2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Korkma canimm yuksek tansiyon hamilelikte tehlikeli biliyosunn bebeginee bklenenden daha cabuk kavusuyosunn ii yonlerinden bak:)) dualarimizda sen de olacaksinn tatlimm Allah yardimcin olsunn kolay dogum nasip etsin insallah:)
Tsk ederimm allah razi olsunn.suan 13.10 tansoyonim.bi inip bi cikiyo.bu arada ben gebelik zehirlenmesi olmusum.idrar tahlilimde protein kacagida var :(

Çok heyecanlı. Haydi hayırlısı canım. Sen de mi doğum gününde kavuşacaksın bebeğine ? Ne güzel. Benim de sezeryan tarihim doğum günüm.

günaydın, evet sezeryan tarihim doğum günüm inşallah daha erken alınması gerekmez
ikimizde doğum günü hediyesi alıcaz inşallah :)

Merak ediyorum canım ya , açılma var mı diye . Nasıl muane etti de bağırdın çok mu zor . Bende geçen ağdaya gittim
onda bile bağırdım doğumu nasıl yapıcam acaba bu gidişle , hayırlısı olsun bakalım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Nee ayyy hadi hayırlısı canımm ... Benim gelmedi ama normal kanamadan farklı oluyormuş

öncelikle alttan muayene yapacağı için gerilmiştim zaten, belki onunda etkisi vardır birkaç saniye süren bir acı ama yinede acı işte :(

Elif yeni tarihiniz hayırlı olsun canım,daha önce de yazmıştım, bence böylesi daha iyi olacak, hiç endişe etme canım, haftanızgüzel, bebişinin erkenden kavuşası gelmiş size işte fena mı?:)

sağlıklı olsunda erken olsun sorun değil, ilk şoku atlattık gibi, artık kalan hazırlıklara bakıyoruz

günaydınnn güzel anneler,
hayırlı cumalar, sağlıklı güzel bir gün dilerim
burcim ve mavilim34 ne yaptılar acaba , inşallah onlarda bebişlerde iyidir sanırım dün doğuma girdiler

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz:KK25:
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)

canım benim Allah yardımcın olsun, inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın ,iyi haberlerini bekliyoruz

Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
Arkadaşım Rabbim yardımcın olsun Amin ... Güzel haberler bekliyoruz , doktorumuz çok şükür işinde uzman
O nedenle içim rahat , ama yinede fırsatın oldukça bizi haberdar et yavrunu bizim yerimize de kokla

Kizlarrr bn bgn sezeryan ile dogum yapicamm galiba.dun tansiyonum 15.10 du.hastaneye yattim saat 4 te dun.bna dua edinn ciok korkuorumm :KK43: drun gelmesini bekliyorum

canım inşallah heşey iyi olacak,sağlıkla bebişini kucağına alıp bize doğum hikayeni anlatacaksın,
Allah yardımcın olsun

Hadi gözün Aydın güzel yürekli anne:) sağlıkla kucağına al, keyifle büyüt. Bütün Ekim anneleri de seni kucaklıyor, dualarımız seninle

Gunaydin herkese Allah doguma gidenlerin yardimcisi olsun sag saglim kazasiz belasiz yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin insallah...
Bizde yine diken uzerinde bir gece gecirdik 3 e kadar bekleyip sonra uyuduk Allah hepimizin yardimcisi olsun

günaydınlar...
canım hayırlısıyla senin ve bebeğinin güzel haberlerini bekliyoruz.

canım biz doktordan geldik, bizim doğumu doktor öne aldı, bakalım sana ne diyecekler, Mavilim34 te bugün doğuma alacaklarmış
CNm ultrasonda baktı 10günde 340 almış 2340 olmuş. Çok iyi dedi o an hesap yaptı 9 gün sonraya doğum var dedi. Sanırım 2700 lerde doğsun istedi şişlik gidince 2500 kalır diye... Bide bende şeker var erken almak istemiyor ciğerleri geç gelişir diye... Sonra. Odasına gittik ben dedim deli gibi kaşınıyorum kolumu gösterdim sivilceler doldu dedim... Doktorda telaşllandı... Gebelik kolestazı bebeği zehirler hiç riske atmayalım Pazartesi alalım dedi... Hareketlerini çok iyi takip et dedi... Bendende böyle... Pazartesi saat sekizde pıtırcığım doğacak Allah nasip ederse... Bende sürekli bebeği dinliyorum korkuyorum... Acayip kaşıntım arttı... Senin bebek kaç kilo CNm? Minnacık doğacaklar benimki belki küveze girebilirmiş...

CNm ultrasonda baktı 10günde 340 almış 2340 olmuş. Çok iyi dedi o an hesap yaptı 9 gün sonraya doğum var dedi. Sanırım 2700 lerde doğsun istedi şişlik gidince 2500 kalır diye... Bide bende şeker var erken almak istemiyor ciğerleri geç gelişir diye... Sonra. Odasına gittik ben dedim deli gibi kaşınıyorum kolumu gösterdim sivilceler doldu dedim... Doktorda telaşllandı... Gebelik kolestazı bebeği zehirler hiç riske atmayalım Pazartesi alalım dedi... Hareketlerini çok iyi takip et dedi... Bendende böyle... Pazartesi saat sekizde pıtırcığım doğacak Allah nasip ederse... Bende sürekli bebeği dinliyorum korkuyorum... Acayip kaşıntım arttı... Senin bebek kaç kilo CNm? Minnacık doğacaklar benimki belki küveze girebilirmiş...

dün seni göremeyince doğuma aldılar sandım, bizim bebiş maksimum 2300 civarı, sen 22sinde ben 23ünde hastanede olucaz :) gerçi bizimki yarınki nst sonucu alınabilirde, bende sürekli hareketlerini takip ediyorum, bizimkide küveze girebilirmiş ama doktor girmeme ihtimalide var dedi, bizim minikleri nasıl kucağımıza alıcaz bakalım :)

bu arada çantanı hazırladınmı, dün kuzenimle konuştum, ne olur ne olmaz hemen sütün gelmeyebilir yanına humana maması al, biberon al dedi , birde humananın süt artırıcı çayını önerdi, su ısıtıcısı al dedi, aklıma gelmişken sanada yazayım dedim

Günaydın hayırlı Cumalar arkadaşlarım doguma girecek olan arkadaslarin rabbim yardımcısı olsun dualarimiz sizinlerle kizlar alin minnoslari kucaginiza hayirlisiyla iyi guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Back
X