2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evettvtatlimm maalesef daha karar veremedik:)) ama Duru yada Ada olacak sanirim ikisi uzerine yogunlastik:)

Duru çok güzel :) hayırlısı olsun

Canım çantanın resmi var mı ? Ben göremedim o kampanya yı internetten mi aldın? Linki varsa paylaşırmısın?

Mağazadan aldım canım :) resmi eve gidince koyarım akşam bakarsın :34:

Aaa cts günü İdil babydeydik hiç görmedim :/ gerçi çantalara bakmadım hiç.. Bakayım bugün internetten canım çok teşekkürler :)
Bu hafta gidip duvar kağıdını alıcaz, haftaya mobilyalar geliyo :) inanılmaz heyecanlıyım çok yaklaştı doğum :) daha Eminönü'ne gidicem

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çantalara bakmadığından görmemiş olabilirsin , o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki çantalara bakmak zor oluyor :1:
Oradaki bayan hastane çokışlarında en iyi marka İdil Bayb dedi , ben daha almadım . 20 li olanlar 200 tl ::53:
Eminönü çok yoruyor haberin olsun , odanız çok güzel olacak :)

Ameliyat çok iyi geçmiş canım doktor öyle söyledi :) Allahıma şükürler olsun. Bugün de bi aksilik olmazsa hastaneden çıkarıcaz.

Çok şükür ...İtina ile bakarsın annene , hemen iyileşir umarım

Önemli degil canım. Ben de kuğu modelini almaya karar vermistim. Zevklerimiz aynı:)

Canım alırsan haber et de konuşalım. Ben daha tam karar veremedim gidip görmem lazım o da anca bayram sonrası.
Ama en güzeli kuğu di mi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duru çok güzel :) hayırlısı olsun

Mağazadan aldım canım :) resmi eve gidince koyarım akşam bakarsın :34:

Çantalara bakmadığından görmemiş olabilirsin , o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki çantalara bakmak zor oluyor :1:
Oradaki bayan hastane çokışlarında en iyi marka İdil Bayb dedi , ben daha almadım . 20 li olanlar 200 tl ::53:

Çok şükür ...İtina ile bakarsın annene , hemen iyileşir umarım

Hehehe tsk edeimm cnmm bana da Duru daha yakin geliyo artik:) seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun canim benim:)

evet ya inanılmaz güzel şeyler var, mevlüt kıyafetlerine de bayıldım ben :16: ama hastane çıkışları aşırı pahalı, bir de bikaç kez giyeceğini düşünürsek.. Ben zaten 2 tane aldım, birisi organik diğerini de ebebekten aldım pembeli.. Başka almam.. Kıyafet çok oldu bizim ya pişman oldum bu kadar aldığıma :26: hepsini giyemiycek sanırım.. neyse artık günde 5 kez üst değiştiririm artık :1:
Hastane çıkışlarına hello baby ve ebebekten bak canım bence, çok indirim oluyor ve güzel şeyler var..

Evet çok yorulucam Eminönünde biliyorum bayramdan sonraki haftasonu gitmeyi düşünüyorum, bakalım dinlene dinlene gezicem artık..
İnşallah canım bakalım :16: sen duvar kağıdına karar verdin mi?

Hehehe tsk edeimm cnmm bana da Duru daha yakin geliyo artik:) seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun canim benim:)

eşim çok istedi Duru ismini ama ben istemedim.. Ama güzel bir isim, benim istemememin kendimce sebepleri vardı, beğenmediğimden değil yani :) adı gibi Duru olur inşallah kızın tatlım :34:

eşim çok istedi Duru ismini ama ben istemedim.. Ama güzel bir isim, benim istemememin kendimce sebepleri vardı, beğenmediğimden değil yani :) adı gibi Duru olur inşallah kızın tatlım :34:

Aminn tatlimm insallahh:) gerci hala kesinlestiremedik ama olsunn bana daha yakin geliyo artik Duru adi:)

evet ya inanılmaz güzel şeyler var, mevlüt kıyafetlerine de bayıldım ben :16: ama hastane çıkışları aşırı pahalı, bir de bikaç kez giyeceğini düşünürsek.. Ben zaten 2 tane aldım, birisi organik diğerini de ebebekten aldım pembeli.. Başka almam.. Kıyafet çok oldu bizim ya pişman oldum bu kadar aldığıma :26: hepsini giyemiycek sanırım.. neyse artık günde 5 kez üst değiştiririm artık :1:
Hastane çıkışlarına hello baby ve ebebekten bak canım bence, çok indirim oluyor ve güzel şeyler var..

