Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamammm 1 Ekimde mi geliyor bebişin,sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah şimdiden hayırlı doğumlar..
İnşallah canım bende çok istiyorum doğmasını ama keyif yapıyo içerde paşa, gelmeye niyeti yok:) İnşallah 1 ekime kalmadan doğar da bayramda biraz toparlanmış olurum. Demek sende 1 ekimde kavuşacaksın yavruna:)
Kim karbonat dese aklıma sen geliyosun artık:) yanlış anlama:) bebeğin dilinde oluşan pamukçuğa çok iyi geldiğini bende duymuştum.
Benim göğsüm sızlıyor arada normal mi acaba... lansinoh kullanmaya başladım göğüs için bende. Artık uyarılsa da olur doğumun zamanı geldi ne de olsa:)
Bu muhteşemmmmmm
Umudum bu yönde de işte her hamilelik farklı oluyor.
Merak ediyorum Dr sonucunu..Bakalım bebek ne kadar kilo almış. Son haftalarda daha ağır kilo alıyor diyorlar umarım öyledir. Ben daha fazla kilo alsın istemiyorum max 3800 gr olursa içim rahat normal doğum yapabilirim ondan diyorum...
Bende de aynı sıkıntı var hala, burun akıntısı ve boğaz kizarikligi devam etmekte. Dr um bebege zarari olmadığını söyledi. Sadece yüksek ateşe dikkat et bnce. Bnm ki bi gece 38° ye çıktı, hemen soğuk sirkeli su ile 1 saat içinde düşürdük sorun kalmadı, bilgin olsun cnm.Bog az agrisi yutkunma sorunum var. Atesim inip cikiyo acaba bebege zarari olur mu kizlar?
Aynı hayali bende kurmuştum çok şükür gerçek oldu:-D vazelin benim vazgeçilmezimdi ama artık kullanmıyorum. Damarlarım benimde belirginleşti ve et beni gibi birşeyler oluştu. Bence herşey süt hazırlığı. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alır emziririz misss kokulularımızı... rüyamda sürekli oğlumu emzirirken görüyorum.Sağol canım, kısmetse öyle planladık. Benim doğum günüm çünkü 1 Ekim. Doktorum da uygun gördü, 38+4 oluyoruz sanırım o tarihte. Hepimize hayırlı doğumlar.
Ben de geçen bayramda hep hayal ettim kısmetse sonraki bayrama 3 kişilik bir aile olacağımızı. Sezeryan olmasa benim beyefendinin de pek niyeti yok gibi. Erkekler keyiflerine düşkün oluyor işte :) Zeytinyağı deyince de ben gelmeliyim aklına, vazelin ve petrol düşmanı da benim :) Ben de sürüyorum lansinohu, çünkü çok kaşınıyor meme uçlarım. Bir de acayip damarlarım çıkmış böyle örümcek ağı gibi. İnşallah süt içindir bu hazırlıklar. Sızı olması da normal, bende de oluyor bazen. Uçlarında da et beni gibi kabarcıklar oldu. Doktor normal dedi.
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah tamamlar haftasını korkma, tamamlamasa bile 34 . hafta önemliydi atlatmışınız. Artık doğsada problem olmaz inşallah. Hurma konusunda da gerçekten üzüldüm cnm. Hiç olmazsa 1tane olsun ye. Bebeğinde leke falan olur mazallah.. dün bahsetmişti arkadaşlar hani.Kizlar siz cirpiniyorsunuz sanciniz gelsin diye ben hic yuruyus yapmadim gezmedim hep evdeydim erkenden geldi sancilar dua ediyorum sancim olmasin diye yavrum biraz daha beklesin gelisimi iyice tamamlansin canim hurma istiyordu yiyemiyorum bile...
