2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Asıl dertler doğduktan sonra başlıyor sanırım. Artık ruh halimiz hep böyle olacak... annen bile baksa aklın kalıyor...

Bana da sanki dizi ya da dirseği gibi geliyor. Dokunduğumuzu anlıyor hemen çekiyor. Küçük aşkımız :)

aynen oyle canım kim bakarsa baksin aklimiz kalicak bebislerde...

Kızlar ben bugün dr.dan doğum öncesi iznimi aldım ve raporu çalıştığım kuruma teslim ettim. 36+0 itibariyle mecburi d.oncesi izim başladı. Bugün ilk defa Nst ye girdim, ufak ağrılarım çıkmış ama ben hissetmiyorum. Normalden korktugum için sezeryan tarihini aldık 3 ekim cuma saat 10:00 da inş. Kan ve idrar tahlilleri de yapıldı, sonuçlarına bakilarak anestezi uzmanı ile görüşülecek. Bebeğim 2900 gr ve 49,7 cm olmuş.
Bir de merak edip doğum sonrası yatacağım odayi gördüm çok duygulandim az kalsın aglayacaktim, 18 gün sonra o odada çifte bayram yaşanacak inş. Allah hepimize saglikla yasatsin o günü.
Sevgiler. . .

Mecburi izin 37+0 değil mi arkadaşım? Ben 37 dolunca çıkıyorum izne. Bir hafta erken mi çıktın?
Geçen bayramda evlatlarımız karnımızdaydı, bu bayramda hayırlısıyla kucağımızda olacaklar inşallah. :nazar:

Bugün Dr randevumuz vardı, sata göre 36+2 haftayken bır hafta gerıden gelirdi hep.fakat bugün öğrendim ki boy ve bası cevresi normal bebegın göbek bölgesı küçük kalmış.dolayısıyla bebek beslenmiyormuş yeterınce.sbebı kan akımında centık vardı bende 22.haftada doopler ultr.de ortaya çıkmıştı,Dr tekrar doopler ultr.ıstedı. Acilen hemde sonuca göre bır hafta kdr gözlem yapıp bebek hala beslenmez ise alacak.kuveze koyacak.moralim cok bozuk:KK43: suan 2100 gr bebişim.

Perinatologa görünmeni öneririm arkadaşım. Arkadaşımın da artan çentikler nedeniyle 27 gün geriden geliyordu kızı. Sonra önerdiğim doktorlara gitti. İzine çıktı. İstanbul'u bırakıp, İzmir'e annesine yerleşti, iyi bakıldı. Stresten uzaklaştı. Maşallah tam 38 de 2750 gramlık fıstık doğurdu. Ciğer geliştirici yapmışlardı. Küvöze falan koyulmadı fıstık. Bir ay sonra da 4 kiloya ulşatı. Şimdi de çok iyi maşallah. :nazar:

Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)

Kolaylıkla sağlıkla geçsin arkadaşım. Hayırlısıyla kucağına al yavrunu. Allah yardımcınız olsun. :nazar:

Evet canım stresten hiç uyuyamadım akşam kızım da kasıldı durdu ama çok şükür bugün nst iyi çıktı:)

Stres yapmaaa, zamanında gelecek annesi. Şaka yapıyor arada sana :KK46:Çok sevindim canım iyi olmanıza. Eşin evde mi? Yalnız mısın akşamları?

ohh çok şükür. uzat bacaklarını güzel bir müzik aç kapat gözlerini bebişinle başbaşa vakit geçir:) bizi telaşlandırmaya bayılıyor bu kuzular, Allah bilir telaşlarımızı görüp kıs kıs gülüp eğleniyorlardır içerde:)

Ben de dediğin gibi yapıyorum canım uzattım bacaklarımı dinleniyorum çok şükür:) Gülüyorlardır valla:) yicem ben onu bir gelsin de yanımıza:)

Mecburi izin 37+0 değil mi arkadaşım? Ben 37 dolunca çıkıyorum izne. Bir hafta erken mi çıktın?
Geçen bayramda evlatlarımız karnımızdaydı, bu bayramda hayırlısıyla kucağımızda olacaklar inşallah. :nazar:

Perinatologa görünmeni öneririm arkadaşım. Arkadaşımın da artan çentikler nedeniyle 27 gün geriden geliyordu kızı. Sonra önerdiğim doktorlara gitti. İzine çıktı. İstanbul'u bırakıp, İzmir'e annesine yerleşti, iyi bakıldı. Stresten uzaklaştı. Maşallah tam 38 de 2750 gramlık fıstık doğurdu. Ciğer geliştirici yapmışlardı. Küvöze falan koyulmadı fıstık. Bir ay sonra da 4 kiloya ulşatı. Şimdi de çok iyi maşallah. :nazar:

Kolaylıkla sağlıkla geçsin arkadaşım. Hayırlısıyla kucağına al yavrunu. Allah yardımcınız olsun. :nazar:

Stres yapmaaa, zamanında gelecek annesi. Şaka yapıyor arada sana :KK46:Çok sevindim canım iyi olmanıza. Eşin evde mi? Yalnız mısın akşamları?

