2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
selamlar arkadaşlar,
bugün doktor kontrolümüz vardı . hiç sancı yok .bebeğin kafası inmiş mi dedim yok tüm kafasını hala ultrasonla görebiliyoruz dedi. baş çevresi 2 hafta önde yani kafası büyük.30 eylülde tekrar gelirsin dedi.inş. doğuma gelirim o zaman dedim öyle olmazsa 8 ekimde gel diyor bayram tatili bitiyor ya ,bayramda gelme diyor yani bana. Bugün kemeraltına gittim ,İzmirli arkadaşlar bilirler nasıl bir yer insan bir girince çıkamıyor labirent gibi bebek şekerlerini yaptırdım ,bazı eksikleri tamamladım . hamileliğin bu evresinde oraya gitmek delilik gibi bir şey .ama ben gözümü çok kararttım artık sabah 9 dan akşam 6:30 a kadar sadece arabada ve yemek yerken oturdum bir de nts de yattım. yine de hiç sancı çıkmadı.
biraz gerginim inş.geçer biran önce .
nar konusunu okudum daha bugün bir bardak nar suyu içtim ve okadar yürüdüm ama yine de hiç sancım yok. doktora bir haftaya gelmez mi dedim o da hiç belli olmaz Allah bilir belki bu gece gelir dedi. Oradan anladım ki bebeğin başının inmesi için illa da haftalara gerek yok bir anca gelen büyük sancılarla da inebilir sanırım.
Canım nasıl gittin kemeraltına ya, ben hayatta giremem şu an o kalabalığa herhalde:)
Ama senin doğum vakti gelmiş sayılır, benim için daha erken. Zamanı gelince olur sancın canım meraklanma biz biraz sabırsızlanıyoruz artık ondan zor geliyor herhalde.

Gunaydin...dun dojtr gittim.alttan muayene etti acilma var dedi sonra yatis yapalim dedi kabul etmedim sunni sanci verecekti :KK43:git fazlalasinca gel dedi ama bende fazlalasma yok.saatte 1 sanci oluyor 20 saniye surup gidiyor orta siddetli sanci oldugunda kendimi cokmu kasiyorum ilerlemiyor anlamiyorum...neyapacam ben :KK43:sancilar nadil duzene binerki ...kotuyum

Canım niye moralini bozdun ki bak açılma varmış hayırlısıyla olucak inşallah doğumun kavuşacaksın bebişine:) Dualarımız seninle. Niye yatışı kabul etmedin canım suni sancı istemedin mi? Ben de merak ediyorum bu suni sancı işini de?

Herkese günaydın:)
Anaam forumda kimse yok herkes doğurmaya mı gitti yoksa:)
SİMLA ne yaptın canım?
ELİFSEN den ses var mı dün doğumu vardı diye biliyorum.

Melodika85, post: 37042935, member: 493888"]Canım niye morelini bozdun ki bak açılma varmış hayırlısıyla olucak inşallah doğumun kavuşacaksın bebişine:) Dualarımız seninle. Niye yatışı kabul etmedin canım suni sancı istemedin mi? Ben de merak ediyorum bu suni sancı işini de?[/QUOTE]
Kalsaydim.sunnisanci verecekti :(bende kendi sancim olsunistiyorum...ama bu gidisle yatis yaparim gibi duruyor..duzenli degil cunku :(

Melodika85, post: 37042935, member: 493888"]Canım niye morelini bozdun ki bak açılma varmış hayırlısıyla olucak inşallah doğumun kavuşacaksın bebişine:) Dualarımız seninle. Niye yatışı kabul etmedin canım suni sancı istemedin mi? Ben de merak ediyorum bu suni sancı işini de?
Kalsaydim.sunnisanci verecekti :KK43:bende kendi sancim olsunistiyorum...ama bu gidisle yatis yaparim gibi duruyor..duzenli degil cunku :KK43:[/QUOTE]
Canım kaçıncı haftadasın göremiyorum da? Allah ın izniyle güzel olucak canım her şey moralini bozma bak bebeğine kavuşacaksın inş. Hem sen üzülürsen bebişin de üzülüyor unutma.