Evet çok yorulucam Eminönünde biliyorum bayramdan sonraki haftasonu gitmeyi düşünüyorum, bakalım dinlene dinlene gezicem artık..
İnşallah canım bakalım :16: sen duvar kağıdına karar verdin mi?

Oradaki bayan ilk 03 ay giydikleri çok önemli dedi . Aman ne bileyim 3 ay giyeceği kıyafete o kadar verilmez . Çok kıyafet ben almayacağım , biraz büyüsün öyle alırım nasipse . Çok çabuk kiloları değişecek aldıklarımızı küçük gelecek . Evet her gün değiştirirsin :9: ne tatlı olur :))) Ebebek ve Hello bayb bakayım .
Eminönünde gideceğin yeri belirle alacağını falan , hemen halleder yorulmazsın . Duvar kağıdına karar veremedim , çizgiliyi çok beğeniyorum

Doğru canım ya sen İstanbul'da değildin iyi bir doktor diyince heyecan yatım:52: İnşallah doktorun hep böyle devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bizde güzel bir doktor buluruz inşallah ve de uygun fiyatlı.. İstanbul'da çok pahalı iyi doktorlar dün bir hastaneye sordum 9000 fiyat verdi normal doğum için off off..

Herkese günaydın:16:

offf ya orası da tamemen soyguncuymuş insanlar parayı basıyor mu :47:

canım 32.hafta aspirini kesmek için erken değilmi?? yanlıs hatırlamıyosam benim doktorum 35.hafta demişti iğneyide doğuma kadar kullanıcaksın demişti.bende bu kontrolümde tekrar sorayım ..

bana dr bir ay kala coraspini bırakırsın dedi. iğneden daha çok etki yapıyormuş..iğneyi doğumdan sonra 1 ayda kullanacağım.

aslında biraz da duruma bağlı.. yani doğum yakın gibi görünürse o zaman kaç haftalık olduğu önemli değil. önlemini almak için aspirini bıraktırır.. bu yüzden kontrollere iki haftayı geçirmemeliyiz.normal şartlar altında iki haftada bir muayene olunuyor biz kesinlikle ihmal etmemeliyiz..

ben ağustosun ilk haftasını bekliyorum. hayırlısıyla bir gelsin..

Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin.

Oradaki bayan ilk 03 ay giydikleri çok önemli dedi . Aman ne bileyim 3 ay giyeceği kıyafete o kadar verilmez . Çok kıyafet ben almayacağım , biraz büyüsün öyle alırım nasipse . Çok çabuk kiloları değişecek aldıklarımızı küçük gelecek . Evet her gün değiştirirsin :9: ne tatlı olur :))) Ebebek ve Hello bayb bakayım .
Eminönünde gideceğin yeri belirle alacağını falan , hemen halleder yorulmazsın . Duvar kağıdına karar veremedim , çizgiliyi çok beğeniyorum

evet canım %100 pamuk olması önemli, buna dikkat etmek lazım.. Bence de ki 3 ay boyunca da aynı kıyafeti giymeyeceğine göre :)
Eminönüne giderken liste yapacağım canım yoksa dediğin gibi sarhoş gibi olurum ordan oraya..
Ben de çizgili çok seviyorummm :16: öyle bir süsleyeceksin ki o odayı eminim harika olacak :16:

