2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ne güzel yazdın :)
Gerçekten dün gece çok tatlı uyudum. Allah gönlümüzü biliyor. Tabii böyle diyip dua etmemek de olmaz da hamilelikte belki durum biraz daha farklı oluyordur :1:
Ama yine de vicdanım rahat değil...Tembelliğim baskın geldi..
Sağol canım. Tembellik değil bu, yavrularımızın büyümesi için güzel bir uyku. Öyle düşün ;)

:1::1::1::1: kaç kilo aldın şimdiye kadar canım?

2 gün önce 10 kilo idi canım ama kayınvalidemin baskülüne göre dün itibariyle 12 kilo. Umarım yanlıştır onun baskülü :53:

Sağol canım. Tembellik değil bu, yavrularımızın büyümesi için güzel bir uyku. Öyle düşün ;)

2 gün önce 10 kilo idi canım ama kayınvalidemin baskülüne göre dün itibariyle 12 kilo. Umarım yanlıştır onun baskülü :53:

Doğru diyorsun :)

Kiloyu da takma verilir merak etme..sağlık uzmanı bi kadın 25 kilo almış düşünsene :) sonra da vermiş... 10 kilonun lafı mı olur :1:

Kulaklıkla duyar mı bilmem ama benim oğlum babasının sesini çok iyi tanıyor:))))))))
Ben de birkaç ay ücretsiz izin kullanıcam ama çok uzun kullanmıcam. Bi alışırsam daha dönemem işe:1:
5 te çıkıyorum yazın. Kışın da 4 buçukta:)
Senin iş saatin uygun iş yükün de hafifledi çalışmaya devam;) evdeki rahatlığa alıştırmamak lazım kendimizi, yoksa bir daha çalışamayız:))) ama çalışmayı arıyormuş çoğu bayan izindeyken. Alışınca çalışma ortamına evde hep aynı şeyler sıkmaya başlıyormuş. Bakalım biz nasıl hissedeceğiz o dönemde:)))

sağolun kızlar amin inşallah. çok heycanlı hiç uyuyamıorum dio arkadaşım ama bebek ağlamıomuş süreklii bakmak istiyorum uyuyamıorum sürekli yanındayım izliorum dio. Inş bizlerde alırız hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza. Arkadaşım 12 saat sancı çekmiş ağrın olmuo değil oluo hiç inanmazdım doğurduktan sonra acılar geçio diyenlere ama o ağlama sesini duyunca bebeği görünce gerçekten tüm acılar geçio dedi. Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah bizleride.

Evet sudan çıkarmak gerekiomuş. Bende dıorum ki doğum çantasına koysak hastanede yapılsa kavanozda doğumdan sonrada çıkarsalar olmazmı acabaa benim aklıma o geldi. Birde eşin bi bardak suya inşirah suresini 7 kere okuyomuş o suyu içmekte iyi geliomuş.arkadaşım hepsini yaptım çok sükür kesilmeden bebeğimi doğurdum dedi. Doktor demiş sanki ilk bebeğin değil çok güzel açılma olmuş demiş.ama çok sancı çekmiş işte...

Hastaneye de götürebiliriz dediğin gibi hatta onun suyundan içmek iyi geliyormuş diyorlar.12 saat ilk doğuma göre iyi bir zaman benim bildiğim doktorlar 16 saat falan diyor:53: İnşallah bizde sağlıklı bir şekilde doğum yaparız.Çok heyecanlı gerçekten düşünmediğim zaman yok bebeğimi:16:

Amin canım..

Ben terleme nedir bilmezdim.. Yazın bile ayaklarım soğuk olurdu. Hatta hırka almadan dışarı çıkmazdım..
Şimdi öyle sıcaklıyorum ki derim fazla geliyor :1:
Duş almadan ferahlamıyorum..Eşim bile dün soba gibisin yaklaşınca sıcaklığın geliyor resmen dedi :D
Her zaman sıcak olan o olurdu..Bebek biyolojimizi tamamen değiştirdi...