kızlaar,
uzun zamandır takıp edıyorum ama yazamıyordum. hazırlıklarınız bitmiş ne güzel ben sadece bebişin çantasını hazırladım. kendime bişey almadım. bizde haftaya kontrole gidicez bakalm.:KK46:

canım etiketleri eşim tasarladı, hazırladı ozalitçide çıktısını aldı. bebişin kız ise boş halini yollayayım sen de yaptır ozalitçiye istersen:) 6 aydır her hazırlığımız Hüma Sultan'a kendimizi unuttuk:)

canım, boş halini bana gönderirsen cok sevinirim. anlattğın kadaryla cok güzel olmuş senınkıler :KK5:

Kalsaydim.sunnisanci verecekti :KK43:bende kendi sancim olsunistiyorum...ama bu gidisle yatis yaparim gibi duruyor..duzenli degil cunku :KK43:
Canım kaçıncı haftadasın göremiyorum da? Allah ın izniyle güzel olucak canım her şey moralini bozma bak bebeğine kavuşacaksın inş. Hem sen üzülürsen bebişin de üzülüyor unutma.[/QUOTE]
39 haftadayim...haklisin ama elimde degilki canim...

Gunaydin...dun dojtr gittim.alttan muayene etti acilma var dedi sonra yatis yapalim dedi kabul etmedim sunni sanci verecekti :KK43:git fazlalasinca gel dedi ama bende fazlalasma yok.saatte 1 sanci oluyor 20 saniye surup gidiyor orta siddetli sanci oldugunda kendimi cokmu kasiyorum ilerlemiyor anlamiyorum...neyapacam ben :KK43:sancilar nadil duzene binerki ...kotuyum

Yildiz ben de ayni durumdayim ilk gebeliklerde genelde acilma yavas ilerliyormus o yuzden acele etme benimde sancilarim duzensiz oluyor hatta 1 gun hic sanci cekmedigim oluyor . aksama kadar seninki duzene binebilir bence sabirli olmalisin saymaya devam et

Yıldızcım gözün Aydın kuzuna kavuşmana az kaldı, yavaş yavaş düzene girer sancılar da. Bol bol hareket et bugün, yürü, merdiven in çık, hatta hurma falan da ye. Dualarım seninle :)

[QUOTEkumsalkumsal, post: 37043677, member: 393053"]Yildiz ben de ayni durumdayim ilk gebeliklerde genelde acilma yavas ilerliyormus o yuzden acele etme benimde sancilarim duzensiz oluyor hatta 1 gun hic sanci cekmedigim oluyor . aksama kadar seninki duzene binebilir bence sabirli olmalisin saymaya devam et[/QUOTE]
Canim saol.dualarinizi bekliyorum

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım ben 1 de bi yatmışım 7 ye kadar deliksiz uyumuşum şaşkınım kaç kere uyanan ben bu gece nasıl böyle oldum bilmiyorum
Bende yürüyüşe çıkmıyorum ama evde hiç oturmuyorum desem yeridir sanki baya aşağı indi gibi geliyo göbüşüm bakalım yarın ramdevum var inş güzel şeyler duyarız
Bu arada elifsenden haber alan var mı
Canım günaydın evi işlerinden yorulduysan oyuzden uyanmamışsındır :KK48: doğum tarihlerimiz seninle aynı ve ikimizde yürümek yerine evde bütün günü ayakta geçirmeyi tercih ediyoruz inşAllah doğumumuza faydasını görürüz benim 2 de randevum var bakalım bi işe yarıyormu çünkü hiç sancı hissetmiyorum :110:

Yıldızcım gözün Aydın kuzuna kavuşmana az kaldı, yavaş yavaş düzene girer sancılar da. Bol bol hareket et bugün, yürü, merdiven in çık, hatta hurma falan da ye. Dualarım seninle :)
Allah razi olsun...hep ayaktayiminslh..korku heyecan karisik durumum :(

Allah yardımcın olsun canım, sana tavsiyem Meryem suresini ve İnşirah suresini okuman. Okuma bilmiyorsan bu sureleri dinle. Zamanı gelince gelir, kalbini ferah tut. :D Darısı bizim başımıza. :)
Amin canimmmm..cok saol dinlicem bol bol Rabbim hepimizin yardimci olsun

