanın? Kızlar için babalar çok önemlidir tabii ki üzülmeden duramaz insan elinde mi ama sen yine de dikkat et canım bebeğinin sana ihtiyacı var sen bol bol dua et hamilelerin duaları kabul olur derler bizlerde ederiz tabii..

Herkese de günaydın güzel ve mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah..

günaydın annecikler :)

yoğun bir iş haftası daha başladı ben artık uykuma doyamıyorum sabahları yaa.. bide herhalde daha çalışmak istemiyorum evde uzanıp meyve tabağı önümde sütüm yanımda kadın programları izlemek istiyorum. bu arada bebeğin hastane çantasınıda hazırladım :49:

bende tam tersı,evde olsaydı.en azından yanımda derdım :1: eşim haftanın 7 gunu calısıor nadır zamanlar dışında.o yüzden cok ozluyorum.

Allah eşinin ve senin yardımcınız olsun, 7 gün çalışmakta zor, ben fazla gördüğüm için özlemiyorum, sadece iş için şehir dışına çıkarsa merak ediyorum

Amin canım, bizlere de nasip olur inşallah.

Soda değil de sen o kocaya biraz pasiflora falan ver bence çaktırmadan :34:

.

kendi haline bıraktım, zaten gözü televizyonda, bir elinde cep telefonu , bir elinde tablet pc...bize bakan yok :(

o bende çok oluyo canım seninde dedgn gbi topallayark yüryorum hatta bzen hç yürûymiyorum ayaklarm kalkmyo sanki yere bastkca belime agrı giriyor

şimdi idare ederizde doğumdan sonra geçer inşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bende şükür iyiyim. Çarşamba günü kan uyuşmazlığı iğnem var onu yaptırıcam inş. irde ağzımda yaralar oluşuyor sürekli. karnım galiba yırtılmaya başlıyor yanma hissediyorum krem yağ falan kullansamda karnım çok büyüdü :D o yüzden galiba

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bende şükür iyiyim. Çarşamba günü kan uyuşmazlığı iğnem var onu yaptırıcam inş. irde ağzımda yaralar oluşuyor sürekli. karnım galiba yırtılmaya başlıyor yanma hissediyorum krem yağ falan kullansamda karnım çok büyüdü :D o yüzden galiba

günaydın canımm. benim karnım çatlamaya başladı bile kullandığım yağlar çok işe yaramadı malesef hatta yan taraflarımda oluşmaya başladı :((

Günaydınlar herkese. Yeni bir hafta başladı hemencecikte geçip bitse keşke. Neyse güzel güzel günler bizimle olsun inşallah

Günaydın arkadaşlar, iyi haberleri paylaşabileceğimiz,güzel,sağlıklı bir hafta dilerim herkese :3:

Sağol canım, amin. Sezeryan oldu. Fenerbahçeliler, o nedenle 19.07 tarihini seçmişler, dünya fenerbahçeliler günüymüş. 2 gün kalacaklarmış hastanede, paketleri öyleymiş. İstanbul'da oldu doğum, İzmir'de ertesi gün hemen çıkartıyorlar hastaneden.

Hayırlı uğurlu olsun canım :16: hangi hastane acaba? çünkü burda da bir gece tutuyorlar aslında çoğu hastane..

günaydın kızlar hepinize iyi mutlu huzurlu bol tekmeli haftalar diliyorum...

kızlar hepinize mutlu,sağlıklı,bol bol gülücüklü günler diliyorum.:)))

Günaydın size de güzel anneler :16:

günaydın annecikler :)

yoğun bir iş haftası daha başladı ben artık uykuma doyamıyorum sabahları yaa.. bide herhalde daha çalışmak istemiyorum evde uzanıp meyve tabağı önümde sütüm yanımda kadın programları izlemek istiyorum. bu arada bebeğin hastane çantasınıda hazırladım :49:

sorma yaa ben de aynen onu istiyorum :14: neyse napalım az kaldı.. Günaydın bu arada canım :16:

Günaydın canım.. Yaralar neden oluşuyor acaba? Son günlerde biraz strese girdin üzüldün, kendini yıpratma canım, Allah her şeyi hayırlısıyla yoluna koyar inşallah :34: Canım kreme devam et, çatlamaya başlasa da geçebiliyormuş krem kullanınca

Günaydınlar herkese. Yeni bir hafta başladı hemencecikte geçip bitse keşke. Neyse güzel güzel günler bizimle olsun inşallah

Günaydın canımmmm :16: sanırım cumartesi günü eşinin iş yerini gördüm ben senin :1: senin haftana bakınca özeniyorum valla bizden daha yakınsın vuslata inşallah :16:

Günaydın arkadaşlar, iyi haberleri paylaşabileceğimiz,güzel,sağlıklı bir hafta dilerim herkese :3:

Günaydın canımmmm :16:

Günaydın güzel anneler;) güzel bir hafta olması temennisiyle:16:
Bu gece mide yanmasından uyuyamadım, hala da devam ediyor :( dondurma yemiştim, midemi üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum...

Günaydın size de güzel anneler :16:

sorma yaa ben de aynen onu istiyorum :14: neyse napalım az kaldı.. Günaydın bu arada canım :16:

Günaydın canım.. Yaralar neden oluşuyor acaba? Son günlerde biraz strese girdin üzüldün, kendini yıpratma canım, Allah her şeyi hayırlısıyla yoluna koyar inşallah :34: Canım kreme devam et, çatlamaya başlasa da geçebiliyormuş krem kullanınca

Günaydın canımmmm :16: sanırım cumartesi günü eşinin iş yerini gördüm ben senin :1: senin haftana bakınca özeniyorum valla bizden daha yakınsın vuslata inşallah :16:

Günaydın canımmmm :16:

Canım sana birşey soracağım biz Ge-Be mağazasında sütyen aldık ya, sence onlar emzirme sütyeni olarak da kullanılabilir mi? Haftasonu aklıma takıldı ayrıca emzirme sütyeni alacak mısın sen ? Ben açıkçası bu modellerle çok rahat ettim, kolaylıkla da göğsü çıkarıp,süt verilebilir gibi geldi ?

Canım sana birşey soracağım biz Ge-Be mağazasında sütyen aldık ya, sence onlar emzirme sütyeni olarak da kullanılabilir mi? Haftasonu aklıma takıldı ayrıca emzirme sütyeni alacak mısın sen ? Ben açıkçası bu modellerle çok rahat ettim, kolaylıkla da göğsü çıkarıp,süt verilebilir gibi geldi ?

Canım sitesinde aynı zamanda emzirme diye geçiyor, zaten kullanılabilir bence çok rahat çünkü.. Özellikle evdeyken sürekli takılabilir bence, bir de terletmiyor güzel o yüzden.

Ben ayrıca emzirme sütyeni almayacağım canım, Damla'nın aldığı destekli sütyenlerden almayı düşünüyorum, sarkmayı baya engelliyormuş, biçok kişiden duydum :16:

Back
X