Evet canım, vücut ısımız çok yüksek. Sanırım kan miktarımız arttığından ve daha çok kan pompaladığımızdan oluyor. Normalde eşim sıcacık olurdu, şimdi bana dokunuyor, ne kadar sıcaksın diyor. Akşam dedim beni serin bir yere götür, dere kenarına indik. Soğuk burası dönelim diyor :1: Yok yoook dedim, çok iyi, yürüyelim biraz. Gece de klimayı açtırdım, üşümüş adamcığım. Ben çok memnunum, güzel böyle dedim. Sabah da uyanınca korktum benim yüzümden hasta olmasa diye :38:

Amin canım..

Ben terleme nedir bilmezdim.. Yazın bile ayaklarım soğuk olurdu. Hatta hırka almadan dışarı çıkmazdım..
Şimdi öyle sıcaklıyorum ki derim fazla geliyor :1:
Duş almadan ferahlamıyorum..Eşim bile dün soba gibisin yaklaşınca sıcaklığın geliyor resmen dedi :D
Her zaman sıcak olan o olurdu..Bebek biyolojimizi tamamen değiştirdi...

evet canım ben de aynıyım. Eşim off dokunma yanıyorsun diyor bana :) Olsun yavrularımız sağlıkla gelsin de bütün zorluklara katlanırız inş

Kızlar şeker yükleme sonuçlarını aldım şimdi.
Açlık 76
1.saat 145
2. saat 118
Normal mi şeker sizce? internetten baktım biraz ama normal gibi gözüküyor.
Kan tahlilinde de 6 ayda bayağı düşüşler var kan hapına rağmen. Bir de bazı değerler var ya MCH, LYM falan diye onlar Yüksek veya düşük diye işaretli ben de. sizce problem teşkil eder mi?
Tsh tahlilimde de düşüş var ama gene sınır değerlerde?

Hiç yani, hem vermesek ne olacak. Bir dirhem et bin ayıp örtermiş :1::21: Yaşasın tombik hamileler :49: :9:

:))) vermesek bişeyy olmaz da verirsek çok datlı olur :))
Hiç kendimi bırakmadım her daim bakımlıyım...Anne olunca da kendimi bırakmaya hiç niyetim yok...O şirin tombişlikler gidecek :))
Hem şirin hem de çekici olmayı seviyorum :))Eşim her halinle güzelsin desede zayıf sevdiğini biliyorum biraz da ondan bu kilo verme isteğim tabii :))
Zayıf olunca insan daha bir özgüvenli oluyor bence :))

Evet canım, vücut ısımız çok yüksek. Sanırım kan miktarımız arttığından ve daha çok kan pompaladığımızdan oluyor. Normalde eşim sıcacık olurdu, şimdi bana dokunuyor, ne kadar sıcaksın diyor. Akşam dedim beni serin bir yere götür, dere kenarına indik. Soğuk burası dönelim diyor :1: Yok yoook dedim, çok iyi, yürüyelim biraz. Gece de klimayı açtırdım, üşümüş adamcığım. Ben çok memnunum, güzel böyle dedim. Sabah da uyanınca korktum benim yüzümden hasta olmasa diye :38:

Hahaaa resmen aynıyız bu konuda... nasıl üşümüyorlar diye merak ederdim sinir olurdum ben katkat giyer hala herkesten daha çok üşürdüm..Yaz benim mevsimimdi..
Yandın yazın hamilelik zor dediklerinde yaz benim ayım bana bişey olmaz derdim...Ahhhh nerden bilirdim bu kadar değişeceğimi :D
Esiyor ama bana etki etmiyor şuan :(

Evham yapmışım evet canım:) Burda yazışınca biraz daha iyi oldum kendime geldim çok sağolun iyiki varsınız:)

Burası bana da çok iyi geldi...Sadece bebeğim değil bir sorunum oldu mu da yazıyorum..O kadar pozitif ve içten yanıtlar geliyor ki derdim olduğunda bir nebze de olsa rahatlıyorum..Bence teknoloji doğru kullandığında çok işe yarabiliyor...
İyiki varsınız gerçekten...