Amin canimmmm..cok saol dinlicem bol bol Rabbim hepimizin yardimci olsun
Sancın çıkıyorsa bebeğin ve senin gözetim altında olman daha iyi olmaz mı cnm. Bebek strese girmesin Allah korusun. Ne güzel kavuşman yakın bebeğine desene darısı bize. Bende bugün ev işi yapıyorum sancıya faydası olur belki otur otur ne sancı geliyo ne de başka bir şey. Hafif iğne batması gibi ayakta çok durursam oluyor o kadar. Bir de tuvalete sıkışınca ağrım oluyor. Dün nst de sancım çıkmadı, oğlum da 3 kilo 150 gr olmuş. Normal doğumu kolay yapıcam inş. Çok iri bir bebek olmayacak annesini zorlamayacak yavrum. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.

Sancın çıkıyorsa bebeğin ve senin gözetim altında olman daha iyi olmaz mı cnm. Bebek strese girmesin Allah korusun. Ne güzel kavuşman yakın bebeğine desene darısı bize. Bende bugün ev işi yapıyorum sancıya faydası olur belki otur otur ne sancı geliyo ne de başka bir şey. Hafif iğne batması gibi ayakta çok durursam oluyor o kadar. Bir de tuvalete sıkışınca ağrım oluyor. Dün nst de sancım çıkmadı, oğlum da 3 kilo 150 gr olmuş. Normal doğumu kolay yapıcam inş. Çok iri bir bebek olmayacak annesini zorlamayacak yavrum. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inş.
Lale canım ne güzel bebeğinin kilosu çok ideal. Ben de cumartesi günü gidicem 4 boyutlu ultrasona giricem. Kilosunu tam öğrenicem. İnşallah 4 kilo falan çıkmaz. Allah yardımcımız olsun...

canim bende de ayni problem var sancilarim hep aksam uzeri geliyo ve yatana kadar beni birakmiyor belki gece yogunlasir diyorum , sabahlarida uykudan kalkinca kasilma cok oluyo sonra biraz geciyor gun icerisinde de ara ara yokluyor ama duzensiz ve siddetli degil yada agrilara ben alistim bilmiyorum :( beklicez canim yapacak bisey yok boyle gunlerce sanci cekip , bi anda siddetlenip hemen dogum yapanlar oluyo, her cektigimiz sancida rabbim gunahlarimizdan arindirsin insallah boyle dusun rahatla canim

Merhaba canım bebeğin vaktini bekliyordur sen hareket etmeye devam et Allah gönlüne göre verir inşAllah buarada bende yarın doktordan çıkınca kemeraltına gidip eksiklerimi tamamlamak istiyorum eşimde senin gibi delilik olduğunu söyleyerek red ediyor ama herşeyin uygunu ve çeşidi de orda var :KK61:

Ben de hep niyetlendim ama cesaret edip gidemedim Kemeraltı'na. Balçova Ege Park'ta Kemeraltı'ndaki Minababy'nin şubesi var. Kıyafetler dışında çoğu eksiğimizi oradan aldık. Piyasaya göre fiyatları uygun. Çeşit çok. Jokerde bulamadığım çok şeyi orada buldum. Nakit ödemelerde az da olsa indirim yapıyorlar. Balçova taraflardaysan tavsiye ederim. Biz alışveriş yaparken orada beğendiğimiz ürünü nette aratıyoruz, çoğunlukla piyasadan uygun oluyor fiyatlar. Değilse de diyoruz bak şurda şu fiyat, sizde daha pahalı diye.

Kızlar günaydın herkese benim kasılmalarım dün çoktu kocam da işten geç geldi on buçuk falandı, tek başıma korktum resmen.
Tuvalete çıkma hissi vardı sürekli karnım taş gibi oluyodu kaburgama ve leğen kemiğime kadar bi baskı sanki böyle hisseden var mı?
Eskiden sırt üstü yatınca rhatlıyordum şimdi o da çare etmedi nası başa çıkmak lazım ki acaba

Back
X