2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Uykunun ağrıyla bölünmesine ve uykusuz kalmana çooooook sevindim simlaacım bundan sonra artarak devam eder inşAllah sende oğluna kavuşursun :KK46:
Uzaktan bakınca çok acımasız bir dua gibi görünüyor ama sen böyle istiyosun:KK45:
Saol canım:))
Dikkat ediyorum da isteklerimde yalnız değilim benimle aynı zamanda olan anne adaylarının çoğu aynı isteklere sahip durumda..
Sanırım en az 1 haftası var gibime geliyor o da benim için yeterli bayramda çifte bayram yapıcam gibi ;)

aynen cnm ya bir an önce doğmasını istiyorum minicik ellerini tutmak istiyorum işallah canım yaa koçiş öğleden sonra gelecek saat 4 de dr oluruz eve dönünce müsait olursam mutlaka yazarımm senin doğumda yakın işallah sağlıkla bebeğini kucağina alırsın cnmm
Umudum bu yönde de işte her hamilelik farklı oluyor.
Merak ediyorum Dr sonucunu..Bakalım bebek ne kadar kilo almış. Son haftalarda daha ağır kilo alıyor diyorlar umarım öyledir. Ben daha fazla kilo alsın istemiyorum max 3800 gr olursa içim rahat normal doğum yapabilirim ondan diyorum...

Merhaba kizlar biz geldik doktordan hersey yolunda cok sukur bolbol merdiven in cik yuru dedi bayrama kadar gelsin bayram sekerimiz dedi. bu kilo hesaplamasina kafaya takmiorum artik 2hafta once 3300gr diodu simdi 3400gr dedi ve hicbir şekilde diyette yapmadim aksine cok istahim acildi. Alttan muayene yapmadi sormadim da yapmicakmisiniz die belki haftaya yapar haftaya tekrar muayne dedi. Bizden hbrler bu kadar...

Merhabalar; bu hafta doğum raporum başladı evdeyim sizleri takip ediyordum uzun zamandır ama yazmaya pek fırsatım olmadı. Blueejasmine ile aynı gün olacaktı doğumumuz ama Maşallah bebeği 14 günlük olmuş bile:) tüm doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza inş. benim de haftaya çarşamba veya perşembe sezaryan olacak doktorum bayramı beklemeyecek dedi nst de sancı çıkıyor hafif sancılarım var zaten. aklımdayken doğumda karbonat kullanmayın az önce listede gördüm. uyarmak istedim bir arkadaşıma demişler ve karbonat sürüyormuş göğüs uçlarına ancak bebeği yeni emzirmeye başladığından hep yara imiş. karbonatı da sürünce acıdan ağlıyordum dedi. sancı için göğüs uçlarını uyarabilirsiniz kızlar. ben bu aralar göğüs uçları çıksın diye hafif masaj yapıyorum çatlak kremi ile ebe demişti bayağı göğüs ucum oldu tavsiye ederim hem uyarılmış olur.

Kizlar bugün son kontrolume gittim. Bebisim 3117 gr ve 50,5 cm olmuş. Anestezi uzmani ile görüştüm, bogazim 2 haftadır şiş ve kızarıklık vardi, bunu görünce genel anestezi olamayacagimi, spinal anesteziyi uygun buldugunu söyledi ve detayli bir sekilde spinal hakkinda bilgilendirdi.
Son 1 haftamız kaldi, heyecan dorukta, hepimize güzel haberler ve hayırlı dogumlar nasip olsun inş:KK9:
Sevgiler

Merhaba kizlar biz geldik doktordan hersey yolunda cok sukur bolbol merdiven in cik yuru dedi bayrama kadar gelsin bayram sekerimiz dedi. bu kilo hesaplamasina kafaya takmiorum artik 2hafta once 3300gr diodu simdi 3400gr dedi ve hicbir şekilde diyette yapmadim aksine cok istahim acildi. Alttan muayene yapmadi sormadim da yapmicakmisiniz die belki haftaya yapar haftaya tekrar muayne dedi. Bizden hbrler bu kadar...
maşallah canım her şey yolunda.

