2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:nazar:nilkon maşallah canım oğluna çok yakışıklı daha şimdiden öpüyorum mis kokulunu

Ayyy ne tatli masallah insanin gorunce dogurasi geliyor :) Allah anali babali buyutsun insallah sagligini bozmasin...

Maşallah suphanallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı annesi melek gibi. ..

maşallah canım. bin maşallah:nazar:
canım sen bebeğinde yastık kullanıyor musun. yani yeni doğanda yastık kullanılmıyordu da.

Maşallah canım gözün aydın :) Çok çok tatlı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sonra neden aceleci davranıyorsun diyorlar böyle şirin bebekleri gördükçe sabırsızlanıp hevesleniyorum :KK68:

Masallah cok guzel bi bebek dogurmussun. Saglikla buyut ins. Darisi da benim oglusuma olur ins.

Ay canııııım maşallah :nazar::nazar::nazar: Ne güzel bir bebek doğurmuşsun annesiiii. Çok yakışıklıııı, Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorum ayakçıklarından. Sağlıkla sevenleriyle büyüsün tatlıcığım.

Oyyy maşallahhhh pek tatlı bu yahuuu pamuk gibiiii =)))

teşekkür ederiz teyzeleri biraz gitti pofuduklugumuz ama napalım iyiyiz çok şükür .Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla minnaklarınızı kucagınızda görmeyi nasip etsin .
bu arada gittim dikişleri aldırdım bi sorun yokmuş biraz rahatım ama acıyor bi yandanda

teşekkür ederiz teyzeleri biraz gitti pofuduklugumuz ama napalım iyiyiz çok şükür .Rabbim en hayırlı zamanda saglıkla minnaklarınızı kucagınızda görmeyi nasip etsin .
bu arada gittim dikişleri aldırdım bi sorun yokmuş biraz rahatım ama acıyor bi yandanda

En kisa zamanda gecer insallah acisi. Bebiste yeniden kilo alir zaten dogduktan sonra veriyorlarmis sonra aliyorlarmis . Odemden kaynakli sanirim

Arkadaşlar Eylül annelerinde okuyorum hep gaz problemleri ve meme uçlarının acısından yakınıyorlar.
Ben bir kitap okuyorum mahallenin en mutlu bebeği diye.bence herkes okumalı.eğer bebeğiniz doğduktan sonra çok da ağlak bir bebek değilken 2 hafta sonra biyerini ısırmışlar gibi ağlıyorsa,sürekli gaz problemi varsa kolik bebektir olayın gazla alakası yoktur.bazı bebekler ilk 3-4 ay dış dünyaya ayak uyduramazlar ve anne rahmindeki sıkışık ,sarsıntılı ve sesli ortamı çok özlerler.yapılacaklar en başta ağlasa bile sıkı kundaklama,tekrarlayan monoton ses -şşşşşt sesi ,elektrikli süpürge,radyo cızırtısı gibi(ben şimdiden bir program indirdim bu sesler var),sallama -ağlama şiddetine göre hızlı sakinleştikçe azalan,ve anne sıcaklığı -böyle bebekleri sürekli kucakta tutup orada olduğunuzu hissettirmeniz lazım.
Bir de her bebek kendi karakteri ile doğar bazı bebekler kendini sakinleştirmez, yani stop tuşu yok.

Bunlar okuyup öğrendiklerim.artık bebek bakımı ile ilgili konuşmalıyız.keşke doğum yapan arkadaşlar arada uğrasa da bir şeyler öğrensek.

cnm maşallah ALLAH analı babalı büytmek nasip etsn inş.
yastık mı kullanyrosn canm bebeğn rahat edyor mu