Çok sağol canım:) Eşim geldi çok şükür yanımda artık bundan sonra da bayramdı, yıllık izindi falan ayrılmayacak yanımdan inşallah:) Sen naptın çıktın mı izne? Bana bir garip geliyor okullar açıkken evde olmak:)

Kızlar dün ben de bebeğimin hareketlerini çok az hissettim. Babasının sesine hareketlendi çok şükür. yerleri daraldı artık az hareket ediyorlar. Benimki karnımın üstünü şişirip ayağını sağ tarafımdan çıkarıyor. Genelde bu şekilde oynuyor:)
Benim kızın da favori pozisyonu bu:) ama ayağına dokununca geri çekiyor, sonra tekrar dayıyor
:) inş.canım... Artık sondayız doğum haberleri hikayeleri derken sanırım heyecan yaptım :) bi kaç gün sonra kendi hikayelerimizi yayınlıcaz inş :)
Ay sorma artık her sabah binbir hevesle kaç gün kaldığına bakıyorum hamilelik takviminden. Geri sayım ufuktan da olsa başladı:)

forumumuzun ilk güzel annesi Damlamız anlaşılan bebişinden gırmeye fırsat bulamıor.e demek kı hepımızı bu beklıor.o zaman bızım gorusmemızde skntı olcak.zaten bır buluşma olmadı gıttı.barı doğurmadan buluşsaydık ne ıı olurdu

Canim simdiden üzülüyorum valla birakip nasil gidicem die. Cok.cok uzulucez ama calismamiz gerek onlara iyi bi gelecek hazirlamak icin.
Evet yavrularımız için yavrularımıza hasret kalıcaz. Rüyamda eşime çalışmıyım bebeğime bakıyım dedim. Tamam çalışma dedi. Bilinçaltı mıdır nedir.

rahat ol tabi cicim, bebişi düşün. bebişe yazılar yaz. çık gez dolaş,kek yap pasta yap uzat bacaklarını hayal kur. gökyüzüne bak huzur bul. parka git kuş sesleri dinle ohhh gel keyfim gel yap:))
Sefanın dibine vurdum. Nefes almadan çalıştığım günlere inat tembelliğin tadını çıkarıyorum:)
Akşamda eşim geliyor yürüyüş yapıyoruz

Sonra bi cafede oturup çay eşliğinde muhabbet... Bugün hava çok güzel. Son günlerimizi serin geçiriyoruz neyseki :)

Evet yavrularımız için yavrularımıza hasret kalıcaz. Rüyamda eşime çalışmıyım bebeğime bakıyım dedim. Tamam çalışma dedi. Bilinçaltı mıdır nedir.

Senin bilinc altinda calismamak var sanirim canim :) Benim esim calismak istemiosan calisma dio ama ben calisma taraftariyim bebis gelince düşüncem degisirmi bilmiorum ama calismam gerek eymenim için...

Asıl dertler doğduktan sonra başlıyor sanırım. Artık ruh halimiz hep böyle olacak... annen bile baksa aklın kalıyor...

Bana da sanki dizi ya da dirseği gibi geliyor. Dokunduğumuzu anlıyor hemen çekiyor. Küçük aşkımız :)
Evet diz ya da dirsek fe olabilir:) neresi olursa olsun avucumuzda hissetmek gibisi yok. Bayılıyorum ya o minikliğine:)) Allahım kavuştursun bizi artık:)

Benim kızın da favori pozisyonu bu:) ama ayağına dokununca geri çekiyor, sonra tekrar dayıyor

Ay sorma artık her sabah binbir hevesle kaç gün kaldığına bakıyorum hamilelik takviminden. Geri sayım ufuktan da olsa başladı:)
Bebişlerimiz aynı hareket ediyorlar ne ilginç bir şey:)

Senin bilinc altinda calismamak var sanirim canim :) Benim esim calismak istemiosan calisma dio ama ben calisma taraftariyim bebis gelince düşüncem degisirmi bilmiorum ama calismam gerek eymenim için...
Çalışmamız gerek ama çok zor olacak bırakıp gitmek. Bn 6 aylık olana kadar ücretsiz izin de alıcam. En az 6 aylık olmadan gidemem. Hatta 1 yılı da düşünüyoruz biz ama ben işyerinden o kadr koparsam geri dönüşüm çok zor olur.