Bog az agrisi yutkunma sorunum var. Atesim inip cikiyo acaba bebege zarari olur mu kizlar?
Benimde boğazım şiş 3 gün oldu düzelmedi. Ateş sorunum yok çok şükür...Ateşin gebeler için tehlikeli olduğunu biliyorum. Ben olsam Dr a giderdim...Geçmiş olsun canım...

Rica ederim canım, ne demek. Yakup beyin hemşiresi hemen randevu veriyor. Cumartesi öğleden sonra çalışmıyorlar sanırım. Ofisi cevap vermemişti, randevu saatimi değiştirecektim. Ben de web sayfasındaki cep telini aradım. Meğerse Yakup hocanın cebiymiş, sekreterin falan değil. Ay hocam siz misiniz, kusura bakmayın dedim, bir kahkaha attı. Pazartesi sabahtan ara beni, saatini istediğin zamana ayarlayalım dedi. Sekreteri ara falan demedi yani. Şeker bir adam. Arkadaşım 9 Eylülde laborant, ikili taramaları falan o yapıyor. Yakup hoca bir tanedir demişti. Gerçekten benim de kanım kaynadı. Bence hiç bekletme, için rahat etsin. Çünkü bana iyi ki geldin di mi, için rahatladı dedi. Adam halden anlıyor :)

Sağol cnm haftaya yani 2 Ekim'e gün aldım Yakup Beyden, uzman bir göz görsün bakalım ne diyecek,hiç olmazsa bikaç tetkik açıklama yapar durumun neden kaynaklandığını bilirim..

Arkadaslar araniza yeni katildim gebeligimin 36+4 muhtemel dogum tarihim 10 ekim.hamileligim simdiye kadar cok guzel gecti cok sukur hic sorun yasamadim derken son 1 haftadir siddetli kasintim var ve artik geceleri uyuyamiyorum.cildiye doktoruna gittim antihistaminik ve birde krem verdi fakat hic birseye yaramadi benim gibi bu problemi yasin var mi aranizda?

Hoşgeldin arkadaşım. Geçmiş olsun. Karaciğer ve böbrek testi yaptırdın mı?

Nerelerdesin havva sen:KK66: iyi olmanıza sevindim. 1 ekimde doğuracaklardan daha tık yok. İnatçı çıktılar bizim bebekler:-D

Kızlar siz doğurmazsanız ben doğuracağım 1 Ekimde :) Haydi ama yalnız bırakmayın bizi.

Merhaba arkadaşlarım :KK66: gebelik haftamda 23 gün yazıyor . Ama biz kızımla beraber 14. Güne başladık.. 3gün önce göbek bağımız düştü ve yıkandık bile :KK66: kızım premature doğduğu için gündüzleri saat başı geceleri 1,5-2 saat araya emziriyorum.. En büyük şansım sütümün gelmesi oldu.. Ben 34,5 haftalıktan doğurdum biliyorsunuz... Sanırım en küçük hafta benim... Aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin. Pozitif olun ve kendinizi doğuma hazırlayın... İnanın kucağınıza alana kadar stres ve heyecan içinde oluyorsunz.. Ne yaparsanız yapın.. Ama olabiliyorsanız soğuk kanlı olun.. Hepinize sağlıkla ve kolay bir doğum yapmanız için dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun..doğum yana arkadaşlarımızda inşallah sağlıkla huzurlarlabüyüterler bebişleri... Hepinizi öpüyorum..

Canım maşallah :nazar: size, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ne çabuk geçmiş zaman. Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Sağlıkla büyütelim yavrularımızı.