Canım normal doğumda zayıf olması iyi, benim kız önden gidiyordu bakalım ne oldu son haftalarda perşembe öğrencem inş. Normal doğumda sarılık olma olasılığı daha az diye okumuştum bir de bir yerde. Ben de normali çok istiyordum ama son günlerde fikrim değişmeye başladı sezeryan da düşünüyorum artık. Doktorumla konuşacağım artık bu hafta. Senin nasıl sancı falan var mı hiç?
Şimdi çıktım dr dan herşey yolunda artık az kilo alıyor bebekler endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bende 2 kilo zayıflamışım keyfim yerinde arefe günü bu cuma günü çağırdı açıklığı kontrol edecek 3-4 cm açılırsa suni vermeyi planlıyor beni sabırsız gördüğünden sanırım ama onaylamayı düşünmüyorum 3-4 cm açılma varsa zaten bebeğin gelmesi yakındır suniyle kendime işkence çektirmeyi istemiyorum mecbur kalırsam o ayrı tabii...sakin ol sende cnm korkma sezeryan olan arkadaşlarım normal olmasını çok isterdik diyorlar...eğer şartların uygunsa normalden şaşma derim...

Şimdi çıktım dr dan herşey yolunda artık az kilo alıyor bebekler endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bende 2 kilo zayıflamışım keyfim yerinde arefe günü bu cuma günü çağırdı açıklığı kontrol edecek 3-4 cm açılırsa suni vermeyi planlıyor beni sabırsız gördüğünden sanırım ama onaylamayı düşünmüyorum 3-4 cm açılma varsa zaten bebeğin gelmesi yakındır suniyle kendime işkence çektirmeyi istemiyorum mecbur kalırsam o ayrı tabii...sakin ol sende cnm korkma sezeryan olan arkadaşlarım normal olmasını çok isterdik diyorlar...eğer şartların uygunsa normalden şaşma derim...
Kaç g olmuş canım bebişin bizim durumlar benzer biraz ya ondan soruyorum yanlış anlama sakın gerçi aramızda 5 gün var ama olsun bu arada nasıl zayıfladın ya
Bencede kendi sancını bekle

4 cm olduktan sonra suni sanciya ne gerek var ki ? 4 cm den sonra zatrn hizli ilerliyor acilma dogum hizlaniyor

Kaç g olmuş canım bebişin bizim durumlar benzer biraz ya ondan soruyorum yanlış anlama sakın gerçi aramızda 5 gün var ama olsun bu arada nasıl zayıfladın ya
Bencede kendi sancını bekle
canım dr 1 haftada çok farketmiyor şöyle bir ultrasonda gelişi güzel ölçtü. -+100 gr farkeder dedi tam gr ını boyunu fln demedi ama beni rahatlattı :) çok Farketmez artık haftada 100 gr farkeder dedi...Son haftalarda hamileler zayıflayabiliyormuş. Tabii ki özellikle birşey yapmadım. Meyveler daha az şekerli belki :) inş.kendi sancılarımla.doktora giderim herşey yolunda gidecek gibi hissediyorum:)

Kızlar çarşambaya kadar sancımın gelmesini beklicem. Gelmezse çarşamba sabah 9da yatışım yapılacak ve suni sancı verecek doktor. Bana dua edin inşallah hayırlısıyla sancım gelir..

İnşallah ozamana kadar sancin gelir canım nstde sanci falan cikmadimi hic.
Bu son haftaya kadar bekledin inşallah doğumunda kolay olur ve suni sanciya gerek kalmaz. Bol bol yürüyüş yap canım ben nekadar yurusem bebeği okadar aşağı da hissediyorum

İnşallah ozamana kadar sancin gelir canım nstde sanci falan cikmadimi hic.
Bu son haftaya kadar bekledin inşallah doğumunda kolay olur ve suni sanciya gerek kalmaz. Bol bol yürüyüş yap canım ben nekadar yurusem bebeği okadar aşağı da hissediyorum
Nst'de hiç sancım çıkmadı canım. Geceleri sancılarım oluyordu, dün gece o da olmadı. Havalar soğudu, boğazımda akıntı var, dışarıya çıkarsam iyice hasta olurum ve doğumda çok sıkıntı çekerim. Bugüne kadar çok yürüdüm artık onlara sayıyorum. Hurma yicem sadece, Allahım inşallah sancımı verir.