Başladı tabii:) hamilelerin %88i 37-38. Haftalarda doğuruyor diye okumuştum.%5i 40.haftada doğuruyor yazıyordu nasıl heyecan yapmayız 37.haftadayız artık :D

Çok sağol canım:) Eşim geldi çok şükür yanımda artık bundan sonra da bayramdı, yıllık izindi falan ayrılmayacak yanımdan inşallah:) Sen naptın çıktın mı izne? Bana bir garip geliyor okullar açıkken evde olmak:)
bır şey sorcam kızlar.biz 32de bılmedgmzden calısabılır ıznı almadık.32de doktora da gtmedık.gttgmzde 34 haftalktı.esimle calısıorum benı sıgortalı gosterıor.doktor dedı sızın 32de kaydnz yok 34de çalışamaz raporu vercem bır ay kaybınız olcak sanem muhasebecınızle konusun dedı.en son 37de çalışmaz raporu alma hakkmz yokmu bn sonunda almak ıstıordum.hem ne alaka. Bır ayımız nıye gıdıorkı.anlayan varmı

herkese selam kızlar iş yerimdeki son haftamdayım, dün çok yoğun geçti pazartesi kalabalığı malum, bugün geçmişi okudum baya 3 bebeğimiz olmuş şimdiden ne güzel :) hepsine Allahım hayırlı ömürler versin.
Hamilelik Allahın bi mucizesi resmen, son zamanlarına geldik tadını çıkaralım kalan günlerimizin.
Ben bu maceraya bi düşükle başladım, hemen peşine doktorun reglin bu tarihte olmalı dediği tarihte hamile olduğumu öğrendim. Sonra kan pıhtılaşması iğneler asprin mide bulantıları kansızlık hiç kafamdaki o sorunsuz mutlu hamileliğe benzemeyen süreçlerden geçtim, eşimle hep bi korku vardı içimizde bebeğimizi kaybedersek diye..
28. haftada plasenta yaşlanması var dedi doktor, bebeğimiz pek iri bi bebek olmayacak dedi, ben de gördüm hatta bu kireçlenmeyi ama Allahın bir başka mucizesi işte hiç ilerlemedi 37. haftaya geldik şimdi, erken doğumlar, küvezler neler neler yine bizi korkutuyordu.
Ama en son bu haftaki Doktor kontrolünde ben babası ve doktorumuzun kendisi bile şok olduk kızımız 3.000 gr olmuş, on günde 500 gr kilo almış artık galiba ilk defa rahat bi nefes aldık, babası sonunda kızımızın isminde karar kıldı.
Yağmur bize Allahın izniyle 29 eylülde gelecek, bize dua edin ben burda yazanlara hep ediyorum,
Allah bize güzel yüzlerini göstersin bebeklerimizin..Amin

bır şey sorcam kızlar.biz 32de bılmedgmzden calısabılır ıznı almadık.32de doktora da gtmedık.gttgmzde 34 haftalktı.esimle calısıorum benı sıgortalı gosterıor.doktor dedı sızın 32de kaydnz yok 34de çalışamaz raporu vercem bır ay kaybınız olcak sanem muhasebecınızle konusun dedı.en son 37de çalışmaz raporu alma hakkmz yokmu bn sonunda almak ıstıordum.hem ne alaka. Bır ayımız nıye gıdıorkı.anlayan varmı

Canım tam 32 de çalışabilir alman gerekiyordu. Almadığın için 32 den 37 ye kadar aradaki 5 hafta seni çalışmış görmüyor sgk. Çünkü doktorun çalışabilir raporu olmadan çalışman yasal değil 32 den sonra. Doğru söylemiş doktorun. Ama eşinle çalışıyorsan maaşını da o veriyorsa sorun olmaz bence :)

Kızlar yan yatış yastığı aldınız mı? Kardeşim mutlaka almamı söyledi. Aldıysanız hangi markanın hangi ürününü aldınız? Oyuncaklı olanlardan mı sade olanlardan mı?

Canım tam 32 de çalışabilir alman gerekiyordu. Almadığın için 32 den 37 ye kadar aradaki 5 hafta seni çalışmış görmüyor sgk. Çünkü doktorun çalışabilir raporu olmadan çalışman yasal değil 32 den sonra. Doğru söylemiş doktorun. Ama eşinle çalışıyorsan maaşını da o veriyorsa sorun olmaz bence :)
hadi ya üzüldüm smdı.aslnda esıme 30.haftada dedım ben blmyrm sen öğren dıye ama oralı olmadı sonra dank ettı.yok maaş o dgl olayda esım sıgortadan para alcaz dedı.e boşu boşuna bır ay eksık verılcek dedı

Canım 37 ye kadar hakkın var, öyle saçma şey olmaz hakkını ara. Sen son 3 haftaya kadar çalışabilirsin tabi doktorun bir sakınca görmüyorsa. Ama keşke 32 de çalışabilir alsaydın oradan sıkıntı çıkarırlar mı bilmiyorum. Bir ay gitme meselesini de anlamadım öyle bir şey hiç duymadım saçma bence

Back
X