2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Alttan bakmamasına şaşırıyorum. Genelde her Dr bakıyor mutlaka vardır bir bildiği tabii..
Dün başka Dr a gidip muayene olucam demiştin. Vaz mı geçtin?
Doğuma dair herhangi bir belirti hala yok mu?
Yarın başka doktora gidicem saat 1de.
İki gecedir sancılanıyorum. Bir şeyler olduğunu hissediyorum. Yakın zamanda gelecek gibi bi hali var..

kızlar benim belim çok ağrıyor ya ve karnım taş gibi oluyorr wc gittim daha önce hiçböyle akıntım olmamıştı sünen sarı bir akıntım olduğunu gördüm ne oluyor anlamıyorummm

Günaydın kızlar.acil birb sorum var 38+3 günlük hamileyim ama 3 gündür sürekli oc çamaşırım ıslak normal şu geliyor acaba yırtılmamı var yoksa normalmi aranızda öyle olan varmi ayağa kalsam birb Şey bakıyor ama sade ic camasirim ıslak. .lütfen hemen cvp verebilirseniz sevinirim ona göre hastaneye gidicem
Canım ben de böyle bir sorun yaşamıştım doktorum telefonda ya enfeksiyondandır demişti ya da kaçak vardır plasentadan su kaçırıyor demişti.eczanede bir ped varmış alıp bunun o sıvı olup olmadığını anlayabilirsin.

Günaydın kızlar artık çok ağırlaştığımı hissediyorum iyice aşağı indi sanki oturmak bile zor geliyo sanki

Günaydın kızlar.acil birb sorum var 38+3 günlük hamileyim ama 3 gündür sürekli oc çamaşırım ıslak normal şu geliyor acaba yırtılmamı var yoksa normalmi aranızda öyle olan varmi ayağa kalsam birb Şey bakıyor ama sade ic camasirim ıslak. .lütfen hemen cvp verebilirseniz sevinirim ona göre hastaneye gidicem

Günaydın, bir ara benim çamaşırımda da aşırı ıslaklık olmuştu dr a söledim yırtılma varsa sızma şeklinde olmaz merak etme demişti akıntı demişti. rahimi içi su dolu balon gibi düşün delik oluşursa anlarsın demişti.

Canim benimde asiri islaniyor ama ben akinti oldugundan eminim kontrolde de doktor suyu iyi dedi bir sorun gormedi.
sen doktora gitmelisin bence.dedigim gibi sonucta ben eminim akinti olduguna seninki su olabilir Allah hayirli dogumlar nasip etsin...

kızlar benim belim çok ağrıyor ya ve karnım taş gibi oluyorr wc gittim daha önce hiçböyle akıntım olmamıştı sünen sarı bir akıntım olduğunu gördüm ne oluyor anlamıyorummm
Doğum bel ağrısıyla kendini gösterirmiş önce cnm. Karın ise tahta gibi sert olurmuş. Sakın doğumun başlıyor olmasın;)

bilmiyorum tatlım ya ağrılarım oldu bende uyuyordum diğer tara dönüp uyudumm şimdi kalkınca saate baktım
11:37
11:51
12:02
sancılarım ve kasılmam oldu ne olur sence yaa

günaydınlar...
sırt ağrılarınız var mı sizinden.. benim özellikle sabahları yoğun oluyor.
herkese mutlu huzurlu günler dilerim.
Günaydın canım. Benim de aynı sabahları sırt ağrım oluyor kalkınca biraz dolaninca geciyor:)

Pekmez içiyorum zaten canım hapın yerine onu nekadar karşılar bilmiyorum ama en azından problem yaşamıyorum şuan şurup bende de var ama kullanmıyorum işte yan etkisinden dolayı :KK43:
Kızlar ya dün bi program izledim pekmez kesinlikle kan yapmaz dedi.ben de içiyorum.soyleyen Canan Karatay tabi;)

Kızlar yaa bebeğinin gelişimi önden gidip,başı büyük olup da normal doğum düşünen var mı aranizda

Kızlar yaa bebeğinin gelişimi önden gidip,başı büyük olup da normal doğum düşünen var mı aranizda[/QUOTE

Var canım benim durumum öyle dün gittim 3600g olmuş bende normal istiyodum ama şu şartlarda zor gözüküyo ya hayırlısı bakalım

Yarın başka doktora gidicem saat 1de.
İki gecedir sancılanıyorum. Bir şeyler olduğunu hissediyorum. Yakın zamanda gelecek gibi bi hali var..
Gelsin gelsin :))
Merak ediyorum gelince hemen yazarsın zaten...
Bende iyice kötüleştim yatıyorum grip oldum tek tesellim ateşim yok...Dr la konuştum Minoset iç tantum gargara yap dedi.. Ama yok ilaç içmeyi de aslında istemiyorum...
Evde yalnızım bir su getirenim yok. Yemek yapanımda..Bebeğim gelse hastalığım ona geçer mi acaba :( Zaten geleceği zaman ekstra bir enerji oluyormuş bende yok o da.. Daha zamanı var..

Haklısın canım bizim ve bebeğimiz için en hayırlısı hangisi ise o olur ins

Haklısın canım bizim ve bebeğimiz için en hayırlısı hangisi ise o lar ins

bilmiyorum tatlım ya ağrılarım oldu bende uyuyordum diğer tara dönüp uyudumm şimdi kalkınca saate baktım
11:37
11:51
12:02
sancılarım ve kasılmam oldu ne olur sence yaa

Canim kasilmalarin cok sık sancilarinda oyle bence doktora git nst ye gir ben 4 gun bekleyip gitmistim dogum baslamis haberim yok boyle sıktı benimkilerde

Back
X