İlk doğumum olacağı için bilemiyorum ama çoğu hamilelere göre biraz küçük göbeğim. Bizim iş yerinde kocaman göbekli hamile bir bayan vardı 2900 doğmuş bebeği. İlgisi yok bence bebeğin kilosuyla göbek büyüklüğünün. Vücutla alakalımerhaba kizlar, Sabah annem karnimin kucuk oldugunu soyledi tam 2 ay once tahmini 1700 kg demisti doktor zaten bidaha ultrasona girmedim yani girilmiyor burda... dogumu yakin olanlar bebegin kilosulayla karninizin buyuklugu ayni orantida mi ? oglum 4 kilo dogmustu ama kocaman gobisim vardi ve daha cok kilo almistim :)
Sorma canım ya ben biran önce doğuriyim isterken öyle halsizim ki kendimi yoriyim istiyorum ama ayağa kalkacak halim yok hemen yoruluyorum.. Umarım ikimizde en kısa sürede toparlanırız :)DOktorum da bayram tatilinde.pis bi hastalik.halsiz dusuruyo...ilac ta veremezler. Nolcak bilmiyorum.
Maşallah canım normal doğum yapacaklar için kilolu olmasındansa düşük kilolu olması daha iyi ayrıca kilolu olması bebeğin daha sağlıklı olacağına anlamına gelmiyor.geçtiğimiz hafta cuma günü dr 3 kg olduğunu söyledi benim oğlanın kilosu geriden geliyorr işallah 3500 felan doğar çok haycanlıyım koçiş 1 saate kadar gelirr normal doğum en iyis işallah isteyen herkeze rabbim kısmet eder bende normal istiyorum işallah normal olurrr![]()
Allahım hayırlı zamanlı doğumlar nasip etsin inş. cnm.Kizlar siz cirpiniyorsunuz sanciniz gelsin diye ben hic yuruyus yapmadim gezmedim hep evdeydim erkenden geldi sancilar dua ediyorum sancim olmasin diye yavrum biraz daha beklesin gelisimi iyice tamamlansin canim hurma istiyordu yiyemiyorum bile...
Bende var evet sanırım açılmayla ya da yumuşamayla bağlantılı olabilir...Doğuma hazırlıyordur kendini esniyor geriliyor.. Bende 1 cm açılma var demişti Dr bu pazar sende de olabilir belki de...Kizlar rahminizde seyirme gibi bisiy oluomu bugun bende oyle bisiyler oluyo azcik sizlio gibide....
Benim karnım oldukça büyük evet bebeğin kilosuyla orantılı diyebilirim. Ama ben buna inanmıyorum. Çünkü bazılarının karnı nerdeyse hiç yok gibi ama bebeklerinin kilosu yerinde oluyor. İç karnı büyük diyorlarmış onlara...merhaba kizlar, Sabah annem karnimin kucuk oldugunu soyledi tam 2 ay once tahmini 1700 kg demisti doktor zaten bidaha ultrasona girmedim yani girilmiyor burda... dogumu yakin olanlar bebegin kilosulayla karninizin buyuklugu ayni orantida mi ? oglum 4 kilo dogmustu ama kocaman gobisim vardi ve daha cok kilo almistim :)
merhaba kizlar, Sabah annem karnimin kucuk oldugunu soyledi tam 2 ay once tahmini 1700 kg demisti doktor zaten bidaha ultrasona girmedim yani girilmiyor burda... dogumu yakin olanlar bebegin kilosulayla karninizin buyuklugu ayni orantida mi ? oglum 4 kilo dogmustu ama kocaman gobisim vardi ve daha cok kilo almistim :)
Allah yardımcın olsun cnm. İnşallah tamamlar haftasını korkma, tamamlamasa bile 34 . hafta önemliydi atlatmışınız. Artık doğsada problem olmaz inşallah. Hurma konusunda da gerçekten üzüldüm cnm. Hiç olmazsa 1tane olsun ye. Bebeğinde leke falan olur mazallah.. dün bahsetmişti arkadaşlar hani.