merhaba kızlarr,

bugünn baska bi hastane ve baska bi doktra gittim ilk defa...ve doktoru begenirim diye ödüm kopuyodu çünkü kendi doktoruma ihanet ediyomusum gibi geldi:) maalesef korktugum basıma geldii adam 10 numara 5 yıldız cıktı :) bugüne kadar ikili test,detaylı ultrason,seker yüklemesi vb. bütün testlerimi baskasına yaptırmıs olmama ragmen sanki yeni gebe kalmıs bi hastası gibi detaylı bi sekilde ilgilendi herseyi acıklayarak...cok cok begendim adamı ve şimdi kendi doktorumun oldugu hastaneyle bu yeni doktorun oldugu hastane arasındaki dogum ücretindeki farklar dolayısıyle belki de dr degiştirmek durumunda kalıcam:(

normal ve sezaryen: 1350 tl (ikisi aynı fiyatmış cok ilginç)
epidural normal ve sezaryen : 1650 tl

bu giriş bilgisinden sonra kızım maşallah cok iyidi:) 1250 gr olmuş boyu da 40-41 cm gibi baya uzun olacak dedi:) suyu,kalp atışları,böbrekleri herseyi iyi herseyi yolunda 30 haftalık bi bebek görünümünde gelişimi iyi gidiyo ultrasona göre dogum 30 eylül görünüyo ama sen ona bakma SAT tarihin önemli dedi aynı kendi doktorumun dedigi gibi:) ve kan sulandırıcı nedeniyle normal dogum yapabilir miyim diye buna da sordum tabiki yapabilirsinn hiç sorun diiil dedii onu da söleyince beni kalbimden vurdu zaten:)

anlayacagınız kafam iyice karıstı kızlar iki doktoru da cok cok begeniyorum ama tabiki gönlümde yatan aslan kendi doktorum:) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için...

günaydın canım, şimdi geçmişi okurken mesajını gördüm, ctsi doktordan geldiğimden beri canım çok sıkılıyordu, bende de kan pıhtılaşması var demişti doktorum, bi düşük yapmıştım hatta ama iğne kullanmıyorum, sadece asprin alıyorum kan değerlerim sonraki testlerde normal çıktığı için.
Ctsi doğum konusunu açtım dr bana kan pıhtılaşması için iğne-ilaç alıyorsa gebeler normal doğum yapamazlar dedi, doğumdan 3 gün önce iğneyi kesmemiz lazım dedi bunun ne zaman olacağını normal doğumda bilemeyiz dedi, sonradan ağlamamak için döyle bi riske girmeni tavsiye etmem dedi.

Ben bi de sezeryandan normal doğumdan daha çok korkuyorum, hiç ameliyat olmadım, dikiş bile atılmadı vücuduma, bu korkumu da anlattım.
Bu sefer de normal doğumda da kesik atılıyor, dikiş oluyor dedi, herkese kesik atılıyor mu dedim evet dedi :(
Tüm cesaretim kırıldı doğumla ilgili resmen :( bi de plesenta yaşlanması varmış ben de sana da böyle bişey söylediler mi merak ettim.

Doğru canım ya sen İstanbul'da değildin iyi bir doktor diyince heyecan yatım:52: İnşallah doktorun hep böyle devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Bizde güzel bir doktor buluruz inşallah ve de uygun fiyatlı.. İstanbul'da çok pahalı iyi doktorlar dün bir hastaneye sordum 9000 fiyat verdi normal doğum için off off..

Herkese günaydın:16:

canım bu hangi flörence acaba? Ben de Florence'a gidiyorum ama normal doğum 3500 TL

evet canım %100 pamuk olması önemli, buna dikkat etmek lazım.. Bence de ki 3 ay boyunca da aynı kıyafeti giymeyeceğine göre :)
Eminönüne giderken liste yapacağım canım yoksa dediğin gibi sarhoş gibi olurum ordan oraya..
Ben de çizgili çok seviyorummm :16: öyle bir süsleyeceksin ki o odayı eminim harika olacak :16:

:))) teşekkürler canım , aklımda çok güzel şeyler var. Asıl sizin odanız harika olacak
Ablam zıbın al ilk zamanlar çıtçıtlı falan değil en kullanışlı olan zıbın dedi . Mothercarenin hastane çıkışları güzel ama çıtçıtlı var zıbın yok onda da
Ben idil bayb den zıbın alayım 4 lülerden , 5 adet takım alırım yeter diye düşünüyorum .

Back
X