Merhabalar; bu hafta doğum raporum başladı evdeyim sizleri takip ediyordum uzun zamandır ama yazmaya pek fırsatım olmadı. Blueejasmine ile aynı gün olacaktı doğumumuz ama Maşallah bebeği 14 günlük olmuş bile:) tüm doğum yapan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza inş. benim de haftaya çarşamba veya perşembe sezaryan olacak doktorum bayramı beklemeyecek dedi nst de sancı çıkıyor hafif sancılarım var zaten. aklımdayken doğumda karbonat kullanmayın az önce listede gördüm. uyarmak istedim bir arkadaşıma demişler ve karbonat sürüyormuş göğüs uçlarına ancak bebeği yeni emzirmeye başladığından hep yara imiş. karbonatı da sürünce acıdan ağlıyordum dedi. sancı için göğüs uçlarını uyarabilirsiniz kızlar. ben bu aralar göğüs uçları çıksın diye hafif masaj yapıyorum çatlak kremi ile ebe demişti bayağı göğüs ucum oldu tavsiye ederim hem uyarılmış olur.

Benim de doğumum çarşamba kısmetse. Listeyi yapan benim. Karbonatlı suyu sprey şeklinde hazırladım. Ben devamlı kullanırım. Burnuma, boğazıma fıslatırım. Alerjime çok iyi geliyor. İçine çok az karbonat koyuyorum, yakacağını sanmam. Ama mikrobunu kırar ve yara olursa iyileşmesini hızlandırır. Öyle dayanılmaz bir acı verirse zaten kullanamam. Ama normal şartlarda meme ucunu temizlemesi için kullanmayı düşünüyorum. Zaten günlük hayatta da çantamda durur benim karbonat fısfısım. Biz içme suyumuza, temizlik malzemelerimize falan da katarız karbonat.

Benimde boğazım şiş 3 gün oldu düzelmedi. Ateş sorunum yok çok şükür...Ateşin gebeler için tehlikeli olduğunu biliyorum. Ben olsam Dr a giderdim...Geçmiş olsun canım...
DOktorum da bayram tatilinde.pis bi hastalik.halsiz dusuruyo...ilac ta veremezler. Nolcak bilmiyorum.

Sağol cnm haftaya yani 2 Ekim'e gün aldım Yakup Beyden, uzman bir göz görsün bakalım ne diyecek,hiç olmazsa bikaç tetkik açıklama yapar durumun neden kaynaklandığını bilirim..

Canım çok sevindim randevu almana. Umarım iyi haberlerle dönersin. Ben 1 Ekimde doğum yapacağım kısmetse ama sen bana özelden sonucunu yazarsan sevinirim. Fırsat bulup, girebilirsem foruma okurum. Haydi hayırlısı annesi. İçini ferah tut, Yakup bey muhtemelen güzel şeyler söyleyecektir, rahatlatacaktır seni.

Benim de doğumum çarşamba kısmetse. Listeyi yapan benim. Karbonatlı suyu sprey şeklinde hazırladım. Ben devamlı kullanırım. Burnuma, boğazıma fıslatırım. Alerjime çok iyi geliyor. İçine çok az karbonat koyuyorum, yakacağını sanmam. Ama mikrobunu kırar ve yara olursa iyileşmesini hızlandırır. Öyle dayanılmaz bir acı verirse zaten kullanamam. Ama normal şartlarda meme ucunu temizlemesi için kullanmayı düşünüyorum. Zaten günlük hayatta da çantamda durur benim karbonat fısfısım. Biz içme suyumuza, temizlik malzemelerimize falan da katarız karbonat.[/QUOTE]

Doğumumuz aynı gün olacak kısmetse çok heyecanlı birazda gerginim canım hayrlısı olsun... Karbonatı ben arkadaşımdan duydum sulandırıp sürmüş çok acımış daha sonra bebeğin ağzını arada bir karbonatlı suyla silmeye başlamış pamukçuk olmamış.