4 cm olduktan sonra suni sanciya ne gerek var ki ? 4 cm den sonra zatrn hizli ilerliyor acilma dogum hizlaniyor
Yani kesinlikle katılıyorum. Belki dr um başka birşey kastetmiştir. Eşimle bende aynı fikirdeyiz. Herşey normalken 3-4 cm açılma varsa alırız demek sezeryan da yapılmayacaksa nasıl olacak ki anlamadım.arefe çalışıyormuş birtek
almazsa bayrama kalır gibi bir durum var sanırım :) inş.cumaya da kalmaz dualarım bu yönde...

Yani kesinlikle katılıyorum. Belki dr um başka birşey kastetmiştir. Eşimle bende aynı fikirdeyiz. Herşey normalken 3-4 cm açılma varsa alırız demek sezeryan da yapılmayacaksa nasıl olacak ki anlamadım.arefe çalışıyormuş birtek
almazsa bayrama kalır gibi bir durum var sanırım :) inş.cumaya da kalmaz dualarım bu yönde...

Canim senin takviminde dogumuna 15 gün var gözüküyor niye Arefe günü alcak benmi yanlış okudum

Iyi de ozel hastaneye gidiyorsan bayramda dogum yapsan bile doktor gelmek zorunda degil mi ? Hastanenin isleyisi nasil acaba ?

Hayirlisi olsun canim 4 cm den 7cm e kadar cok vakit gecmezse 7den sonra zaten bebegin kafasi gorunmeye basliyor. Kafasi gorundukten sonra da dogum gerceklesiyor. Allah yardimcin olsun insallah suni sanci vermez...

Iyi de ozel hastaneye gidiyorsan bayramda dogum yapsan bile doktor gelmek zorunda degil mi ? Hastanenin isleyisi nasil acaba ?

Hayirlisi olsun canim 4 cm den 7cm e kadar cok vakit gecmezse 7den sonra zaten bebegin kafasi gorunmeye basliyor. Kafasi gorundukten sonra da dogum gerceklesiyor. Allah yardimcin olsun insallah suni sanci vermez...

ben de özelde doğum yapacam ama doktorum mesai dışı gelmem, her hastamın doğumuna gelsem evime hiç gidemem dedi ki haklı çok yoğun bi doktor:(

ben de özelde doğum yapacam ama doktorum mesai dışı gelmem, her hastamın doğumuna gelsem evime hiç gidemem dedi ki haklı çok yoğun bi doktor:KK43:
Böyle şeyler ne yazık ki oluyor. Ama olmaması lazım kadın doğumcu olmasaydı bu iş bu kadar basit evde oturmak istiyorsa çok. Hem özele tonla para verilecek hemde mesai dışı gelinmeyecek. Ekstra para istiyor gibime geldi.

Ozellikle bebek kafasini itince mesanede sanci oluyor kasilma dedigimiz sey de karninin iyice yukariya dogru sismesi sanki bebek sirtini veya poposunu yaslamis gibi sisiyor ya o iste elini koyunca sanki armut seklinde top varmis gibi eline gelir .
kasilma yasiorum tan anlattigin gbi ama sancili dgl.nst dede oldu kaç kere ama doktor hıc bısey ckmamıs ıyı dedı.demek bıdık kafasını ıttırıor.saol cnm bnde anlam veremıordm

Özel hastane evet ama çalışma zamanı dışında nöbetçi dr alıyor. Çoğu hastanede böyle zaten.. dr suni derse kabul etmeyeceğim için prob.yok. Onlar için sadece iş acıyı çeken biziz. Keyfi olarak daha bebeğim çıkmak istemezken daha zamanı da varken suni sancıyı kabul etmek saçmalık bence...40.haftada olurum üzerinden gün de geçer mesela kamuran ın durum..inş.çarşambaya kalmaz onun bebeği..gelmezse suni sancıyı işte bende o zaman ancak kabul ederim...inş.hiçbirimiz için gerek kalmaz...

Back
X