Açlık 76
1.saat 145
2. saat 118
Kan tahlilinde de 6 ayda bayağı düşüşler var kan hapına rağmen. Bir de bazı değerler var ya MCH, LYM falan diye onlar Yüksek veya düşük diye işaretli ben de. sizce problem teşkil eder mi?

Açlık normal 1. saat bildiğim kadarıyla 140 ın altında olmalı sanırım değerlerinde sorun yok..

benimde kan sonucumda referans değer aralığının dışında olanlar vardı az endişelenmiştim ama hamilelerde referans değerler daha farklı olduğundan çok iyiymiş 3. döneme göre..
Muhtemelen sende de aynı durum olur..

Açlık 76
1.saat 145
2. saat 118

Canım 1.saatin biraz yüksek çıkmış, doktor 2.testi isteyebilir. TSH kaç çıktı?

Arkadaşlar herkese selamlar bu hamilelik herkeste ters etki yapiyor herkes ağlama krizlerine giriyor ama galiba hamilelik bana yarıyor :1::1: onceden herseye ağlayan. Herseyi evham yapan.hemen aglayan bi tipim vardı sms şimdi okadar pizitifimki herseye gulup geçiyorum nerdeyse eeee artik bunyrm cicuk doğurmaya aliskin galiba ondan:1::1:

Açlık 76
1.saat 145
2. saat 118

Bu kaclik yukleme canim?

kızlar bebişlerinize ilk aylarda gymesi için kaç takım aldınz

Kizlar iki gecedir ruyamda dis goruyorum ruya yorumlayaninz varmi?dun gece arkadasn kizini ziyarete gdyrum bana guluyo disleri cikmis oysa 15gunluk henuz bironceki gecede kizimi dogurmusm disleri vardi bembeyaz guluyordu

Kizlar iki gecedir ruyamda dis goruyorum ruya yorumlayaninz varmi?dun gece arkadasn kizini ziyarete gdyrum bana guluyo disleri cikmis oysa 15gunluk henuz bironceki gecede kizimi dogurmusm disleri vardi bembeyaz guluyordu

canım netten bksaydın bulablrdin belki .bende son zamanda hep ruyamda dogum yaptgmı göruyorum yada suyumun geldgnı ama bi trlu hastaneye gdemiyorum ya çantami hazrlamaya çalsyodum yada yola çkıyoruz ama bi trlu varamıyorum hastaneye sanırm hep kafamza taktgmzdan göruyoruz :)

Bu otu çantaya koymak daha mantıklı . Otu koyduktan sonra kendimiz mi okuyacağız inşirah süresini tam anlamadım .
Gerçi ben nereden bulacağım bu otu . Ama arkadaşını hiç kesiği olmadan doğurmasın ahayran oldum maşallah , darısı bizlere olsun Amin

kendin doğumda olucaksın şekerim dışarda eşin annen yada kayınvaliden okucak yani biri okuyacak bunu illa. bende biliorum nasıl bulacağımı ama nerden bulursam sizede söylerim umrede olan birisi olsa keşke rica eder getirirdi güzel olurdu.evet son zamanlarda çok duyar oldum kesiksiz doğum yapanları inşallah bizlerinde güzel açılma olurda gerek kalmaz. sadece bebek çıkarken kendiliğinden açılma olmuş 3 dikişle kurtulmuş...

Tabiki duydum canım hatta okudum burada. Ben alıcam zaten.

nerden alıcaksın canım otu.

Hastaneye de götürebiliriz dediğin gibi hatta onun suyundan içmek iyi geliyormuş diyorlar.12 saat ilk doğuma göre iyi bir zaman benim bildiğim doktorlar 16 saat falan diyor:53: İnşallah bizde sağlıklı bir şekilde doğum yaparız.Çok heyecanlı gerçekten düşünmediğim zaman yok bebeğimi:16:

inşallah canım allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X