Benim de doğumum çarşamba kısmetse. Listeyi yapan benim. Karbonatlı suyu sprey şeklinde hazırladım. Ben devamlı kullanırım. Burnuma, boğazıma fıslatırım. Alerjime çok iyi geliyor. İçine çok az karbonat koyuyorum, yakacağını sanmam. Ama mikrobunu kırar ve yara olursa iyileşmesini hızlandırır. Öyle dayanılmaz bir acı verirse zaten kullanamam. Ama normal şartlarda meme ucunu temizlemesi için kullanmayı düşünüyorum. Zaten günlük hayatta da çantamda durur benim karbonat fısfısım. Biz içme suyumuza, temizlik malzemelerimize falan da katarız karbonat.

Doğumumuz aynı gün olacak kısmetse çok heyecanlı birazda gerginim canım hayrlısı olsun... Karbonatı ben arkadaşımdan duydum sulandırıp sürmüş çok acımış daha sonra bebeğin ağzını arada bir karbonatlı suyla silmeye başlamış pamukçuk olmamış.[/QUOTE]

Hepimizin hakkında hayırlısı. Benim korkum azaldı sanki, kavuşma isteği daha ağır artık. O muhtemelen çok karbonat koymuştur, yakar tabi o zaman. Pamukçuk için eskiden karbonatlı su denirdi ama artık kaynatılmış soğutulmuş su deniyor. Bakalım deneyimleyip göreceğiz. Anneliği öğretecek bize miniklerimiz.

Kızlaaaar ilk kez bu gece rüyamda oğlumu gördüm. :KK46:Çok güzeldiiiiiiiiii, maşallah tontişime :nazar: Bembeyaz, tombiş yanaklı birşeydi. :nazar: Babasının kucağındaydı, 1 günlüktü ve hep beraber yüzüyorduk. Gerçekmiş gibi geldi bana. Çok etkilendim. Doğurunca neler hissedeceğimi anlar gibi oldum ve şimdi çok fazla korkmuyorum sezeryandan. Hayırlısıyla, sağlıkla kavuşalım da yavrularımıza. Birkaç gün çekeceğimiz acılar, onların mis kokusunu içimize çektiğimizde unutulacak inşallah. Allahım sağlıkla kavuşmayı, hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize. :nazar::nazar::nazar:

Canım çok sevindim randevu almana. Umarım iyi haberlerle dönersin. Ben 1 Ekimde doğum yapacağım kısmetse ama sen bana özelden sonucunu yazarsan sevinirim. Fırsat bulup, girebilirsem foruma okurum. Haydi hayırlısı annesi. İçini ferah tut, Yakup bey muhtemelen güzel şeyler söyleyecektir, rahatlatacaktır seni.
Kıyamammm 1 Ekimde mi geliyor bebişin,sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah şimdiden hayırlı doğumlar..

Hoşgeldin arkadaşım. Geçmiş olsun. Karaciğer ve böbrek testi yaptırdın mı?

Kızlar siz doğurmazsanız ben doğuracağım 1 Ekimde :) Haydi ama yalnız bırakmayın bizi.

Canım maşallah :nazar: size, herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ne çabuk geçmiş zaman. Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Sağlıkla büyütelim yavrularımızı.

İnşallah canım bende çok istiyorum doğmasını ama keyif yapıyo içerde paşa, gelmeye niyeti yok:) İnşallah 1 ekime kalmadan doğar da bayramda biraz toparlanmış olurum. Demek sende 1 ekimde kavuşacaksın yavruna:)
Kim karbonat dese aklıma sen geliyosun artık:) yanlış anlama:) bebeğin dilinde oluşan pamukçuğa çok iyi geldiğini bende duymuştum.
Benim göğsüm sızlıyor arada normal mi acaba... lansinoh kullanmaya başladım göğüs için bende. Artık uyarılsa da olur doğumun zamanı geldi ne de olsa:)

Back
X