Canım nasıl gittin kemeraltına ya, ben hayatta giremem şu an o kalabalığa herhalde:)selamlar arkadaşlar,
bugün doktor kontrolümüz vardı . hiç sancı yok .bebeğin kafası inmiş mi dedim yok tüm kafasını hala ultrasonla görebiliyoruz dedi. baş çevresi 2 hafta önde yani kafası büyük.30 eylülde tekrar gelirsin dedi.inş. doğuma gelirim o zaman dedim öyle olmazsa 8 ekimde gel diyor bayram tatili bitiyor ya ,bayramda gelme diyor yani bana. Bugün kemeraltına gittim ,İzmirli arkadaşlar bilirler nasıl bir yer insan bir girince çıkamıyor labirent gibi bebek şekerlerini yaptırdım ,bazı eksikleri tamamladım . hamileliğin bu evresinde oraya gitmek delilik gibi bir şey .ama ben gözümü çok kararttım artık sabah 9 dan akşam 6:30 a kadar sadece arabada ve yemek yerken oturdum bir de nts de yattım. yine de hiç sancı çıkmadı.
biraz gerginim inş.geçer biran önce .
nar konusunu okudum daha bugün bir bardak nar suyu içtim ve okadar yürüdüm ama yine de hiç sancım yok. doktora bir haftaya gelmez mi dedim o da hiç belli olmaz Allah bilir belki bu gece gelir dedi. Oradan anladım ki bebeğin başının inmesi için illa da haftalara gerek yok bir anca gelen büyük sancılarla da inebilir sanırım.
Ama senin doğum vakti gelmiş sayılır, benim için daha erken. Zamanı gelince olur sancın canım meraklanma biz biraz sabırsızlanıyoruz artık ondan zor geliyor herhalde.