Canım arkadaslarım teker teker alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.20 Eylül yani doğum sabahı hazırlıklarımızı yapıp sabah 10da hastanedeydik odamıza yerleşir yerleşmez hemşireler geldi ve seruma başladılar serum bittikten sonra o an geldi ve ameliyathaneye indim çok korktum ortam bi garipti ama bebek seslerini duydukça rahatladım sonra sıra bana geldi ve anestezi doktoru belden iğne yaptı ve beni masaya yatırdılar doktorum güzel bi müzikler seçtim senin için dedi ve müziğin sesini açtı önce hissedip hissetmediğine bakıcam dedi daha başlamadım dedi ameliyata sakın korkma dedi tabi ben narkozun etkisi soğuk ortam ve korkudan titriyorum karnında baskı hisseticrksin ben bilerek bastırıcam bakalım hissediyomusun karnını dedi ve hafif bi baskı hissettim sonra Allah'ın bana hediyesi bebeğimin sesini duydum nasıl yani dedim bu kadar kolaymı inanamadım sonra meleğimi bana gösterdi ve koynuma koydu sonra temizlemek için aldılar giydirip tekrar getirdiler doktorum hadi fotograf çekelim dedi ben ameliyat masasında bebeğim koynumda doktorlar ebeler hemşireler fotoğraf çekildik o kadar güzel bi duyguki Allah'ım isteyen herkese yaşatsın.ameliyat sonrası biraz şiddetli ağrılar oluyo ama hiç önemsemiyorum.malum pek fırsat bulamıyorum sizleri okumaya inşallah hepimiz güzel haberler getiriceZ
Masallah canim benim ne kadar guzel kolay bi dogumun olmuss Allah yavrunu sana bagislasinn tatlimm:))